Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Afacerea Delphin International?!
Discutii Despre Copii > Informatii > Social
guguta
Ieri am participat la o intalnire de afaceri sau cel putin asa ne-a fost prezentata de niste prieteni.Pe scurt in ce consta aceasta afacere: investesti 2 300 de euro si in cateva saptamani vei castiga mut mai multi bani. Ar fi mai mullte de spus despre afacere dar as vrea sa va intreb pe voi daca stiti: e o mare inselatorie sau chiar e adevarata ideea cu afacerea ''Delphin International?!"
Multumesc mult!
Tancu Cerasela

Cine poate sti?Eu nu m-as baga!

dana_ch

nici eu nu m-as baga,cred ca e un joc piramidal sau gen caritas
asilanom69cta
Este suma prea mare si deja bate la ochi .Eu zic sa stai potolita ptr ca banii se fac prin munca si nu prin castiguri de genul asta.
ancutzica
CITAT(guguta @ Jun 19 2006, 12:47 AM) [snapback]75507[/snapback]

Ieri am participat la o intalnire de afaceri sau cel putin asa ne-a fost prezentata de niste prieteni.Pe scurt in ce consta aceasta afacere: investesti 2 300 de euro si in cateva saptamani vei castiga mut mai multi bani. Ar fi mai mullte de spus despre afacere dar as vrea sa va intreb pe voi daca stiti: e o mare inselatorie sau chiar e adevarata ideea cu afacerea ''Delphin International?!"
Multumesc mult!

E o mare escrocherie. Cauta pe net pe monitorul de suceava sau in obiectiv si ai sa vezi ce e de fapt.
anca

CITAT(guguta @ Jun 19 2006, 12:47 AM) [snapback]75507[/snapback]

Multumesc mult!

Uite articolele in atasament.
puoay
Si eu am participat mai demult la o intalnire Delphin, inssa nu m-au convins. Destul de vesela atmosfera si relaxata, prietenosi si increzatori dar tot nu m-au convins. Sotul meu era f. hotarat sa se baGE, MAI ALES CA PRIETENUL LUI CARE NE-A DUS LA INTALNIREA ASTA si-a scos banii destul de repede. Adica in vreo 2 luni si-a luat un Wolkswagen Polo, deci... Dar trebuie sa ai pe cine sa convingi sa se bage in asa ceva, eu una nu am tangente cu multi oameni suficient de "nebuni" incat sa participe la o astfel de intalnire fara sa stie cat de cat despre ce este vorba.
Si nici nu aveam bani, ar fi trebuit sa ne imprumutam... si nu am fost de acord, asa ca sotul meu a renuntat la ideea de a intra si el in aceasta "afacere".
guguta
CITAT(ancutzica @ Jun 19 2006, 08:13 AM) [snapback]75527[/snapback]

E o mare escrocherie. Cauta pe net pe monitorul de suceava sau in obiectiv si ai sa vezi ce e de fapt.
anca
Uite articolele in atasament.

Am cautat si eu pe net aseara despre firma activitatea firmei acesteia. De bine , nu era nimic scris. Nu mai stiu ce sa cred. Ideea e ca amicii nostrii au facut bani frumosi din ''afacerea''asta. Vreo 5000 mii de euro intr-o luna si viata lor s-a schimbat total.Banii ii primesc prin virament intr-un cont deschis la BCR.Deci ce sa mai cred? 13.gif 13.gif 13.gif Si nu sunt singurii cunoscuti care primesc bani in acest mod.
Minola
guguta nici eu nu m-as baga in asa ceva daca ar fi vorba de o suma mai mica as zice dae asa mai bine fac ceva util cu banii
e clar ca ceva putred trebuie sa fie si e normal ca sa mai dea bani la unii astfel incat acestia sa aduca si mai multi oameni ca la un moment dat sa nu mai dea nimic la nimeni
anyR
ha ha ha, pai am auzit si eu la stiri acum aproximati o luna ca ar fi o kestie care seamana a caritas care umbla prin lume....asta sa fie?
eu una ... 39.gif 68.gif
banii nu/i castigi asa...de usor. 7.gif
emilia
Buna. Si eu am auzit de afacerea asta de la a mea surioara care si ea la randul ei a fost invitata la o asemenea intalnire dar nu au reusit sa o convinge.Eu una nu am incredere in asa ceva mai ales ca suma nu este de ici de colo.
kali
E inselatorie pe fata.
Am participat si noi la o prezentare a lor, acum vreo 2 ani, cand inca nu se auzisera atatea scandaluri legat de ei. Sincer, nu m-au convins,... chiar mi s-au parut dubiosi rau.
Capac a pus faptul ca ne-a cerut sa semnam un contract de confidentialitate... cum ca trebuie sa le platim despagubiri in valoare de 10.000 dolari daca spunem cuiva despre ce e vorba. De aici si suspiciunea mea... daca este totul legal atunci de ce nu merg cu cartile pe fata?
Cand le-am zis ca nu semnez asa ceva si ca, in fond nu ma intereseaza modalitatea lor de a face bani -eu nu stiu, si nici nu am castigat bani in viata mea decat muncindu-i-... sa vedeti ce schimbare de atitudine din partea lor!
Una peste alta, parerea mea e ca depinde de calitatea ta ca om. Daca duci lipsa de principii ''sanatoase'', o faci fara sa ai vreo remuscare.
Sa fi vazut cum sfatuiau oamenii sa faca imprumuturi in banca, girand cu apartamentul, numai ca sa le umfle lor buzunarul...
Zau!??!
cami2bubulina
Este o mare teapa.Am niste cunoscuti care au facut bani frumosi din asa ceva.Era vorba de niste donatii(ca sa fie totul legal)insa ei erau pe bani oricum si erau undeva spre varful piramidi,insa ceilalti isi luau niste tepe.....Nu te sfatuiesc.Stii cum e cu banii nemunciti... 68.gif
velijenco
scort si la obiect, NU
NU CRED in asa ceva.
daci77
Am mai auziu. Sincer nu cred ca e ceva serios. Deobicei cei care cica ofera castiguri mari in perioade scurte timp sunt cu semnul intrebarii. Nici eu nu m-as baga
mihaculipici
nu risca, gandeste-te cate poti face cu banii astia. hai sa fim seriosi, cine vine sa-ti bage bani in buzunar, asa moca?
valentina75
Eu cred ca este o mare inselatorie,am auzit de cineva care s a bagat in asemenea afacere.A facut prostia sa faca imprumut la banca si acum sta si plinge dupa bani .Nu stie cum sa mai faca rost de bani sa plateasca ratele la banca.
Anita
Sunt mlte "afaceri" de genul asta, au aparut multe mai este una Global Domain, tot geva de genul asta si sincer nu te sfatuiesc, intai vezi daca exista cineva care sa se bage in asa ceva, daca nu e clar ca nu... 39.gif
claudia99
Se pot face bani dar totul tine de cercul tau de cunostinte, cercurile cunostintelor tale si nu in ultimul rau de puterea ta de a convinge pe ceilalti de cat de buna este afacerea pe care le-o propui si daca cel pe care-l convingi nu aduce la randul lui alte persoane sa ai posibilitatea sa-l ajuti sa aduca deoarece din ce aduce el ai si tu de castigat, o excrocherie care este profitabila pentru cei ce sunt in varful piramidei acum, eu zic sa te gandesti bine
rucsandra
...de castigat probabil ca vor castiga unii...totul e sa te bagi la inceput...la un moment dat se va sparge toata chestia asta si unii se vor praji rau....ideea e sa nu fi tu acolo....iti dai seama ca nu e ceva sa dureze la infinit....e un joc...daca ai curaj sa il joci...mergi pe riscul tau...

..eu nu m-as baga ca sunt mai fricoasa......si nici nu castig banii usor....asa ca....succes oricare ar fi decizia voastra...
MELA21
Eu una nu cred in chestii din astea...multi din potriva...dar banii se fac muncind chiar daca vorba asta nu e o generalitate...toti am vrea sa facem bani mai usor dar nu toti au norocul asta cel putin eu nu...asa ca eu personal nu cred in astfel de afaceri...s-ar putea sa imi para rau altfel...
mihaelastoiciuc
13.gif 13.gif Acest lucru e o mare inselatorie. E un joc de tip piramidal, desi ei se straduiesc sa te convinga ca nu e asa. Am fost si eu dusa acolo cam pe sus, fatra sa mi se spuna unde merg si am avut aproape un soc. O atmosfera care imi amintea de sedintele comuniste, cu urale regizate, cu cantece "tematice", .... Foarte ciudat. Ei sunt in anchetare acum, desi mai continua cu actiunile.
Legal, sunt acoperiti. Tu dai peste 2000 de euro ca sa cumperi o carte - care chipurile iti explica cum sa faci bani. Deci, degeaba faci reclamatie dupa. Apoi, cand iti dai seama ce teapa ai luat, te apuci sa-ti convingi prietenii si cunostintele sa faca aceeasi prostie. 35.gif
Intr-adevar, am remarcat si eu aceeasi schimbare de atitudine cand mi-am exprimat parerea defavorabila. Si m-a amuzat si faptul ca din "predicatorii" lor, atata se mai lauda cu cati bani au castigat!! Drept urmare incearca sa para bine imbracati 24.gif si se plimba pe jos prin oras cu o sotie care arata ca vai de capul ei. 35.gif
Cunosc foarte multe persoane care acum platesc imprumuturi in banca pentru ca au participat la actiunea asta si nu au reusit sa-si recupereze niciun ban. 35.gif 102.gif Dar, desi la inceput s-au suparat pe noi pentru ca nu am vrut sa ne implicam, acum sunt constienti de prostia lor. Parerea mea e ca jocul ar fi avut mult mai multi adepti daca ar fi mizat pe o suma mai mica, desi atunci si castigurile ar fi venit mai greu (dar mai multe 39.gif ).
Alina Gliga
CITAT(guguta @ Jun 18 2006, 11:47 PM) [snapback]75507[/snapback]

Multumesc mult!

NU. Eu nu cred in asa ceva. Chiar daca prietenii tai s-au realizat, ce faci daca jocul se intrerupe tocmai la tine? 68.gif 102.gif
Miru
CITAT(guguta @ Jun 18 2006, 07:20 PM) [snapback]75529[/snapback]

Am cautat si eu pe net aseara despre firma activitatea firmei acesteia. De bine , nu era nimic scris. Nu mai stiu ce sa cred. Ideea e ca amicii nostrii au facut bani frumosi din ''afacerea''asta. Vreo 5000 mii de euro intr-o luna si viata lor s-a schimbat total.Banii ii primesc prin virament intr-un cont deschis la BCR.Deci ce sa mai cred? 13.gif 13.gif 13.gif Si nu sunt singurii cunoscuti care primesc bani in acest mod.

Este un joc piramidal. Va merge cat va merge si va fi profitabil numai pt cateva persoane lipsite de scrupule. Cine va dori sa te ia in "afacere" nu iti va spune niciodata hai vino ca trebuie sa imi recuperez banii sau sa fac ceva in plus ci "Vino, totul e minunat, uite, ce bine imi merge, e o afacere grozava si esti un mare fraier daca nu recunosti aceasta oportunitate". Acesta este stilul mai multor astfel de sisteme. Cuvintele pompoase, atitudini pretentioase, snobism si excusivitate sunt peredeaua de fum sub care actioneaza.
Daca te vezi racolandu-ti prietenii si cunostintele intr-un timp f scurt, constienta fiind ca 95% din ei nu se vor descurca si vor pierde banii, poate vei reusi sa iti recuperezi banii, ceea ce nu cred, intra in sistem, dar iti vei pierde cam toti pietenii.
Si eu am pierdut candva o suma mult mai mica de bani, la FNI. Mi-am invatat lectia. Ceea ce pot sa iti spun este ca acest sistem nu este o "afacere". Noi avem o mica afacere, o firma, si pot sa iti spun ca sotul meu munceste de dimineata pana seara, iar banii se castiga greu daca nu dai tunuri si lucrezi legal si platesti impozite. Apropos, prietenii tai in ce baza primesc banii in cont, emit factura, sunt angajati, sau persoane fizice autorizate? Platesc impozite, sunt inregistrati la administratia financiara? Daca nu, sunt in ilegalitate.
radu claudia
CITAT(mihaculipici @ Jun 19 2006, 09:26 AM) [snapback]75561[/snapback]

nu risca, gandeste-te cate poti face cu banii astia. hai sa fim seriosi, cine vine sa-ti bage bani in buzunar, asa moca?

nu risca!
gandeste-te mai bine sa investesti banii astia: ceva in casa, actiuni ................vezi tu! mwah.gif
Roxi_J
Sunt toate niste escrocherii! Probabil castiga doar cei care au intrat printre primii in afacere, dupa care cade totul, si ultimii veniti raman cu buza umflata. NU categoric. Oare romanul nostru nu a invatat nimic din istoria jocurilor piramidale in tarisoara noastra? Inca mai crede in oportunitati miraculoase ca astea???
micasera
IN PITESTI SE FAC BANI FRUMOSI DIN JOCUL ASTA.DAR CAND SE VA RUPE LANTUL?CINEVA VA RAMANE CU O GAURA IMENSA IN BUGET...
kali
CITAT(mihaelastoiciuc @ Jun 19 2006, 10:45 AM) [snapback]75603[/snapback]

13.gif 13.gif Acest lucru e o mare inselatorie. E un joc de tip piramidal, desi ei se straduiesc sa te convinga ca nu e asa. Am fost si eu dusa acolo cam pe sus, fatra sa mi se spuna unde merg si am avut aproape un soc. O atmosfera care imi amintea de sedintele comuniste, cu urale regizate, cu cantece "tematice", .... Foarte ciudat. Ei sunt in anchetare acum, desi mai continua cu actiunile.

Exact aceeasi impresie am avut-o si eu...cand am intrat in sala si i-am vazut, m-am gandit ca e vorba de o secta ( si eu am fost luata prin invaluire si nu stiam unde merg).
Mi se pare mai mult decat dubios modul in care te ''racoleaza''
guguta
CITAT(kali @ Jun 19 2006, 11:30 AM) [snapback]75636[/snapback]

Exact aceeasi impresie am avut-o si eu...cand am intrat in sala si i-am vazut, m-am gandit ca e vorba de o secta ( si eu am fost luata prin invaluire si nu stiam unde merg).
Mi se pare mai mult decat dubios modul in care te ''racoleaza''

Va multumim din suflet pentru raspunsuri. Astazi ne-am intalnit cu amicii nostri sa vedem daca putem face imprumutul. Oricum noi ne-am hotarat intre timp sa nu ne bagam in ''afacerea'' asta murdara.Stupoare....amicii nostrii au ramas foarte, foarte dezamagiti 2.gif 20.gif 102.gif k nu vrem sa intram si noi, ba mai mult incercau sa ne scoata ochii ca si-au pierdut timpul degeaba cu noi. Si cik, ne erau ''prieteni''. Asta e viata, astia sunt oamenii. Multumim inca o data pentru sfaturi! Va pupicim! mwah.gif mwah.gif mwah.gif
maria75
Anul trecut am fost, eu si sotul, la ceva asemanator: s au adunat o mina de oameni, unulprezenta, explica, desena, arata mereu ce multi bani o sa castigam daca o sa ne implicam etc. Nu ca ideeaa in sine nu mi a inspirat incredere, ci era ceva la tipul care prezenta...Sotului i ar fi suris ideea. Mie deloc. Noroc ca e mai delasator, prins cu treburile zilnice, astfel ca evenimentul a fost uitat...
rumburika
fetelor foarte bine gandit.la noi in Focsani a fost un joc de genul asta.au gastigat doar cei care au fost printre primii.apoi politia a intrat pe fir si totul s-a dus.banuiesc ca l-au sistat.sunt multi care au pierdut bani. 13.gif 2300euro!pai ce nu faci cu banii astia.ma bucur pt cei care nu au bagat bani in joc si-mi pare rau de cei care au facut-o 14.gif .
miky33rvr
Asa zisa "afacere" e o mare inselatorie! Acum depinde si de persoanele, pe care le ai in anturajul tau! Daca tu crezi ca o sa gasesti suficienti..."adepti" care sa se bage, multa bafta! Sfatul meu e sa te gandesti bine, sa nu plangi dupa bani! Stiu foarte multi care plang...inca! Eu am fost la o intalnire si m-am distrat copios!
Ce pot sa-ti spun sigur ca nu mai vorbesc cu persoana care m-a dus acolo, ba mai mult ea inca plateste rate pentru acei bani!
E jenant ce se intampla acolo, oricum ai lua-o! mwah.gif
andacreata
referitor la afacerea DOLPHINS INTERNATIONAL ,vreau sa stit ca eu chiar am participat anul trecut la aceasta intrunire prin intermediul unui prieten .
la inceput nu a vrut sa imi zica despre ce este vorba pastrand un mister total, starnindumi curiozitatea mam lasat in voia lui si am acceptat sa merg cu el la aceasta intalnire.
la vremea aceea nu se tinea la pitesti ci la slatina.am mers impreuna si mam trezit in mijlocul la o multime de oameni foarte bine imbracati de am avut impresia ca sunt la o institutie din afara tarii undeva la OXFORD .
am intart in sala si am inceput sa batem din palme.la care eu uimita am intrebat de ce bate lumea din palme pe ritmul melodiei EUROPE ,la care cunostinta mia zis ca de cate ori bate din palme atatia dolari fac dupa sedinta ce urma sa o urmaresc.
bineinteles ca am platit si niste bani parca 500000 mii lei la vremae aceea.
dupa sedinte exista un fel de angajament cum ca daca spun lacineva despre asta raspund penal, probabil ca sa nu stric curiozitatea oamenilor si sa aiba ei posibilitatea sa isi atraga prada.
spre sfarsitul sedintei sa cerut o taxa de 2300$ parca pe niste carti care chipurile iti asigura succesul.
vreau sa va spun un singur lucru este o teapa pe fata nu va lasati atrasi de asa zisele castiguri ,intradevar ce explica ei este fantastic, DAR cine are cunostinte bune despre economie isi da seama ca ceea ce calculeaza ei acolo contravin total regulilor de calcul economice si matematice.
teapa lor in asta consta atragerea de necunoscatori de economie si elemente matematice, nu toata lumea cunoaste economie si sub acest pretext vor sa demonstreze inocentilor ca numai cu cartile lor poti invata economie imediat si ca nu mai trebuie sa faci nu stiu ce studii economice.
ceea ce eu am invata candva[font=Arial Black] mia fost foarte usor sa ma cert cu cunostinta respectiva si cu persoanele din anturajul nostru demonstrandule ca am dreptate ceea ce au recunoscut si ei mai tarziu.
este un joc piramidal va incanta cu fel si fel de chestii ,ba cu excursii in ELVETIA nu stiu cate zile .
SFATUL MEU ESTE URMATORUL DACA NU CUNOASTETI ECONOMIE NU MERGETI ACOLO RISCATI SA VA DISTRUGETI CU PROPRIILE MAINI,CINE CUNOASTE ECONOMIE MERGETI SA VA CONVINGETI DAR AVETI MARE GRIJA CA PUTETI PATI LA FEL CA CEI INOCENTI, NU VA GRABITI SA LUATI DECIZII INAINTE DE A INTREBA SI PE ALTII.
leut
Andacreata , mi-ai luat vorba din gura...exact melodia lui Europe a cantat si cand s-a dus fratele meu la o intrunire care s-a tinut in COnstanta. A venit acasa obosit si consternat. Am inlemnit cand am auzit despre ce era vorba. Pe scena era chiar si un preot care "facea bani cinstiti"...e cea mai mare tampenie pe care am auzit-o in ultimul timp. Fratele meu spunea ca se crea o adevarata psihoza in momentul in care trebuia sa aplauzi...Aveam chiar si o foaie (invitatia) dar trebuie s-o caut si o sa o postez, lui i s-a dat si o insigna...multi oameni, scuzati-ma, prosti sunt pe lumea asta.
Stati linistite si vedeti-va de serviciul pe care-l aveti si de copilasi!
Va pup! 9.gif
gabimovi
dragilor- de asta este tara noastra unde este-ca e plina de creduli din astia care asteapta "para malaiatza in gura lui Natafleata"-
Eu sunt din Roman si ma uimesc saptamanal cand vad zeci de autocare care vin cu asa "fraieri in costum si cu agende" si care asteapta sa castige batand din palme. Rusine noua ca acceptam asa ceva-dat oare PIB-UL TARII CU ASTA CRESTE SAU UNVESTIND IN PRODUCTIE.

AM AJUNS O TARA IN CARE OAMENII CARE VOR SI LE PLACE SA MUNCEASCA SUNT O EXCEPTIE DE LA REGULA
petronela_gav
nici eu nu m-as baga
daca e gen Caritas nu merge mult si ramai cu banii dati
si apoi e o suma prea mare
cât îţi trebuie sa strângi banii?
stai calma
sab
nu v-ati saturat de cate tepe au fost in tara asta??? nu ti se pare suspect faptul ca tu tre sa bagi primul bani ca sa castigi??? nu m-as baga pentru nimic in lume. baga-te daca vine unul si iti da bani fara ca tu sa investesti ceva ce ai putea pierde in momentul in care patronul fuge din tara si declara faliment...
guguta
CITAT(sab @ Jun 20 2006, 06:11 PM) [snapback]76231[/snapback]

nu v-ati saturat de cate tepe au fost in tara asta??? nu ti se pare suspect faptul ca tu tre sa bagi primul bani ca sa castigi??? nu m-as baga pentru nimic in lume. baga-te daca vine unul si iti da bani fara ca tu sa investesti ceva ce ai putea pierde in momentul in care patronul fuge din tara si declara faliment...

Am citit cu atentie raspunsurile voastre si mare dreptate mai aveti. Ideea e ca ''amicii'' nostrii care ne-au prezentat''minunata afacere'' zilele trecute n-au mai dat nici un semn de viata, asta pt ca ''nu am vrut sa ne lasam prostiti'' de ei. Oricum mai bine sarac si curat! Va pupicim!
laura d
Citind cele scrise de voi si facand exceptie de persoanele care au scris ,inca o data mi se confirma zicala ca omul e singurul animal care se impiedica de doua ori de aceeasi piatra. Romanii nu s-au saturat de atatea inselatorii gen caritas , FMI si acum Dolphins. Vad ca nu s-a mai auzit nimic de ei sau nu sunt eu f. bine informata.
Ma minunez cat de multi fraieri sunt important e sa-i gasesti.
meli
Din pacate si noi am patit-o cu astia 102.gif si chiar prieteni apropiati au facut invitatia,nu trebuia sa spunem la nimeni,trebuia sa ne imbracam bine si ziceau ca "o sa fie cea mai mare bucurie din viata noastra si nu vom regreta" In sala dupa fiecare discurs dadeau drumul la muzica(Europe si 'You will always on my mind') si toata lumea era in picioare si aplauda... shok.gif Eu naiva repede am simtit gustul banilor si deja ma gandeam la palate,masini si excursii 9.gif Spre sfarsit au zis ca trebuie sa cumparam o carte(care costa f.mult)si de acolo vom invata meseria-trebuia sa mai aducem inca 3 persoane etc.-Eu fericita, am vrut sa ma bag,dar bine ca nu m-a lasat sotul,el chiar a vrut sa plece si mi-a zis ca nu i se pare o afacere curata. 39.gif Nu era voie sa plecam,trebuia sa asteptam sa se termine si cand le-am zis ca nu vrem sa semnam nimic,repede s-au enervat,au zis ca vom regreta.Acasa mi-a explicat sotul ca i s-a parut suspect ca nu aveam voie sa zicem la nimeni si multe alte lucruri.Au trecut cateva luni si vad la tv. ca au prins pe seful lor,care era un polonez-care in sala se dadea mare cu bogatia- si au arestat mai multe persoane.Erau multi care au imprumutat de la banca,n-au putut plati si au pierdut tot,din pacate unul s-a sinucis.Trebuie sa avem grija, ca ne atrag in jocul lor din care n-avem scapare!
alyna
Nasii nostri de cununie au facut enorma greseala de a se baga in mizeria asta. Au facut credit in banca pentru a avea cei 2500 euro care se cereau pentru a intra in "marea afacere". isi faceau asa multe planuri:casa, masina, si asta in doar 1 an, ziceau ei.Au pierdut banii. bineinteles ca nu le-a mers. au ramas cu ratele de la banca. crezand ca ne fac si noua un bine, au vrut sa ne coopteze si pe noi. ne-au zis innainte despre ce e vorba. si eu si sotul meu ne-am dat seama ce mare porcarie e. mai tragic e, ca fara sa doreasca raul nimanui (ei doi sunt niste persoane minunate) au mai cooptat si pe altii(frati, surori) care la randul lor s-au inglobat in datorii pana peste cap, numai ca sa intre in afacere. acum regreta nespus ca s-au lasat prostiti asa. prea tarziu. au pierdut o suma mare de bani cu care ar fi putut face ceva util. nici banii nu-i mai au, nici nu s-au ales cu nimic de pe urma lor si mai au si de innapoiat creditul la banca. FERITI-VA de asemenea afaceri. nu exista bani castigati fara munca.
nicoleta121
Ce coincidenta! Sotul meu este plecat la o astfel de intrunire chiar azi.Din pacate nu am stiut despre ce e vorba pentru ca a fost invitat de o ruda din Republica Moldova care nu ne-a spus decat ca e vorba de o afacere banoasa.Daca stiam de la inceput ca e pacaleala asta nici nu se ducea, dar asa.............Ruda chiar a venit cu bani la el ca sa intre in marea escrocherie.
cammyh
Este cea mai mare excrocherie care exista,daca la caritas te duceai convins de ce auzeai de la altii, aici prieteni buni sau rude trebuie sa te convinga sa intri.Intrarea inseamna sa cheltui 2500 eur fara sa ii mai vezi vre-o data.Dati o cautare cu google sa vedeti ce orori gasiti despre aceasta''afacere''.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.