Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Flori
Discutii Despre Copii > Casnicie, Familie > Casa Visurilor Tale
AdrianaC
Mie imi pac la nebunie trandafirii ! Daca o sa ma mut vreodata la casa visez sa am o gradina plina cu trandafiri.
anka&bb
Si mie imi plac trandafirii dar... primavara sunt innebunita dupa frezii (ma innebuneste mirosul puternic) si lalele... buchetul perfect de flori pt mine este compus din combinatiile acestor doua specii iar sotul meu...stie 4.gif imi plac si brandusele salbatice, ghioceii... noi ne-am facut un obicei de a merge pe la sfarsitul lui aprilie la Balea Lac sa culegem branduse si ghiocei salbatici... sunt superbi si sunt cu milioanele, pe campii cat vezi cu ochii...
vara imi plac gladiolele si florile de camp (margaretele albe, mari) iar toamna ador crizantemele...
sincera sa fiu, toate florile sunt frumoase si faptul ca le primesti din suflet de la cineva deosebit le face si mai frumoase...
bruna
macii,,as vrea sa am un camp cu maci !
denisamira
Trandafirii albi in special, crinii si calele . Dar sunt atatea si toate sunt frumoase... Eu oricum sunt innebunita dupa flori, de toate felurile, doar cele artificiale nu imi plac.
cosmina_porceanu
PENTRU MINE CELE MAI FRUMOASE FLORI SUNT LACRAMIOARELE SI LILIACUL
luminita
Ce flori imi plac mie ???....
Imi plac toate florile mai putin orhideia (nu stiu de ce )
Pe primul lok se afla Bulgari de zapada ,trandafiri ,gladiole,narcise ,liliac si cum a spus si bruna imi plac macii ,visul meu sa stau intinsa pe un camp cu maci yahoo.gif
butterfly
eu ador lacramioarele si freziile.pentru mine mai frumoase flori nu exista,dar cand nu e perioada lor sunt acceptate trandafirii
aaa.urasc garoafele
guguta
Avand un nume de floare,Lacramioara,BINEINTELES CA IMI PLAC LACRAMIOARELE.La noi in casa ai sa intalnesti o mare gama de produse din lacramioare.L-am inebunit pe sotul meu,deci nu numai cu numele! yahoo.gif
anasoricel
20.gif Ador lacramioarele si mirosul lor.Era si un parfum superb , frantuzesc cu miros de lacramioare,dar nu se mai fabrica .
didigargarita
CITAT(anasoricel @ Jan 9 2006, 02:27 PM)
20.gif Ador lacramioarele si mirosul lor.Era si un parfum superb , frantuzesc cu miros de lacramioare,dar nu se mai fabrica .
[snapback]30003[/snapback]

imi plac foarte mult freziile, crinii si liliacul au un miros delicat si totusi patrunzator
ellagiana
first of all, imi plac trandafirii albi si irisii...apoi lacramioarele, freziile, liliacul, crinii, tuberozele, crizantemele, Mana Maicii Domnului, iasomia, magnoliile, garofitele chinezesti, panselutele, regina noptii, narcisele, micsunelele, florile de salcam, de tei.
oanaizabela
Pe primul loc e Iasomia. Si numele Mariei mele e Jasmine , care e Iasomie in engleza. O sa ma urmareasca toata viata mirosul. Pe locul doi sunt Lacramioarele. Apoi e Mana Maicii Domnului. Am si la casa unde ne mutam. Eram asa de fericita cand am descoperit tufa...... 8.gif
De primit , Cred , Trandafirii crem ! Boboci !

Toate florile sunt frumoase. Oricum , casa e frumoasa cu flori.
Nu suport Crinii. ! Le urasc mirosul ! ma ia cu lesin daca ii simt in casa. 14.gif
Lelia1974
Floarea mea preferata e crinul alb. Dar imi plac in general toate florile, mai ales cele de camp foarte viu colorate, narcisele, lacramioarele, ghioceii, brandusele... toate sunt frumoase mai putin gladiolele nu stiu de ce dar nu pot sa le sufar.
kiki
Florile mele preferate sunt trandafirii, orhideele si narcisele. Bineinteles ca si celelalte imi plac. Visez sa am o gradina in care sa plantez flori si sa am grija de ele... 5.gif
cina
floarea mea preferata este si va ramine trandafirul rose3.gif
alyna
mie imi plac foarte mult lacramioarele(nu exista pe lume un parfum mai frumos),freziile si......toate florile pe care le primesc 4.gif
anaida
Si mie imi plac foarte mult florile, nici n-as putea spune care e preferata mea...dar parfumul de frezie ma innebuneste...il simt uneori in plina vara, desi nu am nici o floare langa mine...ciudat, nu?
Takahashi Alina
Imi place crinul cum miroase, iar pentru aspect dalele able.
danadoditoiu
Si mie imi plac mult florile.Nu pot numi o floare anume pt ca le iubesc pe toate.
Miri Haluca
Dintre florile primaverii ador freziile,au un parfum sublim!Iar toamna ma innebunesc crizantemele acelea mari, colorate in culorile toamnei:rosu,ruginiu,galben..
Dar le iubesc pe toate celelalte!
gilly
Eu oricum sunt innebunita dupa flori, de toate felurile, si nu pot spune care ocupa primul loc
prefer cele plantate in ghiveci, in gradini, pe cimpuri si dealuri
sufar cind vad flori taiate, ele au viata prea scurta!

68.gif cele artificiale nu imi plac. 68.gif
cinciulaur
Imi plac toate florile, dar am eu ceva pt. trandafiri.... 53.gif
gio
freziile, zambilele, lacramioarele, lalelele.
Dodomih
Imi plac trandafirii, in special cei albi si imi plac foarte mult margaretele, dar si florile de camp. Imi plac in general toate florile, cu exceptia unei: garoafele. Nu stiu de ce, dar am un sentiment neplacut cand vad aceste flori, primul lucru la care ma gandesc este o inmormantare. In rest, toate florile mi se par foarte frumoase.
velijenco

eu ador crizantemele cele albe si mari, sunt inebunita dupa el, apar in noiembrie cand sunt eu nascuta.

in rest nu prea ma omor cu ele.

onuta_dec
Sincer nu ma pot pronunta. Imi plac la nebunie florile. Imi plac florile de gradina, insa imi plac si florile salbatice pe care le intalnesti intr-o poientita de munte. Insa daca ar fi sa aleg una anume as alege lacramioarele.
allyblue2007
Si mie imi plac f mult florile dar printre preferatele mele sunt:trandafirii,bujorii , lacramioarele si freziile .
rain_drop
Cameliile, trandafirii, irisii si lacramioarele. Deocamdata in fata casei am plantat bulbi de lalele si narcise.
Sunt curioasa daca vor rasari la primavara.
rosefofo
QUOTE(alyna @ Jan 17 2006, 06:54 PM) *
mie imi plac foarte mult lacramioarele(nu exista pe lume un parfum mai frumos),freziile si......toate florile pe care le primesc 4.gif
Oooooff de cand nu am mai simtit mirosul de lacramioare..imi placeau tare mult! si cred ca inca imi mai plac 71.gif Liliacul iar, ma innebuneste! Asta e cel mai nasol in Dubaiul asta ...e totul artificial si superficial si nimic natural!
QUOTE(gilly @ Apr 18 2006, 01:39 PM) *
Eu oricum sunt innebunita dupa flori, de toate felurile, si nu pot spune care ocupa primul locprefer cele plantate in ghiveci, in gradini, pe cimpuri si dealurisufar cind vad flori taiate, ele au viata prea scurta! 68.gif cele artificiale nu imi plac. 68.gif
Sotu' acceasi problema o are cu "suferinta" cand vede florile taiate si de asta nu imi aduce niciodata flori 16.gif ..acum fac misto de el si ii tot spun ca sa imi aduca in ghivece ca mi-ar place si mai mult dar inca nu s-a pus la punct. Trebuie sa mai insist! Pot sa ii dau dreptate el fiind si o fire "sensibila" dar asta nu il scuza! Mie imi plac tare mult florile de toate felurile, ma binedispun.Ceva super tare cu soacra-mea, ea e dulce asa de felul ei dar a venit cu o bomba intr-o zi...eu am destule plante in casa in ghivece si am si una mare si frumoasa in dormitor..si vezi doamne ca cica imi mananca oxigenul noaptea fool.gif ..pana la urma am convins-o ca spune prostii.. dar am ramas dezamagita ca si sotu' savant mare sustinea acelasi lucru!
tama
Mie imi plac fff tare trandafirii si magnoliile. Anul trecut am cumparat vreo 4 trandafiri si 3 magnolii(din ungaria), le-am pus la socrella in curte sa creasca mari si frumoase si cand ne vom termina casa le mut la mine in curte 71.gif
roxana30
Imi place liliacul foarte mult......
carcriv
eu ador cactusii... mi-am si creat un locsor special

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.