Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce Inseamna Cazare De O Stea?
Discutii Despre Copii > Diverse > Diverse
lacrabaciu
Am vazut niste bilete de concediu, la 4 milioane si jumate, 10 zile, in septembrie, Eforie Nord la vile cica, camere de 2 )in cele 4,5 milioane merg 2 persoane caci sunt prin Sindicat si au reducere)
Se merita? Habar n-am ce e aia cazare de o stea
kali
Din cate stiu eu, la 1 stea nu ai baie in camera... mi se pare cam greu cu bebe sa mergi la toaleta comuna...
alinus_13
CITAT(lacrabaciu @ Jun 30 2006, 10:54 AM) [snapback]79544[/snapback]

Am vazut niste bilete de concediu, la 4 milioane si jumate, 10 zile, in septembrie, Eforie Nord la vile cica, camere de 2 )in cele 4,5 milioane merg 2 persoane caci sunt prin Sindicat si au reducere)
Se merita? Habar n-am ce e aia cazare de o stea

La o stea baia este pe hol, dar in luna septembrie poti gasi si alte oferte la preturi avantajoase si in conditii mai bune.
miky
O garsoniera confort 3. Baie in comun. 10.gif
katia1978
Am fost noi cazati la hotel Cleopatra, de o stea, in Saturn. Baia este in camera, am platit pentru frigider, puteai sa platesti si pentru TV, camera era curata, mobilierul vechi, dar cam asa e si la 2 stele...

Oricum baia nu este pe hol...
chryssrusu
Hotel Cleopatra este hotel de 2 stele, retrogradat... Adica a fost de 2 stele si l-au retrogradat la o stea pentru ca nu intrunea toate conditiile de 2 stele. Din acest motiv are baia in camera.
De acord cu Miky: garsoniera confort 3 cu baie pe hol. Si cam mare pretul pt bilete prin sindicat... 39.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.