monna
Jun 7 2005, 10:41 AM
Buna ziua!!!!
Am descoperit forumul acesta care este f interesant. Si eu sunt insarcinata in 8 saptamani. Problema mea sunt niste dureri de cap, cam o data pe saptamana, care tin toata ziua(pana acum nu am luat nici o pastila) dar ma gandeam ca poate un paracetamol sau ce altceva mi-ati recomanda pt ameliorare.Mentionez ca pe la 8 ani am avut meningita si de atunci am rama cu dureri de cap care nu-mi treceau decat cu saridon sau quarelin.
Astept cu nerabdare raspunsul dv.
Multumesc!!!!
radgili
Jun 7 2005, 07:38 PM
sunt si eu gravida in luna a 6-a si la inceput am avut si eu simptome asemanatoare. Poti lua paracetamol de 2 ori pe zi dar nu mai mult de 2 zile... Eventual ia unul inainte de culcare!
cel mai bine ar fi insa sa te duci la medic...
monna
Jun 8 2005, 09:33 AM
Am fost la doctor cand mi s-a confirmat sarcina si i-am zis, dar nu mi-a dat nimic. Si sincera sa fiu nu mai suport aceste dureri, deoarece imi accentueaza si starea de greata si mi-e f rau in ziua respectiva.Oricum azi am luat pt prima data paracetamol poate imi va trece si ma mai tratez si cu ceaiuri. Sper sa treaca cat mai repede perioada asta de 3 luni. :-(
Mariana M.
Jun 9 2005, 11:48 AM
Pina acum citeva zile ma laudam in dreapata si in stinga ca nu am nimik si de luni m-a luat o durere de cap si niste greturi de am fost nevoita sa-mi iau citeva zile libere de la servici. Din cite am inteles toate astea vor trece sau se vor ameliora dupa luna a treia nu?
Iar in ceea ce priveste durerea de cap mie nu-mi trece decit daca dorm :-( ; ce bine ar fi sa am un pat si la servici...
monna
Jun 9 2005, 03:45 PM
Eu astazi m-am simtit mai bine, chiar si in ceea ce priveste greata.Poate va disparea de acum din luna a doua. si eu simt o nevoie excesiva de dormit, dar astea sunt simptomele in primele 3 luni. Ce sa facem, asta e. Dar cine vor fi cele mai fericite cand ne vom tine puiutii in brate?

Cand ma gandesc la asta , parca mai uit putin de aceste momente neplacute.
Sarcina usoara in continuare :)
ellagiana
Jun 9 2005, 07:46 PM
fetelor, asa va simtiti acum la inceput, in primul trimestru, foarte obosite din cauza ca al vostru corp lucreaza din greu la bebelusul ce-l purtati...stiu foarte bine prin ce treceti cu senzatia de oboseala si greata continua...intr-adevar se amelioreaza doar in somn :-(, ca si durerile de cap...eu am dormit f mult in primul trimestru ca sa nu mai simt ca mi-e foarte rau...la mine au trecut toate treptat dar destul de rapid la sfarsitul lunii a3-a - inceputul lunii a 4-a...fiti tari ca nu mai aveti mult si scapati si voi de cosmar!
codruta
Jun 22 2005, 11:47 AM
salut, sunt in saptamana a 15 de sarcina si pana acum nu am avut nici un fel de disconfort. De cateva zile am insa dureri de cap cumplite si nu stiu de ce. Tensiunea imi este buna ( 115/70 ), analizele mi-au fost bune pana acum dar nu-mi trece durerea.
dr de familie mi-a recomandat no-spa, 2/zi, dar nu prea are efect.
vreu un remediu inofensiv pt. bebe si util pt. mine
va multumesc
Dr.TUFAN Cicerone
Jun 22 2005, 03:58 PM
Draga viitoare mamica,
Te sfatuiesc sa te adresezi unui medic ginecolog.
Cu siguranta va rezolva problema ta.
stefy14
Aug 25 2005, 11:28 AM
Si eu am avut dureri de cap cu sarcina asta(a doua) si erau ,cum zici tu,cumplite.Nu am luat nimic,pt ca doctorita mea mi-a zis ca e normal.Am mai rabdat ,iar de prin luna a sasea au incetat.
AllyMcBeal
Aug 25 2005, 11:35 AM
Incearca cu crema vietnameza (cutiuta mica,rosie),masaj/presopunctura pe tample ,frunte si ceafa.La mine a functionat.
Oricum,peste o vreme,va trece de la sine.Si pe mine m-a tinut vreo trei saptamani.
crissroman
Aug 27 2005, 11:40 AM
si eu sunt insarcinata in 16 saptamani si cam in ultimele 5 saptamani am aceeasi problema...singurul remediu inofensiv pe care l-am aflat de la cineva sunt migdalele ...incearca si tu ...
Laurica
Aug 29 2005, 09:16 AM
Salutare!
Si eu am avut niste dureri de cap cumplite, ma tineau cate 3-4 zile de ma apuca plansul in miez de noapte din cauza lor si pana la urma le-am rezolvat pe cai naturiste, mai precis:
- comprese pe frunte si pe ceafa cu foi de varza - iei cateva foi de varza cruda, le strivesti putin sa le iasa sucul, le pui direct pe piele, iar deasupra pui o punga (sa se mentina zeama acolo) si le legi cu un batic; stai asa cateva ore;
- aplicari de argila rece (din aceea cosmetica) - faci o pasta putin mai groasa si o aplici pe frunte, tample si ceafa; e drept ca te murdaresti putin pe par, dar merita; stai cu ea tot cateva ore;
- ceai de tei cu lamaie 2-3 cani pe zi;
Mai poti sa incerci si cu felii de cartof crud aplicate pe frunte; eu nu am incercat, ca mi-a trecut cu cele de mai sus, dar am auzit ca si asta face bine. Si ideal ar fi ca la cel mai mic semn de durere, sa iti pui imediat cele de mai sus, pana nu apuca sa se instaleze durerea cea mare.
Sper sa te ajute si pe tine! Succes!
Laura
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.