Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sinovita
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Sanatatea copilului
ManuL
Buna.
Va scriu in speranta nu ca v-ati confruntat direct cu problema aceasta, dar poate chiar aveti cunostinte medicale in acest sens si ma puteti linisti cumva. In aceasta iarna, ne-am trezit intr-o zi ca baietelul nostru, care luna aceasta face 2 ani, a inceput sa scioapete. Ne-am dus imediat cu el la Budimex si medicul de garda ne-a spus ca are o mica entorsa la genunchi - am pus acest lucru si pe seama faptului ca ii luasem cizmulite noi. Sambata aceasta, insa, s-a intamplat acelasi lucru, de cum s-a trezit a inceput sa tarasca piciorusul si mergea din ce in ce mai rau. De data aceasta, insa, medicul de la Budimex ne-a spus ce este vorba de SINOVITA la sold; nu am inteles decat ca este un fel de raceala si sa stam linistiti daca in 3-4 zile e mai bine. Pe net am gasit insa ca acest diagnostic se pune si in primele faze ale Poliartritei reumatoide.
Va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva despre aceasta "boala" sau ce o fi.
Desi copilul se simte deja bine, cred ca o sa mergem sa-i facem si niste analize de sange.
Amonica
Buna ziua,
Va scriu pentru ca baietelul nostru are aceeasi problema cu a baietelului dvs.
La varsta de 2 ani a avut o fisura la tibia dreapta, a stat 30 de zile cu el in gips, dupa care a facut recuperare deoarece ii era teama sa-si puna piciorusul in pamant.
Acum, la un an de la incident, am observat ca schioapata la mers si ca este mai impiedicat decat alti copii de varsta lui. Mergand din nou la un ortoped, am fost sfatuiti sa mergem cu el la Budimex sau la Grigore Alexandrescu. Acolo i-au facut radiografii si ne-au dat sa-i facem si analize. Apoi, cand ne-am dus la control, medicul respectiv i-a pus diagnosticul de sinovita la soldul drept.
Ca tratament i-a dat antibiotic si un antiinflamator, plus repaus la pat o saptamana.

Suntem destul de speriati si ne-ati fi de mare ajutor daca ne-ati spune cum a evoluat baietelul dvs de atunci si pana in prezent.

Va multumesc si va urez multa sanatate.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.