Xenia
Jun 21 2005, 06:14 AM
Sunt o admiratoare a acestui site... Mi-a fost si imi este de foarte mare ajutor,tinand cont ca sunt si eu o gravidutza. Dar am observat ca unele subiecte,unele mesaje sunt sterse ( presupun de admin). Si apoi aceleasi subiecte,intrebari sunt reluate de alte gravidutze mai noi care nu mai au sansa sa gaseasca subiectele discutate deja si sterse. Chiar deunazi am cautat un subiect mai vechi care mi-ar fi fost de folos acum si nu l-am mai gasit. Poate ca o arhiva ar fi de folos. Dar sunt sigura ca veti gasi o solutie.
Inca o data,va felicit pentru realizarea acestui site si va doresc toate cele bune!
X
honey
Jun 21 2005, 10:05 AM
Xenia , din cate stiu eu , nu admin-ul sterge mesajele . Se pare ca ele ... se pierd undeva pe drum . :( Dar se lucreaza pt a se remedia problema ( si listutza mea a avut aceasi soarta :-( )
saga
Jun 29 2005, 02:18 PM
Bine v-am gasit!
Recunosc din prima ca nu sint insarcinata, desi tare mult mi-ar fi placut sa pot spune asta.
Am intrat pe site intr-o scurta vizita, in cautare de viitoare mamici pentru realizarea unui spot publicitar.
Lucrez la Saga Film, casa de productie de reclame TV si caut viitoare mamici dragute, cu virsta cuprinsa intre 30-35 de ani, cu burtica maricica (luna 6-7-8) pentru o reclama la apa minerala.
Mamica noastra din reclama sta pe un scaun, isi mingiie burtica, zimbeste si bea un pahar cu apa. Dupa cum vedeti, nu e deloc greu, ba poate fi chiar distractiv. Si poate fi si un inceput haios pentru puiut!!
Pentru ca reclama o sa se filmeze chiar saptamina viitoare (in jur de 7-8 9 iulie), cautarea noastra este pe fast forward.
Dragi (viitoare)mamici, va astept sa sunati la numarul 0742/204.253 pentru a va da mai multe amanunte despre acest proiect.
Multumesc
Cu drag,
Iulia