QUOTE(onuta_dec @ Oct 1 2008, 07:41 AM)

Imi pare rau draga mea nu aici ar fi trebuit postat mesajul tau, fapt care ne arata cat de putin cunosti acest forum. Sanctinonarea ai primit-o pentru ca in primul rand ai jignit un moderator tragandu-ma de maneca cum indraznesc eu sa-ti atrag atentia asupra unor lucruri. In al doliea rand ai fost sanctionata pentru ca ai avut o mica clona si in al treilea rand ti-au vazut toti atitudinea. Nu mai e nimic de adaugat!
Aha, deci sanctionare inseamna sa stergi toate mesajele care ti-ar putea stirbi autoritatea.
S-o luam cu inceputul si sa-ti explic cam care e situatia, desi e posibil sa-mi stergi din nou mesajul.
Am ajuns pe acest forum insarcinata fiind si cautand informatii. N-am dorint nici un moment sa fiu un membru activ, sa fac parte dintr-o comunitate minunata. Pentru ca viata mea e plina de lucruri mult mai interesante, chiar nu am timp sa stau 18 ore sa urmaresc ultimele postari, sa raspund, sa-mi dau cu parerea.
Ok, hai sa vedem cine esti dumneata: ai 24 ani, esti casatorita, nu esti foarte fericita in viata de cuplu, ai un copil, faci scoala (nu stiu ce: liceu, facultate), nu ai serviciu, nu gatesti, copilul merge la gradinita si, datorita activitatii intense de aici, ai fost aleasa moderator. Pardon, supermoderator. Pentru prima oara in viata, probabil, te simti importanta. E singurul loc din lume unde esti cineva, ai autoritate, esti formator de opinie, ai drept de cenzura, esti laudata. E normal sa te comporti ca atare. Nu vrei, nu poti sa scapi din mana sansa vietii tale. Dar frustrarile din alte parti s-au acumulat de ceva timp. De fapt, nu stii ce e aia functie de conducere, nu stii ce inseamna raport de subordonare, nu stii care ar trebui sa fie atitudinea corecta. Ai nevoie de acordul celorlalti. Chiar daca e fals. Orgoliului tau, care te minte, ii trebuie o continua aprobare publica.
Si-acum sa revenim la mine. Am 31 ani, m-am casatorit tarziu, am facut copil tarziu. Primul serviciu l-am avut cam pe la 18 ani si jumatate. Iar la 21 ani (cred ca abia incepusesi liceul, nu?) aveam deja o functie de conducere. Si-ti spun si unde, asa ca esti patrioata si poate o sa consideri ca faceam ceva important. Eram coordonatorul unui centru educational ce tinea de Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa. Adica, pe fonduri phare, educam sindicalistii din toate domeniile de activitate. Ii ajutam sa inteleaga ce drepturi au, cum sa poarte o negociere, participam la negocieri, mitinguri, intalniri cu cei de la putere. Pentru detalii legate de acest post si urmatoarele, ma poti contacta pe pm.
Ce incerc sa spun: nu am nevoie de confirmarea propriei valori, nu tin sa fiu formator de opinie intr-o anumita comunitate. Pur si simplu am avut o alta opinie. Nu legata de arta, ci de felul in care tratati un membru incepator. Un membru care nu e prezent 18/24 pe forum participand la discutii.
Stergerea acestiu mesaj va fi acordul tau tacit ca am dreptate.