Andru28
Jun 26 2006, 03:43 PM
Stie cineva unde as putea sa ma duc cu bebe al meu pentru a-l inscrie la casting-uri?
bebelache
Jun 26 2006, 04:40 PM
dai un search pe google .ex : casting copii,bebelusi...si iti va apare mai multe agentii care se ocupa de asa ceva.de exemplu twist media se ocupa de asa ceva si sunt seriosi.
dafinutza
Jun 27 2006, 07:48 AM
Port de multa vreme ideea asta. Dar bebelusii acestei generatii mi se par atat de frumosi, incat e foarte greu sa te gandesti la o asemenea concurenta. Eu nu mi-as dori sa fiu in pielea celui care alege. Sunt atat de dragalasi si frumosi. Oriunde ati merge cu ei, tuturor succes!
tantzi
Jun 27 2006, 11:06 AM
Sincer m-ar interesa si pe mine, asa ca daca gasesti vreo agentie care merita da sfoara in tara !
radu claudia
Jun 27 2006, 01:51 PM
CITAT(tantzi @ Jun 27 2006, 12:06 PM) [snapback]78535[/snapback]
Sincer m-ar interesa si pe mine, asa ca daca gasesti vreo agentie care merita da sfoara in tara !
si noi vrem!
micasera
Jun 27 2006, 03:53 PM
Incercat la www.best-dream-models.ro
Dar cred ca ar trebui sa aveti un book.
natty
Jun 28 2006, 06:54 AM
potzo
Jul 13 2006, 01:29 AM
www.twistmedia.roPar destul de seriosi....
shelyna
Aug 29 2006, 11:31 PM
CITAT(natty @ Jun 28 2006, 07:54 AM) [snapback]78791[/snapback]
Cei de la classmodels sunt pe litoral.
Noi am dat proba pentru ei. Am fost acceptati (nu stiu cum pentru ca cel mic a fost foarte serios la filmare chiar daca pana atunci a zambit la toata lumea) dar trebuia sa incheiem un contract cu ei. Costa 150 Euro. Atat plateai pentru 4 ani de colaborare cu ei. Dar in concediu? Sa dai acesti bani?
A contactat totusi cineva vreo agentie? Ce v-au spus?
Anaxor
Sep 5 2006, 01:39 PM
Chiar vroiam si sa deschid un astfel de subiect , dar vad ca s-a gandit cineva inaintea mea , asa ca va rog mult daca ati intrat in legatura cu vreo astfel de agentie serioasa sa-mi dati si mie de veste .
Bebele meu de cand s-a nascut , doctorita care l-a preluat nu mi-a spus ca este sanatos.... ci cat de frumos este bebelusul pe care l-am adus pe lume , pe strada se opreste lumea si-mi spune acelasi lucru , ca am un bebe ca-n reclame si ca din reviste . Mi-as dori sa l inscriu si pe el la o asemenea agentie cinestie poate lumea are dreptate , normal ca mie mi se pare rupt din soare ...... ca orice mama .
Anaxor
bebelache
Sep 6 2006, 08:57 AM
incercati la twist media ,este o firma serioasa. steffy este inscrisa la ei. te inteleg Anaxor.asa patesc si eu cu stefania ,oriunde ma duc este complimentata cat de frumoasa este si ce ochi are,etc. de acea am si dus-o si din fericire am si aparut intr-o revista pentru copii.
blancy
Sep 6 2006, 09:48 AM
Noi am trimis mailuri la mai multe agentii de genul asta, dar nu am primit nici un raspuns.
Laura_bebe
Sep 6 2006, 04:16 PM
si noi vrem....
Anaxor
Sep 7 2006, 09:55 PM
CITAT(bebelache @ Sep 6 2006, 09:57 AM) [snapback]100229[/snapback]
incercati la twist media ,este o firma serioasa. steffy este inscrisa la ei. te inteleg Anaxor.asa patesc si eu cu stefania ,oriunde ma duc este complimentata cat de frumoasa este si ce ochi are,etc. de acea am si dus-o si din fericire am si aparut intr-o revista pentru copii.
Multumesc mult bebelache
Cum se poate lua legatura cu aceasta agentie ,
poti sa-mi spui si mie ,
tu cum ai procedat .
Anaxor
bebelache
Sep 8 2006, 07:59 AM
www.twistmedia.ro aceasta este adresa lor. intrii si te inscrii iar daca esti acceptata te contacteaza ei.
Anaxor
Sep 8 2006, 09:28 AM
CITAT(bebelache @ Sep 8 2006, 08:59 AM) [snapback]100942[/snapback]
www.twistmedia.ro aceasta este adresa lor. intrii si te inscrii iar daca esti acceptata te contacteaza ei.
Multumim inca o data Bebelache
Anaxor
goanga30
Dec 2 2006, 04:53 PM
a reusit vreuna dintre voi sa inscrie copilu?
ma intereseaza si pe mine
laura d
Dec 2 2006, 05:01 PM
Asta vara , in Mamaia, erau niste tineri care "racolau" bebelusi pt. un casting. Bineinteles ca printre alti fraieri am fost si noi. Ne-au luat 300000 lei , i-au facut poza copilului si dupa aceea bine cunoscuta "va sunam noi" nu insa a ne atentiona ca poza copilului va aparea pe site-ul lor. Dupa cum ma asteptam poza nu a aparut pe site si nici telefon nu am primit. Asa ca aveti grija ca e mare teapa cu firmele astea de casting.Nu generalizez ca poate sunt si firme serioase. Dupa cum va e norocul.
PS: Best Dream Models , parca se numea.
goanga30
Dec 2 2006, 05:07 PM
vreau ceva serios,altfel nu.
eu am o buna prietena fotograf aici si o sa-i faca lui Theo un album de prezentare,ca sa nu dam banii la altii.
holili4
Dec 3 2006, 11:38 AM
CITAT(goanga30 @ Dec 2 2006, 05:07 PM) [snapback]143510[/snapback]
vreau ceva serios,altfel nu.
eu am o buna prietena fotograf aici si o sa-i faca lui Theo un album de prezentare,ca sa nu dam banii la altii.
E buna ideea ta cu albumul de prezentare. Asa cred ca sansele de a fi selectionat bebelusul cresc foarte mult. Un fotograf amator nu e intotdeauna in stare sa-l pozeze in cea mai buna ipostaza. Bafta!
raluca-miruna
Dec 3 2006, 07:17 PM
CITAT(goanga30 @ Dec 2 2006, 04:53 PM) [snapback]143491[/snapback]
a reusit vreuna dintre voi sa inscrie copilu?
ma intereseaza si pe mine
Eu am inscris amandoi copiii pe site-ul celor de la twistmedia. Incearca acolo.
iulianabanana
Dec 30 2006, 05:57 PM
CITAT(raluca-miruna @ Dec 3 2006, 07:17 PM) [snapback]144112[/snapback]
Eu am inscris amandoi copiii pe site-ul celor de la twistmedia. Incearca acolo.
A primit cineve un raspuns de la vreo agentie?Exista o taxa? De cat? Noi nu suntem din Bucuresti, ci din Alba iulia.Stie cineva vreo agentie mai aproape de noi?
anca_ioana44
Jan 2 2007, 01:40 AM
Si mie mi-ar placea sa o inscriu pe Ioana, insa... mi se pare normal ca ei sa ofere bani, nu sa platim noi!
potzo
Sep 26 2007, 09:36 AM
QUOTE(anca_ioana44 @ Jan 2 2007, 02:40 AM)

Si mie mi-ar placea sa o inscriu pe Ioana, insa... mi se pare normal ca ei sa ofere bani, nu sa platim noi!
Agentiile care se respecta nu va vor cere niciodata bani la inscriere; Ei ar trebui sa faca bani din alte activitati - din proiectele pe care le au, nu din inscrieri si poze... daca va cer bani atunci cu siguranta aia este singura lor sursa de venit si sansele ca sa fiti chemati pentru vreun proiect sunt practic nule...
Emilia26
Oct 23 2007, 08:02 PM
Da, si noi am luat teapa cu best dream models aici pe litoral. Doar ca noua ne-am cerut 50 lei... Dar intr-adevar ne-a aparut poza. Dar de asta vara nu s-a intamplat nimic pana acum desi am fost foarte complimentati pentru copil. Si erau acolo tot felul de poze. Daca-i vedeati pe cei de la neprofesionisti. Nu ma refer la bebei. Toti bebeii sunt frumosi. Ma refer ca adolescenti, mai ales baietii. Daca vreti sa va distrati va recomand site-ul lor. Eu stau si ma intreb cand cineva vrea sa se faca fotomodel nu se uita mai intai in oglinda? Sau macar sa se aranjeze putin???
goanga30
Oct 26 2007, 06:32 PM
noi inca mai cautam
am facut si undeva in jur de 200 poze in studiou.lui theo chiar i-a placut.
avem si 2 aparitii in doua reviste.
momentan imi promovez singura fata,poate cinestie,sare iepurele de undeva
simonabcr
Oct 26 2007, 06:35 PM
QUOTE(goanga30 @ Oct 26 2007, 07:32 PM)

noi inca mai cautam
am facut si undeva in jur de 200 poze in studiou.lui theo chiar i-a placut.
avem si 2 aparitii in doua reviste.
momentan imi promovez singura fata,poate cinestie,sare iepurele de undeva

bravo mami..fetita voastra este tare frumoasa..succes in continuare
goanga30
Oct 26 2007, 06:43 PM
multumim simona
prietena noastra fotografa ne-a spus ca cel mai bine noi o promovam.si a avut dreptate
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.