Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Acte Necesare Pentru Asigurarea De Sanatate
Discutii Despre Copii > Informatii > Despre Asigurari
mistera
[FONT=Optima][FONT=Optima][SIZE=1][COLOR=purple]

Buna. Sunt o viitoare mami ... am gasit mai de mult, aici pe site, un topic referitor la actele necesare pentru a putea plati asigurarea medicala (nu am servici), dar am pierdut link-ul si cind am dat azi un search nu l-am gasit 17.gif .Va rog, daca stiti, sa ma 'trimiteti' la subiectul cu pricina (prin link) sau sa-mi spuneti ce acte am nevoie. Multumesc 8.gif 8.gif
bebelache
buna fetelor. am o prietena care tocmai a venit din Israel si din cauza a ceea ce se intampla acolo ramane aici. vreau sa va intreb cum isi poate inscrie la medic fetita de 10 luni daca ea nu plateste asigurare med. aici in romania?ea cand a nascut-o pe Maya ambasada romana i-a scos si un certificat roman pa langa cel israelian. la noi in tara unde se duce copia dupa certificat? daca il pierde de unde il soate?
ancutzica
un caz asemanator.
seful meu este grec. din cauza proiectului din romania, toata familia(sotia si cei doi copii) au venit in romania. cea mai mica fetita are trei luni. vaccinul de la 2 luni l-a facut in romania fara nici o problema. contractul de munca al sefului nu are nici o legatura cu sucursala romaneasca a firmei. nici el, nici sotia nu au asigurarea medicala in romania.
din ceea ce mi-a zis doctora, copii beneficiaza de servicii medicale gratuite oriunde ar fi in lume, si indiferent de asigurarea medicala a parintilor (cred ca e legat de drepturile copilului). nu stiu pana la ce varsta, dar pana la a merge la scoala sigur.
oricum sunt si cabinete particulare la care nu ai nevoie de asigurare (platesti consultatia si gata).
sper ca ti-am fost oarecum de folos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.