camelia hancu
May 12 2005, 03:11 PM
Intrebare simpla:unde? :o
chaby
May 16 2005, 10:43 AM
simplu... www.raisa.ro
oras Victoria, jud. Brasov
cmc
Aug 13 2005, 09:28 PM
Daca esti din Bucuresti , singurul loc unde se face gimnastica acvatica pentru gravide , si nu stiu daca se practica si nasterea este la Sofitel .www.activecenter.ro/aquaticus.htm.
andreea.talpes
Aug 14 2005, 08:57 AM
Aqua Materna - oras Victoria, jud. Brasov
cost: 1000 EUR (nastere normala si cezariana), 1500EUR - nastere subacvatica. Costurile includ 4 zile de spitalizare pt mama, tata si bebe. (cazare cu AC, PC, telefon, room service, meniu la alegere)
info: raisa.ro (am vazut ca l-ai primit deja) si aquamaterna.ro; 0727421031.
informatiile astea mi-au fost transmise si mie de cineva, asa ca nu le-am verificat.
salutari!
oanazrn
Aug 14 2005, 11:50 AM
nu vreau sa te dezamagesc, dar eu sunt din Brasov si din cate am auzit clinica de la Victoria nu mai functioneaza. Am o prietena din Bucuresti care a vrut sa nasca subacvatic vara trecuta, s-a interesat si a aflat de o clinica la Fagaras. A fost acolo de doua ori in timpul sarcinii, a vorbit cu doctorul si chiar s-a dus cu o saptamana inainte de termen sa nasca acolo. S-a intors insa repede in Bucuresti pt ca a zis ca doctorul a aratat o totala lipsa de iteres si preocupare (probabil nu a "marcat" suficient) iar conditiile lasau mult de dorit.
Cine stie, poate s-au mai schimbat ... Oricum te sfatuiesc sa te interesezi bine inainte sa te duci si sa vorbesti in acelasi timp si cu un doctor la un spital din orasul tau pt nastere. Nu se stie niciodata si e mai bine sa fi acoperita.
Mult succes sa reusesti in ceea ce iti doresti si nastere usoara.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.