Tot eu o sa raspund, caci am avut de-a face cu ea si am prietene care au nascut cu ea. Eu nu am o experienta prea placuta cu ea, pt ca m-am dus la cabinet sa o rog sa ma ajute sa raman insarcinata, credeam eu ca nu pot sa raman insarcinata si ca am probleme , prin urmare ,dumneaei trebuia sa ma ajute sa raman insarcinata si sa imi faca tot felul de teste. Mi-a facut tot felul de teste, care m-au costat milioane bune, nu aveam nicio problema, doar o cistita, insa mi-a spus ca, pana termin eu tratamentul , e posibil sa si raman insarcinata. Buun! Iau tratamentul , dupa care aflu cu stupoare ca sunt insarcinata, prin urmare eu luam tratament, dar eram gravida. Ma duc la cabinet sa ii spun ca testul a iesit pozitiv si sa o intreb disperata ce sa fac, caci dansa mi-a dat tratament care nu era indicat in sarcina, prin urmare ma duceam sa o intreb de ce mi-a dat tratamentul acela, stiind ca vreau sa raman insarcinata, tratament care poate dauna copilului. Nu va spun cum m-a tratat, intram ca vitele cate trei odata in cabinet, pe una o cosulta pe capra, alteia ii scria reteta, iar alta isi astepta randul ascultand problemele celorlalte doua. Mi-a spus f senina ca ea trebuia sa trateze cistita si ca imi recomanda avort. De parca avortul e o simpla procedura si nu ai de ce te teme. Am inceput sa plang, asistenta a incercat sa ma calmeze spunandu-mi ca si dumneaei l-a avortat pe primul, ca, decat sa ma chinui cu el toata viata, mai bine il ,,arunc" , sunt tanara, voi face altul...Nu va spun ce disperata am fost, la cati medici m-am dus ca sa ma lamureasca, pot tine copilulu sau nu?unii ziceau nu, altii da, dna dr Lutescu a zis sa il tin ca nu e problema, era prea mic cand am luat pastilele, asa ca acum un copil sanatos si frumos si m-as duce sa ii spun ca nu numai din avorturi poate face bani, si din fertilitate se fac bani, exact cum face d-na dr Lutescu. Nu prea vine la nasteri, mai ales acum de cand e la clinica privata euromaterna, dar e o profesionista, ecografiile facute de dumneaei nu dau gres, intri singura in cabinet , te asculta , iti explica tot ce vrei,dar tre sa ai muuulti bani
O alta prietena a nascut cu ea in Medgidia, are o fetita de 6 luni si e f multumita de ea, o vecina de-a mea, care are baietel de 2,5 ani, nu e la fel de multumita, caci a nascut normal si mi-a spus ca , fiind in salon in Medgidia, d-na doctor se interesa doar de pacientele care facusera cezariana, caci ele au dat mai multi bani. Asta e tot ce stiu despre ea. Concedii isi ia si dumneaei, trebuie doar sa intrebi cand si-l ia. Problema e ca nu prea te primeste nimeni in 7 luni, le este frica sa nu apara complicatii din cauza faptului ca nu au toate analizele de la inceputul sarcinii. Nastere usoara si sa faceti o alegere buna!