CITAT(MiaR @ Feb 19 2006, 08:39 PM)
Salut burticilor!

Si noi avem patru saptamani si un pic, mai avem pana mergem la doctor. Noi avem ceva schimbari pe la sani, de vreo 2 ori am fugit la baie

, dar ma ingrijoreaza o scurgere care a aparut de vreo saptamana. E vizibila, deranjanta, dar nu mirositoare. Ati patit vreuna dintre voi asa? In rest totul e minunat, si profitam la maxim de acesta perioada.
V-am pupat.
Mai vroiam sa va intreb cum imi pun si eu bara sa va arat cat are boboloiu meu, si cum scriu de unde sunt si starea mea de spirit care este f f f f f f f fericita :))
[snapback]44201[/snapback]
site-ul pe care il vrei e www.baby-gaga.com
si iti introduci acolo data nasterii
apoi copiezi codul "bb code" si ii dai paste in pagina in care scrii
e dragutz.
si eu m-am chinuit ceva pana am descoperit
iar in ceea ce priveste scurgerea alba...nu e foarte alarmanta
daca nu e urat mirositoare si nu vine cu alte senzatii(de ex.usturime) nu e grav.Am inteles ca in perioada asta iti apare o scurgere de genul asta si te tine toata sarcina.Dar daca apar complicatii parerea mea e sa te duci la doc.
in rest ..sarcina usoara,greturi cat mai putine si multa sanatate.Am auzit ca daca mananci pe stomacul gol niste covrigei sarati sau biscuiti iti cam trece greata.Nu pot sa iti spun din experienta personala pt ca eu am 9 saptamani dar nu am avut greturi decat 1 saptamana iar varsaturi deloc.
Te pup si sa ne tii la curent cu sarcina.