Scriu cam tarziu deoarece mi-a fost foarte greu in ultima saptamana de cand am venit cu bebelasul meu scump acasa.
In 07.07.2006 am fost programata pentru cezariana cu anestezie epidurala. Lucrurile au decurs bine, astfel ca la 08.58 s-a nascut ingerasul meu scor apagar 8, 2.6 kg si 49 cm. Inca din a doua zi m-am ridicat din pat si m-am recuperat foarte bine. Acasa ne-am intors dupa o saptamana in 14.07.
De atunci ma ocup doar de el si de nimic altceva. Este un copilas foarte cuminte care papa laptic de la mami si care are deja peste 3 kg (atat a avut duminica). Am fost foarte suparata la inceput ca s-a nascut foarte micut, cu toate ca la ultima eco (cu 2 sapt.inainte) mi s-a spus ca copilasul are 2.7 kg si speram ca in doua saptamani sa mai puna aprox. 400 grame...
Acum creste in fiecare zi si ma bucur fff mult.
La externare, diagnosticul m-a speriat putin. Are un sold instabil si ar trebui sa ii pun doi pampersi si sa il infasez dar are eritem alergic pe picioruse si nu pot pana nu ii trece, si cu caldurile astea...
Sunt o mamica foarte fericita si va doresc tuturor bebelasi sanatosi si frumosi, si voi la fel de sanatoase sa puteti avea grija de ei.
Va pup