Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce Carti Prefera Copii Vostrii?
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Educatie
Ady80
Buna. Ce carti prefera copii vostrii? Fetita mea cea mare e innebunita dupa citit, daca s-ar putea i-ar place sa-i citesc toata ziua.... Acum preferata ei e Pinochio ( am cartea cu toata povestea, i-am citit pana acum 15 capitole).
Natalia
si noi suntem innebuniti dupa carti.acum cel mai mult ii place (are perioade cu carti preferate) cartea Pupici de tatici.doamne cate m-ar pune sa i-o citesc si sa o tot citesc.
oanamunteanu
Raduc e mai micut, dar ii place atre mult sa-i citesc. Ii citesc in fiecare zi inainte de somnul de pranz. Acum ii citesc Peter Pan, mai avem vreo 3-4 capitole si gata. Ii citesc cam cate un capitol odata, pana adoarme. Ieri i-am luat o carte cu basme de HC Andersen, pe care o s-o citim dupa ce terminam Peter Pan. Acum ii citesc carti fara poze, ca e mai atent (de ex. stie personajele - 'pan pan', 'nana', 'weny', 'john', michael'...) Cand ii citesc carti colorate, cu multe poze, nu mai e atent la ce citesc eu, comenteaza el pozele, vorbeste o data cu mine. Asa ca pe alea le citim cand ne jucam...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.