Help - Search - Members - Calendar
Full Version: In Sfarsit Mi-am Vazut Beba !
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Nasterea
Pages: 1, 2
ira_tgr
As vrea sa incep prin a va multumi tuturor pentru urarile facute de-a lungul travaliului meu si falicitarile de dupa...

Si acu despre strumfi meu mic.....

Duminica de dimineata, asta dupa ce am avut o noape ingrozitoare plina de emotii si de griji ca de ce nu mai iese odata pitica, m-am dus curajoasa la spital.... asa... pe la ora 7 dimineata, ca era doctorul meu in garda in ziua respectiva....
Am asteptat pana la 10 pe holuri, tot band cafele si restul, pentru ca inca nu se schimbase tura si asteptam sa apara ginecologul meu....
Ora 10 a venit, doctoru' meu a sosit 4.gif

Eu, nerabdatoare de felul meu, dar parca in ziua aceeia am intrecut orice limita de rabdare, am inceput sa mimez contractiile, si durerile si nu mai stiu ce... ca nu-mi mai venea in minte nimic... cu speranta ca poate, poate ma crede si ma interneaza, iar de acolo vad eu cum fac....
Doctorul meu, de altfel foaaaaaarte calm, se uita la "teatrul" jucat de mine si zice cu zambetul pe buze: auzi, eu zic sau sa te prefaci mai bine sau sa-mi zici direct ce vrei sa obtii cu toate astea....
Eu, facuta de tot maro cu prestatia mea, i-am zis, ca nu mai am rabdare, ca nu mai pot si vreau sa nasc astazi fie ce o fi, ca am fiecare noapte contraciile si trec dimineata, ca nu mai pot astepta pana sapt viitoare (sambata) cand el va fi iar in garda, si nici nu stiu daca pitica va astepta atat....
A da, uitasem sa precizez ca mi-a trecut termenul (aproape) si ultima ecografie a precizat ca bebele are 3900 +/- 100gr (ce de altfel m-a speriat rau de tot).....

In fine, dupa discutii lungi, ca ce facem, ca nu poate sa-mi provoace nasterea, caci am colul prea slab pt. oxitocina si ar putea sa se rupa si dupa aia il coasem zile in sir si ma aleg cu si mai multe probleme, ca copilul e prea mare si eu nu vreau sa iasa editamai 4 kg (aprox.) din mine, ca eu am bazin stramtat si copilul nici ca o sa iasa, + displazia mea de sold - in sfarsit am ajuns la concluzia ca totusi cea mai indicta ar fi cezariana... ca ar trebui sa ma duc acasa, sa-mi iau bagajelu' si sa vin la spital...

L-am sunat pe tati sa-l anunt, evident, de fericitul eveniment care se va derula in urmatoarele ore, cand de colo, el plecase de sambata la padure, si din cauza ploii au ramas sinistrati acolo (vorba lui) si nu pot sa iasa pana cu masina nu aprare soarele si usuca macar un pic pe acolo in jur...

Asa ca am luat-o incetisor spre casa cu taxi, am sunat-o pe una dintre prietenele mele si i-am zis sa vina sa-mi pazeazaca bagajele....

Pe la 12 am ajuns inapoi, m-am instalat, evident nemancata, si da si asteapta..... fa analize, sange, secretii, bla-bla.... si iar asteapta.....
Eu tot ieseam pe hol sa vad daca a mai aparut cineva.... la un moment dat o venit si iubitul meu, nu mai incapeam in piele de fericire.... 8.gif dar.... iar dai si asteapta.....
Mi-au facut proba de travaliu, care evident a esuat....

Pana la urma pe la 8 seara mi-a spus doctorul sa ma pregatesc, am intrat in sala, mi-au pus sonda, tot asteptam, asteptam.... a venit anesteziologu', a inceput sa-mi plimbe aia cu aer prin fata, ma tot intreba nu stiu ce..... si....

Ma trezesc.... sunt iar in sala de operatie, asistenta tot tragea de mine sa ma trezesc, aveam un somn in mineeeeeeeee...., m-au pus pe targa si m-au urcat inapoi la et.5, primul pe care l-am vazut era tati, el statea pe hol si asteapta.... m-a luat de mana si primul lucru pe care mi-a zis, a fost: iubita, vezi ca am vazut-o deja pe fetita, e frumusica foc si seama cu mine 4.gif 3.gif

Eh, dupa aceia m-au dus in salon de cazariana, iubitu' a mai stat un pic, au mai venit niste prieteni de'ai lui, sa ma felicite toti mwah.gif

Mai tarziu, mi-au adu-o pe pitica la alaptat... doamneeeee, cand am vazut-o, era atat de frumusica, evident - leita tati, statea cumintica asa, si atat de micuta, ca un pui mic....

Prin urmare am aflat, ca pitica are 2.700 si 48 de cm ca a luat 9 la Apgar in primele 5 min, iar dupa aia 10 8.gif

In rest.... zilele au trecut super repede, tot asteptam sa apara durerile alea de dupa cezariana despre care vorbeste toata lumea, insa - NIMIC... nici o durere, am dormit linistita, a doua zi la fel, m-au mutat in alt salon, am inceput sa merg, mi-au adus-o pe pitica, au instalat-o langa mine... si tot asa, nici urma de durere, incomfort? DA, dar durere - SUB NICI O FORMA, nici macar un pic.....

Mi-au zis ca ar trebui sa stau pana joi, dar, eu, evident (doar nu mai aveam rabdare) l-am rugat pe doctorul meu sa ma lase sa plec acasa de miercuri... el a venit, s-a uitat la operatia, a zis ca se reface, mi-au scos pansamentul, a vazut ca merg usor, aproape la fel ca inainte doar ca ma incet.... in rest, nici nu-ti dai seama de ceva.... si a zis, oki, acasa cu tine 35.gif

Acasa, am venit cu tati, un prieten de'la lui si cu Oana (ola2005), careia ii multumesc pentru tot , si pentru ca m-a ajutat si la spital, si acasa, ieri, eu nu stiam ce sa fac, ea i-a facut baita lui Sonia, si ma tot ajuta cu de toate, avand in vedere ca o avea pe Denisa mica acasa cu mama ei....

Cam atatica despre nasterea, prima noapte acasa, pitica a fost super dulce si cumintica, dar asta e deja alta poveste....

P.S. Poate o sa vi se para, povestea mea, lipsita de emotii si sentimentalism.. dar, sunt o persona destul de rezervata in general, iar in acest caz, sentimentele mele nu le pot defini prin cuvinte, si incercand sa le desriu - n-as face altceva decat sa le estompez, pentru ca ceea ce simt, nu se poate explica, nici transmite, nici descrie intr-un fel.... asa ca... simplu, le tin pentru mine si va multumesc pentru suportul emotional de-a lungul sarcinii mele si va pupicesc dulce pe toate... sa aveti bebeii sanatosi si fericiti mwah.gif mwah.gif mwah.gif
aaalina
flowers.gif 6.gif Bine ai venit fetita dulce, Sonia! Felicitari, mamico! Cred ca povestea ta va incuraja burticile , care trebuie sa nasca prin cezariana si au emotii in legatura cu durerile de dupa operatie.
Sa fiti amandoua sanatoase si fericite! Sa fiti cele mai bune prietene voi doua! rose3.gif rose3.gif rose3.gif mwah.gif
Roxi_J
Felicitari Ira, chiar ma intrebam cand o sa ne scrii!
Sa-ti traiasca minunea mica, sa fie mancacioasa si cuminte! mwah.gif Iar pentru tine, mult laptic pentru bebita! rose3.gif rose3.gif rose3.gif
chryssrusu
Ira, multe felicitari! Sa fie sanatoasa si mult noroc sa aiba Sonia! Refacere grabnica, si muuult laptic, mamico! mwah.gif 6.gif
deeaa77
flowers.gif flowers.gif flowers.gif felicitari mami....pupicei tizei mele mititele
elcris2
Multa sanatate va doresc, liniste in suflet si bebelina sa fie sanatoasa si sa va aduca umai bucurii.
niki75
Felicitari Irina. E o dulceatza bebelusha ta. Sa-ti traiasca si sa fiti fericite alaturi de tati.

Cat despre dureri, poate ai vazut ca si eu am nascut pe 31 mai tot prin cezariana, cateva zile inainte de termen. Subscriu si eu apropo de dureri. Prima zi am stat in pat si a doua au fost ceva dureri dimineatza cand m-am dat jos din pat. In rest absolut suportabil. Eu de a doua zi am mers si am avut grija de bebitza. E adevarat ca erau altele in salon care se vaicareau si a 3-4 zi. Depinde de organism. Si eu sunt tare din fire asha cum pari si tu.

Inca o data felicitari si sa fii sanatoasa.
beatricemc
CITAT(ira_tgr @ Jun 8 2006, 09:46 AM) [snapback]72378[/snapback]

P.S. Poate o sa vi se para, povestea mea, lipsita de emotii si sentimentalism.. dar, sunt o persona destul de rezervata in general, iar in acest caz, sentimentele mele nu le pot defini prin cuvinte, si incercand sa le desriu - n-as face altceva decat sa le estompez, pentru ca ceea ce simt, nu se poate explica, nici transmite, nici descrie intr-un fel.... asa ca... simplu, le tin pentru mine si va multumesc pentru suportul emotional de-a lungul sarcinii mele si va pupicesc dulce pe toate... sa aveti bebeii sanatosi si fericiti mwah.gif mwah.gif mwah.gif

Iubita mea te felicit si pt taria de caracter si pt bebitza si pt ce ai scris!
Sa stii ca m-am regasit in ceea ce ai scris cu toate ca eu voi naste in septembrie si vreau tot cu cezariana.
Pupici si sanatate multa si tie si minunatiei tale mici!
ancro
Am vazut acum si pozele,parca ai o papusica, e frumoasa ,si tare scumpica. Vreau si eu... nu mai am rabdare,te invidiez putin... 20.gif asta pt. eu mai am de asteptat.
Inca o data ii urez " Bine ai venit pe lume ,micuta Sonia" occasion13.gif

rumburika
ira in primul rand felicitari pt bebelina ,sa fie sanatoasa ,cuminte si frumoasa.iar tie felicitari pt curajul cu care te-ai dus la dr sa-ti provoace nasterea.eu una nu stiu daca am sau voi avea vreodata curajul tau ,pt ca sunt un pic mai fricoasa,dar admir mult curajul celorlalte.
yahoo.gif 41.gif rose3.gif rose3.gif majoreta.gif majoreta.gif majoreta.gif occasion16.gif
tea
MULTA SANATATE sa aveti de aici inainte tu si bebitza si sa va bucurati de fiecare zi impreuna !!!Ceea ce ai scris intr-adevar ne va incuraja pe toate care vom face cezariana, in ceea ce ma priveste nu neaparat din cauza durerilor de dupa ci mai ales faptul ca putem fi in stare sa ne ocupam asa cum am dori de bebeii nostri fara a fi nevoite sa ne protejam mai mult decat o mama care naste normal. MULTUMESC !
ira_tgr
CITAT(tea @ Jun 8 2006, 11:40 AM) [snapback]72433[/snapback]

Ceea ce ai scris intr-adevar ne va incuraja pe toate care vom face cezariana, in ceea ce ma priveste nu neaparat din cauza durerilor de dupa ci mai ales faptul ca putem fi in stare sa ne ocupam asa cum am dori de bebeii nostri fara a fi nevoite sa ne protejam mai mult decat o mama care naste normal. MULTUMESC !

Ai dreptate in ceea ce ai scris, sa stii ca sunt de parere, ca nu nu este o diferenta apropo de ingrijirea bebelusului....
La spital nu este foarte greu, important este sa treci peste prima data cand te ridici, caci asta e cel mai greu, dup aceia, floare la ureche 4.gif , eu tineam copilul in brate, il spalam la chiuveta, ma plimbam cu el prin camera... da, este greu prima zi.... dar, se merita, si mai ales cand iti vezi puiul, cand te apuca cu manuta aia mica.... iti spun eu, trec toate durerile posibile sau imposibile si ridcare din pat, nci ca mia constituie vre-o dificultate....

curaj indiferent de alegerea in ceea ce priveste felul nasterii mwah.gif

si pt. niki75 i perfecta dreptate, cum am mai scris, sutn destule care se vaicaresc la fiecare pas, zici ca mor acolo, sa fim seriosi, si eu sunt operata si nu am plang, ma misc leger si nu am vre-o problema cu ceva, am mai avut-o ep una in salon - ea era si cu tub de dranaj - la fel, se misca.... bine era si uan care abia se ridica, de nu tipa intr-un hal numai cand inrca sa o ridice vre-una..... pai... aia o sa plece "La Anul Si La Multi Ani" din spital.... eu una mi-am dorit sa revin tam mai repede acasa, si sincer... chair nu este un efort extraordinar sa mergi.... mai greu primii pasi, dupa aia..... ca inainte 71.gif , un pic jeneaza operatia, dar, cred ca e mai mult pansamentul de deasupra.... caci in momentul in care mi l-au scos - a fost super bine...

pupicei mwah.gif
CarmenA
Felicitari Ira, sa iti traiasca printesa si sa va bucurati de ea! Ma bucur ca a fost usor, si ca nu ai avut nici o durere si ca totul este in regula. Pe mine m-a socat diferenta de greutate rezultata in urma ultimei ecografii. De ce asa de mare?
laris
mwah.gif Tare scumpica bebelina...sa mai pui poze la album. yahoo.gif
Sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta!
mihaela30
Ira, sa-ti traiasca bebelin, de acum incolo viata e mult mai frumossa !!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
gugutza
Felicitari. E o dulceata papusica. Sa fiti sanatoase si sa aveti o viata fericita impreuna.
bugheanumihaela
[attachmentid=7027]FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!sanatate multa,sa va aduca beba numai bucurii,sunt f. emotionata pt. ca e frumusica foc pitica si cred ca sunteti mandri de ea ma gandesc si eu cat de fericita o sa fiu cand o sa o tin in brate bucatica de om care e creatia iubirii si a lui D-zeu,ce o sa simta sotul meu cel rebel cand o sa-l vada pe bebe....chiar am trait bucuria ta si-mi pare extraordinar...felicitari,casa v-a fost binecuvantata si menirea noastra pe pamant ,inca o data implinita! angel.gif rose3.gif flowers.gif
valentina75
Felicitari pt frumusetea mica.Sa-ti traiasca si sa fiti fericite mwah.gif
ira_tgr
CITAT(CarmenA @ Jun 8 2006, 11:58 AM) [snapback]72442[/snapback]

Felicitari Ira, sa iti traiasca printesa si sa va bucurati de ea! Ma bucur ca a fost usor, si ca nu ai avut nici o durere si ca totul este in regula. Pe mine m-a socat diferenta de greutate rezultata in urma ultimei ecografii. De ce asa de mare?

Draga CArmen, uite chiar discutam cu doctorul astea.... am facut ultima ecografie miercuri, cand mi-a zis ca are 3.900 +/- 100de gr si duminica am nascut, strumfu' meu avand 2.700, o diferenta zic eu destul de mare, avand in vedere ca am facut o ecografie 3D, deci.... singurul lucru care rezulta, este ca sau a fost facut a de un "nimeni" (la CMU am facut-o - centrul medical unirea), sau nimic nu este atat de sigur precum pare, doar nu are cum s-o cantareasca din burtica, pur si simplu se ia dupa anumiti parametri ai oaselor si a organelor, si in furctie de asta "hotarasc" greutatea.... da diferenta de 1.200 13.gif , chiar mi se pare exagerata...
mwah.gif
MELA21
Felicitari yahoo.gif multa sanatate bebelinei si tie...sa va bucurati de ea si de refacere ce sa iti spun...sa o tii tot asa esti de invidiat pentru cat de bine te simti dupa asa de putin timp.Esti o norocoasa!Pupici mwah.gif
natty
sa va traiasca micuta treiursuleti !!!!!! ma bucur ca sunteti bine sanatoase si v-ati reintors printre noi. multa sanatate si sa va aduca numai bucurii !!!!
asmina_oana
rose3.gif rose3.gif rose3.gif Sa va traiasca sa fie sanatoasa,frumoasa si sa fie o NOROCOASA!Bine ai venit acasa,SONIA!Si tu mamico,bine-nteles....ai plecat de acasa gravidutza,si te-ai intors mamica!!! fetita.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif
lia
Felicitari, Ira! Subscriu la tot ce ai scris referitor la cezariana, si la mine a fost la fel. Mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris, pentru ca mi-am adus aminte cum a fost cand mi-am vazut prima data bebelusa. Sa-ti traiasca Sonia si sa te umple de fericire, iar tu sa ai mult laptic pentru ea! 8.gif
radu claudia
CITAT(mihaela30 @ Jun 8 2006, 12:08 PM) [snapback]72447[/snapback]

Ira, sa-ti traiasca bebelin, de acum incolo viata e mult mai frumossa !!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi!
e o dulcica! mwah.gif
lacritzu
CITAT(ira_tgr @ Jun 8 2006, 12:59 PM) [snapback]72462[/snapback]

.... da diferenta de 1.200 13.gif , chiar mi se pare exagerata...
mwah.gif

Felicitari mami! yahoo.gif Sa ai o fetita sanatoasa si papacioasa, ca frumoasa e deja. rose3.gif
Referitor la diferenta de greutate, stiu ca asa i s-a intamplat si surorii mele, din care motiv a nascut prin cezariana. Dr. i-a spus ca baiatul are peste 4 kg si se pot ivi complicatii, iar cand a nascut avea 3.200. Cam ciudat. Oricum cred ca se mai intampla daca dr nu e foarte priceput la eco.
Sa ai parte numai de bucurii din partea printesei tale. Te pup.
mwah.gif
danadoditoiu
Felicitari!Sa va traiasca fetita si sa va bucurati din plin de ea.
anuska72
CITAT(bugheanumihaela @ Jun 8 2006, 12:42 PM) [snapback]72457[/snapback]

[attachmentid=7027]FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!sanatate multa,sa va aduca beba numai bucurii,sunt f. emotionata pt. ca e frumusica foc pitica si cred ca sunteti mandri de ea ma gandesc si eu cat de fericita o sa fiu cand o sa o tin in brate bucatica de om care e creatia iubirii si a lui D-zeu,ce o sa simta sotul meu cel rebel cand o sa-l vada pe bebe....chiar am trait bucuria ta si-mi pare extraordinar...felicitari,casa v-a fost binecuvantata si menirea noastra pe pamant ,inca o data implinita! angel.gif rose3.gif flowers.gif

fFELICITARI IRA AI O FETITA FRUMOASA FOC,SA-TI TRAIASCA!

MIHAELA TU CUM TE MAI SIMTI,CUM MERGE SARCINA?ITI DORESC MULTA SANATATE SI SA DUCI SARCINA LA TERMEN!PUPICI!
cris22tyna
Felicitari Ira, noi iti dorim mult laptic pentru Sonia si sa fie sanatoasa si cumintica caci frumusica ce sa mai spunem ....ca mamica 9.gif mwah.gif
Dodomih
Felicitari. ira. Ai o papusica sumpa foc, e o dulcica in fotografii, cred ca in realitate e si mai frumoasa.
Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa, sa va bucurari impreuna si sa aveti parte numai de bucurii.
miky33rvr
Felicitari ai o fetita foarte frumoasa! Si eu ma intrebam cand o sa povesteti cum a fost! Si eu am ramas foarte socata de diferenta de greutate!
Dar am o intrebare numai la ultimul a zis ca are 3.900 sau si la restul eco ti-a zis ca are peste 3 kg?
Te intreb pt ca si bb al meu se pare ca e cam marisor, desi eu nu am o burta mare si el la aproape 34 sapt are 2.740 g?
Pupici si tot ce iti doresti si visezi tu! mwah.gif

P.S. Ma refer la eco din ultima luna! Daca ai facut!

livianae
Felicitari printeselor!!!! Ati fost amandoua curajoase si asa trebuie sa fiti si de aici inainte. BINE AI VENIT PRINTRE PAMANTENI, SONIA! Tati sa dai de drinks.gif, iar tu mami fetita.gif
rosefofo
Ira ai o dulceata de bebelina, un ingeras 25.gif 8.gif mwah.gif si daca tot zici ca e cumintica foc ..eu sunt in cautare de nora deja, pentru Heky 9.gif 71.gif 24.gif ..Sa fiti fericite si sanatoase, ca asta e important! Pupici de la HEky mwah.gif dance.gif
AHMAD IRINA
felicitari...ne bucuram sa auzim ca ai trecut usor prin cezariana..si ca bebe e bine....dar sunt socata de diferenta de greutate...asa mult?cum e posibil?la cealalta echo iera marisoara?...bine ca sunteti acasa cu bine si sanatoase~felicitari si lui tati. yahoo.gif 6.gif
anamaria20
5.gif Sa-ti traiasca printesa este o minunatie de copil si sa va bucurati impreuna de frumusetile vietii.
Multa sanatate si pupici din partea noastra! 8.gif
shelyna
Felicitari Ira!

Mult noroc si bucurii in viata ii dorim fiicei tale!
kiki
Felicitari Irina! Sa va traiasca piticuta, sa fie sanatoasa si norocoasa!
onuta_dec
Inca o data felicitari Ira pentru bebita si sa va aduca numai fericire si implinire! 8.gif 6.gif
ira_tgr
CITAT(miky33rvr @ Jun 8 2006, 05:51 PM) [snapback]72567[/snapback]

Dar am o intrebare numai la ultimul a zis ca are 3.900 sau si la restul eco ti-a zis ca are peste 3 kg?
Te intreb pt ca si bb al meu se pare ca e cam marisor, desi eu nu am o burta mare si el la aproape 34 sapt are 2.740 g?
Pupici si tot ce iti doresti si visezi tu! mwah.gif

P.S. Ma refer la eco din ultima luna! Daca ai facut!

Pot sa spun ca nici eu nu am avut o burta mare si luasem 11 kg in totat... Penultima eco am facut-o la 35 de sapt si strumfi' a avut 2.650 deci prin urmare daca, pitica ia in ultima luna cate 250gr deci, cam ar fi corect.... ideea e ca amandoua ecografii le am 3D, si nu pot sa cred ca incepand din sapt 35 strumfi' s-a ingrasat doar cu 100 de gr... ici e clar ceva in neregula... dar celelalte eco le-am avut normale, totusi dupa evolutia si asta ultima ar trebui sa fie normala...dar ideea e ca.... ei chiar NU U CUM sa cantareasca fatul, deci toate astea sunt decat niste aproximatii apropo de greutatea bebelusilor... care le iese in functie de lungimea oaselor, perimetrul si restu' de chestii.....

rosefofo 4.gif ai o minunatie de baietel, e o dulceata chiar ne uitam cu SOnia azi dimineata pe ici, (bine mai mult ma uitam eu, ea tot casca)..... dar mi-e ca... ne da bataita Arthur a lui Asmina_oana 17.gif ..... ca.... "povestea lor de dragoste" dureaza deja de cateva luni.... si na.... stii tu.... nu vreau sa aparem la topicul cu " ce faci cand te inseala..." mai ales ca Arthur acum pleaca in Italia.... si poate isi gaseste vre-o gagica pe acolo.... asa ca... stam cumintele ici 5.gif 3.gif pupicei dulci lui Heky mwah.gif mwah.gif mwah.gif

AHMAD IRINA sar'na mult pt. urari, mai ales ca este prima urare care zice ceva si de tati.... tati al nostru cred ca e tare fericit, sta ce sta la calculator, si se duce s-o vada pe aia mica.. o tine in brate, o leagana pe picioare... dar cel mai bine ii reuseste s-o adoarma cand mai chitaie ceva.... eu dupa ce-i dau de papa, o schimb, mai fac una alta... cand o vad ca plange mi se rupe inima si nu mai stiu ce sa fac... o iau aici o iau dincolo... dar vine SUPERMAN, scuze, SUPERTATI se joaca putin cu aia mica.... nu stiu ca-i mai spune, o mai trage de manute, si... ADOARME 8.gif

pupicei dulci, si sar'na mult la toate mamicile care ne-au felicitat mwah.gif mwah.gif
velijenco
flowers.gif flowers.gif flowers.gif

rose3.gif sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea. rose3.gif

mwah.gif
CarmenA
Ce ma bucur pentru tine. Iti doresc sa ai cat mai mult laptic si sa fiti toti trei fericiti mereu!
alinus_13
Felicitari pentru bebelina!Sa fiti sanatosi si fericiti toti trei! flowers.gif flowers.gif flowers.gif
irimia romina
Vai ce frumoasa e ,sa nu fie de deochi si ce nume frumos sa-ti traiasca!
asmina_oana
[quote name='ira_tgr' date='Jun 9 2006, 10:10 AM' post='72689']

rosefofo 4.gif ai o minunatie de baietel, e o dulceata chiar ne uitam cu SOnia azi dimineata pe ici, (bine mai mult ma uitam eu, ea tot casca)..... dar mi-e ca... ne da bataita Arthur a lui Asmina_oana 17.gif ..... ca.... "povestea lor de dragoste" dureaza deja de cateva luni.... si na.... stii tu.... nu vreau sa aparem la topicul cu " ce faci cand te inseala..." mai ales ca Arthur acum pleaca in Italia.... si poate isi gaseste vre-o gagica pe acolo.... asa ca... stam cumintele ici 5.gif 3.gif pupicei dulci lui Heky mwah.gif mwah.gif mwah.gif

Asa,foarte bine,foarte bine,ca Arthur e constant,si nu umbla din floare-n floare,ce inseamna asta!!!!! 13.gif 13.gif 13.gif
campiandaniela
Multe felicitari ,sanatate si sa fiti fericiti toti trei ,
Bine ai venit Sonia!
ira_tgr
hehe Asmina , ai vazut..... ca Sonia e fidela si nu pune cornite la nimeni?
vezi, ca....stiti voi, Italia, la mare.... stii ca aflam noi intr-un fel daca ati facut risinici pe acolo 33.gif

pupicei lui Arthur de al Sonia mwah.gif mwah.gif mwah.gif mwah.gif
asilanom69cta
[attachmentid=7075][attachmentid=7074]Va multumesc ptr incurajari si felicitari si tin sa va anunt ca luni 05062006 s-a nascut si mult asteptatul meu baiat SEBASTIAN ANDREI.(la ora 13,30).La mine nasterea a decurs ceva mult mai repede fata de cea a lui ira ptr ca m-am internat dimineata la ora 7,30 ,la 8,30 eram deja in sala de nastere si la 13,30 eram gata.Eu am nascut normal iar contractiile au fost accteptabile si suportabile tinand cont si de faptul ca la mine aceasta era de fapt a 3-a nastere.O sa incerc sa va trimit si poze facute in spital dar sper sa reusesc ptr ca nu stiu cum.Sunt o mama f fericita ptr ca mi s-a indeplinit visul si doresc ca toate mamicile din lumea asta sa aiba parte de o nastere usoara ca a mea si sa aiba in suflet aceea bucurie pe care eu o eman in jurul meu si de care am parte.Va pup pe toate si o sa va mai scriu ptr ca acum nu mai pot sta pe site.Pa.
ira_tgr
mamicilor am si eu o intrebare, si bebeii vostri au dormit asa toata ziua la inceput? ca strumfi meu, mananca si doarme mananca i doarme... vreau si eu sa ma joc cu ea... nimic... ea doarme...
o tragem cu tati de manute, de picioruse, de una de alta.. nu, nici o sansa... doarmeeeeeeeeee..... 20.gif

si noi care credeam ca copii mici urla tot timpul, neah.... asta mica e dormeza rau.....

pupicei mwah.gif
ola2005
Lasa joaca mamico ca fata trebuie sa creasca mare.Vegheaza-i doar somnicul ei dulce acum ca in curand va creste mare si se va juca ea cu tine...maine poimaine te va vedea si-si va da ea seama cum e cu mami si tati si va va zapaci ca sa nu te mai vaiti atata.Ce as da sa mai doarma si printesa mea toata ziua... 71.gif
pupicei printeselor 8.gif
onuta_dec
CITAT(ira_tgr @ Jun 10 2006, 06:05 PM) [snapback]72988[/snapback]

mamicilor am si eu o intrebare, si bebeii vostri au dormit asa toata ziua la inceput? ca strumfi meu, mananca si doarme mananca i doarme... vreau si eu sa ma joc cu ea... nimic... ea doarme...
o tragem cu tati de manute, de picioruse, de una de alta.. nu, nici o sansa... doarmeeeeeeeeee..... 20.gif
si noi care credeam ca copii mici urla tot timpul, neah.... asta mica e dormeza rau.....

pupicei mwah.gif

Ehe draga, multumeste ca ai un copil cuminte, ca daca nu te lasa sa dormi nici noaptea nici ziua si iti ura intr-una nu stiu pe unde scoteai camasa 24.gif Si Daciana a fost la fel de cumite si inca mai este de se mira toata lumea cum ea la un an inca doarmeee atata. E ca mine somnoroasa. Lasa ca creste ea si o sa aveti tot timpul din lume sa va jucati sa vedeti ce mai invata nou 71.gif 6.gif
ira_tgr
CITAT(onuta_dec @ Jun 10 2006, 08:26 PM) [snapback]73001[/snapback]

Ehe draga, multumeste ca ai un copil cuminte, ca daca nu te lasa sa dormi nici noaptea nici ziua si iti ura intr-una nu stiu pe unde scoteai camasa 24.gif Si Daciana a fost la fel de cumite si inca mai este de se mira toata lumea cum ea la un an inca doarmeee atata. E ca mine somnoroasa. Lasa ca creste ea si o sa aveti tot timpul din lume sa va jucati sa vedeti ce mai invata nou 71.gif 6.gif

Adevarul e ca si noi suntem cam somnorici amandoi, deci are cu cine sa semene 4.gif
Da micuta asta..... e o dulceata rau.... doarme si papa, doarme si papa.....
Se mai trezeste sa se joace cu tati se pupiceste cu e si iar se pune la somn... 8.gif 8.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.