Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nu Pot Citi Anumite Subiecte
Discutii Despre Copii > Administrativ > Probleme Tehnice
Laura75
De ce nu pot citi anumite subiecte? De exemplu la cel cu "gradinita la 2 ani" imi apare urmatorul mesaj:
[/color]A aparut o eroare.

Eroarea a fost:
Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken.
nicol_nicol
CITAT(Laura75 @ May 5 2006, 10:54 PM) [snapback]62348[/snapback]

De ce nu pot citi anumite subiecte? De exemplu la cel cu "gradinita la 2 ani" imi apare urmatorul mesaj:
[/color]A aparut o eroare.

Eroarea a fost:
Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken.

Si mie mi s-a intamplat de nenumarate ori!, dar am insistat. Ieseam din cont si apoi incercam din nou, pana cand uneori am reusit. Nu stiu care a fost cauza, dar daca nu merge contacteaza-l pe Cosmin (nu stiu daca am voie sa-i dau adresa de mail.)
Minola
si mie mi s-a intamplat eu am plasat si cateva subiecte interesante care nu mai sunt
probabil sunt niste robleme tehnice pe care le va rezolva assante curand
pachela
7.gif Si eu am patit dar am insistat. 3.gif
elenabalcan
Am si eu aceeasi problema.
Fiind o mamica incepatoare sunt foarte interesata de toate subiectele, dar pe unele dintre ele nu le-am putut accesa, deoarece cateodata la autentificare imi apar erori desi introduc utilizatorul si parola corect.
Oricum am gasit destule subiecte interesante si lucruri care sa-mi foloseasca pe acest site.
melapitica
Si mie mi s-a intamplat de multe ori si ori am renuntat ori am insistat sau am intrat in alta zi in subiectul care ma interesa.
Laura75
Incerc si iar incerc, dar unele subiecte pur si simplu nu se deschid.
De ex azi, la subiectele primite prin news letter imi apare mesajul:
Mesaj din Forum

A aparut o eroare.

Eroarea a fost:
Informatii lipsa. Daca doriti sa vizionati un subiect este posibil ca acesta sa fi fost sters sau mutat

Linkuri utile
Recuperarea parolei
Creaza cont nou
Documentatie
Contacteaza administratorul forumului
Inapoi

Ma ajuta si pe mine cineva?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.