Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Insomnii
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Clinica Virtuala a Gravidelor
ago
Sunt gravida 5 saptamani dar cam de o saptamana nu prea dorm bine,iar ultimele 2 nopti deloc.Sunt epuizata ,agitata,va rog ajutati-ma ce sa fac.
ghiorghisor iulia
Dute sa te plimbi singura prin parc ,mananca o inghetata ,uitate la bebelusi prin parc .Nu te mai agita ca nu-i face bine bb tau ,stai linistita .Daca te simti mai bine trimitemi mesaj si vorbim de fiecare data cand ai vreo problema ,eu sant aici sa vb cand vrei tu.Asa o sa te simti mai bine daca vorbesti cu cineva ,toate am trecut prin astea si conteaza foarte mult sa ai cu cine vb .TE rog sa stai linistita ,si sa incerci sa te odihnesti ziua daca seara nu poti .Astept mesaj de la tine .PUPICI PT TINE SI BB TAU
ago
Multumesc pentru sfaturi,am incercat ceai de tei inainte de culcare si am reusit sa dorm un pic mai bine.Din pacate am inceput sa am greturi ,nu am pofta de mancare si ma rog sa treaca primele luni cat mai repede.Am si eu o intrebare cum v-ati descurcat la serviciu cu starile de greata si tot?Azi am crezut ca nu se mai termina ziua ca sa pot pleca acasa...
curly
as vrea sa stii ca si eu sunt bantuita de aceleasi insomnii ca si tine; sunt in 9 sapatamani; am. vb. cu doc despre asta si m-a mai linistit un pic.Mi-a spus ca oarecum e firesc la inceput,sunt atat de multe emotii.... Faci bine cu ceaiul de tei inainte de culcare si mai poti incerca si-un lapte caldut tot inainte de a merge in pat. Cat despre greturi, cu ele nu te prea poti pune; incearca sa mananci ce-ti place si ce-ti pica tie bine; eu asa fac!
Ai grija de tine! Pupici si...mai vb.
ina1910
Buna ago!
Eu sunt Cristina si sunt in 22 sapt.
Sa-ti spun cum m-am descurcat cu greturile in primele sapt.: eu lucrez la un restaurant si imagineaza-ti cand veneam dimineata si simteam toate mirosurile posibile -incepand cu cel de ceapa si terminand cu cel de cloramina- ce bine ma simteam. Dar, imi luam cate o lamaie si o feliam subtire de tot si mancam cate o feliuta cu coaja cu tot pana o terminam toata pana la sfarsitul zilei. Daca nu-ti plac lamaile ia-ti portocale, ca oricum au vitamine si fac bine si lui bb.

Sarcina usoara!
Cristina
andreea.talpes
in ce priveste insomniile, nu cred ca ai ce sa faci, daca ceaiul de tei nu te prea ajuta. poate ar fi de ajutor sa iti iei o mica vacanta de la serviciu, ma gandesc ca daca nu poti sa dormi noaptea, si mai si stii ca a doua zi dimineata, trebuie sa te trezesti obligatoriu, este un factor de stres in plus.
nici eu nu prea dorm bine noaptea, din cauza durerilor de spate, nu ca nu mi-ar fi somn, dar am observat ca in unele dimineti dorm foarte bine pana tarziu. oricum mai incolo, vei fi nevoita sa renunti la lucru, dar poate nici acum nu ti-ar strica o mica pauza, sa ii dai timp corpului tau sa se adapteze.
gandeste-te ca odihna ta este importanta pt sanatatea bebe-ului, iar daca nu poti sa dormi suficient noaptea, trebuie sa incerci sa mai recuperezi in timpul zilei.
Mariana M.
Nici eu nu prea mai pot sa dorm noaptea, pe linga faptul ca ma doare spatele si burta cin ma intorc de pe o parte pe alta am si picioarele umflate. Pina acum 2-3 zile nu aveam astfel de probleme dar cred ca de vina e statul pe scaun de la servici care ma cam omoara la coloana. Am incercat sa beau o cana de lapte seara inainte de culcare dar se pare ca nu e prea bun al mine, ma apuca o colita de ar trebui sa ma mut la baie pe tot restul noptii. Sper sa nu fie asha pina la sf sarcinii ca ar trebui sa-mi iau deja concediu si nu stiu daca as putea sta acasa asha de mult.
anka&bb
Ago,

nu iti face pre multe griji! va trece si raul si insomnia! corpul tau e ca intr-o furtuna de hormoni si toate starile groaznice prin care treci acum se vor estompa in timp (cateva saptamani spre luni - din pacate - :-( )
stiu ca nu este ceea ce doreai sa auzi dar... asta e! eu am crezut ca sunt pe moarte :smt043 ... sotul meu innebunea cand ma vedea intinsa dupa ce topaiam... ai tot felul de stari la inceput si sunt contradictorii si ai senzatia ca nu mai vine ziua cand iti va fi bine... oho, eu ma trezeam dimineata si ma intrebam cat mai dureaza pana o sa fiu si eu normala? :shock:
dupa aceea mi-am impus sa nu ma mai gandesc pt ca sa stii ca este si o autosugestionare psihica (cu cat te plangi si te gandesti mai mult, cu atat te vezi mai mizerabila si mai nefericita in starea ta) si... din fericire am scapat in 2 luni de greturi... acum am aproape 18 saptamani si , multumesc lui Dumnezeu, ma simt bine (adica nu mai am greturi, mananc ca o sparta) insa am alte dureri (de picioare- mi se umfla si ma dor groaznic, de spate, de ligamente, uneori de cap si alea sunt oribile si tot felul de alte mici inconveniente)
important este sa te gandesti ca cel mic creste si ca are nevoie de tine si ... bafta... este grea soarta de femeie...
cu greata la servici am rezolvat-o simplu: 2 saptamani am stat in medical acasa pt ca imi venea sa lesin daca ma ridicam din pat mai repede de ora 10:30-11:00 si apoi cand am revenit la birou am avut noroc ca erau colegele intelegatoare si mai plecam acasa pe la pranz... de ce mananci ai grija pt ca si asta este f posibil sa iti amplifice starea de rau... eu mancam numai branza cu paine prajita si vomitam daca vedeam sau simteam miros de carne sau mezeluri... acuma... mananc orice! :smt110 ca un haplea ce sunt!
ai grija de tine si nu dispera... iti va trece! toate cele bune
ago
Multumesc pentru sfaturi,acum avem 13 saptamani,si cu somnul incepe sa fie mai bine desi nu credeam ca o sa-mi mai mai revin.Din pacate ma mai chinuie greturile ,mi-e foame la fiecare 2 ore ,parca as fi programata sa mananc,dar nu pot manca prea mult din cauza greturilor...Sper sa trec cat mai repede si peste asta...
corinuta&BB
Buna burtici,

Ce ma fac ca nu pot sa mai dorm aproape deloc: peste noapte ma duc de nu stiu cate ori la baie, ma intorc cu greu de pe o parte pe alta, ma dor toate oasele de parca sunt batuta... nu pot deloc sa dorm bine. Daca acum e asa, mai tarziu cand o sa fie burtica mai mare cum o sa fie?
Trebuie sa beau lapte, ceva linistitor inainte de culcare?
Dar oricum e greu cand stau intr-o parte, pe partea stanga de exemplu, imi amorteste mana dreapta si amortesc oricum cu totul si ma trezesc in noapte amortita toata....

Mult succes tuturor,

Corinuta&BB
mirandolina
Acum e nimic pe langa ce urmeaza. Dureri de spate, picioare si maini umflate, nu o sa te mai poti deplasa asa usor. Nu stiu cat de mul ajuta laptele dar eu beau aproape 2litri pe zi, cu fulgi de ciocolata, cu musli sau simplu. Imi mai calmeaza si arsurile de stomac.
Asa ca zambeste, maine va fi mai rau!
Am glumit doar n-o sa tina o vesnicie si gandeste-te ca durerile de nastere sunt mult mai mari decat cele pe care le simtim noi acum. 8.gif
deeaa77
Offf,, si eu am aceleasi probleme desi sarcina mea e mai mica.. dar am somnul destul de agitat.. ma duc des la toaleta, ma doare spatele, mi se pun carcei, imi vine sa ma intind cat e patul de lung..ca sa nu mai spun ca gem tot timpul in somn.. Eu cred ca sunt normale toate aceste "probleme", sunt deranjante intradevar dar nu ma hazardez.. 9.gif
BiaTina
Eu cind simt ca nu sint destul de relaxata si ma deranjeaza toate cele fac urmatoarele:
1. imi deschid geamul, daca este rece ma acopar, numai nasu il las afara, daca nu am chef de geam deschis atunci ...
2. beau o canad de lapte cald cu miere sau ceai de tei (dar ceaiul mai rar)
3. imi pun sotul la treaba masaj la talpa piciorului, asta are cel mai mare efect dupa 10 minute adorm fara probleme.
Eu as vrea masaj 24 din 24 35.gif 9.gif 71.gif
bilutza
CITAT(corinuta&BB @ Oct 13 2005, 02:22 PM)
Buna burtici,

Ce ma fac  ca nu pot sa mai dorm aproape deloc: peste noapte ma duc de nu stiu cate ori la baie, ma intorc cu greu de pe o parte pe alta, ma dor toate oasele de parca sunt batuta... nu pot deloc sa dorm bine. Daca acum e asa, mai tarziu cand o sa fie burtica mai mare cum o sa fie?
Dar oricum e greu cand stau intr-o parte, pe partea stanga de exemplu, imi amorteste mana dreapta si amortesc oricum cu totul si ma trezesc in noapte amortita toata....

Mult succes tuturor,

Corinuta&BB
[snapback]8785[/snapback]

Eu cred ca depinde de fiecare in parte, dar e clar ca insomnia este un fenomen destul de des intalnit in sarcina. Poti incerca cu lapte caldut inainte de culcare, la mine functioneaza dormitul cu televizorul, adica nu pot adormi daca e tv inchis, iar daca nu merge nimic... ia-ti concediu si dormi cand te ajunge oboseala. Altceva nu ai ce face. Cand o sa apara bebe si vei lesina de somn o sa plangi dupa vremurile astea. 3.gif
Criss_B
Incercati sa va puneti o melodie linistita (eu am cateva CD-uri cu muzica de relaxare - este divina) ma asezam intre perne pe canapea, cu picioarele ridicate pe un scaun cu perne si inchideam ochii... ma mangaiam pe "burtica" si vorbeam cu bebe... si era imposibil sa nu adorm pana se termina CD-ul ca venea sotul sa se aseze langa mine pe jos (sa nu cad de pe canapea 10.gif ) si ma invelea cu un prosopel sa-mi fie cald la burtica... iar seara inainte de culare facea un ceai de sunatoare cu menta si busuioc, multa lamaie si zahar si era atat de inviorator, ca parca nu-ti venea sa mai dormi, nimic nu-mi mai trebuia decat un masaj usor la talpi, sa inchid ochii si sa ma simt bine... si uite-asa adormeam... 9.gif
Carmencita
CITAT(corinuta&BB @ Oct 13 2005, 02:22 PM)
Buna burtici,

Ce ma fac  ca nu pot sa mai dorm aproape deloc: peste noapte ma duc de nu stiu cate ori la baie, ma intorc cu greu de pe o parte pe alta, ma dor toate oasele de parca sunt batuta... nu pot deloc sa dorm bine. Daca acum e asa, mai tarziu cand o sa fie burtica mai mare cum o sa fie?

Mult succes tuturor,

Corinuta&BB
[snapback]8785[/snapback]

kiki
Eu m-am obisnuit sa nu mai dorm noaptea... in afara de trezirile dese pt mers la baie, uneori nu mai adorm la loc... mi s-a intamplat sa ma trezesc la 12 noaptea (ma culcasem pe la 10), pe la 2, 3 ... si nu am mai dormit pana dimineata. insa dupa vreo 2-3 zile de nedormit, vine si noaptea pe care in sfarsit o dorm si io de la un cap la altul si mai dorm si pe parcursul zilei... 71.gif
Kittycutza
CITAT(Carmencita @ Oct 14 2005, 07:34 AM)

[snapback]8956[/snapback]

Carmen cred ca nu e burtica ce poate sa doarma linistita noaptea..fie da beeb din picioare fie nu ne gasim pozitia..fie ne sculam din juma in juma de ora ca sa ne ducem la toaleta...
Uite eu sunt in luna a sasea..si pot sa zic ca am cam scapat de urinarile frecvente...si somnul mi-l fac linistit incercand sa mananc cat mai putin seara ..ca sa poata digera stomacul meu linistit si sa n-am probleme...si ..cand pot..un pahar de laptic poate face minuni..
Te pup si sarcina usoara 6.gif
kiki
CITAT(Kittycutza @ Oct 19 2005, 04:06 PM)
Uite eu sunt in luna a sasea..si pot sa zic ca am cam scapat de urinarile frecvente...si somnul mi-l fac linistit incercand sa mananc cat mai putin seara ..ca sa poata digera stomacul meu linistit si sa n-am probleme...si ..cand pot..un pahar de laptic poate face minuni..
Te pup si sarcina usoara 6.gif
[snapback]10544[/snapback]

Crezi tu ca ai scapat?! Ma trezesc noaptea cam o data pe ora si e o minune daca ma scol mai rar de atat... nu mai zic ca o noapte fara sa ma trezesc sa merg la baie nu am avut de mult timp... vezi tu spre sfarsit... 17.gif
codruta
CITAT(kiki @ Oct 19 2005, 05:15 PM)
Crezi tu ca ai scapat?! Ma trezesc noaptea cam o data pe ora si e o minune daca ma scol mai rar de atat... nu mai zic ca o noapte fara sa ma trezesc sa merg la baie nu am avut de mult timp... vezi tu spre sfarsit...  17.gif
[snapback]10585[/snapback]

si eu am facut santz , cat m-am plimbat pe ruta pat-wc-retur 13.gif
anaida
Sa ma consider o norocoasa...eu am cateva nopti de somn...ca de bebelus..sigur, ma trezesc o data sau de doua ori pt a mai sapa putin la santzul dinspre wc, dar pe urma adorm bustean...si nici nu amortesc, bebelina e cuminte, misca usurel, apoi se linisteste si ea, dupa 2-3 mangaieri...si dorm pana la 8-9 de nu ma mai recunosc nici eu (seara ma culc dupa ora 11, chiar 12)...nu mai am grija baietelului care doarme cu tati (si tati se trezeste sa-l inveleasca, sa-l puna pe olita...super tati!..dar mi-e dor sa dorm cu el!)....cred ca sunt zilele linistite dinaintea furtunii...acumulez acum ore de somn pt noptile de nesomn ce vor urma dupa nasterea bebelinei!!!
iman99
codruta 21.gif 21.gif 21.gif tare faza cu shantul 41.gif

asa este ...urinari dese ..carcei 40.gif....dureri de coloana....amortesc toata..

fetele dar voi cum stati cu respiratia..de ceva vreme nasul meu e tot infundat!!!
anaida
Am inteles ca e normal in sarcina si sa ai nasul infundat...eu nu m-am confruntat cu asta, dar stiu gravidute care au patit-o...nu-i nimic, o sa treaca!
kiki
CITAT(anaida @ Oct 19 2005, 10:17 PM)
Sa ma consider o norocoasa...eu am cateva nopti de somn...ca de bebelus..sigur, ma trezesc o data sau de doua ori pt a mai sapa putin la santzul dinspre wc, dar pe urma adorm bustean...si nici nu amortesc, bebelina e cuminte, misca usurel, apoi se linisteste si ea, dupa 2-3 mangaieri...si dorm pana la 8-9 de nu ma mai recunosc nici eu (seara ma culc dupa ora 11, chiar 12)...nu mai am grija baietelului care doarme cu tati (si tati se trezeste sa-l inveleasca, sa-l puna pe olita...super tati!..dar mi-e dor sa dorm cu el!)....cred ca sunt zilele linistite dinaintea furtunii...acumulez acum ore de somn pt noptile de nesomn ce vor urma dupa nasterea bebelinei!!!
[snapback]10649[/snapback]

sa dea Domnu' sa dormi asa pana cand nasti. eu mai am putin si deja nu mai pot dormi deloc. 2.gif

CITAT(iman99 @ Oct 19 2005, 10:18 PM)
codruta 21.gif  21.gif  21.gif tare faza cu shantul 41.gif

asa este ...urinari dese ..carcei  40.gif....dureri de coloana....amortesc toata..

fetele dar voi cum stati cu respiratia..de ceva vreme nasul meu e tot infundat!!!
[snapback]10650[/snapback]

eu ma trezesc cu nasul infundat dar apoi nu stiu, cred ca se desfunda singur pt ca pot respira normal. 17.gif
codruta
CITAT(kiki @ Oct 19 2005, 09:29 PM)
eu ma trezesc cu nasul infundat dar apoi nu stiu, cred ca se desfunda singur pt ca pot respira normal. 17.gif
[snapback]10656[/snapback]

m-am obisnuit acum si cu nasul infundat, si cu vase de sange sparte...
din ce povestiti voi despre bebeline, ca lovesc usurel, ajung tot mai mult la concluzia ca al meu e bebelinoi dupa cum da, fara mila 20.gif
Kittycutza
kiki mersi pentru...incurajare.. 21.gif ziceam si eu c-am scapat..si de..vine unu si-mi da cu teoria'n cap.. 13.gif
Las poate bebele meu e mai smecher..si o fi stiind ce-i bine pentru el..adica sa nu o chinuie pe mami...ca o sa-i vina si lui timpu... 19.gif
Si oricum..iar nu pot sa dorm..deci genial..daca ma trezesc la 3 noaptea ca sa scriu pe forum...oric sunt cu capul..ori..varinata cea mai sigura..SUNT CU CAPUL! 68.gif
ellagiana
dupa cum vezi nu esti singura CU CAPUL, mai sunt si mamici carora le dorm copiii si ele stau pe forum in miez de noapte...la mine e 2:30 noaptea acum si sunt fresh...fii-mea doarme de la 10:30 si se trezeste pe la 3:30-4, ma-sa e cu capul, nu doarme noaptea, insa ziua rupeeeee...insomniaca, nu alta!
Kittycutza
CITAT(ellagiana @ Oct 20 2005, 08:19 AM)
dupa cum vezi nu esti singura CU CAPUL, mai sunt si mamici carora le dorm copiii si ele stau pe forum in miez de noapte...la mine e 3 noaptea acum si sunt fresh, astept sa mi se trezeasca mandra sa-i dau papa pe la 4 si apoi ma bag si eu la culcare...insomniaca, nu alta!
[snapback]10759[/snapback]

bine ai venit in club..ma simt mai bine 6.gif
kiki
CITAT(Kittycutza @ Oct 20 2005, 09:21 AM)
bine ai venit in club..ma simt mai bine 6.gif
[snapback]10760[/snapback]

Ar trebui chiar sa infiintam clubul asta 21.gif . Acum suntem insarcinate si nu dormim. Sa vezi nesomn cand apar bebeii. 21.gif Ce-o as ne mai dorim sa tragem un pui de somn 71.gif
corinuta&BB
Eu nu mai pot dormi mai deloc noaptea, nu mai stiu ce sa mai fac. Pe la 10 seara ma apuca somnul rau de zici ce-i asta si apoi ma trezesc la 12 sau 1 noaptea si ma chinui, nu mai pot dormi si ma gandesc la tot felul de lucruri. Ma iau tot felul de ganduri, griji ce mai am eu, cred ca BB o sa fie super agitat, dar toata sarcina a fost cu 3 inmormantari si o gramada de datorii si probleme. Mai merg in continuare la serviciu si acolo nervi si stres si tot asa.
Ce sa fac sa ma mai linistesc? Sa dorm si eu mai mult si sa am un somn linistit, ca sotul zice ca am un somn super agitat si ca gem foarte tare, de parca m-ar durea ceva in continuu.

Multam.
littleone
corinuta&BB de ce nu iti iei macar concediul prenatal, daca tot zici ca e stres la servici? Macar scapi de problema asta si apuci sa te relaxezi si tu putin ...
corinuta&BB
CITAT(littleone @ Nov 10 2005, 03:49 PM)
corinuta&BB de ce nu iti iei macar concediul prenatal, daca tot zici ca e stres la servici? Macar scapi de problema asta si apuci sa te relaxezi si tu putin ...
[snapback]17045[/snapback]

Pai ma gandeam si la varianta asta, as putea lua un medical pentru inceput dar mi-e teama ca o sa ma plictisesc de moarte acasa, fiind singura tot timpul... si s-ar putea sa nu se rezolve problema cu somnul nici asa...
merci oricum
codruta
CITAT(corinuta&BB @ Nov 10 2005, 03:59 PM)
Pai ma gandeam si la varianta asta, as putea lua un medical pentru inceput dar mi-e teama ca o sa ma plictisesc de moarte acasa, fiind singura tot timpul... si s-ar putea sa nu se rezolve problema cu somnul nici asa...
merci oricum
[snapback]17051[/snapback]

n-ai timp sa te plictisesti daca intri pe forum 3.gif
Totusi incearca sa te odihnesti mai mult si cel mai bun ar fi un concediu. Nici eu nu prea pot dormi noaptea dar am zile cand mi se inchid ochii si adorm si-n picioare, de obicei la pranz.Si recuperez in 45 de minute de somn o noapte nedormita. 8.gif
corinuta&BB
CITAT(codruta @ Nov 10 2005, 06:57 PM)
n-ai timp sa te plictisesti daca intri pe forum 3.gif
Totusi incearca sa te odihnesti mai mult si cel mai bun ar fi un concediu. Nici eu nu prea pot dormi noaptea dar am zile cand mi se inchid ochii si adorm si-n picioare, de obicei la pranz.Si recuperez in 45 de minute de somn o noapte nedormita. 8.gif
[snapback]17087[/snapback]

Merci de sfat, cred ca asa o sa procedez, desi si pe forum stai ce stai dar mai iesi ... in fine ...cred ca mi-e frica sa iau decizia asta de teama ca o sa innebunesc acasa...si daca dormi la pranz, cum mai dormi seara?
Nu stiu, dar pentru mine a ajuns un cosmar noaptea...cat sa te uiti si la TV, cat sa stai si pe forum...mai am si grijile casei ...cred ca nu mai am RABDARE, vreau sa vina BB mai repede, cred ca asta e cu siguranta!!!
codruta
CITAT(corinuta&BB @ Nov 10 2005, 07:10 PM)
Merci de sfat, cred ca asa o sa procedez, desi si pe forum stai ce stai dar mai iesi ... in fine ...cred ca mi-e frica sa iau decizia asta de teama ca o sa innebunesc acasa...si daca dormi la pranz, cum mai dormi seara?
Nu stiu, dar pentru mine a ajuns un cosmar noaptea...cat sa te uiti si la TV, cat sa stai si pe forum...mai am si grijile casei ...cred ca nu mai am RABDARE, vreau sa vina BB mai repede, cred ca asta e cu siguranta!!!
[snapback]17091[/snapback]

tu nu ai "sindromul de cuib"?
Eu abia am asteptat sa intru in concediu ca sa am timp sa-i pregatesc cuibul bebelusului. I-am spalat si calcat hainutele, chiar daca erau noi, i-am pregatit patutul, jucarii, tot felul de prostioare. trece timpul vorbind cu bebe, mai ascultam muzica, mai facem ce putem prin casa...
Psihic, sunt linistita si relaxata, nu ma streseaza nimeni chiar daca fizic am obosit sa-mi car burtica tot mai maare 8.gif
Ely
Ai dreptate Codruta eu una nu am timp sa ma plictisesc cea mai mare parte a timpului o petrec cu voi ieri am cumparat patutul si azi am lipit pe el tot felul de animalute ,inimioare etc si m-am apucat sa spal si lucrusoarele bebitei asa Corinuta nu te mai stresa i-ati concediu si ai sa vezi cate ai de facut si pe deasupra toata viata ai sa muncesti macar profita si tu acuma 8.gif
littleone
Apropos de sindromul de cuib, eu sunt obsedata de curatenie 71.gif. Daca va puteti inchipui, abia astept sa vina weekendul ca sa nu ma duc la servici si sa pot sa fac curatenie acasa. Chestia e ca imi si place! Inainte nu ma dadeam prea tare in vant dupa asa ceva. Problema e doar ca nu pot sa muncesc mai mult de 4 ore continuu ca pe urma nu mai pot de spate ... 2.gif
corinuta&BB
Stiu, aveti dreptate, dar eu inca nu am luat patutul, acum strang bani si de patut si de lucrusoare si cred ca saptamana viitoare o sa le am. Pana acum si serviciul dar si casa m-au solicitat foarte tare, nici n-am avut timp sa respir din pacate...Doar ce am terminat amenajarile in casa (construita anul trecut) si acum vrem sa facem instalatia de gaze pentru caldura ... e mai complicat ...am reusit sa facem toate astea pentru BB pe care-l asteptam cu multa nerabdare.... si eu in week-end fac curatenie si nu stau deloc ca n-are cine sa ma ajute ... dar peste o saptamana pun punct si ma linistesc...

Multumesc si succes tuturor!!!
codruta
fetelor, eu de cand am aflat ca un somn bun si odihna multa ne ajuta in travaliu, parca as dormi non stop. Dorm ca un bebe, sa speram ca ajuta mwah.gif
Ely
Asa da Codruta foarte bine ca ti-a venit somn 3.gif deci asta era cauza de nu mai apari dimineata la 2-3 mwah.gif
codruta
CITAT(Ely @ Nov 24 2005, 07:53 PM)
Asa da Codruta foarte bine ca ti-a venit somn  3.gif deci asta era cauza de nu mai apari dimineata la 2-3 mwah.gif
[snapback]20482[/snapback]

e drept ca n-am mai baut de mult nici cafea, nici cola...
sotul, saracu', dormind ma lasa , dormind ma gaseste mwah.gif
ellagiana
CITAT(codruta @ Nov 25 2005, 02:47 AM)
sotul, saracu', dormind ma lasa , dormind ma gaseste mwah.gif
[snapback]20525[/snapback]

la fel eram si eu...erau zile cand nu ne vedeam deloc, ca eu ma culcam odata cu gainile si ma trezeam mult dupa ce pleca el...noroc cu telefoanele astea ca asa mai vorbeam si noi si cand prindeam o sambata si-o duminica sa fie liber era sarbatoare dance.gif...asa ca bucurati-va de somnul neintrerupt de acum ca dupa ce vine bebe o sa tot dormiti in reprize prima luna si-o sa fiti chiaune si obosite.
bruna
NU stiu daca se pot aplica in cazul mamicilor metodele mele;
1 geam deschis,aer curat,frigul este foarte bun,caciulita in cap,pijamaluta,plapuma,sosetele
2 masura extrema: daca tot nu pot dormi,nu ma mai culc deloc in seara aia,stau treaza si ziua iar urmatoarea noapte dorm precum un ingeras
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.