Am sunat si eu de cateva ori din curiozitate la o emisiune de acest gen.
Mi-a raspuns un robot care ma felicita pt. apel dar imi recomanda sa sun din nou pt a intra in direct. Am mai sunat de cateva ori si tot aceeasi poveste dar cu alte intonatii. M-am oprit pt ca eram convinsa ca si daca mai sunam de 1000 de ori primeam acelasi sfat, sfat ce costa 1 $/ apel.
Apoi am sunat si la nr. de tel. mentionat in regulament pt. a-mi primi tonul de telefon promis de ei.
Cica pt. Nokia formati 1, pt. Sagem 2, pt. Ericson 4... dar pt. tel. meu Samsung nimic, nu au prevazut oare ca unii au si Samsung? Am directionat tonul catre un Ericson si l-am primit, dar ce credeti? Nu merge!
Asta e infractiune deja!
A, si cica intre 17.01. 2006 si 31.03.2006 se desfasoara concursul. Dar concursul din cate am observat se difuzeaza aleatoriu si nici macar la orele stabilite in regulament.
Cica "Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica programul de difuzare ... dar nu inainte de a anunta publicul ... Stie cineva unde anunta astfel de infractori daca concursurile lor mai sunt inca valabile?
Sa inteleg ca am participat la un concurs care nici macar nu se mai difuzeaza?
Ma intreb oare cum suna conventiile de difuzare a pacalelilor de acest gen si mai ales daca regulamentele pot fi contestate pe buna dreptate?
Oare nu are nici un cuvant greu de OPC-ul sau dl. Ralu de la comisia tv?
Ganditi-va ca la aceste concursuri suna in mare masura oameni necajiti care spera ca vor reusi sa-si rezolve necazurile cu banii promisi.
Am scris acest mesaj in speranta ca noi parintii sa luam niste masuri in ceea ce priveste situatia creata.
Cu totii vrem un viitor mai bun pentru noi si copiii nostri si facem eforturi mari pentru a castiga un ban cinstit.
Iar la astfel de emisiuni se abuzeaza de orice regula umana, se calca sufletele oamenilor sarmani in picioare si ce-i mai rau e ca nimeni nu ia atitudine... iar veniturile celor ce organizeaza astfel de emisiuni nici nu pot fi verificate.
Haideti sa luptam pentru un viitor mai bun si pentru ca astfel de profitori sa fie pedepsiti.
Eu sunt prima care subscriu in speranta de a se lua masuri.