Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Recomandare Medic Si Spital
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Spitale si Doctori
danal
Va rog sa ma ajutati si pe mine! Sunt la a doua sarcina si am descoperit cu stupoare ca medicul meu cu care am nascut prima data (de altfel un om minunat) a plecat definitiv din tara. Va rog sa-mi recomandati si mie un medic bun si de asemenea un spital bun unde sa nasc. Poate stie cineva cum e la Elias si cat costa!
monciq
CITAT(danal @ Jul 7 2006, 10:37 PM) [snapback]81792[/snapback]

Va rog sa ma ajutati si pe mine! Sunt la a doua sarcina si am descoperit cu stupoare ca medicul meu cu care am nascut prima data (de altfel un om minunat) a plecat definitiv din tara. Va rog sa-mi recomandati si mie un medic bun si de asemenea un spital bun unde sa nasc. Poate stie cineva cum e la Elias si cat costa!

De Elias nu stiu nimic dar iti pot recomanda un doctor prin excelenta, Dl. dr. Cristian Radoi, eu cu el am nascut la spitalul Municipal si tot dansul mi-a urmarit sarcina. Consultatiile le poti face la spital sau la clinica Centrul Medical Unirea, unde de asemenea lucreaza si poti sa-ti faci si analizele de sarcina daca doresti. Daca esti interesata iti pot da nr. dansului de telefon , trimite-mi mesaj doar.Succes in alegere! mwah.gif
gini
Si eu iti pot recomanda un medic bun cu care voi naste eu ,la giulesti,dr ion ionut.
tantzi
EU iti pot recomanda cel mai bun dr de la Elias prof.dr.Radu Vladareanu. Este un dr. f bun. Din pacate nu-ti pot spune cat costa, pt ca noi suntem cunostiinte mai vechi si nu a vrut sa-mi ia niciun ban. Eu am avut cea mai usoara sarcina si cred ca in mare masura datorita lui...
AnCuTzA
Ce ciuda imi e ca nu sunt din bucuresti 20.gif Aici avem un spital de toata kkoa dar peste un an vor contrui unul nou cica la standarde europene cu toata aparatura de ultima generatie si nou noute si va fi cel mai mare din tzara....nah sa o mai vad si pe asta desi au facut mare tam tam pe la TV yahoo.gif ...Daca chiar va fi cum zic ei iti va fi mai mare dragu sa faci copii sa ii nasti acol 24.gif Macar stii ca ii ai in cele mai bune conditii mwah.gif Fetele
Magdalena
Eu iti recomand cu caldura pe dr. Ples Liana, la Maternitatea Bucur si Medicover. Mi-a urmarit sarcina si am nascut cu ea. Este extraordinara!
micasera
CITAT(danal @ Jul 7 2006, 10:37 PM) [snapback]81792[/snapback]

Si eu ti-l recomand pe dl. dr. Vladareanu.
miha_andreescu
poti sa mergi si pe mana doctorului Tutunaru, de la Elias. este un medic f bun. eu am fost la dumnealui de cateva ori la control, urma sa nasc cu el dar, disperata fiind sa nu ma apuce durerile facerii de revelion, am preferat sa merg si la un medic aici la noi in oras ca sa am si eu pe cineva care sa se uite la mine cand aveam sa ajung la spital, caci altfel nu se uita la tine nici de nebuni; si bineinteles ca n-am nascut de revelion dar tot la alexandria am nascut...
guguta
CITAT(monciq @ Jul 7 2006, 10:47 PM) [snapback]81794[/snapback]

De Elias nu stiu nimic dar iti pot recomanda un doctor prin excelenta, Dl. dr. Cristian Radoi, eu cu el am nascut la spitalul Municipal si tot dansul mi-a urmarit sarcina. Consultatiile le poti face la spital sau la clinica Centrul Medical Unirea, unde de asemenea lucreaza si poti sa-ti faci si analizele de sarcina daca doresti. Daca esti interesata iti pot da nr. dansului de telefon , trimite-mi mesaj doar.Succes in alegere! mwah.gif

Sunt aproape in aceeasi situatie ca si Danal. Nu cunosc nici un medic ginecolog in Bucuresti, dar am inteles de la o prietena ca la spitalul Municipal sunt niste medici foarte sufletisti. Sunt insarcinata in 8 saptamani si nu am mers la nici un control, dar trebuie sa merg, dar...unde... 20.gif 20.gif ma puteti ajuta voi, cu un sfat sau un medic bun cu care voi ati nascut?
ruxandra
CITAT(monciq @ Jul 7 2006, 10:47 PM) [snapback]81794[/snapback]

Draga Monciq,
Si eu merg la dr. Radoi la control,pana acum a fost tare dragut ,iti asculta toate pasurile...si pare un bun profesionist desi slava Domnului nu am avut nici un fel de probleme.Spune-mi si mie te rog mai multe detalii legate de nastere:ai facut cezariana sau ai nascut normal si cum a fost cat ai stat la spital,s-a ocupat de tine,a fost totul ok .Cum sunt conditiile la Municipal?Ai avut rezerva sau ai stat la salon?Merci mult si toate cele bune !
andyenga1
Eu am nascut tot la Elias cu dr. Strajean, un doctor foarte bun, haios si ascultator, adica nu te expediaza in 5 min si te face sa te simti si bine in compania lui cat ii pui o mie si una de intrebari dar totodata am auzit si de Vladareanu ca este foarte bun, este sef de sectie cred, oricum in Elias este formata o echipa speciala de doctori foarte buni care se axeaza in special pe probleme de fertilitate si sarcini complicate, asa ca la oricare ai ajunge sunt sigura ca nu vei avea probleme si de dr. Tutunaru am auzit ca este foarte bun iar daca vrei o doctorita nu un doctor este dr. Cristian Rodica cu care au nascut mai multe prietene si au fost foarte incantate, asa ca succes la alegere. Pupici mwah.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.