CITAT(monkey @ Feb 9 2006, 09:28 PM) [snapback]41107[/snapback]
salutare mamici! Sunt noua pe aceste taramuri. Poate e vreo mamica care a nascut cu Domnul Doctor Poiana Nicolae, de la Polizu. As vrea sa aflu cum se poarta la spital, daca vine la nastere si multe altele. Va multumesc anticipat.

Si eu am fost f dezamagita de Dr Poiana. Am mers un an la el la cabinet ( am facut zeci de analize de care nu aveam nevoie, am stat la coada de mi-a venit sa urlu- cate 3 ore minim), ca mai apoi fina mea , cea care mi l-a recomandasera sa nasca cu el ( acum cateva luni la polizu ).
I-a dat 400 euro pe cezariana ca atat a considerat , a iesit afara din sala la sot si ia zis ca el nu e doctor de 400 si ca vrea 500 euro ! ( sa nu mai zic ca a chemat-o sambata ca doar atunci avea liber si a intarziat vreo 5 ore de s-a speriat fina mea rau de tot, apoi a uitat sa mentioneze ca ia scazut pulsul la 6 in operatie iar bebele dupa nastere nu l-au bagat in incubator cum era normal dupa ce patise mama) bebele s-a facut verde-albastru si era sa moara. Noi eram toti in spital, nu aveam cu cine vorbi, ca plecase acasa, sambata ( apropo, sa nu faci greseli sa nasti sambata-duminica), la-m sunat pe Poiana si el a zis ca nu-l intereseaza bebele ci doar mama ca e doctor ginecolog nu pediatru. Si a inchis telefonul.
Am inebunit cu totii atunci, am reusit sa vorbim prin relatii cu un pediatru din alta parte care a venit la Polizu sa-l vada pe bebe si sa de-a indicatii pt el.
Si bani au fost dati cu....galeata la toti ( fini mei erau trimisi prin niste relatii bune la el, au fost chiar de treaba, au platit peste 800 euro doar consultiile lui si ecografele la care ii chema, etc....)medicii.
Pana la urma, luni, ca pana luni nu a mai venit ca a trebuit sa plece.... a inceput scandalul ,ca ce...am avut tupeu sa spunem ca a uitat sa mentioneze in fisa pulsul mamei, f scazut......scandal, ca pana la urma sa zica ca o da afara din spital pe mama finei ( statea cu ea) - 2 zile la reanimare a stat fina), si alte vorbe urate.
Asta pana cand l-am ameninitat si noi ca-m demascam cu banii dati si cu neglijenta lui si cu alte relatii pe care le avem si noi.
N-a mai venit s-a vada pe mama si copil, care pana la urma s-a facut bine ( oricum 2 saptamani am fost terminati toti din cauza unui neglijent de doctor, care e ahtiat dupa bani si dupa faima). Iar in al doilea rand, mama la 29 ani nici n-avea nevoie de cezariana, putea sa nasca normal bine merci. Dar el i-a propus cezariana ( asta se face acum ...e mai usor....e mai...banos pt mine), ea a zis ca de ce nu, daca el stie mai bine. Acum regreta si al doilea bebe il vrea prin nastere normala.
Noi ( el ne-a fost recomandat de alte persoane ), nu-l putem numi doctor si nici nu vream sa mai auzim de el.
dar fiecare cu norocul ei!
Apropo, la banii care au fost dati i s-a promis o rezerva ( una cu mai multe persoane!!!! ca a uitat si nu mai avea nimic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!)