Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intretinere
Discutii Despre Copii > Informatii > Social
AdrianaC
Anul trecut in vara ne-am pus si noi repartitoare de caldura. Sunt curioasa cat platiti voi intretinerea la bloc si daca aveti sau nu repartitoare.

Oare am facut vreo scofala sau am dat banii degeaba ?
ilinka
La noi anu' trecut prin noiembrie au venit cei de la firma cu care facuse contract asociatia de locatari si ne-au montat robinetii aia, zicandu-ne ca dupa cateva zile tre' sa vina altii sa instaleze un fel de termometre pe calorifere. Insa de-atunci pauza!!! Fara repartitoare, pe oct. factura a fost de 750.000 lei vechi, iar pe noiembrie de 1.850.000 lei vechi.
anaida
Si pe mine m-a incantat ideea cu repartitoarele, dar stiu ca sunt niste conditii (cel putin jumatate din locatarii unei scari sa-si monteze parca era una din conditii), asa ca mai asteptam pana mai "prinde" putin ideea si la noi in oras! Oricum, am platit 2.080.000 pe noiembrie si ma gandesc ca e doar inceputul...
kiki
Eu nu am repartitoare la calorifere ca nu e contorizat blocul si pana nu e contorizat blocul nu am cum sa imi pun. A fost administratorul la astia cu caldura si cica nu ne pot contoriza blocul acum (e chestie de maibine de un an).
Pe noiembrie am platit 1.500.000 la intretinere. 2.gif
Acum am auzit ca s-a scumpit gigacaloria cu 56%, sa vezi intretineri de acum incolo 20.gif
AdrianaC
Pe noiembrie am platit la 4 camere si 3 persoane 1700000 lei. Pe decembrie cred ca va fi cca 2800000 lei ca il trecem si pe Andrei.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.