Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Exista Crese Particulare?
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Crese, Gradinite, Scoli, Licee, Bone, Menajere.
Crys
Stiti cumva daca exista crese particulare? M-ar interesa sa stiu ....cu toate ca bble meu e mic, ma informez de pe acum.

Cand o sa incep serviciul nu o sa am cu cine sa-l las si ma gandesc mai degraba la cresa decat la bona. Parca as avea mai multa incredere intr-o cresa, nu stiu de ce.

Si ma gandesc ca daca ar fi o cresa particulara ar fi si mai bine....

Stiti ceva despre asta? Sau daca aveti copii la o cresa de stat, puteti sa-mi ziceti cum e?
Laura_bebe
CITAT(Crys @ Feb 24 2006, 03:40 PM)
Stiti cumva daca exista crese particulare? M-ar interesa sa stiu ....cu toate ca bble meu e mic, ma informez de pe acum.

Cand o sa incep serviciul nu o sa am cu cine sa-l las si ma gandesc mai degraba la cresa decat la bona. Parca as avea mai multa incredere intr-o cresa, nu stiu de ce.

Si ma gandesc ca daca ar fi o cresa particulara ar fi si mai bine....

Stiti ceva despre asta? Sau daca aveti copii la o cresa de stat, puteti sa-mi ziceti cum e?
[snapback]45719[/snapback]

Nu stiu nimic despre crese particulare, insa m-ar interesa.Eu ar cam trebui sa incep serveciul cat ,mai repede si oscilez intre bona si cresa.La ce varsta se primesc copii la cresa?
kiki
Crys, da o cautare pe google dupa crese si poate gasesti ceva care sa iti placa. mwah.gif
corinuta&BB
Eu am auzit ca Irina Loghin ar avea cresa si gradinita particulara dar nu stiu nimic de ea, doar mi-a spus cineva. In rest, depinde de fiecare cresa dar in general se primesc copiii de la 1 an la cresa si sunt unele crese care au conditii frumoase, bune. eu pentru asta o sa optez.

Pentru cine e interesata am aflat ca exista in Bucuresti prima cresa particulara. Din pacate nu pot da numele pe site dar o pot face pe privat.
andyenga1
[attachmentid=6709]Corinuta&BB spune-mi si mie te rog numele cresei particulare de care vorbesti si cate mai multe detalii daca sti despre ea, bebe-ul meu are 8 luni dar s-ar putea ca de la 1 an sa-l dau la cresa, merci frumos, astept un PM, pupici pt pitici dar si pt mamici mwah.gif
livianae
CITAT(corinuta&BB @ Mar 6 2006, 05:05 PM) [snapback]48553[/snapback]

Eu am auzit ca Irina Loghin ar avea cresa si gradinita particulara dar nu stiu nimic de ea, doar mi-a spus cineva. In rest, depinde de fiecare cresa dar in general se primesc copiii de la 1 an la cresa si sunt unele crese care au conditii frumoase, bune. eu pentru asta o sa optez.

Pentru cine e interesata am aflat ca exista in Bucuresti prima cresa particulara. Din pacate nu pot da numele pe site dar o pot face pe privat.

Si eu vreau, si eu vreau..... Astept mesaj pe privat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.