Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Burtici Dpn 2010 - Club Si Listuta
Discutii Despre Copii > Sunt Gravida (.ro) > Sarcina
mistera
Sper ca vor veni cat mai multe gravidute in noul club! 6.gif

Zuzu84, 13.03.1984, DPN 12.02.2010, fetita.gif, Dr Anca Belcin, Constanta
Kry, ..., DPN 09.03.2010, fetita.gif
Freedelia, DN 19 iulie 1978, DPN 9 Martie 2010, unknw.gif
freedelia
Ma inscriu si eu, cu DN 19 iulie 1978 si DPN 9 Martie 2010.

Sper sa ne inmultim... cand eram burtica data trecuta erau o gramada de burtici pe forum...
zuzu84
eu va urmaresc de mult si am gasit multe sfaturi utile
pupici
kry
6.gif si eu, in sfarsit: dpn 09.03.2010 , la fel cu Delia 10.gif voi avea o fetita 8.gif
mistera
Ce ma bucur ca s-a animat clubuletul! 6.gif O sa intru zilnic sa vad ce ati mai scris friends.gif . Sarcini usoare si fericite! kiss2.gif
zuzu84
noi am facut echo 4D la 24 de saptamani si avem o comoara de 700g si 30 cm careia ii place la nebunie sa danseze in burtica la mami gravida.gif copilas.gif
roxanababy
SI EU SUNT BURTICA DE 21 DE SAPTAMANI, DIN GALATI yahoo.gif
DPN 15/24.05.2010, va salut cu drag!!!
zuzu84
buna fetelor ce faceti?nu stiu ce a avut site-ul o perioada k nu am reusit deloc sa intru sa vad ce mai faceti.
annamaria26985
salut
vreau si eu sa ma alatur clubului cu dn 26.09.1985 si dpn 8.04.2010
elenado
Eu nu ma alatur clubului, insa vreau sa le felicit pe viitoarele mamici. Voi intra des sa vad cum evolueaza burticile. Ce coincidenta, Kry si Delia, sa vedem care printesa vine prima... Multa sanatate si rabdare! Mai e un pic! 6.gif
ana_ivan
Acu am aflat si eu...felicitari tuturor burticutelor, dar in special felicitari Kry, ma bucur nespus pentru tine dance.gif
kry
ei, noi ne-am grabit, am o fetita din 1 februarie. Totul e ok, acum ne acomodam una cu alta. Va multumesc si astept burticile sa mi se alature 71.gif
annamaria26985
salut burticilor , poate ma ajuta si pe mine cineva , vreau sa nasc normal , cat se da la medic ?
azi am facut eco si ne-am vazut comoara si am discutat cu med. gin. sa nasc cu ea
ana_ivan
Atunci felicitari proaspata mamica 41.gif Sa aveti parte de multa sanatate, laptic si somnic! Asteptam mai multe detalii despre voi, poate chiar o pozica. kiss2.gif
mistera
Kry, felicitari! rose3.gif rose3.gif rose3.gif Povestea nasterii? Poate ai timp sa ne spui cum a fost intalnirea... sa ai mult laptic, bebelina sa fie sanatoasa si papacioasa si sa va odihniti cat de mult posibil! 6.gif suzi.gif
elenado
QUOTE(kry @ Feb 11 2010, 04:16 PM) *
ei, noi ne-am grabit, am o fetita din 1 februarie. Totul e ok, acum ne acomodam una cu alta. Va multumesc si astept burticile sa mi se alature 71.gif

yahoo.gif Felicitari, mami Kry! Asteptam sa ne scrii cum a decurs nasterea si sa ne pui poze cu micuta printesa!

nicoleta121
OO ce veste minunata ne-ai dat Kry.Ti-a rasplatit D-zeu asteptarea.Te admir pentru perseverenta ta
kry
Va multumesc din suflet. Sunt foarte fericita si implinita. O sa va pun si pozici in curand. A fost putin mai greu pentru ca ne-am cam grabit sa venim pe lume, trebuia sa se intample de martisor dar o fetita a vrut sa vada zapada 10.gif
Va pup si revin cu detalii 6.gif
corina87
Kry felicitari mami,sa iti traiasca bebelina,si te asteptam cit mai repede cu pozici si povestea.
gropitza
Intru si eu in clubul burticilor cu DPN in 17 iunie 2010 5.gif
annamaria26985
QUOTE(kry @ Feb 14 2010, 12:49 AM) *
Va multumesc din suflet. Sunt foarte fericita si implinita. O sa va pun si pozici in curand. A fost putin mai greu pentru ca ne-am cam grabit sa venim pe lume, trebuia sa se intample de martisor dar o fetita a vrut sa vada zapada 10.gif Va pup si revin cu detalii 6.gif
felicitari krymulta sanatate si energie sa vedeti zapada impreuna! 3.gif
QUOTE(gropitza @ Feb 15 2010, 02:56 AM) *
Intru si eu in clubul burticilor cu DPN in 17 iunie 2010 5.gif
Felicitari gropitza sa ai parte de o sarcina usoara yahoo.gif si un bebe sanatos
cinsi
Buna viitoare mamici, ma inscriu si eu DN 10.09.1979 si DPN 1/7.07.2010.
mistera
Buna, Cinsi, sarcina usoara iti doresc! 6.gif
annamaria26985
QUOTE(cinsi @ Feb 24 2010, 10:58 PM) *
Buna viitoare mamici, ma inscriu si eu DN 10.09.1979 si DPN 1/7.07.2010.

Salut Cinsi, bine ai venit
sa ai sarcina usoara, macar la fel de usoara ca a mea 4.gif
corina87
La multi ani, fetelor! Un 8 Martie fericit!
annamaria26985
la multi ani tuturor mamicilor si tuturor femeilor!!!!!!!!!!!!!
gropitza
Am implinit 30 de saptamani...nu-mi vine sa cred cat de aproape e ziua in care o sa-mi vad bebelina yahoo.gif
Ce mai e nou, fetelor? N-a mai intrat nimeni demult. De fapt, nici eu nu ma pot lauda cu multa activitate pe forum in ultima perioada... 4.gif
bimbilica
Nu stiu daca si cine ma mai tine minte,dar candva era tare fain pe forumul asta,mi-am facut cateva prietene bune cu care tin si acum legatura.Eu nu sunt (nu mai sunt) burticuta,de 3 ori mi-a fost de ajuns,dar felicit toate mamicutele si burticutele care mai sunt pe aici.Pupici si numai bine
nicoleta121
Buna Bimbi.Ce mai faceti? Ce fac puiutii?

Sigur ca te tinem minte!! 6.gif
goanga30
intru si eu in club, data probabila a nasterii 14.08.2010 yahoo.gif ,speram sa o ducem pana la capat,ca avem ceva probleme 2.gif
irina_b48
QUOTE(bimbilica @ Apr 23 2010, 06:37 PM) *
Nu stiu daca si cine ma mai tine minte,dar candva era tare fain pe forumul asta,mi-am facut cateva prietene bune cu care tin si acum legatura.

Deci nu numai eu am impresia asta 6.gif
Au fost niste vremuri incredibile!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.