Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Carti De Povesti
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Educatie
mamica de iepuras
Mamici am nevoie de sfatul vostru. O prietena vine in vacanta in Romania luna viitoare si vreau sa o rog sa-mi cumpere niste carti de povesti pentru Daniel. El este micut acum dar as vrea sa ii arat carti ilustrate cu desene mari. Si pentru mai incolo, carti cu povesti. Adevarul este ca am facut download de pe net la o gramada de povesti, am si CD-uri dar as vrea carticele, ca sa stau cu el si sa-i citesc. Ca dupa memoria mea...hmmm...am cam inceput sa incurc printii si printesele 24.gif
Prietena mea neavand timp sa umble prea mult prin librarii, v-as fi recunoascatoare daca mi-ati putea sugera cateva titluri de carticele, sau ce altceva frumos si folositor ati gasit voi pentru puiutii vostrii, de unde ati cumparat (librarie, chiosc stradal etc) si un pret aproximativ.
Va multumesc din suflet. 8.gif
chaby
Pai cred ca e suficient sa intre intr-o librarie si sa ceara vanzatoarei.
Eu deja am inceput sa imi achizitionez cati de poezii. Am cumparat ieri "Catelusul schiop" de Elena Frago 4.gif
PS: Asteapta-ma ca vara viitoare aterizez 4.gif dance.gif
Laura75
Multe librarii au si site-uri. Poti intra acolo si sa vezi oferta. De exemplu librariile Diverta (www.dol.ro) dar mai sunt multe altele.
nicol_nicol
Tati ne-a luat doar doua carti de povesti: Basmede Petre Ispirescu si Povesti,Povestiri, Amintiri de Ion Creanga. Nu sunt nici scumpe doar 40.000 lei vechi.
Insa cand nu am timp sa-i citesc ii pun un CD la DVD player si o las sa asculte povestile luate de pe net ca sa mai fac si eu ceva treaba prin bucatarie.
Ne-a mai luat si una doar cu ilustrate: Lumea animalelor, insa pentru mai tarziu cand va incepe sa invete animalele, acum e cam micuta.
Cu ilustrate mai sunt si acele carticici care se pliaza asa ca acordeonul si au ilustrate si pe o parte si pe alta sunt tot cu animalute.
onuta_dec
Mie imi plac povestile de Fratii Grimm, basmele si legendele romanesti si seria Povesti nemuritoare. Desi ni se par simple povestiri multe adevaruri ascund in ele. Si e foarte buna ideea ta de a citi impreuna cu pruncul si ai cultiva dorinta de cunoastere.
mamica de iepuras
multumesc mult de ideii. o sa intru pe net sa caut.

chaby, hai, hai ca te asteptam 6.gif
bebelache
si noi avem o carticica de povesti foarte frumoasa .cartonata cu imagini color super ,in care sunt cateva povesti .cartea se numeste "Povesti pt bebe urs". cartea are o husa din material pufos iar pe coperta are un buzunar cu o pernuta cusute in care intra un ursulet imbrcat in pijamale.
monicadunareanu
eu am luat multe carticele de povesti de la librarie. momentan alexandrei ii place sa se uite la poze si sa le roada
ellagiana
Eu i-as lua povestile lui Ion Creanga, Eminescu, basmele lui Ispirescu, fabule, cartile de poezii pentru copii ale Elenei Farago si alti poeti, povestile fratilor Grimm, ale lui Andersen, Slavici, Barbu Delavrancea-Neghinita, basmele lui G.Dem Teodorescu, carti cu ghicitori si snoave...toate sa aiba poze viu colorate...tot ca material "didactic" pentru bebe poti lua Cd-uri cu cantecele romanesti pentru copii si colinde, ca in tara le gaseste destul de convenabile in magazine gen Carrefour, Metro.
Ramo
Locuind in Israel am si eu problema asta a cartilor si a povestilor in limba romana. Am spus sa ma pregatesc de timp (sint in sapt 36) si am inceput sa explorez net-ul. Am gasit destule povesti ( format text) de downloadat insa mai putine povesti audio.
Mamica de iepuras, spuneai ca ai facut download de pe net la povesti. Poti sa-mi spui si mie te rog de unde? De pe ce site-uri? De asemenea, inca o intrebare: a cumparat cineva on-line carti din Romania? daca da, de la ce editura? Noi nu ajungem decit anul viitor in Romania si parca nu am rabdare sa astept pina atunci.
Multumesc mult si pupici mwah.gif
mamica de iepuras
multumesc mult fetelor. 6.gif
ellagianna muzica e ok 10.gif , net-ul sa traiasca. I-am facut CD-uri si ii place de numa sa le asculte. Dar normal ca cu toate CD-urile tot cand ii canta mama "Ce mica e vacanta mare" e mai bine 8.gif
Ramo, iti trimit PM ca nu stiu cum e cu reclama pe aici. Nu sunt site-uri, este un soft pe care il instalezi si apoi gasesti ptr download tot ce vrei (cateodata si ce nu vrei)
anyR
da, unele povesti sunt atat de incalcite... au un vocabular prea pompos...trebuie sa stai cu dex in dreapta si nu poti da un curs vocal placut povestii, unele ma enerveaza la culme...dar am dat peste una...numai ce m.am spart de ras in creierul noptii, cand m/am pus la povestiit copilului... 24.gif
pai vb. despre Calin Gruia... legenda pupazii...vai, am ras cu lacrimi.. 24.gif
in general de altfel prefer pe Ion Creanga... povestile au un curs tare placut... atat pentru intelesul copilului, cat si pentru lecturarea lejera, lasa loc de punerea in scena...sa zic asa...a vocii cititorului...eu una, cand citesc...nu citesc...ma joc vocal cu cuvintele.... cred ca copilului meu ii place sa.i citesc, ramane atent de fiecare data... ??
asa cred! 25.gif
ooo, bine ca am intrat aici, uite mai dau si eu de ceva ponturi...multumesc!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.