Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Iconite ,desene si imagini
Discutii Despre Copii > Administrativ > Propuneri si Sugestii
AllyMcBeal
Va rog sa-mi spuneti si mie :
- cum se folosesc iconitele emotive,ca mie nu mi se imprima,ci ies tot felul de semne
-de unde si cum au unele utilizatoare tot felul de imagini dragute,cu bebe in cosulet,cu varsta burticii?Adica cum pot sa ''desenez '' si eu?
honey
pt iconitele emotive mergi la profil si bifeaza DA la Folosesc întotdeauna cod BB / cod HTML /zâmbete :-)

ellagiana
tickerele se gasesc pe net la diverse adrese, ti le creezi singura, gratuit, cu ce-ti place din ce modele au ei...trebuie sa te inregistrezi pe site-ul lor si apoi ai acces la creearea de tickere si counter box-uri...daca te uiti mai bine la tickerele noastre, in josul lor apar adresele unde le-am creat...intra si tu unde vrei si acolo iti faci un ticker personalizat; la sfarsit ti se va da automat o adresa pt forumuri, email etc pe care o vei copia si-i vei da paste aici pe site la profilul tau, la semnatura, apoi ok si gata...sper ca nu te-am lamurit cat de cat!
ellagiana
voiam sa spun ca te-am lamurit lol.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.