ellagiana
Jul 12 2005, 12:41 AM
De o saptamana si ceva mi-a aparut o iritatie pe barbie si in jurul gurii, asa ca o spuzeala, cosulete mici multe. Initial am crezut ca am facut aceasta alergie de la soare, fiind plecata in acea perioada la ocean (insa nu am stat mai deloc la soare), insa doctorul meu spune ca am facut o infectie cu stafilococi...pana peste o saptamana cand ma voi duce la control din nou, va rog frumos un sfat cu ce anume sa-mi dau ca este destul de inestetica, nici la pubertate n-am avut asa cosulete multe pe fata.
diana1971
Jul 16 2005, 06:25 PM
sunt insarcinata in 5 luni si 3 sapt ...sapt aceasta am facut un examen de col uterin.... si au gasit "stafilococ coagulazo negativ" ....nu stiu cam ce este ??? este periculos ?? am primit si antibiograma ..urmeaza oare un tratament cu antibiotice ??? fiid pe col ... afecteaza lichidul amniotic????
sint f speriata ...pana acum totul a mers ca la carte !!!!
va multumesc !
ellagiana
Jul 18 2005, 03:51 AM
Diana, nu te speria asa tare pana nu vorbesti cu un doctor...probabil daca era ceva grav ti se spunea cand ti s-a dat rezultatul, nu te lasau asa sa stai pe jar tot weekendul...
...da-ne de veste ce-ai facut la doctor...sanatate tie si bebelui!
codruta
Jul 18 2005, 05:45 AM
CITAT(diana1971)
sunt insarcinata in 5 luni si 3 sapt ...sapt aceasta am facut un examen de col uterin.... si au gasit \"stafilococ coagulazo negativ\" ....nu stiu cam ce este ??? este periculos ?? am primit si antibiograma ..urmeaza oare un tratament cu antibiotice ??? fiid pe col ... afecteaza lichidul amniotic????
sint f speriata ...pana acum totul a mers ca la carte !!!!
va multumesc !
de obicei cand se spune de un virus, bacterie, sindrom etc. ca e
negativ inseamna ca nu este, deci nu a fost detectat la tine.
stai linistita
diana1971
Jul 18 2005, 08:14 AM
merci tare mult pt reaspunsuri ... dar pe analize scrie :
PREZENT STAFILOCOC COAGULAZO NEGATIV
si mi se da antibiograma .............
Cel pozitiv am inteles ca se numeste stafilococ auriu..... iar asta se mai numeste epidermidis , si se pare ca este unul saprofit .....
cei de la lab de analize nu dau indicatii.... le iei de la un ghiseu si salut !
oricum stau un stress pana cand ma vad cu doc ..... daca mai stie cineva ceva ..... va multumesc din suflet ...
diana
ellagiana
Jul 18 2005, 06:55 PM
si eu m-am gandit ca si Codruta ca daca a iesit negativ, nu este cazul sa-ti faci griji, dar cel mai bine sa-ti spuna asta un doctor...eu de ex am avut o infectie cu stafilococi (asa mi-a zis doctorul meu) in jurul gurii...daca citesti la topicul cu acelasi nume o sa vezi cum s-au manifestat la mine acesti stafilococi urati...maine ma duc din nou la doctor si o sa-l intreb fata-n fata care-i treaba cu stafilococii astia si-o sa scriu maine dupa ce vin despre asta...
diana1971
Jul 18 2005, 08:32 PM
dragele mele ... vestile sunt bune.... am fost la doc meu si s-a mirat ca am primit antibiograma ....a cheamat si dr. de la lab si aceasta s-a mirat si ea ....dupa care mi-a spus ca e normal ca acesta sa se afle acolo (stiti ca avem cateva bacterii.....care acolo trebuie sa fie in organism si noi istetele cu geluri intime le omoram dupa care facem infectii nasoale ) dar ca poate s-a semnalat in mod ecplicit deoarece sunt un mr cam mare.... si intr-adevar daca sunt in nr maresa nu isi faca de cap....
asa ca mi-a dat niste ovule antimicrobiene....
aprecuez daca intrebi ...orice opinie conteaza !
merci mult
va pup.... si aveti grija de voi si bb :smt060
ellagiana
Jul 19 2005, 01:09 AM
ma bucur ca te-ai linistit si nu e nimic grav...sarcina usoara in continuare si multa sanatate tie si bebelusului!
ellagiana
Jul 20 2005, 12:50 AM
mda, doctorul a constatat ca mi-a trecut infectia si se pare ca au contribuit mai multe la aparitia ei: soare, caldura, apa foarte sarata si am mancat ceva care nu era chiar proaspat la momentul cand am facut-o (ma mir, eu n-am facut niciodata alergie la nimic si sigur toata viata mea am mai mancat eu alimente care nu erau fresh, dar acum in sarcina se pare ca suntem mai sensibile)...mie mi-a trecut cu crema de galbenele...cand i-am zis doctorului cu ce mi-am dat sa treaca, nu stia de crema de galbenele si i-am explicat scurt ca galbenele sunt foarte raspandite in Romania in tratamentele naturiste, a zis ok si gata cu capitolul infectiei mele cu stafilococi!
diana1971
Jul 20 2005, 10:35 AM
draga ellagiana...merci mult .... pana acum am avut o sarcina model....uitam ca sunt insarcinata ceea ce doresc la toate femeile ..... acum bb ma anunta .... ceea ce ma face sa-l ador.
te pup .... sarcina usoara, si nastere f. usoara
diana
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.