Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cavaler De Onoare
Discutii Despre Copii > Casnicie, Familie > Mirese
vlad_mom
Pustiulica al meu va fi cavaler de onoare la vara! 71.gif
Fetele din Constanta ajutor! Vreau costum pentru el! Noi venim in tara doar pentru 2 saptamini si nu prea avem timp de alergat, v-as ramine indatorata daca mi-ati da ceva idei de magazine din Constanta de unde as putea sa-i iau un astfel de costum (si cam cit ar costa)!
alina_georgiana
Buna!! Nu stiu daca te ajuta cu ceva dar noi am primit un costumas si era cumparat din Bucur Obor - Bucuresti. Nu stiu cat costa exact, oricum pana intr-un milion de lei. Poate ai drum prin Bucuresti desi sigur trebuie sa gasesti si in Constanta. Te pup si distractie placuta!! mwah.gif mwah.gif

kiki
CITAT(alina_georgiana @ Jun 6 2006, 06:51 PM) [snapback]71999[/snapback]

Buna!! Nu stiu daca te ajuta cu ceva dar noi am primit un costumas si era cumparat din Bucur Obor - Bucuresti. Nu stiu cat costa exact, oricum pana intr-un milion de lei. Poate ai drum prin Bucuresti desi sigur trebuie sa gasesti si in Constanta. Te pup si distractie placuta!! mwah.gif mwah.gif

Ce frumos e! Ii sta foarte bine puiului tau in costum 8.gif
alina_georgiana
CITAT(kiki @ Jun 6 2006, 10:18 PM) [snapback]72055[/snapback]

Ce frumos e! Ii sta foarte bine puiului tau in costum 8.gif

Mersi mersi mersi!! mwah.gif mwah.gif Nu stii vreo mireasa pe undeva ca il insor!! 24.gif Costum avem, ne mai trebuie miresica!! mwah.gif mwah.gif
velijenco
CITAT(alina_georgiana @ Jun 6 2006, 10:41 PM) [snapback]72061[/snapback]

Mersi mersi mersi!! mwah.gif mwah.gif Nu stii vreo mireasa pe undeva ca il insor!! 24.gif Costum avem, ne mai trebuie miresica!! mwah.gif mwah.gif

super costumul,
pacat ca fata mea este mai mare, 39.gif
mwah.gif
alina_georgiana
CITAT(velijenco @ Jun 6 2006, 11:39 PM) [snapback]72064[/snapback]

super costumul,
pacat ca fata mea este mai mare, 39.gif
mwah.gif

Ei lasa ca se poarta si asa!! 16.gif mersi oricum!! mwah.gif mwah.gif
melena
In Constanta gasesti la Crido kids(in Tomis Mall) niste costumase super la 1.700.000parca dar pur si simplu bestiale.
Mai gasesti in Casa Modei la et 1 ,la Junior pe Bulevardul Tomis ( la VIctoria).mai stiu cateva dar incearca acolo ca alea sunt misto(preturi intre 1.000.000-2.000.000

Sper ca-ti serveste la ceva!

Pupici!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.