Pana iti raspunde Dl. doctor, iti spun eu ca te poti linisti. Am si eu un nodul fibromatos, tot de 20 si ceva, nu-mi mai amintesc exact. Mie mi l-au depistat la prima echo, la 3 sapt. La inceput am fost si eu foarte ingrijorata, dar apoi m-am mai linistit, pentru ca 3 medici mi-au spus acelasi lucru : nu afecteaza sarcina. Dna doctor mi-a explicat ca e ceva asemanator cu o batatura , ca au fost si cazuri cu noduli mai mari, sau mai multi , nu doar unul, si a fost ok. Din cate m-am mai informat si eu la vremea respectiva, este posibil sa fie nevoie de cezariana. Eu oricum trebuie sa fac, din cauza miopiei, asa ca... m-am mai linistit.
In ceea ce priveste sarcina mea, totul e ok pana acum, multumim lui Dumnezeu, speram sa fie asa si in continuare. In afara de o durere in partea dreapta , cateodata , rar, nu simt nimic deosebit, iar bebe e foarte bine.
Sper ca te-am mai linistit. Sunt foarte curioasa ce-ti va raspunde dl. doctor. sper sa nu fie un raspuns ingrijorator ... ca asta-mi trebuia. abia am indepartat piticul "nodul fibromatos" de pe creier.
Sarcina usoara in continuare !