Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Doctori Ginecologi Din Galati...
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Doctori Ginecologi
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
jenn
Sper ca sunt mamici, proaspete mamici sau gravide si din Galati.
Ce parere aveti despre doctorii nostri?
leut
Salut! Despre doctorii din Galati nu pot sa spun multe deoarece prima data cand am facut un control ginecologic a fost cand eram insarcinata in luna a IV-a si asta nu din ignoranta ci asa s-a intamplat pur si simplu.
Prima data am mers la un cabinet unde nu mi-a placut cum mi s-a vorbit, apoi sarcina mi-a fost urmarita de Dr. Irimia de la Spitalul Judetean. N-am avut o sarcina cu probleme asa incat relatia dintre mine si Dr. a decurs normal. Pentru ca era in concediu, n-am nascut cu dansul si la nastere naturala oricum nu e nevoie de doctor. Am nascut usor. Dupa nastere am mers la Dr. Ioana Pop, are cabinetul undeva prin 19. Cred ca in continuare tot aici am sa merg. A, echo morfologic am facu la Dr. Gingarasu - numai el avea pe-atunci aparat.
Cam asta e...
viorica
CITAT(leut @ Jan 8 2006, 05:25 PM)
Salut! Despre doctorii din Galati nu pot sa spun multe deoarece prima data cand am facut un control ginecologic a fost cand eram insarcinata in luna a IV-a si asta nu din ignoranta ci asa s-a intamplat pur si simplu.
Prima data am mers la un cabinet unde nu mi-a placut cum mi s-a vorbit, apoi sarcina mi-a fost urmarita de Dr. Irimia de la Spitalul Judetean. N-am avut o sarcina cu probleme asa incat relatia dintre mine si Dr. a decurs normal. Pentru ca era in concediu, n-am nascut cu dansul si la nastere naturala oricum nu e nevoie de doctor. Am nascut usor. Dupa nastere am mers la Dr. Ioana Pop, are cabinetul undeva prin 19. Cred ca in continuare tot aici am sa merg. A, echo morfologic am facu la Dr. Gingarasu - numai el avea pe-atunci aparat.
Cam asta e...
[snapback]29692[/snapback]

moni
Eu am avut sarcina cu probleme f. mari, iar singura care a reusit sa-mi dea incredere in mine si m-a ajutat sa duc sarcina la capat a fost tot dna dr Ioana Pop, cu dansa am si nascut, a fost super... E cea mai entuziasta persoana pe care o stiu. Poti sa mergi cu toata increderea la ea. Daca vrei detalii despre ea, sau orice altceva ce te-ar putea ajuta, scrie si-ti voi povesti... mwah.gif
jenn
Se pare ca d-na Pop este cea mai bine cotata pana acum. Si eu tot la dansa merg.Tu ai nascut normal sau prin cezariana?
De auzit despre dansa ,am auzit diverse. Oricum majoritatea de bine,dar stii cum este : parerile sunt impartite.Eu am incredere in dansa.Mai grav este ca un bine cunoscut doctor de pe la noi n-a reusit -la capitolul incredere- din cauza unui tratament mai putin inspirat.
Ma bucur sa constat ca d-na Pop este apreciata. Mersi mult de tot.Daca poti sa-mi mai dai informatii, ti-as fi recunoscatoare.
madi21
Buna ziua si multumesc Leut ca m-ai redirectionat aici. Din cate am citit pana acum Dna. Pop pare sa fie un doctor foarte bun. Eu sunt la dr. Botezatu. Stiti ceva despre dansul? Mai este valabila afirmatia ca la Maternitatea de pe Chicos aparatura este invechita si ca mai bine nastem la Spitalul Judetean chiar daca mizeria este mare?
leut
Eu de Chicos sa nu adu. Numai de rau mi s-a spus. La judetean alta-i treaba, e spital mare, are sectie de urgente si doctori mai buni. Te simti mai in siguranta. Eu acolo am nascut si m-am simtit minunat (daca dai in stanga si in dreapta te simti foarte bine...dupa ce nasti ma refer) iar gandaceii stiau ca nu trebuie sa ma supere asa ca: lumina aprinsa!!! yahoo.gif
La Botezatu am facut echo morfologic pentru ca nu stiam ca are si IOana POp.
DUpa nastere am fost la control la Ioana Pop pentru ca ea mi-a rupt membranele si am vrut sa-i multumesc.
Esti inca mititica in burtica...avem tot timpul din lume sa vorbim...
6.gif
Aveti grija de voi!
jenn
BUna.
La dr. Botezatu am fost si eu pt eco morfologica pt ca e ceva mai performanta, dar medicatia care mi-a dat-o a fost eronata.
Oricum, eu sunt pt. d-na Pop, care ma monitorizeaza de la inceputul sarcinii, care ma incurajeaza si-mi da incredere.
Fetelor , pt nasterea prin cezariana stiti cumva ce-mi mai trebuie in spital in afara de bani?
leut
Jenn, trebuie sa-ti spuna Dr. POp ce-ti trebuie, ma refer ca medicamente. In rest, sa-ti iei papuci de-acasa ca in spital nu prea sunt si uite ce si-a luat o prietena de-a mea care a nascut pe 6 ianuarie tot cu IOana POp:
- vata si tampoane (pentru perioada de dupa stii cand o sa ai scurgeri);
- prosop pentru pus pe perna;
- prosop, pasta de dinti, periuta, sapun Protex;
- hartie igienica, servetele demachiante, un balsam de buze - in spital e foarte cald si te deshidratezi;
- apa plata;
- canita si lingurita;
- pompa pentru sani - i-am dus eu ca a avut probleme cu sanii si oricum nu-ti strica;
- bepanthen pentru sani si pentru copilas;
- pampersi new born - 10 bucati - depinde cat stai in spital;
- spirt;
- servetele umede pentru bb- a, nu uita mobilul si
BANI...
Cam asta!
Bagajelul facut si tot inainte!!! yahoo.gif
jenn
A nascut careva prin cezariana la Galati?
Cum se procedeaza?
Ne facem toaleta acasa, dar la spital se face clisma?
Stiti ceva?
moni
CITAT(jenn @ Jan 18 2006, 03:48 PM)
A nascut careva prin cezariana la Galati?
Cum se procedeaza?
Ne facem toaleta acasa, dar la spital se face clisma?
Stiti ceva?
[snapback]32877[/snapback]

Probabil doctorita iti va spune sa nu-ti faci singura toaleta, sa nu te infectezi, dar sa nu o asculti, ca am auzit diverse reactii ale celor de pe la spital cand vedeau ca au si toaleta de facut...
Si da, la spital, imediat dupa ce te interneaza iti face clisma... cam neplacut, dar util, cica.
Daca vrei sa nasti prin cezariana nu trebuie sa mananci nimic in seara dinaintea internarii, sa aibe timp sa se elimine mancarea.
Daca nasti normal, e suficient sa nu papi in ziua respectiva... bine, fie vorba intre noi, eu mancam niste cornuri cand aveam dilatatia 5, de a innebunit dr cand m-a vazut. Da' eu i-am zis ca mi-e foame si sa ma lase in pace 10.gif . A ras si m-a lasat cu ale mele...
madi21
Dragele mele multumesc pentru raspunsuri. M-ati convins sa ma duc la dr. Pop 3.gif asa ca mi-ati fi de ajutor daca puteti sa imi dati un numar de telefon de la cabinet si programul mwah.gif Stiu ca are cabinetul undeva prin Micro 19, dar nu stiu exact unde.
Leut stiu ca sunt inca mititica in burtica dar vreau sa aflu cat mai multe pentru ca sunt la prima sarcina si sunt multe intrebari si temeri. Din pacate am mai pierdut o sarcina pe la 7 saptamani si din cauza asta vreau sa gasesc un doctor bun care sa comunice cu mine. Si vorba ta: mai am timp destul sa va stresez cu diverse intrebari ... 25.gif

Aveti grija de voi si de bebeii vostri
6.gif
leut
Madi, o sa-ti dau si numarul de telefon dar trebuie sa-mi sun o prietenea, are copilas de doua saptamani si mi-e teama sa o sun asa dimineata.
Cabinetul se gaseste foarte usor. In Micro 19 cum o iei spre piata, pe partea dreapta este un Sensiblu si imediat dupa el este cabinetul. Ai sa-l vezi ca scrie mare Ioana Pop. Lasa ca-ti mai scriu cum aflu numarul de telefon.
6.gif
PS: imi pare rau ca ai avut probleme dar ti-ai revenit, nu? O sa fie bine acum, ai sa vezi!
madi21
Nu-ti fa probleme cu numarul de telefon pentru ca pot sa mai astept. In mod normal ar trebui sa ma duc la consult la 13 saptamani si nu prea stiu ce sa fac. Sa iau tratamentul prescris de dr. Botezatu pana atunci si sa ma duc peste 1 luna, sau sa ma duc cat mai repede la dr. Pop 39.gif Ma mai gandesc cu toate ca as inclina sa ma duc saptamana viitoare.

Problemele le-am avut prin 2004 asa ca am avut timp sa-mi revin. Dar pot sa-ti spun ca m-am cam speriat acum o saptamana (cand eram iarasi in 7 sapt) si mi-au pierit greturile ca prin minune. Insa sunt o optimista de felul meu si sper ca in august sa-mi tin bebeul in brate yahoo.gif
leut
Madi, eu spun ca ar fi bine sa-i faci o vizita d-nei Dr. De ce sa stai sa astepti...mergi la ea, o sa-ti faca un control de rutina si ii si spui ca vrei sa fie doctorul tau de-aici in colo. Nu pierzi nimic, doar 500000 lei poate.
Eu spun sa-l lasi pe Botezatu, cu tratamentele lui. Cand aveam 32 de saptamani si am facut echo morfologic, mi-a spus ca am probleme cu tensiunea (eu avand tot timpul tensiune buna) fapt pentru care mi-a prescris niste medicamente. Cand a vazut Dr. Irimia despre ce-i vorba s-a crucit. Sarcina mea a fost fara probleme si am nascut o fetita sanatoasa tun!.
Du-te la IOana POp si mai vorbim.
Aveti grija de voi! 6.gif
jenn
CITAT(madi21 @ Jan 20 2006, 10:30 AM)
Dragele mele multumesc pentru raspunsuri. M-ati convins sa ma duc la dr. Pop  3.gif asa ca mi-ati fi de ajutor daca puteti sa imi dati un numar de telefon de la cabinet si programul mwah.gif  Stiu ca are cabinetul undeva prin Micro 19, dar nu stiu exact unde.
Leut stiu ca sunt inca mititica in burtica dar vreau sa aflu cat mai multe pentru ca sunt la prima sarcina si sunt multe intrebari si temeri. Din pacate am mai pierdut o sarcina pe la 7 saptamani si din cauza asta vreau sa gasesc un doctor bun care sa comunice cu mine. Si vorba ta: mai am timp destul sa va stresez cu diverse intrebari ...  25.gif

Aveti grija de voi si de bebeii vostri
6.gif
[snapback]33520[/snapback]

Madi21 daca vrei sa mergi la dr. Pop, trebuie sa-ti faci programare.
Suni la 473004 si te programezi sau mergi la farmacia de langa cabinet si te programezi.Bafta!
madi21
CITAT(jenn @ Jan 20 2006, 04:22 PM)
Madi21 daca vrei sa mergi la dr. Pop, trebuie sa-ti faci programare.
Suni la 473004 si te programezi sau mergi la farmacia de langa cabinet si te programezi.Bafta!
[snapback]33679[/snapback]

Mersi frumos Jenn pentru numarul de telefon. Am sa incerc sa ma programez cat mai repede. mwah.gif
jenn
Eu maine am programare la eco evident la dr. Pop Ioana la 4.Mai vine cineva maine (marti, 24 ianuarie 06 ) ?
Mi-e groaza de control si nu cred ca am sanse sa scap de asta!
jenn
Am uitat sa va intreb, mamici: copiii sunt lasati cu mamicile in salon?
Ma intereseaza mai ales in cazul cezarianei...
Tu ce zici,Leut?
Mersi
leut
Jenn, eu am nascut natural si am avut fetita in salon.
Dupa cezariana, stiu de la o prietena ce a nascut de curand, te duce la terapie intensiva si mai pierzi ceva timp pe-acolo. Abia a doua zi vezi bebelusul.
Normal, daca te simti bine, il vezi in cateva ore.
6.gif
A, uite ca m-am uitat mai sus si am vazut ca ti-e teama de control. SA nu-ti fie, daca nu vrei ii spui. Iti face numai echo. Tu hotarasti. Bafta maine!
jenn
CITAT(leut @ Jan 23 2006, 08:00 PM)
Jenn, eu am nascut natural si am avut fetita in salon.
Dupa cezariana, stiu de la o prietena ce a nascut de curand, te duce la terapie intensiva si mai pierzi ceva timp pe-acolo. Abia a doua zi vezi bebelusul.
Normal, daca te simti bine, il vezi in cateva ore.
6.gif
A, uite ca m-am uitat mai sus si am vazut ca ti-e teama de control. SA nu-ti fie, daca nu vrei ii spui. Iti face numai echo. Tu hotarasti. Bafta maine!
[snapback]34695[/snapback]

Am fost azi la eco si control.Trebuia sa-mi faca pt ca nu mai facusem de la 4 luni.
Placenta e pietrificata, colul e deschis din cauza contractiilor ( durerilor de burta ).
Trebuie sa fiu pe faza tot timpul si sa iau legatura imediat cu doctorita in caz de ceva. Daca nu, saptamana viitoare merg iar la eco. BB e bine.
Va pup
leut
Jenn..nu am retinut...in cate luni esti?
jenn
CITAT(jenn @ Jan 24 2006, 07:55 PM)
Am fost azi la eco si control.Trebuia sa-mi faca pt ca nu mai facusem de la 4 luni.
Placenta e pietrificata, colul e deschis din cauza contractiilor ( durerilor de burta ).
Trebuie sa fiu pe faza tot timpul si sa iau legatura imediat cu doctorita in caz de ceva. Daca nu, saptamana viitoare merg iar la eco. BB e bine.
Va pup
[snapback]35026[/snapback]

Sarcina e de 36 de saptamani. Dar constat ca de ieri incoace nu ma impac prea bine cu contractiile si durerea de mijloc. Sper sa-mi treaca.
Colac peste pupaza, fac febra - cred ca o raceala ma paste.
Leut, chiar voiam sa te intreb ceva.Ai zis ca o prietena a ta a nascut prin cezariana luna asta.Crezi ca ai putea sa-mi dai mai multe detalii privind si aspectul financiar?
Daca esti de acord imi poti trimite un mail.Doar daca stii ceva si nu te deranjeaza.
Eu m-am pregatit dar as vrea sa fiu sigura ca e ok.
Mersi.
leut
Jenn , pot sa-ti dau detalii ca doar suntem o tara libera nu? 4.gif
7 milioane (se mai da si 6) doctorului si o intereseaza pe ea asistentul si cui mai trebuie. Oricum, o discutie deschisa cu ea e bine sa ai si-ti va spune tot ce vrei sa stii. E tare de treaba. Insa, ai grija, se mai da si neonatologului dar nu mai mult de 300.000lei pentru ca "strici treaba" prin spital. Asta stiu din sursa sigura, ies discutii dupa aia. La tine sa mai ai bani in bancnote de 50.000 lei pentru femeile de serviciu, asistente etc..poate vorbim mai multe cand ti se apropie sorocul.
6.gif
jenn
Multumesc frumos pentru informatii.
Azi m-am externat. Nu am nascut inca dar eram aproape. oricum nu am voie sa fac absolut nimic decat sa stau in pat.
Miercuri seara- pe 25 ian. - m-am internat cu contractii la 7 minute. Cu injectii si tratament il fortam pe BB sa mai stea o saptamana macar in burtica.
E super dna Pop.
Cine spunea ca pacientele ei sunt tratate bine , a avut dreptate.
O zi buna tuturor!
SUNT ACASAAA!!!
jenn
Ce era mai important am uitat sa va spun!
M-a apucat groaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ieri m-a dus sa-i monitorizeze bataile inimioarei puiului meu la blocul de nasteri.
Si s-a intamplat sa fiu in acelasi loc in care o fata se chinuia sa nasca.
MI-A FOST FRICA MIE!
Doctorul a controlat-o si cand am vazut despre ce e vorba m-am speriat asa de tare ca nu stia doctorita mea cum sa ma trimita mai repede dupa aceea in salonul meu-la patologie.
Groaznic se mai chinuia fata aceea!
Dupa ce au coborat-o de pe masa au pus-o pe pat cu perfuzii si i-au facut nu stiu ce injectii, iar ea , saraca, se vaita si tipa continuu.
Cred ca nu e nevoie sa va spun cum aratam eu!!!
Rugati-va fetelor de nastere usoara indiferent cum e ea!
leut
Stai linistita, fiecare nastere e speciala in felul ei. POate fi usoara sau foarte grea.
Tu cu siguranta ai sa nasti usor...ca asa trebuie! 4.gif
Sa ai incredere in IOana POp ca tare treaba buna mai face.
Nastere usoara si bebelus sanatos!
Sa ne scrii dupa ce nasti...sa nu ne tii in suspans! 6.gif
jenn
CITAT(leut @ Jan 29 2006, 01:24 PM)
Stai linistita, fiecare nastere e speciala in felul ei. POate fi usoara sau foarte grea.
Tu cu siguranta ai sa nasti usor...ca asa trebuie! 4.gif
Sa ai incredere in IOana POp ca tare treaba buna mai face.
Nastere usoara si bebelus sanatos!
Sa ne scrii dupa ce nasti...sa nu ne tii in suspans! 6.gif
[snapback]36543[/snapback]

Leut, dupa nastere chiar nu are nimeni voie la noi in salon? Ma refer la femei. Nici chiar daca as sta singura intr-o camera, rezerva?
Din cate am inteles eu- nu, dar prin alte parti sunt lasati chiar si sotii!
leut
Nuuuu, ca vezi draga Doamne, odata cu ei intra si virusii. Parca nu e acelasi lucru ca atunci cand iesi pe hol sa-ti intampini musafirii, si toti te pupa, pun mana pe tine, etc.
Conceptie de spital de stat. Asta e. DAr gandeste-te ca atunci n-o sa ai timp nici de tine, bb o sa-ti capteze toata atentia, incepand de la a-l privi si terminand cu a putea 10.gif sa dormi... Si vizitele prea multe o sa te epuizeze.
moni
Eu am prins o faza cu un tatic care a incercat sa se strecoare in salon la bebe sa-l vada. Nu pot sa va explic ce strigate de isterie si urlete a primit bietul om! Bine, fiecare urmeaza normele de ordine interioara la urma urmei, dar parca nici asa!
jenn
Astia-s tampiti rau de tot!
Pe chicos de ce te lasa sa intri?
Var-mea a nascut acolo si am intrat lejer si eu si sotul meu la ea in salon!
De cele mai multe ori virusat e chiar personalul!
maruyasu
Sunt o viitoare mamica si intentionam sa merg la d-na dr. Pop. Anul trecul m-am operat la dansa si am fost f. multumita.Voi continua sa merg la dansa pentru ca se pare este cel mai recomandat doctor.Multam fain.
moni
CITAT(maruyasu @ Feb 2 2006, 04:33 PM)
Sunt o viitoare mamica si intentionam sa merg la d-na dr. Pop. Anul trecul m-am operat la dansa si am fost f. multumita.Voi continua sa merg la dansa pentru ca se pare este cel mai recomandat doctor.Multam fain.
[snapback]38194[/snapback]

Sarcina usoara! Spune-ne mai multe despre tine, sa marim clubul galatencelor!
In cate luni esti?
madi21
In sfarsit am ajuns si eu la dna. dr. Pop 18.gif Intr-adevar este foarte draguta, mi-a placut foarte mult. Sper ca si ea pe mine ... 10.gif Nu este totul in regula cu sarcina cum ar trebui sa fie, dar noi suntem optimisti si speram ca vom fi ok.

Am auzit si eu ca nu are voie sa intre nimeni in salon, nici macar familia. Fara comentarii 33.gif Mai auzisem ca daca ai noroc si dai de o asistenta mai draguta iti aduce copilul pana la usa sa-l vada cei apropiati. Dar nu se stie niciodata peste cine dai.
Aveti grija de voi, sa trecem cu bine si de valul acesta de frig 2.gif, ca parca m-am saturat de atata ger.

6.gif si mwah.gif
leut
Madi, in salon nu are voie nimeni, nici dupa ce ai nascut dar la mine a fost altfel.
Imediat cum am nascut, sotul meu fiind la usa blocului de nasteri, a fost chemat si a vazut-o pe Alex. Depinde cu cine nasti foarte mult. Dupa ce am nascut, numai eu am iesit pe hol dar a fost foarte bine.
Ce probleme ai cu sarcina?
moni
Si sotul meu a vazut-o pe Alexandra dupa jumatate de ora de la nastere. Am vorbit eu cu asistenta cu care am nascut sa i-o arate, a fost de acord, iar Claudiu i-a dat 100.000 lei.
Deci e bine sa "faci tu vorbele" inainte de nastere.
maruyasu
Intai de toate imi cer scuze de intarziere cu raspunsul....... Eu sunt insarcinata in luna a treia si ma simt destul de bine, nu lipsesc greturile si ametelile, dar cica sunt normale asa ca nu ma sperii. Zilele astea am mers de mi-am rezolvat si analizele, cam tarziu , dar am doar 2 sapt de cand am ajuns in tara . Am 25 de ani, sunt o viitoare mamica tanara, lucru care ma bucura enorm de mult. Nu stiu ce sa mai spun. Sper ca sarcina mea sa decurga usor si sa aiba toate femeile greturile si ametelile mele care sunt f. f. rare.
jenn
Cine a nascut la noi prin cezariana?
Stie cineva procedurile?
Este obligatorie clisma inaintea cezarianei?
Eu de sonda urinara n-am auzit nimic pana acum, voi stiti ceva?
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELp!

maryusu, bine ai venit!
moni
CITAT(jenn @ Feb 7 2006, 11:47 PM)
Cine a nascut la noi prin cezariana?
Stie cineva procedurile?
Este obligatorie clisma inaintea cezarianei?
Eu de sonda urinara n-am auzit nimic pana acum, voi stiti ceva?
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELp!
maryusu, bine ai venit!
[snapback]40138[/snapback]

Maine ma interesez la o prietena care a nascut prin cezariana cu dna dr Pop, si iti voi raspunde...
andreea75
buna fetelor! si eu tot cu Pop voi naste si daca placenta nu se ridica in viitorul foarte apropiat imi va face cezariana de care sunt ingrozita.M-a ajutat Dumnezeu sa o gasesc pe ea,ca altfel cred ca o luam razna pana acum. Eu nu prea cunosteam pe nimeni in Galati si am mers la nu stiu cati doctori ,care imi spuneau numai bazaconii,ba ca amfibrom uterin ba ca nu am nici o problema............Pana m-am internat in spital ,pe la 24 saptamani si am intalnit-o pe Pop.care imediat si-a dat seama ce am si s-a ocupat de mine.E un doctor si un OM bun!
leut
Maruyasu, dar de ce ti-e frica asa de tare? In primul rand bine-ai venit printre noi si nastere usoara!
Cezariana e practic fara riscuri, eu am nascut natural si n-am fost atat de speriata. Linisteste-te si ai sa vezi ca o sa fie bine. Chestia cu sonda...tocmai am vorbit cu prietena mea care a nascut de curand si este necesar asi importanta totodata. Se pune inainte de operatie si se scoate dupa urmand ca tu sa ta duci la toaleta...daca nu poti ti se pune din nou. Nu a deranjat-o asa ca nu e o mare pacoste pe langa operatie.
Andreea , ai incredere in IOana POp ca stie ea ce face. Ce i-am scris lui Maruyasu e valabil si pentru tine.
Nasteri usoare!
6.gif
jenn
CITAT(moni @ Feb 8 2006, 12:37 AM)
Maine ma interesez la o prietena care a nascut prin cezariana cu dna dr Pop, si iti voi raspunde...
[snapback]40157[/snapback]

Moni, mersi mult, eu de sonda am auzit aseara abia , iar de nascut MAINE sunt programata! 17.gif
moni
CITAT(jenn @ Feb 8 2006, 12:28 PM)
Moni, mersi mult, eu de sonda am auzit aseara abia , iar de nascut MAINE sunt programata! 17.gif
[snapback]40356[/snapback]

Whau... a venit clipa cea mare... Cum te simti?!?
Sa fii fericita ca iti vei vedea bebele si ai sa vezi ca uiti de orice durere sau de alte aspecte neplacute legate de nastere...
Iti doresc nastere usoara, refacere rapida, si bebe sanatos, frumos, mancacios si cuminte! Sa ne tii la curent cu noutatile! 36.gif drinks.gif pupic.gif
jenn
CITAT(moni @ Feb 8 2006, 12:56 PM)
Whau... a venit clipa cea mare... Cum te simti?!?
Sa fii fericita ca iti vei vedea bebele si ai sa vezi ca uiti de orice durere sau de alte aspecte neplacute legate de nastere...
Iti doresc nastere usoara, refacere rapida, si bebe sanatos, frumos, mancacios si cuminte! Sa ne tii la curent cu noutatile! 36.gif  drinks.gif  pupic.gif
[snapback]40371[/snapback]

Mersi mult, mult!
Am niste emotii!!!!
Abia astept sa-l vad, sa-l tin in brate dar evit sa ma gandesc la momentele prin care trebuie sa trec pana atunci!
Dar , vorba ta, am sa uit tot!
Important este sa fie sanatos si ma rog din tot sufletul la Dumnezeu pentru asta si stiu ca o sa fie bine!
5.gif
leut
Jenn...te-ai facut frumoasa? Cu manichiura cum stai...ca dupa aia nu o sa mai ai timp! 4.gif
Lasa ca o sa fie bine si ai sa vezi...cat ai clipi o sa fii acasa cu bebelusul, si o sa fie numai al tau!
Sa ne auzim cu bine. Te pup! 6.gif
jenn
CITAT(leut @ Feb 8 2006, 01:35 PM)
Jenn...te-ai facut frumoasa? Cu manichiura cum stai...ca dupa aia nu o sa mai ai timp! 4.gif
Lasa ca o sa fie bine si ai sa vezi...cat ai clipi o sa fii acasa cu bebelusul, si o sa fie numai al tau!
Sa ne auzim cu bine. Te pup! 6.gif
[snapback]40393[/snapback]

Eu m-am facut... 3.gif
Dar oare el isi va da seama????!!!! pentru mine, clar ca va fi cel mai cel dintre cei mai cei.... yahoo.gif
Manichiura o mai pun un pic la punct azi....
Deja visez sa ma intorc acasa...si nici nu m-am internat inca. Frumos, nu?
Mersi pentru tot, tot!
Te pup si eu!
andreea75
Jenn,iti urez nastere usoara si un bebe sanatos si frumos.Sper sa te intorci cat de curand printre noi si sa ne povestesti cum a fost!
madi21
Jenn nastere usoara, sa fiti amandoi sanatosi si sa va intoarceti repede acasa 6.gif Ca sa sarbatorim, bineinteles... dance.gif yahoo.gif

Maruyasu si Andreea - vreau sa va urez si eu bun venit si sarcini usoare in continuare.

Leut nu stiu ce sa spun despre sarcina. La ecografie mi-a aparut o zona mai inchisa la culoare (ca o pata) langa sacul embrionar in care este bebe. Dna. dr. nu a stiut sa-mi spuna ce este si chestia asta m-a cam speriat. Mi-a dat trimitere sa-mi fac morfologie fetala la Bucuresti, dar abia in luna mai au locuri libere. Asa ca iau in continuare tratament si sper ca totul sa fie bine. Am intrebat daca bebe este bine si mi-a zis ca e totul in regula cu el. Trebuie sa ma duc din nou peste vreo 2 saptamani la control, ca sa tina sub observatie sarcina. Cam asta ar fi...
leut
Madi , morfologie fetala poti sa faci si la noi, in Galati la Dr. Botezatu. Eu am facut si se vede tot, deci daca e vreo problema o sa apara la echograf, dar nu cred ca e cazul.
SA ne mai spui ce e cu voi...
6.gif
madi21
Da, am aflat ca are si el, dar daca doctorita mi-a dat sa fac la Bucuresti... Sa nu zica ceva, mai ales ca stie ca am fost la Botezatu inainte. Hotararea pe care am luat-o este sa ma duc la control la Botezatu la 13 sapt, asa cum eram programata la el, si sa vad ce imi spune. Ma gandesc ca daca e ceva in neregula el oricum are aparatura acolo si imi poate face toate investigatiile.

Va pup mwah.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.