Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Subiectele Repetate
Discutii Despre Copii > Administrativ > Propuneri si Sugestii
cris22tyna
diablo.gif As indrazni sa propun ceva... mi-a venit ideea cand am cautat un subiect care ma interesa si nu-l mai gaseam pe care trebuie... defapt il gaseam de mai multe ori, pe mai multe topicuri. Eu cred ca ar mai trebui sterse unele subiecte care se repeta yu.gif ... subiectele foarte vechi care sunt deja "fumate", nu s-a mai scris nimic de foarte mult timp...
Nici nu stiu , fool.gif ori sunt eu ametita rau de tot 35.gif , ori sunt foarte multe subiecte repetate ...
Voi ce parere aveti ? 7.gif
oanaizabela
Criss22tyna, in unele din subiectele alea " fumate " sunt impartasite pareri personale, idei , sugestii , experientze ale unor mamici care au trecut prin ele , si care le impartasesc pentru tinerele mamici , ca acestea sa se informeze , sa stie ce si cum sa faca , sa reactioneze in acele situatii.
.... Daca ai o problema intr-o dimineata si nu ai cu cine vorbi , uite intri pe forum , cauti ce te intereseaza si poate stii ce sa ii faci bebeului tau ( poate esti mamica pentru prima data ) , sau ai sugestii , idei , optinii , pareri despre problema in cauza.

Tu esti noua pe forum dupa cum vad, .... 39.gif

Nu sunt de acord cu tine. 68.gif
Miri Haluca
Oanaizabela are dreptate din punctul meu de vedere!De multe ori am intrat pe forum , am cautat in subiectele care nu erau pe ordinea de zi si am gasit lucruri care ma interesau(cum se administreaza Sab,despre modalitati de a le pune cercelusi fetitelor etc.)Am gasit subiecte interesante si pe care regret ca nu le regasesc in discutiile de acum.
Dar fiecare are dreptul la o opinie si nu ebligatoriu sa coincida cu a mea.Fara suparare.
cris22tyna
CITAT(oanaizabela @ Feb 13 2006, 02:16 PM)
Criss22tyna, in unele din subiectele alea " fumate " sunt impartasite pareri personale, idei , sugestii , experientze ale unor mamici care au trecut prin ele , si care le impartasesc pentru tinerele mamici , ca acestea sa se informeze , sa stie ce si cum sa faca , sa reactioneze in acele situatii.
.... Daca ai o problema intr-o dimineata si nu ai cu cine vorbi , uite intri pe forum , cauti ce te intereseaza si poate stii ce sa ii faci bebeului tau ( poate esti mamica pentru prima data ) , sau ai sugestii , idei , optinii , pareri despre problema in cauza.

Tu esti noua pe forum dupa cum vad, ....  39.gif

Nu sunt de acord cu tine.  68.gif
[snapback]42370[/snapback]

Imi pare rau 77.gif nu am avut intentia sa jignesc pe cineva... dupa cum am spus era o propunere pentru subiectele "fumate" repetate, care sunt si deja blocate ...
poate nu m-am explicat eu bine ... sunt mai ametita si noua pe forum ... sorry si era oricum o propunere a mea nu o hotarare ... 29.gif
Citisem ce a scris criss_b in topicul "Important" ...
oanaizabela
Stai linistita ca sunt departe de a ma indispune eu de la asa ceva. 35.gif Mi-am zis parerea. si daca sunt blocate(eu nu am verificat , la mine se deschid ttoate oricum ) atunci administratorul sau cineva ar trebui sa ia masuri .....

pup
cris22tyna
CITAT(oanaizabela @ Feb 13 2006, 03:16 PM)
Stai linistita ca sunt departe de a ma indispune eu de la asa ceva.  35.gif Mi-am zis parerea. si daca sunt blocate(eu nu am verificat , la mine se deschid ttoate oricum ) atunci administratorul sau cineva ar trebui sa ia masuri .....

pup
[snapback]42396[/snapback]

Tocmai asta era la mine nu merg toate subiectele, cele cu cruciulita in fata 3.gif
CarmenA
Cristina cele cu cruciulita sunt inchise. Adica ori sunt prea multe pagini si s-a deschis acelasi topic dar o continuare, ori administratorii au decis sa le inchida pe unele din diverse motive. In acelea nu mai poti posta mesaje.
cris22tyna
Multumesc CarmenA pentru explicatie!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.