Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pentru moderatori
Discutii Despre Copii > Administrativ > Propuneri si Sugestii
Pages: 1, 2
honey
Fetelor , am sa va rog sa postati aici orice intrebare , rugaminte , critica sau shpaga :P la adresa moderatorilor , pentru a nu aglomera subiectele cu discutii care nu sunt la obiect .

ex :
QUOTE(Luli)
Honey: ai primit mesajul meu cu mutarea subiectului pe alta tema decat cea unde l-am postat eu?te rog mult sa ne ajutzi ca vreaus a il vada doctorul...
tks!

QUOTE(honey)
[b]daca te referi la subiectul mutat de la Discutii generale la Sarcina ( parca ) , nu cred ca va fi vazut de dl doctor decat daca il mutam la Clinica Gravidelor . Imediat ma uit si vad ce se poate face :)

Va multumesc smile.gif [/b]
honey
deci Luli , la ce subiect te referi ? da-mi eventual te rog un link .
Luli
telepatia!!! ma gandeam sa intru aici sa le scriu adminsitratorilor...
subiectul este :incompatibilitate grupe sanguine parinti din forumul: Sarcina.
am intrat acolo si venisem de la dr. m-am grabit si am inceput sa scriu si nu vreau sa ma apuc sa rescriu intrebarea....
tks!
honey
Subiect mutat la Clinica Gravidelor smile.gif

ps - nu telepatia ... inteligentza ! :grin:
ClaudiaC
O sugestie : s-ar putea face un topic cu tutoriale in care sa li se explice celor noi pas cu pas cum sa se descurce pe forum.
Multumesc 3.gif
onuta_dec
Nu e rea ideea, dar iti dai seama ca e mult de munca si suntem si noi oameni cu probleme, familie, copii, facultate, servici 71.gif
39.gif o sa mai cuget la asta si sa intreb Adminii
E de cautat, dar aici la Administrativ gasesti intrebari la raspunsuri ... cum sa atasezi o poza, cum sa redimensionezi imagini, cum sa pui avatar, cum sa faci ticker ... la inceput e mai greu, dar te obisnuiesti, pentru orice nelamurire intreaba si gasim solutia
ClaudiaC
Stiu ce destul de greu si mult de munca, dar in timp cred ca s-ar putea rezolva. Mersi.
MAi am o intrebare. Cum fac sa primesc notificari pe mail la subiectele care ma intereseaza pe mine. ( ex. daca postez un raspuns la un topic sa primesc pe mail ca s-a adaugat un raspuns dupa al meu ) . Eu sunt moiderator pe un alt forum( forumul facultatii ) si acolo se poate. E mult mai usor sa urmaresc discutiile (fiind multe topicuri) 6.gif
onuta_dec
Poate ne ajuti chiar tu cu tutorialul, ca mi se pare ca te pricepi 3.gif
Sub casuta in care scrii un mesaj scrie Post Option si acolo e bifat Enable email notification of replies ... asta parca in fiecare saptamana la sfarsitul ei iti trimite ce s-a discutat in acest topic
Iar pentru a primi imediat mail cum se scrie ceva dupa postul tau sau cand se deschide topic nou ... stai sa vad ... ca stiu ca era o optiune

In dreapta sus langa Rating scrie Options faci click si de acolo apesi pe Email this topic si daca vrei si Subscribe
ClaudiaC
Mersic 3.gif Am gasit.

Mi-are face placere sa ajut la tutorial , dar inainte trebuie sa gasesc eu cum se fac toate miscarile , insa o sa incep sa lucrez mwah.gif
onuta_dec
Ma bucur ca te-ai descurcat, in principiu cred ca nu au nimic impotriva Adminii 3.gif
AnCuTzA
Parerea mea e sa intrebe fiecare ce nu stie pt ca degeaba ne apucam sa scriem telenovele care cum se face caci nu stiu cate vor avea rabdare sa stea sa caute ce le intereseaza.In plus mai e deskis cate un subiect despre aproape fiecare.Asa intreaba fiecare mamica ce o intereseaza si i se raspunde direct la subiect fara a mai sta sa caute mai ales daca vrei sa faci ceva "urgent" atunci kiar nu ai rabdare la cautat 39.gif
mozlaura
dragi moderatori
incep prin a va spune BRAVO 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif .
astazi m-am uitat pe alte forumuri ,ma refr alte site-uri ,o nebuneala ce am vazut acolo.... 40.gif 40.gif 40.gif .
acest forum este super fain,aerisit,literele sunt mici, subiectele ordonate abia acum dupa 3 ani si jumatate vad si eu acest lucru,intr-adevar am numai cuvinte bune pt cei ce se ocupa de forum.
tineti-o tot asa!!!!! 41.gif
onuta_dec
Ne mai creste si noua inima sa mai auzim si laude 10.gif in conditiile in care multa lume, mult prea multa a cam emigrat 6.gif
mozlaura
oana multe fete pleaca si din cauza ca nasc si nu mai au timp .oricum pe alte forumuri e nebuneala de pe lumesi urat si nu se intelege nimic
onuta_dec
Si aici mai sunt destule de pus la punct ... 10.gif
olimpis
Dragi moderatori,

felicitari pentru site! 41.gif E curat, usor de utilizat, chiar frumos pot spune.

Intr-adevar am observat ca au ineput sa mai migreze din membrii. Personal stau destul de bine la capitolul fidelitate, dar am si eu o mica problema, care poate pe cineva ar determina sa migreze: am incercat sa deschid un topic la "bazar" de vreo doua saptamani si nici in ziua de azi nu a aparut. Scrie acolo ca dureaza ceva timp pana apare topicul, dar doua saptamani mi se pare exagerat de mult. Sincer, de atunci am post-at mult mai rar, deci cumva, tot mi-a afectat cheful de forum... inteleg ca nu poti multumi chiar pe toata lumea, dar daca ar fi o explicatie logica, as putea intelege.
onuta_dec
Doar Adminii verifica care topic il accepta si care nu la Bazar. Poate in ultimele doua saptamani nu au avut timp, or fi fost plecati sau poate nu a fost acceptata cercerea.
Roxi_J
Si cam cat de des se verifica care anunturi sunt acceptate si care nu?
onuta_dec
QUOTE(Roxi_J @ Sep 16 2008, 04:13 PM) *
Si cam cat de des se verifica care anunturi sunt acceptate si care nu?

Din pacate nu stiu sa-ti dau acest raspuns, insa am vazut ca s-a inregistrat un nou Admin si probabil va fi mai prezent printre noi.
Roxi_J
Serios acuma, cand mai verifica cineva anunturile de la Bazar, sa le dea ok-ul sau nu? 4.gif
marona
Dragi administratori,
am recitit regulamentul. Undeva scrie ca pot fi sanctionati si moderatorii. Si mi-as dori ca cineva sa verifice ultimele mesaje care mi-au fost sterse.
Consider ca am fost jignita repetat, nu ca as fi jignit.
Chiar sunt curioasa pe ce criterii s-a actionat cand au fost sterse.
Am fost numita "macaroana", iar replica mea a fost cenzurata.
Multumesc.
onuta_dec
Imi pare rau draga mea nu aici ar fi trebuit postat mesajul tau, fapt care ne arata cat de putin cunosti acest forum. Sanctinonarea ai primit-o pentru ca in primul rand ai jignit un moderator tragandu-ma de maneca cum indraznesc eu sa-ti atrag atentia asupra unor lucruri. In al doliea rand ai fost sanctionata pentru ca ai avut o mica clona si in al treilea rand ti-au vazut toti atitudinea. Nu mai e nimic de adaugat!
marona
QUOTE(onuta_dec @ Oct 1 2008, 07:41 AM) *
Imi pare rau draga mea nu aici ar fi trebuit postat mesajul tau, fapt care ne arata cat de putin cunosti acest forum. Sanctinonarea ai primit-o pentru ca in primul rand ai jignit un moderator tragandu-ma de maneca cum indraznesc eu sa-ti atrag atentia asupra unor lucruri. In al doliea rand ai fost sanctionata pentru ca ai avut o mica clona si in al treilea rand ti-au vazut toti atitudinea. Nu mai e nimic de adaugat!

Aha, deci sanctionare inseamna sa stergi toate mesajele care ti-ar putea stirbi autoritatea.
S-o luam cu inceputul si sa-ti explic cam care e situatia, desi e posibil sa-mi stergi din nou mesajul.
Am ajuns pe acest forum insarcinata fiind si cautand informatii. N-am dorint nici un moment sa fiu un membru activ, sa fac parte dintr-o comunitate minunata. Pentru ca viata mea e plina de lucruri mult mai interesante, chiar nu am timp sa stau 18 ore sa urmaresc ultimele postari, sa raspund, sa-mi dau cu parerea.
Ok, hai sa vedem cine esti dumneata: ai 24 ani, esti casatorita, nu esti foarte fericita in viata de cuplu, ai un copil, faci scoala (nu stiu ce: liceu, facultate), nu ai serviciu, nu gatesti, copilul merge la gradinita si, datorita activitatii intense de aici, ai fost aleasa moderator. Pardon, supermoderator. Pentru prima oara in viata, probabil, te simti importanta. E singurul loc din lume unde esti cineva, ai autoritate, esti formator de opinie, ai drept de cenzura, esti laudata. E normal sa te comporti ca atare. Nu vrei, nu poti sa scapi din mana sansa vietii tale. Dar frustrarile din alte parti s-au acumulat de ceva timp. De fapt, nu stii ce e aia functie de conducere, nu stii ce inseamna raport de subordonare, nu stii care ar trebui sa fie atitudinea corecta. Ai nevoie de acordul celorlalti. Chiar daca e fals. Orgoliului tau, care te minte, ii trebuie o continua aprobare publica.
Si-acum sa revenim la mine. Am 31 ani, m-am casatorit tarziu, am facut copil tarziu. Primul serviciu l-am avut cam pe la 18 ani si jumatate. Iar la 21 ani (cred ca abia incepusesi liceul, nu?) aveam deja o functie de conducere. Si-ti spun si unde, asa ca esti patrioata si poate o sa consideri ca faceam ceva important. Eram coordonatorul unui centru educational ce tinea de Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa. Adica, pe fonduri phare, educam sindicalistii din toate domeniile de activitate. Ii ajutam sa inteleaga ce drepturi au, cum sa poarte o negociere, participam la negocieri, mitinguri, intalniri cu cei de la putere. Pentru detalii legate de acest post si urmatoarele, ma poti contacta pe pm.
Ce incerc sa spun: nu am nevoie de confirmarea propriei valori, nu tin sa fiu formator de opinie intr-o anumita comunitate. Pur si simplu am avut o alta opinie. Nu legata de arta, ci de felul in care tratati un membru incepator. Un membru care nu e prezent 18/24 pe forum participand la discutii.
Stergerea acestiu mesaj va fi acordul tau tacit ca am dreptate.
onuta_dec
No te simti mult mai bine asa-i ca ti-ai etalat calitatile? 41.gif Continua ca esti pe drumul cel bun!
Iar psihologia fina nu merge cu mine draga mea. Daca nu sterg acest mesaj e pentru ca eu am dreptate si il las aici in vazul tuturor sa vada ce fel de persoana esti si sa vada ce "fin" stii tu sa jignesti. Si pentru asta nu ai primit avertizare. Tot eu am fost cea cu obrazul fin.
marona
hm. as zice ca ma simt la fel.
onuta_dec
QUOTE(marona @ Oct 1 2008, 04:24 PM) *

Pacat, mare pacat. Dar deja esti off topic.
eki
QUOTE(marona @ Sep 30 2008, 05:26 PM) *
Am fost numita "macaroana", iar replica mea a fost cenzurata.

se vede treaba ca nu prea sti de gluma fool.gif . a se face de ma(ca)ro(a)na (un calambour nevinovat de altfel 10.gif )=a se face de ras -expresia preferata a profei de romana din gimnaziu-, asta referitor la IP-ul ala care cica n-are cum sa fie identic pt 2 utilizatori total diferiti 2.gif
onuta_dec
Unii zic ca se poate mami si e posibil sa aiba dreptate. Din pacate vad ca nu am primit informatia necesara de la echipa tehnica ca sa se lamureasca problema.
marona
sunteti cam off-topic, nu va atentionati? sau aveti imunitate?
si scuza-ma eki, cum dumnezeu dai doctorat daca nu stii ca "stii" se scrie - in context - cu 2 i?!
eki
QUOTE(marona @ Oct 1 2008, 02:47 PM) *
si scuza-ma eki, cum dumnezeu dai doctorat daca nu stii ca "stii" se scrie - in context - cu 2 i?!

si scuza-ma, marona, cum Dumnezeu ai ocupat asa mare fonctie de conducere 10.gif , daca nu stii ca eki se pune intre virgule si Dumnezeu se scrie cu majuscula. acuma ca te-am lamurit esti multumita? 71.gif si doctoratul il fac in franceza asa ca alde stii cu doi de i nu se pune decat pt alde matale, petit minou 10.gif care a epuizat toate argumentele si se leaga de nimicuri ca inca mai are venin de varsat 10.gif . ia vezi ca nici palid nu stie matematica. la el daca scazi din 100% pe 73%, ii da 13% 24.gif

hai ca sunt off topic! eki, ai grija ca te zbor de pe forum!!! 3.gif
onuta_dec

QUOTE(marona @ Oct 1 2008, 09:47 PM) *

Eki ti-a raspuns strict la nemultumirea ta , insa tu cu acest "hm"

QUOTE(marona @ Oct 1 2008, 04:24 PM) *

ai fost off topic pentru ca, chiar nu ne intereseaza in acest subiect, cum te simti tu.

Crede-ma, nu incerca sa cauti nod in papura, ca pana acum, am avut deja motive suficiente sa iei suspend ca sa te racoresti, cu atat mai mult de acum incolo cand vad ca o faci pe desteapta.
Raspunsul la acest mesaj al meu se va atentiona ca atare.
elenado
Am impresia ca ati depasit toate masura. Una e sa iti exprimi o opinie si alta e sa iei in batjocura ce spune celalalt, sa ii analizezi gramatical exprimarea, sa ii iei in calcul CV-ul si mai stiu eu ce. Intr-o comunitate sunt toate categoriile de oameni, totul e sa ne acceptam asa cum suntem, sa ne respectam parerile si pe ceilalti participanti la discutie. Nu are nicio importanta de cat timp e membru, cei vechi sunt buni pentru ca se cunosc, cu bune si cu rele, cei noi reprezinta o noua deschidere, o alta opinie in plus. Va rog, doar, sa va respectati intre voi.
marona
QUOTE(elenado @ Oct 2 2008, 01:06 PM) *
Am impresia ca ati depasit toate masura. Una e sa iti exprimi o opinie si alta e sa iei in batjocura ce spune celalalt, sa ii analizezi gramatical exprimarea, sa ii iei in calcul CV-ul si mai stiu eu ce. Intr-o comunitate sunt toate categoriile de oameni, totul e sa ne acceptam asa cum suntem, sa ne respectam parerile si pe ceilalti participanti la discutie. Nu are nicio importanta de cat timp e membru, cei vechi sunt buni pentru ca se cunosc, cu bune si cu rele, cei noi reprezinta o noua deschidere, o alta opinie in plus. Va rog, doar, sa va respectati intre voi.

Ok, sunt de acord cu tine.
"totul e sa ne acceptam asa cum suntem" - ti se pare ca am fost acceptata?
"Nu are nicio importanta de cat timp e membru, cei vechi sunt buni pentru ca se cunosc, cu bune si cu rele, cei noi reprezinta o noua deschidere" - bine zis si adevarat pentru prima parte. doar ca eu sunt membru nou.
Draga elena, chiar nu am nimic cu nimeni, dar se pare ca sunt mereu off-topic. Cel putin asa se vrea. Si vei vedea ca si acum voi fi. Mi-a placut ce ai zis, poate or sa vrea si altii sa inteleaga.
eki
iata vine-un sol de pace c-o naframa-n varf de ... post 71.gif

no, eu recunosc ca m-a luat gura pe dinainte si am intrecut masura cu glumitzele. mea culpa, asadar! scuze, draga marona, pentru ca ti-am pocit iuzarneimul. sa zic ca m-ai provocat?! chiar de-ar fi asa, nu mai are absolut nici o importanta. eu zic sa ma accepti si tu pe mine asa, mai saraca, cu duhul cum sunt, si sa nu ma mai insulti pe privat. daca am facut o gluma deplasata in public, intoarce-mi-o, la fel de deplasata sau nu, tot in public. iar cu insultele pe privat, las-o, las-o balta, daca vrei sa fiiiiiiiiiiiiii 10.gif acceptata cu adevarat. daca nu asta vrei ci doar sa ai ultimul cuvant si sa pozezi in victima, poate gasim alta solutie... eu imi cer scuze asadar public, la fel cum am facut-o si pe privat, ca eu chiar n-am nimic cu tine, ceea ce nu se poate spune si despre tine, daca e sa judecam dupa mesajele faine pe care mi le-ai trimis. ramane de vazut daca ai sa-mi accepti scuzele sau ai sa-mi raspunzi public la fel ca pe privat... uite, eu n-am ni'ka de ascuns, scuze mi-am cerut. tu ai ceva de ascuns? scuze poti sa-ti ceri? 39.gif

in alta ordine de idei, propun infiintarea unui fight club unde sa se mai insulte oamenii cand si cand, cand intra in conflicte aiurea, ca sa nu mai murdareasca topicuri nevinovate si sa se trimita mesaje private pline de insulte. daca tot vrem sa insultam, macar s-o facem public. ca doar asta e scopul insultelor pe privat-sa ranesti destinatarul cat mai tare. si ce poate fi mai multumitor pt insultator, decat sa-si umileasca tinta in public. sunt unii care au nevoie cateodata de asa ceva si tb sa le dam satisfactie, asta ca sa se simta cu adevarat acceptati. 2.gif
marona
QUOTE(eki @ Oct 2 2008, 03:28 PM) *
iata vine-un sol de pace c-o naframa-n varf de ... post 71.gif

no, eu recunosc ca m-a luat gura pe dinainte si am intrecut masura cu glumitzele. mea culpa, asadar! scuze, draga marona, pentru ca ti-am pocit iuzarneimul. sa zic ca m-ai provocat?! chiar de-ar fi asa, nu mai are absolut nici o importanta. eu zic sa ma accepti si tu pe mine asa, mai saraca, cu duhul cum sunt, si sa nu ma mai insulti pe privat. daca am facut o gluma deplasata in public, intoarce-mi-o, la fel de deplasata sau nu, tot in public. iar cu insultele pe privat, las-o, las-o balta, daca vrei sa fiiiiiiiiiiiiii 10.gif acceptata cu adevarat. daca nu asta vrei ci doar sa ai ultimul cuvant si sa pozezi in victima, poate gasim alta solutie... eu imi cer scuze asadar public, la fel cum am facut-o si pe privat, ca eu chiar n-am nimic cu tine, ceea ce nu se poate spune si despre tine, daca e sa judecam dupa mesajele faine pe care mi le-ai trimis. ramane de vazut daca ai sa-mi accepti scuzele sau ai sa-mi raspunzi public la fel ca pe privat... uite, eu n-am ni'ka de ascuns, scuze mi-am cerut. tu ai ceva de ascuns? scuze poti sa-ti ceri? 39.gif

in alta ordine de idei, propun infiintarea unui fight club unde sa se mai insulte oamenii cand si cand, cand intra in conflicte aiurea, ca sa nu mai murdareasca topicuri nevinovate si sa se trimita mesaje private pline de insulte. daca tot vrem sa insultam, macar s-o facem public. ca doar asta e scopul insultelor pe privat-sa ranesti destinatarul cat mai tare. si ce poate fi mai multumitor pt insultator, decat sa-si umileasca tinta in public. sunt unii care au nevoie cateodata de asa ceva si tb sa le dam satisfactie, asta ca sa se simta cu adevarat acceptati. 2.gif

Draga mea,

te-as fi "insultat" in public, dar mesajul mi-ar fi fost sters, as fi fost atentionata sau chiar suspendata. Nu e vina mea ca am fost nevoita sa recurg la private.
Nu m-am considerat nici un momenta victima, acum cu atat mai putin. Respect prieteniile dintre voi, doar ca mi se pare exagerat sa jignesti de dragul prieteniilor.
Subscriu la ideea cu fightclub-ul.
Deci scuze, daca si ale tale sunt sincere.
eki
draga mea,

scuzele mele sunt foarte sincere, mai sincere de atata nu se ezista 3.gif si da, le accept, desi n-aveam nevoie de ele ca sa ma simt la fel linistita si multumita de viata mea ca si ieri, ca si alaltaieri...

permite-mi totusi, cu riscul de a transforma topicul asta intr-un mini fight club, sa-ti tin o mica lectie moralizatoare. eu ti-am pocit iuzarneimul printr-un joc deplasat de cuvinte. din marona, pe care mereu il citeam maroana, a iesit macaroana. atata tot, dupa cum ti-am explicat deja. asa sunt eu zgubilitica si marea mea vina e ca sunt zgubilitica si cand nu trebuie. deci, o biata macaroana, o mica si prapadita macaroana, o insignifianta macaroana virtuala dintr-un sarman iuzarneim, asta am facut eu. o mare si lata jignire la adresa ta?! n-as prea zice, ci o gluma deplasata si fara sens. pai ce semnificatie are pentru tine o biata macaroana? nici in visele tale cele mai banale nu te compari cu o macaroana. asa ca te-ai suparat degeaba, zic eu, si mult prea exagerat. e ca si cum tu mi-ai fiiiiiiiiii pocit mie iuzarneimul in "echidna" sau "echimoza" sau "echinida" sau "echinococ" (care au ceva semnificatii profunde 10.gif ) sau pur si simplu m-ai fi numit "spagheta" si eu as fi luat-o in tragic, ti-as fi cautat postarile pe forum ca sa vad unde pot sa lovesc mai tare si dupa indelungi zbuciumari puerile ti-as fi trantit pe privat o colectie de insulte care sa acopere toate off-urile tale pe acest forum: grasimea, problemele maritale, etc. daca ai fi luat gluma mea ca atare, mi-ai fiiiiiiiiiiiiiiiiiii raspuns public tot printr-o gluma, la fel de nesarata "mai, echinokoako, taci si scurma mai departe..." sau printr-una mai dulceaga "mai, spagheta ambulanta!". nu era nevoie sa ma insulti public ca nu te-am insultat public, de jignit nici atata ca macaroana nu inseamna absolut nimic in afara de macaroana, glume deplasate puteai sa faci ca mesajul nu ti-ar fi fost sters, nici n-ai fiiiiiiiiiiiiiiiiiii fost atentionata sau suspendata. deci nu era nevoie sa insulti nici in public nici pe privat, ca n-a fost cazul. asa ca vina ta, ca ai totusi o vina in toata povestea asta, e ca ai recurs la private pt a varsa insulte cand nu era absolut deloc cazul sa versi insulte; sa raspunzi la o biata macaroana cu "esti o maaaaaaaaare tzatza, pietzareasa chiar, frustrata si complexata de grasime si lipsita de dragostea sotului" si bla bla bla ce mi-ai mai scris tu acolo 10.gif, pfoaaaaaaaai, e deplorabil tare. daca as fiiiiiiiii facut poante deplasate vis-a-vis de silueta ta, de faptul ca te-ai maritat tarziu, de pozele tale de la mirese sau de altele care te privesc cat se poate de personal, as mai fiiiiiiiiiiiiiiii zis sa-mi raspunzi cu aceeasi moneda, dar pentru pocirea, si ce pocire puerila si insignifianta!!!, a unui banal iuzarneim pe care-l folosesti cand si cand, sa te superi asa de tare?!

atata am avut de zis. ca ai avut o reactie extrem de exagerata comparativ cu "marea jignire" pe care ti-am adus-o eu. si acum, sa facem pace pt totdeauna ca doi oameni sanatosi la cap. ce zici? te invit la mine la o portie de macaroane? hai ca pui si niste praf de echinococ peste ele 3.gif 6.gif
marona
QUOTE(eki @ Oct 2 2008, 04:42 PM) *
draga mea,

scuzele mele sunt foarte sincere, mai sincere de atata nu se ezista 3.gif si da, le accept, desi n-aveam nevoie de ele ca sa ma simt la fel linistita si multumita de viata mea ca si ieri, ca si alaltaieri...

permite-mi totusi, cu riscul de a transforma topicul asta intr-un mini fight club, sa-ti tin o mica lectie moralizatoare. eu ti-am pocit iuzarneimul printr-un joc deplasat de cuvinte. din marona, pe care mereu il citeam maroana, a iesit macaroana. atata tot, dupa cum ti-am explicat deja. asa sunt eu zgubilitica si marea mea vina e ca sunt zgubilitica si cand nu trebuie. deci, o biata macaroana, o mica si prapadita macaroana, o insignifianta macaroana virtuala dintr-un sarman iuzarneim, asta am facut eu. o mare si lata jignire la adresa ta?! n-as prea zice, ci o gluma deplasata si fara sens. pai ce semnificatie are pentru tine o biata macaroana? nici in visele tale cele mai banale nu te compari cu o macaroana. asa ca te-ai suparat degeaba, zic eu, si mult prea exagerat. e ca si cum tu mi-ai fiiiiiiiiii pocit mie iuzarneimul in "echidna" sau "echimoza" sau "echinida" sau "echinococ" (care au ceva semnificatii profunde 10.gif ) sau pur si simplu m-ai fi numit "spagheta" si eu as fi luat-o in tragic, ti-as fi cautat postarile pe forum ca sa vad unde pot sa lovesc mai tare si dupa indelungi zbuciumari puerile ti-as fi trantit pe privat o colectie de insulte care sa acopere toate off-urile tale pe acest forum: grasimea, problemele maritale, etc. daca ai fi luat gluma mea ca atare, mi-ai fiiiiiiiiiiiiiiiiiii raspuns public tot printr-o gluma, la fel de nesarata "mai, echinokoako, taci si scurma mai departe..." sau printr-una mai dulceaga "mai, spagheta ambulanta!". nu era nevoie sa ma insulti public ca nu te-am insultat public, de jignit nici atata ca macaroana nu inseamna absolut nimic in afara de macaroana, glume deplasate puteai sa faci ca mesajul nu ti-ar fi fost sters, nici n-ai fiiiiiiiiiiiiiiiiiii fost atentionata sau suspendata. deci nu era nevoie sa insulti nici in public nici pe privat, ca n-a fost cazul. asa ca vina ta, ca ai totusi o vina in toata povestea asta, e ca ai recurs la private pt a varsa insulte cand nu era absolut deloc cazul sa versi insulte; sa raspunzi la o biata macaroana cu "esti o maaaaaaaaare tzatza, pietzareasa chiar, frustrata si complexata de grasime si lipsita de dragostea sotului" si bla bla bla ce mi-ai mai scris tu acolo 10.gif, pfoaaaaaaaai, e deplorabil tare. daca as fiiiiiiiii facut poante deplasate vis-a-vis de silueta ta, de faptul ca te-ai maritat tarziu, de pozele tale de la mirese sau de altele care te privesc cat se poate de personal, as mai fiiiiiiiiiiiiiiii zis sa-mi raspunzi cu aceeasi moneda, dar pentru pocirea, si ce pocire puerila si insignifianta!!!, a unui banal iuzarneim pe care-l folosesti cand si cand, sa te superi asa de tare?!
atata am avut de zis. ca ai avut o reactie extrem de exagerata comparativ cu "marea jignire" pe care ti-am adus-o eu. si acum, sa facem pace pt totdeauna ca doi oameni sanatosi la cap. ce zici? te invit la mine la o portie de macaroane? hai ca pui si niste praf de echinococ peste ele 3.gif 6.gif

iar am comentarii de facut, dar nu aici, as fi off-topic - ca si tine de altfel
deschide alt topic sau cauta-ma pe pm sa-ti dau id-ul meu de yahoo.
eki
daca e pt insulte publice, deschid un fight club, da' nu acuma, ci maine ca mi-am depasit portia de net pe azi si ma asteapta un tablou de terminat cat mai doarme bebe.
daca e pt macaroane, te caut pe pm.

p.s. nu cred ca se supara nimeni ca suntem off-topic daca ne impacam. e ca in povestile alea cu "binele invinge raul' si cu "au trait fericiti pana la adanci batraneti". nu sterge nimeni si nu se supara nimeni pt efortul depus 3.gif 6.gif
elenado
QUOTE(eki @ Oct 2 2008, 05:01 PM) *
p.s. nu cred ca se supara nimeni ca suntem off-topic daca ne impacam. e ca in povestile alea cu "binele invinge raul' si cu "au trait fericiti pana la adanci batraneti". nu sterge nimeni si nu se supara nimeni pt efortul depus 3.gif 6.gif

Ma bucur ca "solul de pace" a adus discutia la alt ton, macar. Nu a fost chiar atat de greu, nu? Avem o viata atat de complicata si de aglomerata si atat de incarcata de griji, incat e pacat sa ne mai amaram si putinele momente in care intram pe acest forum, cand scopul este, de fapt, sa ne deconectam, sa ne informam, sa ne sfatuim cu cineva, sa mai trancanim ca fetele...
Cat despre fight-club, daca nu contine cuvinte prea grele si are in esenta scopul de a ne lamuri conflictele, ar fi o idee buna...
sorinik
Daca unul dintre membrii are de adus plangeri la adresa vre-unui moderator, este rugat sa anunte ceilalti moderatori si/sau administratorii pentru a solutiona conflictul.
Suntem si noi oameni si mai gresim.
lisa79
nu stiu daca postez bine sau nu,dar tare as vrea sa stiu ce sunt cu "noile subiecte" pe acest site? in ultima vreme si-au cam bagat nasul tot felul de noi iuzeri( 24.gif 24.gif asta e de la eki 3.gif citat ) si cum deschid la preconceptie cum vad:free porn,sex tape...alea nu se pot sterge..nu prea au ce cauta pe aici
6.gif multumesc!!!
AAAA::: no FIGHTINGGGGG!!!!!!!!!!!!!! 6.gif
elenado
Bineinteles ca se sterg, imediat ce un moderator intra pe site si le vede.
onuta_dec
QUOTE(lisa79 @ Oct 3 2008, 05:51 AM) *
nu stiu daca postez bine sau nu,dar tare as vrea sa stiu ce sunt cu "noile subiecte" pe acest site? in ultima vreme si-au cam bagat nasul tot felul de noi iuzeri( 24.gif 24.gif asta e de la eki 3.gif citat ) si cum deschid la preconceptie cum vad:free porn,sex tape...alea nu se pot sterge..nu prea au ce cauta pe aici
6.gif multumesc!!!
AAAA::: no FIGHTINGGGGG!!!!!!!!!!!!!! 6.gif

Cum am mai scris si aici :

http://www.treiursuleti.ro/forum/index.php?showtopic=12952

Sunt boti si sunt adusi aici din cauza unei mici razbunari. Numai Adminii ar putea termina cu accesul lor aici, dar ...
sorinik
Va rugam frumos ca atunci cand vedeti un astfel de subiect sa va uitati in josul paginii sa vedeti care dintre moderatori este activ pe site la momentul respectiv si sa-i trimiteti un PM pentru a-l anunta ca a mai aparut inca un subiect de spam.
Eu personal intru la Preconceptia de fiecare data cand intru pe forum si sterg daca este ceva de sters. Dar nu putem sa stam nici noi toata ziua pe forum, la panda 1.gif 6.gif
marona
QUOTE(onuta_dec @ Oct 3 2008, 08:16 AM) *
Cum am mai scris si aici :

http://www.treiursuleti.ro/forum/index.php?showtopic=12952

Sunt boti si sunt adusi aici din cauza unei mici razbunari. Numai Adminii ar putea termina cu accesul lor aici, dar ...

Ma indoiesc ca e vorba de razbunare. Dara ar fi fost razbunare, s-ar fi postat doar poze si filmulete, nu si link-uri. Interesele din spatele acestor spam-uri sunt pur financiare. Fiecare accesare le aduce bani.
Dragi mamici, nu dati click pe asemenea link-uri. Riscati sa va virusati. Mai ales daca folositi ca browser internet explorer.
Un sfat: incercati cu mozilla firefox, e mai "rezistent" la astfel de atacuri si publicitatea agresiva pe care o gasiti mai nou pe cele mai multe site-uri.
lisa79
QUOTE(marona @ Oct 3 2008, 01:49 PM) *
Ma indoiesc ca e vorba de razbunare. Dara ar fi fost razbunare, s-ar fi postat doar poze si filmulete, nu si link-uri. Interesele din spatele acestor spam-uri sunt pur financiare. Fiecare accesare le aduce bani.
Dragi mamici, nu dati click pe asemenea link-uri. Riscati sa va virusati. Mai ales daca folositi ca browser internet explorer.
Un sfat: incercati cu mozilla firefox, e mai "rezistent" la astfel de atacuri si publicitatea agresiva pe care o gasiti mai nou pe cele mai multe site-uri.

mozilla sau opera care nu prea au pop up-uri! buna sugestie marona 6.gif
eki
vad ca iar s-a schimbat modul de afisare a paginilor 2.gif daca se poate, de pe pagina de mesaje noi (de exemplu http://www.treiursuleti.ro/forum/index.php...amp;lastdate=0), cand dau click pe pagina nr 2 sau 3 la oricare subiect, sa se deschida direct pagina 2 sau 3 nu pagina 1 si de-acolo sa tb sa dau iar click pe 2 sau 3 ca sa ajung la ultimile mesaje postate. 3.gif
onuta_dec
QUOTE(eki @ Oct 8 2008, 07:12 PM) *
vad ca iar s-a schimbat modul de afisare a paginilor 2.gif daca se poate, de pe pagina de mesaje noi (de exemplu http://www.treiursuleti.ro/forum/index.php...amp;lastdate=0), cand dau click pe pagina nr 2 sau 3 la oricare subiect, sa se deschida direct pagina 2 sau 3 nu pagina 1 si de-acolo sa tb sa dau iar click pe 2 sau 3 ca sa ajung la ultimile mesaje postate. 3.gif

39.gif Eu nu am problema asta. Cert e ca, cautand ceva am gasit la Play time un subiect de felicitari deschis de mine 2.gif si asta dupa ce a picat ultima oara forumul. Se pare ca mai sunt erori.
In momentul in care vrei sa intri intr-un topic si sa aungi direct la ultimele mesaje, vezi ca in fata acelui topic e un mic patratel maroniu, faci click pe el si te sare direct.
Roxi_J
Forumul Preconceptie este plin de spam!!! Prima pagina de sus pana jos e numai si numai spam! Nu mai intra nici un administrator aici sa se ocupe de site? Chiar nu pot face administratorii nimic sa protejeze acest forum? Va bazati numai pe cei cativa moderatori care trebuie sa faca tot?
onuta_dec
Nu ii doare nici in cot. Am trimis un Pm ca tot omul sa stiu ce sa intamplat, aceeasi indiferenta. Nu mai misc un degete pentru acest forum si se si vede deja. Bine ca in acest moment nici daca as vrea nu as putea, stau 5-10 minute sa-mi incarce o pagina 14.gif Si bine ca am reusit sa intru ca nu ma lasau. In decembrie schimbasem parola si cum au pierdut din baza de date eu figuram cu vechea parola. Bine ca m-am prins fool.gif fool.gif fool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.