Am vazut niste bilete de concediu, la 4 milioane si jumate, 10 zile, in septembrie, Eforie Nord la vile cica, camere de 2 )in cele 4,5 milioane merg 2 persoane caci sunt prin Sindicat si au reducere) Se merita? Habar n-am ce e aia cazare de o stea
kali
Jun 30 2006, 10:20 AM
Din cate stiu eu, la 1 stea nu ai baie in camera... mi se pare cam greu cu bebe sa mergi la toaleta comuna...
alinus_13
Jul 1 2006, 09:45 PM
CITAT(lacrabaciu @ Jun 30 2006, 10:54 AM) [snapback]79544[/snapback]
Am vazut niste bilete de concediu, la 4 milioane si jumate, 10 zile, in septembrie, Eforie Nord la vile cica, camere de 2 )in cele 4,5 milioane merg 2 persoane caci sunt prin Sindicat si au reducere) Se merita? Habar n-am ce e aia cazare de o stea
La o stea baia este pe hol, dar in luna septembrie poti gasi si alte oferte la preturi avantajoase si in conditii mai bune.
miky
Sep 21 2006, 09:36 AM
O garsoniera confort 3. Baie in comun.
katia1978
Sep 22 2006, 08:03 AM
Am fost noi cazati la hotel Cleopatra, de o stea, in Saturn. Baia este in camera, am platit pentru frigider, puteai sa platesti si pentru TV, camera era curata, mobilierul vechi, dar cam asa e si la 2 stele...
Oricum baia nu este pe hol...
chryssrusu
Sep 22 2006, 10:24 AM
Hotel Cleopatra este hotel de 2 stele, retrogradat... Adica a fost de 2 stele si l-au retrogradat la o stea pentru ca nu intrunea toate conditiile de 2 stele. Din acest motiv are baia in camera. De acord cu Miky: garsoniera confort 3 cu baie pe hol. Si cam mare pretul pt bilete prin sindicat...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.