Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dr Belcin Anca-medgidia?
Discutii Despre Copii > Sunt Gravida (.ro) > Doctori Ginecologi
babyyy
Buna gravidutze si mamici!
Am intrat aici sa va intreb ce aprere aveti despre Dr Belcin?
A nascut cineva cu ea anul acesta?Este careva pacienta ei?
Am o verisoara insarcinata in 7 luni,iar dr ei a lasat-o balta... vrea sa nasca in Medgidia ,nastere normala si cu prevelarea celulelor stem , si nu stie unde sa se duca?
I s-a zis sa mearga la Tona George sau Belcin.
Aveti idee daca doamna dr vine cand este solicitata? Recolteaza celulele stem? Cand isi ia concediu?
Uff stiu ca sunt cam multe intrebari,insa as vrea sa o ajut cumva
Va pup si multumesc anticipat!
amalia.09
Tot eu o sa raspund, caci am avut de-a face cu ea si am prietene care au nascut cu ea. Eu nu am o experienta prea placuta cu ea, pt ca m-am dus la cabinet sa o rog sa ma ajute sa raman insarcinata, credeam eu ca nu pot sa raman insarcinata si ca am probleme , prin urmare ,dumneaei trebuia sa ma ajute sa raman insarcinata si sa imi faca tot felul de teste. Mi-a facut tot felul de teste, care m-au costat milioane bune, nu aveam nicio problema, doar o cistita, insa mi-a spus ca, pana termin eu tratamentul , e posibil sa si raman insarcinata. Buun! Iau tratamentul , dupa care aflu cu stupoare ca sunt insarcinata, prin urmare eu luam tratament, dar eram gravida. Ma duc la cabinet sa ii spun ca testul a iesit pozitiv si sa o intreb disperata ce sa fac, caci dansa mi-a dat tratament care nu era indicat in sarcina, prin urmare ma duceam sa o intreb de ce mi-a dat tratamentul acela, stiind ca vreau sa raman insarcinata, tratament care poate dauna copilului. Nu va spun cum m-a tratat, intram ca vitele cate trei odata in cabinet, pe una o cosulta pe capra, alteia ii scria reteta, iar alta isi astepta randul ascultand problemele celorlalte doua. Mi-a spus f senina ca ea trebuia sa trateze cistita si ca imi recomanda avort. De parca avortul e o simpla procedura si nu ai de ce te teme. Am inceput sa plang, asistenta a incercat sa ma calmeze spunandu-mi ca si dumneaei l-a avortat pe primul, ca, decat sa ma chinui cu el toata viata, mai bine il ,,arunc" , sunt tanara, voi face altul...Nu va spun ce disperata am fost, la cati medici m-am dus ca sa ma lamureasca, pot tine copilulu sau nu?unii ziceau nu, altii da, dna dr Lutescu a zis sa il tin ca nu e problema, era prea mic cand am luat pastilele, asa ca acum un copil sanatos si frumos si m-as duce sa ii spun ca nu numai din avorturi poate face bani, si din fertilitate se fac bani, exact cum face d-na dr Lutescu. Nu prea vine la nasteri, mai ales acum de cand e la clinica privata euromaterna, dar e o profesionista, ecografiile facute de dumneaei nu dau gres, intri singura in cabinet , te asculta , iti explica tot ce vrei,dar tre sa ai muuulti bani 2.gif
O alta prietena a nascut cu ea in Medgidia, are o fetita de 6 luni si e f multumita de ea, o vecina de-a mea, care are baietel de 2,5 ani, nu e la fel de multumita, caci a nascut normal si mi-a spus ca , fiind in salon in Medgidia, d-na doctor se interesa doar de pacientele care facusera cezariana, caci ele au dat mai multi bani. Asta e tot ce stiu despre ea. Concedii isi ia si dumneaei, trebuie doar sa intrebi cand si-l ia. Problema e ca nu prea te primeste nimeni in 7 luni, le este frica sa nu apara complicatii din cauza faptului ca nu au toate analizele de la inceputul sarcinii. Nastere usoara si sa faceti o alegere buna!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.