Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cuminol in prima saptamana de sarcina... E grav?
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Clinica Virtuala a Gravidelor
ursulet
Dupa al treilea test de sarcina, s-ar parea ca sunt insarcinata, cu toate ca in acest moment am parte de scurgeri ciudate de culoare inchisa. Problema mea este alta. Teoretic, sarcina mea, despre care nu am stiut, este de doua saptamani,si in timpul acesta am facut un tratament de CUMINOL (6 zile, 2 X 500mg/zi), pentru o infectie urinara.

Poate e bine sa mentionez ca acum aproximativ 5 saptamani am facut un tratament cu Doxiciclina si Augumentin, pentru laringita.

As vrea tare mult sa pastrez copilul, dar mi-e frica sa nu fac mai rau cu atatea antibiotice, in special Cuminolul pe care l-am luat chiar in timpul sarcinii... Va multumesc frumos...
Dr.TUFAN Cicerone
Draga viitoare mamica,

Cuminolul (Ciprofloxacin) este un atibiotic foarte puternic, contraindicat pe perioada sarcinii. La fel si Dociciclina.

Trebuie sa te adresezi medicului tau ginecolog, care va stabili ce e mai bine pentru tine.
ralucutza_c
...scuze am grasit subiectul
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.