moni
Jan 20 2006, 01:12 AM
25 septembrie 2004 - mami cu tati s-au casatorit, pt. ca tati voia foarte mult sa vin odata, dar mami a zis ca doar dupa ce Doamne Doamne le binecuvinteaza drumul in viata...
26 septembrie - 2 octombrie 2004 - mami cu tati au plecat la munte, pt ca stiau ca acolo imi vor da viata, si au vrut ca din prima clipa sa respir aer curat... deja ma iubeau!!! Ei nu stiau sigur , dar eu deja existam si abia asteptam sa simt bataile din inimioara mamei cand avea sa-i dea vestea cea mare lui tati: am aparut!!!
3 octombrie - 13 octombrie 2004 - mami tot cumpara de la farmacie niste benzi.... teste le zice ea... la ce i-or folosi? ca o vad trista dupa ce le verifica...
14 octombrie 2004 - sunt trista... mami plange pe ascuns... azi tata pleaca sa munceasca in Italia, si tati plange ca o lasa pe mami singura, dar ei nu stiu... raman eu cu mami!!! of of of, ma doare sufletelul cand ii vad cum sufera...
22 octombrie 2004 - azi mami a mai luat un test... zice ca-i ultimul pana vine tati...
Doamne... ce-i valul asta de bucurie si emotie pe care-l simt?!? A aflat mami ca exist!!! Il suna pe tati si-i spune... of, iar plang amandoi?!? de ce? ca eu ii iubesc doar...
leut
Jan 20 2006, 10:53 AM
Mai, Alexandra, dar in ce emotii te-au tinut ai tai!

Lasa ca atunci cand o sa vorbesti o sa te iei tu de ei.
Bine-ai venit pe lume, Alexandra!
gugulet
Jan 20 2006, 02:11 PM
Super povestea ... felicitari Alexandra ca ai niste parinti asa super ... sa fii cuminte si sa ii asculti si sa le oferi toata dragostea ta ... ei merita. Te-au iubit si te vor iubi mereu orice ar fii.
miraa
Jan 20 2006, 03:16 PM
foarte frumos

alex sa cresti mare si sa fii fericita!
kry
Jan 20 2006, 05:19 PM
ei, Alexandra, m-ai facut sa plang. E foarte emotionant stilul in care ai scris prima fila de jurnal. Sa cresti mare si sa o faci la fel de fericita pe mami Moni ca atunci cand a vazut ultimul test.
Sper sa traiesc si eu fericirea asta.
Va pup pe amandoua.
g_nicoleta2000
Jan 24 2006, 11:45 AM
Superba povestea voastra! dar spuneti-ne mai mult ca ne place viata voastra!
Acum ca au trecut 6 lunutze cum ti s-a parut viata ta de pana acum?
leut
Jan 26 2006, 01:00 PM
Nimic, nimic nu mai scrie mami despre tine?
Esti cumintica sau ii dai batai de cap?
moni
Feb 7 2006, 12:56 AM
Nu pot sa ma supar pe mami ca nu a mai scris, pt ca eu sunt motivul... am cam necajit-o in ultimul timp, pt ca mai intai am facut febra, apoi am tusit, mi-a curs nasucul, apoi am facut vaccinul si am cam suferit..., iar acum ne mai ies doi dintisori (unul a spart deja gingia, celalalt e mai lenes, probabil maine apare si el)... si uite asa mami meu a fost cam tracasata... noroc cu tati ca se poarta f frumos cu mami si-i ridica moralul...
leut... vezi? deja am inceput sa ma razbun...
da' mami promite o revenire in forta...
leut
Feb 7 2006, 06:47 PM
Pai mai Alexuta, dupa ce-ti iese dintisorul promiti, dar promiti ca o sa fii cuminte?
Felicitari pentru dintisori si ai grija ce rozi de-acum in colo! Urechile mamei sa le lasi, da?
moni
Feb 8 2006, 12:50 AM
CITAT(leut @ Feb 7 2006, 06:42 PM)
Pai mai Alexuta, dupa ce-ti iese dintisorul promiti, dar promiti ca o sa fii cuminte?
Felicitari pentru dintisori si ai grija ce rozi de-acum in colo! Urechile mamei sa le lasi, da?

[snapback]40000[/snapback]
Alea le las, ca am mai la-ndemana tzatzica lu' mami!
ellagiana
Feb 8 2006, 01:25 AM
mai bine urechile decat titica

...ca de-acolo papa lapticul bun care-o face mare si frumoasa!
Moni, la mai multi dintisori fara dureri

si sa va feriti bine de raceli!
Fii-mea m-ar musca mereu de fata...de fapt, ar musca din tot ce gaseste la indemana...ma gandes cam cu groaza la ce pot pati cand o sa aiba dintisori mai multi

...am mai auzit de bebelasi cam "sadicuti"

si sper sa nu facem parte dintre mamicile cu semne de buna purtare
moni
Feb 8 2006, 01:34 AM
CITAT(ellagiana @ Feb 8 2006, 01:20 AM)
mai bine urechile decat titica

...ca de-acolo papa lapticul bun care-o face mare si frumoasa!
Moni, la mai multi dintisori fara dureri

si sa va feriti bine de raceli!
Fii-mea m-ar musca mereu de fata...de fapt, ar musca din tot ce gaseste la indemana...ma gandes cam cu groaza la ce pot pati cand o sa aiba dintisori mai multi

...am mai auzit de bebelasi cam "sadicuti"

si sper sa nu facem parte dintre mamicile cu semne de buna purtare

[snapback]40174[/snapback]
Alexandra e o mica terorista cand vrea. Imi dau seama cand urmeaza sa ma muste... mai intai se opreste din supt, se uita fix la mine, ma ciupeste o data, apoi trage un zambet sadic si uitandu-se in ochii mei ma musca satisfacuta...
Ce ti-e si cu copiii astia! Lasa, Karina sigur va fi cuminte...
g_nicoleta2000
Feb 8 2006, 12:18 PM
CITAT(moni @ Feb 8 2006, 02:29 AM)
Alexandra e o mica terorista cand vrea. Imi dau seama cand urmeaza sa ma muste... mai intai se opreste din supt, se uita fix la mine, ma ciupeste o data, apoi trage un zambet sadic si uitandu-se in ochii mei ma musca satisfacuta...
Ce ti-e si cu copiii astia! Lasa, Karina sigur va fi cuminte...

[snapback]40176[/snapback]
Oare Alexandra mea a facut cursuri cu Alexandra ta despre cum sa o musti pe mami de tzatzica?

La fel procedeaza si mandruta mea cand vrea sa se distreze pe seama mea.
Felicitari pentru cei patru dintisori! Esti fata mare, ce mai vorba.....
moni
Feb 8 2006, 12:23 PM
Nicoleta, eu cred ca ar trebui sa le facem cunostinta fetelor noastre... au uimitor de multe lucruri in comun...
leut
Feb 8 2006, 01:48 PM
Hei, hei, pe mine m-ati uitat? Chiar daca sunt mai micuta, tot Alex ma cheama si tot asa o sa fac si eu!
moni
Feb 8 2006, 05:36 PM
CITAT(leut @ Feb 8 2006, 01:43 PM)
Hei, hei, pe mine m-ati uitat? Chiar daca sunt mai micuta, tot Alex ma cheama si tot asa o sa fac si eu!

[snapback]40402[/snapback]
Pai cu tine nici nu-mi faceam probleme ca n-o sa ne cunoastem, ca doar suntem la 2-3 pasi una de alta... numai sa se linisteasca un picut gerul asta si... facem cunostinta si noi, si fetitele...
Ce zici?
leut
Feb 8 2006, 05:38 PM
Abia astept...poate se termina cu frigul asta!
moni
Feb 11 2006, 10:38 AM
De cateva zile parca am revenit la viata. O surprind pe mami in fiecare zi cu ceva nou, cu gesturi, sunete... Ma alint si mami moare dupa mine. Daca vad ca un gest al meu o face sa zambeasca, il repet, stau o clipa serioasa si urmaresc reactia ei, si dupa ce rade izbucnesc in chiote si pocnesc palmele si... istoria se repeta...
Noul meu prieten e premergatorul. Azi am fugit dupa mami in bucatarie, ca-i auzeam vocea strigandu-ma de acolo...
Cu tati ma joc f frumos: ma trage spre el, eu ii intorc spatele si fug in cealalta parte a camerei... si tot asa... ne distram de minune!
Astazi m-a prins mami de doua ori cum incercam sa ma agat de grilajul de la patut si sa ma ridic...
aaa... sa nu uit: de vreo doua saptamani sunt o fata libera!!! adica nu ma mai infasa mami cand ma culca...
jeni
Feb 11 2006, 01:01 PM
CITAT(moni @ Feb 11 2006, 10:33 AM)
De cateva zile parca am revenit la viata. O surprind pe mami in fiecare zi cu ceva nou, cu gesturi, sunete... Ma alint si mami moare dupa mine. Daca vad ca un gest al meu o face sa zambeasca, il repet, stau o clipa serioasa si urmaresc reactia ei, si dupa ce rade izbucnesc in chiote si pocnesc palmele si... istoria se repeta...
Noul meu prieten e premergatorul. Azi am fugit dupa mami in bucatarie, ca-i auzeam vocea strigandu-ma de acolo...
Cu tati ma joc f frumos: ma trage spre el, eu ii intorc spatele si fug in cealalta parte a camerei... si tot asa... ne distram de minune!
Astazi m-a prins mami de doua ori cum incercam sa ma agat de grilajul de la patut si sa ma ridic...
aaa... sa nu uit: de vreo doua saptamani sunt o fata libera!!! adica nu ma mai infasa mami cand ma culca...
[snapback]41740[/snapback]
Bravos Alexandra! Cum adica sa te infase mami? Pai asa mare domnisorica si infasata ca un bebelus??!! Moni te rog sa nu il uiti nici pe Lazarel din clubul vostru, chiar daca este un baietel! Poate o sa va cunoasca si el cand venim in Romania. Tinand cont ca lui de pe acum ii plac mai mult persoanele de sex feminin. Barbatii il cam sperie
moni
Feb 11 2006, 01:06 PM
Ha ha! Lasa ca-l facem gigolo intre atatea domnisoare, una mai frumoasa decat alta... mi-i si inchipui pe toti in parc, fugarindu-se... apropo, voi cand veniti in Romania?
moni
Feb 12 2006, 10:13 AM
Astazi eu implinesc 7 luni de cand i-am vazut prima oara pe mami si pe tati... cate am invatat de atunci si ce frumoasa este viata! Mami si cu tati m-au pupat de dimineata si mi-au zis La multi ani! Eu acum imi numar degetelele si astept si cadoul... vad ca parintii mei se sfatuiesc ce sa-mi cumpere... Pai nu trebuia sa il primesc deja? Hai ca-i iert!!!
Stiti ca mai am o prietena pe forum nascuta in aceeasi zi cu mine? E Maria (Oanaizabela)... La multi ani!
leut
Feb 12 2006, 10:34 AM
La multe lunute, Alexandra!
Sa cresti frumos si sa fii sanatoasa!
Petrecere frumoasa...
jeni
Feb 12 2006, 12:44 PM
Alexandra, La Multi Ani, sa-i bucuri pe parinti in continuare. Sa fii sanatoasa si voiasa
moni
Feb 13 2006, 12:58 AM
Multumim pt urari. Va pup si pe voi, si pe bebelusii vostri. Alexandra.
Azi a fost prima zi in care am stat in picioare singura la marginea patului... un minut... Doamne, ce bine e sa fii independent!!! Noroc cu mami ca ma urmarea si m-a prins cand eram in picaj...
ellagiana
Feb 13 2006, 04:41 AM
La multe lunisoare si multi pasi facuti singurica, frumoasa Alexandra!
moni
Feb 13 2006, 10:59 AM
Multumim pt urari, la fel si voua!
oanaizabela
Feb 13 2006, 12:50 PM
Alexandra , La multe lunutze , frumusico ! Sa cresti mare cafrumoasa deja esti toata !
Si multumim si pentru urarile pt noi.
Mami, dar tickerul fete arata altceva sau il citesc eu rau ?
moni
Feb 13 2006, 03:07 PM
CITAT(oanaizabela @ Feb 13 2006, 12:45 PM)
Alexandra , La multe lunutze , frumusico ! Sa cresti mare cafrumoasa deja esti toata !
Si multumim si pentru urarile pt noi.
Mami, dar tickerul fete arata altceva sau il citesc eu rau ?
[snapback]42298[/snapback]
Da... am vazut si eu ieri da' se incarca greu pagina cu tickerul si am renuntat la a mai verifica...
moni
Mar 1 2006, 03:53 AM
Azi am bucurat-o pe mami f tare: Am strigat-o toata ziua:ma-ma, ma-ma, ma-ma... s-a bucurat si tati, ca nu e egoist!
Si tot azi a fost prima zi in care am stat (fara premergator) in picioare singurica vreun minut, de mai multe ori!
Si uite asa crestem noi, iar mami si tati mor de fericire cand ma vad!
leut
Mar 1 2006, 07:42 PM
Bravo Alexandra! Maine - poimaine alergi prin casa...
jeni
Mar 1 2006, 09:05 PM
Alexandra scumpete, asa muschi ai facut tu printeso ca poti sta in picioare?

Cred ca mami si tati se topesc dupa tine, dar lasa ca o sa ajungi tu sa alergi prin casa maine, poimaine sa vezi ce o sa-i bagi in priza pe ai tai!!
moni
Jul 27 2006, 12:01 AM
Nu am mai intrat de multisor pe forum sa scriu, doar va citesc...
Alexuta mea a implinit de-acum un anisor... postez si cateva fotografii:
Miru
Jul 27 2006, 11:59 AM
La multi ani! Sa-ti traiasca printesa! Grozave poze!
moni
Jul 27 2006, 09:45 PM
CITAT(Miru @ Jul 27 2006, 12:59 PM) [snapback]88406[/snapback]
La multi ani! Sa-ti traiasca printesa! Grozave poze!Multumesc pt urari! Si voua va doresc tot binele din lume!
moni
Oct 31 2011, 01:49 AM
M-o fi apucat nostalgia? Sau ce sa fie? Cert este ca nu am mai intrat de fooooaaarte mult timp aici pe forum. Ma leaga multe amintiri si prietenii...
Intre timp Alexandra a crescut mare, merge la grupa pregatitoare impreuna cu surioara ei de doi ani... Uf, cum trece timpul....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.