Crys
Jun 27 2005, 07:18 AM
Buna,
a nascut cineva de curand la Municipal? Puteti sa-mi spuneti ceva despre asta? Am auzit ca au niste saloane renovate de curand, ca iti lasa BB-ul in camera imediat dupa nastere si ca in general ar fi ok.
Astept vesti :-P
Criss_B
Jun 27 2005, 11:03 AM
Eu am nascut anul trecut si este asa cum ai auzit... Saloane renovate, bebe cu tine in camera imediat ce ti l-au adus la san sa alaptezi, destul de curat si in general ok :)
Crys
Jun 27 2005, 05:04 PM
Am inteles ca as putea sa trec inainte pe acolo, sa ma conving ca e ok. Poate o sa incerc asta, sa stau linistita.
catutza
Jul 3 2005, 11:05 PM
Cu cine nasti la Municipal? Eu o sa nasc cu doctorita Corina Grigoriu,in noiembrie pe 2.Sa-mi spui cum ti sa parut maternitatea-daca e curat mai ales :)
ancaisleam
Aug 3 2005, 10:53 AM
Buna Catutza! Eu sunt intr-o mare dilema, nu stiu la ce doctor sa merg, as vrea sa pastrez acelasi medic de la inceputul sarcinii pana la nastere Sunt arondata la CMU si d-na dr. C. Grigoriu este unul din medicii de acolo. Oscilez intre dr. Mirela Paranga (maternitatea Giulesti) si dr. Corina Grigoriu. Cum e d-na doctor Grigoriu? Si daca ar fi sa alegi intre Municipal si Giulesti...?
Merci mult de un sfat :)
catutza
Aug 3 2005, 08:21 PM
Buna ancaisleam! Eu intr-un fel am avut de ales intre Municipal si Giulesti...dar am ales Municipalul pentru ca in primul rand am auzit multe de bine,am si fost la nasa mea anul trecut (ea tot acolo a nascut),si am fost multumita de ce am auzit de la ea.Cat despre dr Grigoriu eu am auzit numai de bine,i-mi place de ea cum i-mi vorbeste,ca-mi raspunde la tot ce o intreb cu calm,nu ma repede si i-mi raspunde pe intelesul meu si pe larg(si crede-ma ca o stresez cu intrebarile!).Daca mai te mai pot ajuta cu ceva....cu placere.Sa-mi spui la cine te-ai hotarat :smt058
bilutza
Aug 6 2005, 11:18 PM
si eu am fost la dr Grigoriu la CMU acum un an, pentru ca aveam o durere in partea dreapta, mi=a zis ca n-am nimic, mi-a facut analize de tot felul. Concluzie : n-ai nimic. Cand am ramas insarcinata, alt dr mi-a descoperit de unde aveam durerea, era un nodul fibromatos, pe care dna grigoriu nu l-a vazut . :( . dar poate fi doar o intamplare.
ariana_ioana
Aug 9 2005, 08:14 PM
Dragele mele proaspete sau viitoare mamici, sunt intr-o mare dilema, suntem [eu si bebe] in 22 saptamani de sarcina si suntem din Pitesti. la ultimul consult dr. de aici mi-a recomandat cezariana si noi nu vrem. As vrea si parerea altui medic de preferinta din Buc si in special de la Municipal ca am auzit ca sunt buni. Acum dilema> Cum fac sa iau legatura cu vreunul? :? Dati-mi si mie un nr de telefon?<. Va pupez dulce pe toate!!!!!!!!!! :-P
bilutza
Aug 10 2005, 03:50 PM
pot sa suni la CMU, si sa incerci o programare la Dr. Badiu. Este un dr. foarte bun , din cate am auzit, dar foarte ocupat. nr. de tel : 021.3271188 sau 3271189.
Curiozitate : de ce ti-au recomandat cezariana ? ca, de regula, ei se feresc de asa ceva.
aaa... am uitat : CMU - Centrul medical Unirea, unde vede el pacientele , pentru ca la Municipal nu prea vrea sa le vada (ratiuni financiare, probabil) . Oricum , fiecare dr de la Municipal, face consultatii la particular. Eu cred ca el este cel mai potrivit ptr probl ta, mai ales ca eu am o miopie, si vreau sa nu risc, deci ... fac cezariana, iar el a incercat sa ma convinga ca nu prea e cazul la dioptriile mele, ca cea mai buna e nasterea naturala , cu peridurala, el fiind adeptul nasterii naturale. Eu sunt de acord 100 % , dar atata timp cat exista risc de dezlipire de retina, imi este teama sa mi-l asum. :-(
Sper sa iti fie de folos informatiile.
Sarcina usoara.
Xenia
Aug 12 2005, 08:08 AM
Si eu am optat initial pentru Municipal... dar am fost dezamagita de dezinteresul doctorului la care am apelat (nu este vorba de doctora pe care ai mentionat-o). Nu avea timp pentru gravide insa banii erau pe primul loc. Asha ca sunt la alt spital,la alta doctora si sunt multumita. Intr-adevar,Municipalul arata frumos.... dar prin martie parca,stiti ca acolo a fost carantina? Pe etajele 4 si 5 - ginecologie-maternitate. O prietena ce a nascut in acea perioada m-a lamurit de ce..... exista un virus intraspitalicesc pe care l-a luat si baietelul ei si a avut probleme.... a trebuit sa stea in spital ceva mai mult. Pe de alta parte, la Giulesti s-a nascut fina mea in septembrie trecut. N-au fost probleme. Spitalul Giulesti nu arata asha de bine ca Municipalul insa din cate am auzit,au doctori foarte buni. Eu sunt la alt spital diferit de cele doua. Ce sa alegem? Well... cum simtiti voi.... daca aveti un doctor bun,dedicat meseriei care va acorda timp si va da sfaturi... un medic gata sa va ajute oricand,atunci nu conteaza asha mult unde lucreaza.
Va pupic pe toate... nasteri usoare si copii sanatosi!
X
catutza
Aug 14 2005, 05:11 PM
Draga mea Bilutza, un doctor de care sa nu auzi si bune si rele eu nu cred ca exista :-( ,asa cum am mai spus eu am pus in balanta ce am auzit despre dr Grigoriu si balanta cu lucruri bune a atarnat mai greu! :) .Iar dr Grigoriu si dr Badiu colaboreaza,adica daca unul din ei nu poate sa ajunga la o nastere din diverse motive vine celalalt.Asa ca...fiecare face cum vrea si cum crede ca e mai bine pt el si pt copilul lui.
pleiade
Aug 15 2005, 04:34 PM
Eu sunt in sapt.26 de sarcina si de la inceput am fost la municipal la dr. badiu.Am nr. lui de mobil si la orice ora am vreo problema il pot suna si-mi raspunde.Cu toate astea mi-ar trebui mai multe detalii despre spital,asistente,spagi,rezerve.Sunt la prima sarcina si orice informatie mi-ar fi de mare ajutor. va multumesc.
bilutza
Aug 16 2005, 10:47 PM
Ai dreptate, Catutza ! Despre fiecare medic se aud si bune si rele... Numai de al meu nu se aude nimic, fir'ar sa fie !!!! :grin: De parca acum s-a apucat de treaba ! :smt104. Chestia cu dr. Grigoriu a fost o experienta personala, din cauza asta am intervenit. Poate ca nu am facut bine, pentru ca se poate ca fiecare dintre dr. sa aiba astfel de "scapari" la un moment dat. Ce pot sa spun este doar ca in incercarea mea de a afla opinii despre dr meu , am auzit lucruri minunate despre dr. Badiu, dar aceeasi vesnica rezerva, este f.f.f. ocupat. Nr. lui de mobil il am si eu, dar daca nu are timp cand am mai mare nevoie de el?? Nu din reavointa, ci poate el este ocupat cu una din multele lui paciente. Este destul de delicata problema medicilor. Si o alegere foarte grea. E adevarat ca fiecare discerne cu privire la medicul potrivit , pentru ea si copilul ei. Dar depinde doar de noi?
Iulia Corina
Sep 2 2005, 10:51 AM
Salutare Burtici,
eu voi naste in aprilie 2006 la Spitalul Universitar, cu Dr. Luis Mendez. Il cunoaste cineva, stiti cum e maternitatea de acolo?
Pupici,
Mami 8 saptamani cu bb cu tot! :smt115
Tinozze
Sep 30 2005, 08:45 AM
CITAT(Crys @ Jun 27 2005, 07:13 AM)
Buna,
a nascut cineva de curand la Municipal? Puteti sa-mi spuneti ceva despre asta? Am auzit ca au niste saloane renovate de curand, ca iti lasa BB-ul in camera imediat dupa nastere si ca in general ar fi ok.
[snapback]3422[/snapback]
Buna ! Vad ca suntem foarte apropiate cu varsta sarcinii

...2 zile diferentza !!! Eu sunt la Dr. Badiu la Municipal dar nu am apucat sa vad spitalul. Poate o sa ne nimerim impreuna la nashtere ...lol . Pupici si multa sanatate in continuare
Crys
Sep 30 2005, 01:08 PM
La mine DPN e 10 ian 2006. Tu?
Tinozze
Sep 30 2005, 01:10 PM
CITAT(Crys @ Sep 30 2005, 01:03 PM)
[snapback]6638[/snapback]

10 - 11 Ianuarie !! ..clar ne vedem acolo
MIRI2005
Oct 10 2005, 11:08 AM
Fetelor, sunt multe adevaruri in ceea ce spuneti despre Municipal.
Eu am nascut de doua ori la Municipal. Prima data cu o doctorita f. scarboasa, care nu se uita la tine pana nu-i bagai banii si pana nu pipaia ea plicul.(i-o fi numarat din pipaiala?)

O cheama Aurelia Tufan. Feriti-va de ea, fugiti cat puteti. Se vede pe fata ei cum e. Plus ca are o mana....cat 3 barbati la un loc. Cnad face tuseul vaginal, parca intra sageata albastra in gara.
A doua nastere a fost cu seful de sectie, dr. Constantinescu. Super om, f. bland, f. bine informat, dar f. ocupat, din pacate.
Despre tarife....eu i-am dat in ian. , cand am nascut-o pe fii-mea, 5.000.000lei, iar anestezistei 1.000.000lei. Dar preturile is asa de 2ani, ca si cumnata mea a nascut cu el si tot "tarifele" astea erau.
La asistentele care fac toaleta, cam 30.000-40.000, iar la celelalte 20.000(pt injectii sau perfuzie).
Nu am dat nimic la neo-natolog(ca n-am vazut-o decat la plecare, cand i-a dat externarea fetei). A stat din a doua zi in salon cu mine, pt ca prima zi am zacut la terapie intensiva.Cam atat.
cristinik
Oct 26 2005, 01:50 PM
Bine v-am gasit mamici si viitoare mamici
Si eu nascut la Universitar in ianuarie 2004, cu conferential doctor Horhoianu Valeriu, de fapt a fost nevoie de cezariana. Eu am fost f. multumita, atat de doctor cat si de conditiile din spital. Binenteles ca f. mult conteaza si doctorul cu care veti naste, dar va sfatuiesc daca aveti de ales, sa alegeti Universitarul. Merita
melapitica
Nov 2 2005, 08:52 PM
Eu am nascut pe 04.10.2004 la spitalul Municipal. Pe toata perioada sarcinii m-a urmarit dr. Badiu si nu afost o sarcina chiar usoara. Am fost f. multumita de dr. Badiu este un mare Om si un medic f.f. bunCand am nascut eram internata de f. mult timp in spital, l-am sunat si a venit in 10 min., chiar daca era ora 23.
Trebuie sa ai mare grija cu asistentele, rar mai intalnesti oameni draguti si fara interese. Tine cont ca eu am stat in spital o luna jumatate si am avut timp sa observ multe.
Fetita mea s-a nascut la 35 saptamani si a avut 1350gr., a stat la terapie intensiva cam 5 zile, iar dupa aceea a stat la salonul de prematuri, nu am avut-o langa mine si pot sa spun ca asistentele de la terapie intensiva sunt extrem de dragute, binenteles cu mici exceptii. Nu pot sa-ti spun prea multe despre asistentele de la copiii din saloane pt. ca nu stiu.
Asa ca nu renunta la dr.Badiu este f.bun.
MelaPitica, bebe Ioana si Maria
Tinozze
Nov 2 2005, 08:58 PM
CITAT(melapitica @ Nov 2 2005, 08:47 PM)
Eu am nascut pe 04.10.2004 la spitalul Municipal. Pe toata perioada sarcinii m-a urmarit dr. Badiu si nu afost o sarcina chiar usoara. Am fost f. multumita de dr. Badiu este un mare Om si un medic f.f. bunCand am nascut eram internata de f. mult timp in spital, l-am sunat si a venit in 10 min., chiar daca era ora 23.
Trebuie sa ai mare grija cu asistentele, rar mai intalnesti oameni draguti si fara interese. Tine cont ca eu am stat in spital o luna jumatate si am avut timp sa observ multe.
Fetita mea s-a nascut la 35 saptamani si a avut 1350gr., a stat la terapie intensiva cam 5 zile, iar dupa aceea a stat la salonul de prematuri, nu am avut-o langa mine si pot sa spun ca asistentele de la terapie intensiva sunt extrem de dragute, binenteles cu mici exceptii. Nu pot sa-ti spun prea multe despre asistentele de la copiii din saloane pt. ca nu stiu.
Asa ca nu renunta la dr.Badiu este f.bun.
MelaPitica, bebe Ioana si Maria
[snapback]14585[/snapback]
Buna Mela ! Felicitari pentru bebelica si multumesc pentru raspuns ! Sper sa fie bine asa cum zici tu cu Badiu , am mari emotii ....

Sanatate multa tie si fetitzei
melapitica
Nov 3 2005, 12:03 PM
Iti multumesc Tinozze si tie nastere usoara si un bebe sanatos. Mergi pe mana doctorului Badiu pt. ca nu o sa-ti para rau. Eu mai am experienta unei nasteri, dar acum 11 ani, am nascut tot o fetita la spitalul Bucur, m-a urmarit toata sarcina Dr. Niculescu care era sefa sectiei de obstretica -ginecologie, un dr. bun, numai ca atunci cand am nascut nu a vrut sa vina si a vorbit cu medicul care era de garda. Iar acel medic dupa ce am nascut a uitat in mine un tampon, norocul meu ca era bine sterilizat. L-am eliminat dupa aprox. o luna si jumatate si am facut o infectie f. puternica la rinichi. Asa ca iti spun din experienta dr. Badiu este un medic f.f. bun. Am scris ca am stat f. mult in spital, iar dr. Badiu a venit zilnic la mine sa vada ce fac, cum ma simt, iar seara il suna pe medicul de garda ca sa-l intrebe in ce stare sunt, pt. ca eram la un pas de eclamsie. Dupa ce am nascut a venit in continuare sa ma vada, iar daca nu ma gasea in salon pt. ca eram la alaptat, venea dupa mine si tot timpul s-a interesat de bebica mea.
Nu am cuvinte sa-i multumesc lui Dumnezeu si dr. Badiu pt. minunea pe care ne-a dat-o la 10 ani de la prima sarcina. Si ii spun minune pt. ca numai rugaciunile noastre ne-au ajutat sa trecem peste greutatile acestei sarcini.
adinutza1si10
Nov 3 2005, 12:15 PM
si eu am nascut la municipal dar cu doctorita Badea . Oricum am inteles ca in municipal cei mai buni sunt Badiu si sotii Badea.Eu am fost inacntata de spital , si a nascut acum 2 luni fina mea tot acolo , si va spun ca spitalul este super acum are si televizor in rezerva . tot cu badiu a nascut si ea . oricum ceretii doctorului sa va bage in rezerva 46 sau 47 (doar astea sunt cu 2 paturi )
Tinozze
Nov 3 2005, 12:25 PM
CITAT(Crys @ Sep 30 2005, 01:03 PM)
[snapback]6638[/snapback]
Buna crys ! Cum merge sarcina ? Stii ca suntem in aceiasi perioada si tot la Municipal nasc si eu
Crys
Nov 3 2005, 01:55 PM
CITAT(Tinozze @ Nov 3 2005, 12:20 PM)
Buna crys ! Cum merge sarcina ? Stii ca suntem in aceiasi perioada si tot la Municipal nasc si eu

[snapback]14811[/snapback]
Bine, chiar foarte bine. Ma simt excelent, cred ca-mi prieste
Eu fac cezariana, si m-a programat deja: 7 ianuarie - e intr-o sambata si de-abea astept sa treaca timpul sa-mi tin BBle in brate
Tu pana la urma cum nasti? si cand ? (oricum nu se stie, dar conform calculelor....)
Tinozze
Nov 3 2005, 02:17 PM
CITAT(Crys @ Nov 3 2005, 01:50 PM)
Bine, chiar foarte bine. Ma simt excelent, cred ca-mi prieste
Eu fac cezariana, si m-a programat deja: 7 ianuarie - e intr-o sambata si de-abea astept sa treaca timpul sa-mi tin BBle in brate
Tu pana la urma cum nasti? si cand ? (oricum nu se stie, dar conform calculelor....)
[snapback]14866[/snapback]
Ma bucur tare mult sa aud ca esti bine

Si eu ma simt bine, ca si pana acum dar nu mi se pare prea mare burtica pentru momentul asta ...dar probabil ca paranoia ma urmareste ca de la inceputul sarcinii
De nascut clar nasc la Municipal, inca ma duc la doctorul Badiu, si sper sa fie ok si pe faza , pt ca eu nasc natural . Pupici si sa auzim de bine
Ella
Nov 17 2005, 10:03 AM
CITAT(Crys @ Jun 27 2005, 07:13 AM)
Buna,
[snapback]3422[/snapback]
Buna Crys,
Si eu voi naste in aprilie 2006 la Municipal cu Dr. Mendez. Din cate stiu eu e f. bine (cumnata mea a nascut cu el acum 2 ani si 1/2 - la Municipal). Intradevar il lasa pe BB sa stea cu tine. Nu stiu cat de avantajos este daca vei naste prin cezariana si va trebui sa te ridici sa-l hranesti! (cel putin asa am inteles de la cumnata mea).
adinutza1si10
Nov 17 2005, 10:20 AM
buna fetelor !
e adevarat ca iti lasa BB-ul cu tine in salon de cand te duce la salon si pana pleci acasa ,
eu am nascut acum 1an si 10 luni si inca nu erau toate saloanele renovate , dar a nascut fina mea acum 3 luni si saloanele sunt super , renovate cu televizor , unele au si frigider ........
in schimb daca vreti sa se poarte toata lumea cu grija .....trebuie sa cotizati si in stanga si in dreapta .....
Crys
Nov 17 2005, 01:29 PM
CITAT(adinutza1si10 @ Nov 17 2005, 10:15 AM)
buna fetelor !
e adevarat ca iti lasa BB-ul cu tine in salon de cand te duce la salon si pana pleci acasa ,
eu am nascut acum 1an si 10 luni si inca nu erau toate saloanele renovate , dar a nascut fina mea acum 3 luni si saloanele sunt super , renovate cu televizor , unele au si frigider ........
in schimb daca vreti sa se poarte toata lumea cu grija .....trebuie sa cotizati si in stanga si in dreapta .....
[snapback]18969[/snapback]
Stii cumva cate paturi erau in salon?
Asta cu cotizatul e regula, n-ai ce-i face!
adinutza1si10
Nov 17 2005, 01:49 PM
in salonul in care era fina mea erau 3 paturi , eu am stat in salonul 46 sau 47 unde erau doar 2 paturi (saloanele 46 si 47 au doar 2 paturi ) restul saloanelor cred ca au si mai multe paturi ....
bocanila
Nov 23 2005, 09:28 AM
Buna burtici si viitoare mamici.Si eu am nascut la Municipal (14 iulie 2005) si asa este iti lasa bebe cu tine in salon.Eu n-am stat cu el pentru ca a fost tinut la prematuri.In privinta saloanelor sunt cu 2,3 si 6 paturi,cu tv si frigider.Mai nasol era cu dusul la care chiar trebuia sa cotizezi (era mai tot timpul incuiat si trebuia sa dai ceva pt cheie).

Infirmierele foarte dragute,iti schimba lenjeria,camasa si fara sa cotizezi.

Sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara.Multa sanatate.
Almi
Nov 23 2005, 11:12 AM
CITAT(bocanila @ Nov 23 2005, 09:23 AM)
Buna burtici si viitoare mamici.Si eu am nascut la Municipal (14 iulie 2005) si asa este iti lasa bebe cu tine in salon.Eu n-am stat cu el pentru ca a fost tinut la prematuri.In privinta saloanelor sunt cu 2,3 si 6 paturi,cu tv si frigider.Mai nasol era cu dusul la care chiar trebuia sa cotizezi (era mai tot timpul incuiat si trebuia sa dai ceva pt cheie).

Infirmierele foarte dragute,iti schimba lenjeria,camasa si fara sa cotizezi.

Sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara.Multa sanatate.

[snapback]20187[/snapback]
Si eu am nascut la Municipal in august, si am aceeasi parere cu tine. Sunt curate saloanele, infirmierele si asistentel sunt dragute, oricum cotizam.... asa ca sa fiu sigura. Este super spitalul si il recomand cu toata caldura.
Ella
Dec 16 2005, 10:43 AM
CITAT(Iulia Corina @ Sep 2 2005, 10:46 AM)
Salutare Burtici,
eu voi naste in aprilie 2006 la Spitalul Universitar, cu Dr. Luis Mendez. Il cunoaste cineva, stiti cum e maternitatea de acolo?
Pupici,
Mami 8 saptamani cu bb cu tot! :smt115
[snapback]4936[/snapback]
Salut Iulia Corina,
Se pare ca vom naste amndoua cu acelasi dr. in aceeasi perioada. La mine DPN este 18.04.2005. Din cate stiu eu de la cumnata mea care a nascut acum 2 ani cu dr.Mendez est f.bun, motiv pt. care am optat si eu pt acelasi dr. Pana acum sunt f. multumita. Din cate am vazut eu acum 2 ani spitalul nu arata rau, conditiile erau destul de bune, saloanele aveau 3 paturi. Am aflat insa ca s-au mai schimbat lucrurile (in sensul bun). Ce nu stiu este tariful pt. cezariana. S-o fi schimbat ceva? Habar nu am. Stiu ca la Elias este de 300 Euro (chiar in urma cu cateva zile a nsacut o cunostiinta de-a mea), dar la Universitar n-am reusit sa aflu (e adevarat ca nici nu prea m-am agitat).
Daca mai afli tu ceva da-mi si mie de stire.
Pupici,
Ella
CarmenA
Dec 17 2005, 02:16 PM
Ma intrebam, daca stie vreuna dintre voi cum sunt rezervele care se platesc de la Municipal? Eu mi-am facut rezervare inca din octombrie ca am inteles ca sunt mai tot timpul pline si trebuie sa ti le rezervi. Dar nasol este ca daca nu nasti atunci cand e DPNul adica atunci cand ti-ai facut rezervare, nu ai prioritate. Eu nu inteleg, o sa pot sa stau la rezerva daca nu o sa nasc chiar in perioada aceea? Stie cineva? Si cu ce difera rezervele fata de saloane in afara de pret?
ira_tgr
Dec 21 2005, 10:04 AM
eu sunt la dl doctor Yassin Arash din spit. Municipal, ce pot sa spun, pana acum s-a purtat extraordinar cu mine, de fiecare data imi ofera o atentie totala, ma asculta daca am ceva sa spun, imi da sfaturi utile si mai mult ma trimite pentru analize unde crede ca este mai ieftin, cum spune si el, incearca sa aiba gija nici sa nu cheltui foarte mult cu analizele, am avut noroc ca in momentul in care am aflat ca sunt gravida eram in franta, si tot acolo mi-am facut apropae toate analize din primul semestru care de altfel au fost gratuite, oricum, cu dosarul (in franceza evident) m-am prezentat la dr. Arash, s-a uitat foarte atent peste toate analize, unele chiar m-a rugat sa i le traduc, mai ales rezultate de acografii, deci, eu sincer, sunt foarte fericita ca am ajuns al el, de altfel foarte probabil ca va trebui sa fac si o cezariana, el mi-a explicat totul, cum poate sa fie, care sunt riscurile si avantaje, in fine, sper sa fie bine si de acum incolo, cat ma piveste, pot sa-l recomand cu mare placere
lia
Dec 21 2005, 10:17 AM
CITAT(ira_tgr @ Dec 21 2005, 09:59 AM)
eu sunt la dl doctor Yassin Arash din spit. Municipal...
[snapback]26292[/snapback]
Ira_tgr, poti sa stai linistita. Din discutiile care s-au purtat pe forum, am inteles de la alte mamici ca doctorul tau este foarte bun, asa ca poti sa ai incredere in el.
Anna
Dec 21 2005, 04:20 PM
CITAT(Ella @ Nov 17 2005, 09:58 AM)
Buna Crys,
Si eu voi naste in aprilie 2006 la Municipal cu Dr. Mendez. Din cate stiu eu e f. bine (cumnata mea a nascut cu el acum 2 ani si 1/2 - la Municipal). Intradevar il lasa pe BB sa stea cu tine. Nu stiu cat de avantajos este daca vei naste prin cezariana si va trebui sa te ridici sa-l hranesti! (cel putin asa am inteles de la cumnata mea).
[snapback]18965[/snapback]
Buna Ella,
Eu am nascut anul asta pe 30 Aprilie (cu o zi inainte de Pasti) la Municipal, cu dr. Badiu, a fost foarte bine, am fost intr-un salon ca inca doua fete, si una din ele era la Dr. Mendez, care din pacate, cu toate ca era in Bucuresti, (si a nascut la o ora destul de acceptabila 12.30 AM) nu avenit sa asiste la nastere si pe toata perioada spitalizarii nu a venit niciodata sa o vada! Nu vreau sa te dezamagesc, dar asigura-te ca o sa vina!
Anna
Dec 21 2005, 04:28 PM
CITAT(ira_tgr @ Dec 21 2005, 09:59 AM)
eu sunt la dl doctor Yassin Arash din spit. Municipal, ce pot sa spun, pana acum s-a purtat extraordinar cu mine, de fiecare data imi ofera o atentie totala, ma asculta daca am ceva sa spun, imi da sfaturi utile si mai mult ma trimite pentru analize unde crede ca este mai ieftin, cum spune si el, incearca sa aiba gija nici sa nu cheltui foarte mult cu analizele, am avut noroc ca in momentul in care am aflat ca sunt gravida eram in franta, si tot acolo mi-am facut apropae toate analize din primul semestru care de altfel au fost gratuite, oricum, cu dosarul (in franceza evident) m-am prezentat la dr. Arash, s-a uitat foarte atent peste toate analize, unele chiar m-a rugat sa i le traduc, mai ales rezultate de acografii, deci, eu sincer, sunt foarte fericita ca am ajuns al el, de altfel foarte probabil ca va trebui sa fac si o cezariana, el mi-a explicat totul, cum poate sa fie, care sunt riscurile si avantaje, in fine, sper sa fie bine si de acum incolo, cat ma piveste, pot sa-l recomand cu mare placere
[snapback]26292[/snapback]
Buna,
Eu am nascut pe 30.05.2005 , dar m-am dus cu o seara inainte la urgenta pentru ca de 2 zile numai puteam sa mananc si sa beau! tot ce bagam in gura dadeam in secunda 2 afara! Dr. tau era de garda si vreau sa spun ca mi-a facut o impresie foarte buna! Tot el mi-a facut si fisa de internare si pana cand a venit dr. meu venea din 10 in 10 minute sa vada ce mai fac! Tot el mi-a explicat o gramada de chestii si m-a incurajat f mult!
Este un dragut! Stai fara frica!
giorgios72
Dec 23 2005, 08:23 AM
Eu am nascut de 2 ori la Municipal, in iunie 1998 si octombrie 2004 cu Valeriu Horhoianu si a fost super, super. Ambele nasteri au fost prin cezariana, dr.-ul la inaltime, de fiecare data am stat la rezerva.
cristinik
Dec 23 2005, 11:21 AM
CITAT(giorgios72 @ Dec 23 2005, 08:18 AM)
Eu am nascut de 2 ori la Municipal, in iunie 1998 si octombrie 2004 cu Valeriu Horhoianu si a fost super, super. Ambele nasteri au fost prin cezariana, dr.-ul la inaltime, de fiecare data am stat la rezerva.
[snapback]26724[/snapback]
De acord cu tine giorgios, super doctor
Ella
Dec 23 2005, 02:25 PM
CITAT(Anna @ Dec 21 2005, 04:15 PM)
Buna Ella,
Eu am nascut anul asta pe 30 Aprilie (cu o zi inainte de Pasti) la Municipal, cu dr. Badiu, a fost foarte bine, am fost intr-un salon ca inca doua fete, si una din ele era la Dr. Mendez, care din pacate, cu toate ca era in Bucuresti, (si a nascut la o ora destul de acceptabila 12.30 AM) nu avenit sa asiste la nastere si pe toata perioada spitalizarii nu a venit niciodata sa o vada! Nu vreau sa te dezamagesc, dar asigura-te ca o sa vina!
[snapback]26377[/snapback]
Buna Anna,
Da-mi te rog mai multe info. A cotizat si totusi nu a venit? O fi fost o intamplare neplacuta...Cumnata mea a nascut cu el si din cate cunosc si-a dat tot interesul. In plus, de cand ma monitorizeaza pot sa-ti spun ca l-am deranjat pe mobil de nenumarate ori si a fost super de treaba, ba mai mult ma si tine minte de la o vizita la alta....(in sensul ca-si aduce aminte de problemele anterioare).
Merci mult,
ira_tgr
Jan 10 2006, 01:00 PM
si eu sunt la spitalul municipal la dl. dr. Arrash, sutn foarte mutumita....
dar de examplu aku 2 zile am cazut pe gheata, bien mai mult m-am speriat sa nu patesc ceva, shi iari m-am dus al municipal la camera de garda unde a fost o doctorita fooooooooooooarte draguta, se numeste Albu Simona... de-a dreptul extraordinara si dulce, cred k incep sa-mi schimb parerea despre femei ginecologi
alinus_13
Jan 12 2006, 10:49 AM
mai am putin si nasc si eu la Municipal cu dr.Badiu.A nascut cineva cu el prin cezariana?Am fost internata acum 1 luna acolo si spitalul mi s-a parut curat, asistentele destul de dragute chiar daca nu le dai nimic(de la mine n-au vrut sa primeasca nimic).Singurul lucru nasol este sala de asteptare unde poti sa-ti vezi rudele, este foarte curent acolo(e pe hol chiar intre lifturi).
Tinozze
Jan 12 2006, 10:51 AM
Cand trebuie sa nasti..eu sunt tot la Badiu..deja am depasit termenul
adinutza1si10
Jan 12 2006, 12:18 PM
tinozze ,
tot pe forum umbli ? inca nu te-a contactat d-na barza ?
hai ca noi asteptam vesti .....
Tinozze
Jan 12 2006, 05:34 PM
carmina
Jan 15 2006, 05:03 PM
Dragele mele burticute,
De dra PROTOPOPESCU DENISA(tot la sp Universitar este+Medsana,Centrul Med. International) n-a auzit nimeni? Poate a nascut cineva cu ea si-mi da si mie cateva detalii....noi avem 16 saptamani si ne pregatim din timp.
Va multumim anticipat si asteptam raspuns!
SANATATE SI VOUA SU BEBEILOR VOSTRI!!!
alinus_13
Jan 15 2006, 09:20 PM
Draga Tinozze, am fost si eu joi la Badiu, cred ca am stat alaturi daca nu ma insel.Eu am termenul pe 26, dar mi-a zis ca o sa nasc mai devreme.Succes in continuare.
Tinozze
Jan 15 2006, 09:23 PM
Buna Alinush ! Si eu tot joi am fost !!!! Clar am stat una langa alta
alinus_13
Jan 15 2006, 10:16 PM
Ai semne de nastere?Eu tot am contractii de 2 saptamani dar nu sunt deloc regulate.Nici nu stiu la cat timp trebuie sa fie.Eu o sa nasc prin cezariana ca am probleme cu tensiunea.Stii cumva cat se da la doctor si anestezist?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.