Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ovule Vaginale
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Clinica Virtuala a Gravidelor
ancuza
dragele mele...
din cauza unei secretii mai abundente care m-a speriat ca ar fi dopul gelatinos, m-am dus de urgenta la primul cabinet ginecologic din orasul meu. mi s-a dat Lamexin ovule, 1 la 2 zile spunandu-mi-se ca secretia este normala la 35 de sapt si pare a fi o candidoza.

l-am sunat si pe medicul meu de la buc care mi-a zis sa stau linistita si sa ma duc sa ma vada peste 1 saptamana,fara sa-mi dea nimic.

acum nu stiu ce sa fac.... ce parere aveti, iau sau nu?
giulia_mamik
Eu cred ca e normal sa ai scurgeri mai abundente spre finalul sarcinii cel putin asa mi-a zis doctorul meu.Eu nu prea am fost adepta medicamentelor si a ovulelor pe parcursul sarcinii .Eu te-as sfatui sa foloseti un ceai de plante ceva natural cu care sa faci spalaturi jos ...si pt asta trebuie sa mergi la un control din nou sau sa ceri parerea unui alt doctor.Depinde din ce cauza a aparut secretia.Poate este cazul sa faci o analiza la lama fiindca daca nasti normal poate fi o problema pt bebe(in momentul nasterii bebe poate intra in contact cu secretia de care vorbesti tu iar daca e vreo infectie sa nu afecteze sanatatea bebelusului).Mult succes si nastere usoara si bebel sanatos si frumos mwah.gif
valentina75
Iubita la 35 de saptamini de sarcina nu ai voie sa faci spalaturi vaginale.
Anita
Draga ancuza si eu am avut o problema asemanatoare tie, tot la fel candida, mi sa recomandat sa iau niste ovule in ultimele saptamani de sarcina dar nu le-am mai luat...afecteaza in mod deosebit copilul daca este nastere naturala, este posibil sa ia si el. Daca vrei incerca spalaturi cu ceaiuri (in special cel de galbenele), in orice caz acestea nu afecteaza cu nimic am inteles...acum cum consideri si tu caci am inteles ca vei mai merge si la un control la medicul tau...Te pupicim si sa auzim numai de bine kiss2.gif
mamiluiadut
si mie mi-a recom ceva ovule dr si le-am luat caci nasteam normal si ma temeam sa nu ia bb ceva de la mine. Nu am avut probleme cu bb de la ovule.
Raluca_Z
CITAT(mamiluiadut @ Jul 20 2006, 05:03 PM) [snapback]85702[/snapback]

si mie mi-a recom ceva ovule dr si le-am luat caci nasteam normal si ma temeam sa nu ia bb ceva de la mine. Nu am avut probleme cu bb de la ovule.

Si eu la fel, din pacate nu imi amintesc cum se numeau ovulele 2.gif .
cinsi
Si eu am o scurgere si mi-a dat ovule (Polygynax) timp de 12 zile.Mi-a spus ca nu afecteaza fatul si in nici un caz sa nu fac spalaturi vaginale cu irigatorul pt ca nu este indicat.
Pupici si sa ne auzim doar de bine.
claudia2006
Si mie imi daduse dr ovule tot din cauza unei candidoze care am inteles ca apare la multe femei in timpul sarcinii dar din pacate nu mi-a trecut asa ca nu mai am luat nimik pana la finalul sarcinii si am facut spalaturi cu ceai de galbenele dar nu in interior si bebe nu a avut nimik la nastere.Din cate am inteles de la dr nu se ia candidoza atunci cand nasti.Sarcina usoara in continuare si cel mai bine asteapta sa mergi la dr tau ca e cel mai in masura sa-ti spuna ce ai de facut. mwah.gif
nicoleta121
Ancuza eu am fost ieri la ginecolog si am o vaginita pentru care mi-a dat aceleasi ovule ca si tie si in plus sa fac spalaturi intravaginale cu ceeai de musetel. Eu am 31 de saptamani si am intrebat-o pe doctorita daca afecteaza copilul si a zis ca nu. Asa ca eu le voi folosi. Sper sa fie bine. Numai bine.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.