ircip
May 18 2006, 04:13 PM
Salut sunt nou sosita pe forum.
Ajutati ma si pe mine va rog.Din lipsa de timp am ajuns la un cabinet particular din cartierul meu care e deschis simbata.e de treaba doctora dar as vrea sa aflu si alte pareri plissss
onuta_dec
May 19 2006, 08:57 AM
Salutare. In primul rand trebuie sa ne spui de unde esti, dar presupun ca din Bucuresti.

Sa vedem ce-ti vor raspunde fetele, dar mai " navigheaza " pe forum si cred ca vei gasi pe undeva vorbindu-se de doctori si spitale. Multa sanatate.
ircip
May 19 2006, 09:33 AM
Sunt din bucuresti.Nu am gasit pe nimeni sa vorbeasca de doctora de care am intrebat dar mi ati fi de mare ajutor daca as sti ceva despre ea.Daca va ajuta cu ceva e prin dr.taberei
sanducarmen2004
May 21 2006, 07:09 AM
Este cumva vorba de cabinetul doamnei doctor Indiana Pelin? De pe str. Targu Neamt?
ircip
May 22 2006, 08:29 AM
Cabinetul este undeva in drumul taberei linga o scoala pe strada segarcea.Pe cartea de vizita scrie Popa Liliana iar fostul nume este Rosu poate o cunoasteti cu acest nume
elvira
May 22 2006, 08:31 AM
[quote name='ircip' date='May 19 2006, 04:33 PM' post='66464']
Sunt din bucuresti.Nu am gasit pe nimeni sa vorbeasca de doctora de care am intrebat dar mi ati fi de mare ajutor daca as sti ceva despre ea.Daca va ajuta cu ceva e prin dr.taberei
Buna,
uite eu te pot ajuta,
am fost la aceasta Dna Dr,
este draguta, amabila,
am avut cateva probleme si a fost ok dupa tratamentul dansei
lucia81
Jul 14 2006, 10:12 PM
CITAT(ircip @ May 18 2006, 02:13 PM) [snapback]66313[/snapback]
Salut sunt nou sosita pe forum.
Ajutati ma si pe mine va rog.Din lipsa de timp am ajuns la un cabinet particular din cartierul meu care e deschis simbata.e de treaba doctora dar as vrea sa aflu si alte pareri plissss

Draga Ircip,
Eu sunt pacienta dr. Liliana Popa. Este o femeie super de treaba care m-a scapat de probleme imediat. Multe dintre cunostintele mele se duc la ea si sunt super multumite.
Cu bine
Lucia