Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stiti Ceva De Elilazar?
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Nasterea
mamica de iepuras
stie cineva daca a nascut elilazar cumva? mai avea 2 saptamani si nu am mai vazut-o pe aici.... 39.gif
cinciulaur
Ai dreptate, Iepuras. Asteptam vesti. mwah.gif
andrussca
azi dupa-amiaza a scris in topicul 9,8,7,6,5....1,0 Sapt Pana La Marea Intalnire: "eu una sunt chiar pe ultimii 10 metri cred, dar nu ma las, ma ambitionez sa ating 40 de saptamani. Atata doar ca in ultimul timp nu mai am atata rabdare sa mai scriu, dar urmaresc activitatea voastra. Va doresc sa aveti sarcini usoare pana in capat, cel putin asa ca a mea. Aveti grija de voi si de burticile voastre!"

mesajul ei
elilazar
Mersi mult pentru preocupare si interes, nu ma asteptam. Mamica de iepuras, stiu ca ti-am scris in PM ca o sa revin cu msj noi daca nu intervine ceva (sau cineva 3.gif ), dar nu prea am mai scris nimic in ultimul timp, ma repet, nu prea mai am starea necesara... va urmaresc activitatea pe forum, rar mai si intervin, dar deocamdata sunt nerabdatoare... ma-ntelegeti 3.gif . Bebelina mea inca nu da semne ca s-ar grabi, asa ca o astept cred ca spt viitoare (daca nu vine pana in 25, atunci merg la spital sa ma mai consulte dr, sa vada ce facem). Oricum, o sa va anunt eu cumva cand se va petrece "marele eveniment", nu plec fara sa va trimit vesti... Pupici mwah.gif si 6.gif

Mamica de Iepuras: LA MULTI ANI pt iepurasul tau Robert, SI LA MULTE LUNI FERICITE!!!!
dianaa
CITAT(elilazar @ Jul 19 2006, 01:36 PM) [snapback]85181[/snapback]

Mersi mult pentru preocupare si interes, nu ma asteptam. Mamica de iepuras, stiu ca ti-am scris in PM ca o sa revin cu msj noi daca nu intervine ceva (sau cineva 3.gif ), dar nu prea am mai scris nimic in ultimul timp, ma repet, nu prea mai am starea necesara... va urmaresc activitatea pe forum, rar mai si intervin, dar deocamdata sunt nerabdatoare... ma-ntelegeti 3.gif . Bebelina mea inca nu da semne ca s-ar grabi, asa ca o astept cred ca spt viitoare (daca nu vine pana in 25, atunci merg la spital sa ma mai consulte dr, sa vada ce facem). Oricum, o sa va anunt eu cumva cand se va petrece "marele eveniment", nu plec fara sa va trimit vesti... Pupici mwah.gif si 6.gif

Mamica de Iepuras: LA MULTI ANI pt iepurasul tau Robert, SI LA MULTE LUNI FERICITE!!!!

nastere usoara ! 6.gif
elcris2
Nastere usoara Elilazar!

Asteptam vesti de la tine.

Pupici tie si lui bebe.
daci77
Nastere usoara si multa, multa sanatate tie si bebelinei! Va tin pumnii
ana iulia 29
Elilazar, incepem cu galeria sau mai asteptam? 39.gif Oricum iti tinem pumnii sa vina mai repejor ca astia ultimii 100 m stiu ca sunt cei mai lungi si mai grei! mwah.gif
chaby
Hai Elizar cu noutati si nu ne mai fierbe mwah.gif
Nastere usoara la 25.gif
Mamicuta2006
Sa ai parte de cea mai usoara nastere posibila! 25.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.