sibel
Jan 6 2006, 02:48 PM
vi s-a intamplat vreodata sa gresiti pilulele? ce ati facut? ca eu le-am bulibasit de craciun si acum stau ca pe ghimpi. am sa le intrerup sapt. viitoare sa vad daca e totul in regula. daca nu...nici nu vreau sa ma gandesc.
g_nicoleta2000
Jan 6 2006, 03:56 PM
Sibel, de care pilule vorbesti?
Daca de cele contraceptive trebuie sa te protejezi si cu alta metoda. Si eu am facut talmes-balmes cu ele si de frica mi-am luat ieri test de sarcina (a iesit bineanteles negativ). Acum depinde si cate zile ai uitat sa le iei, ca daca ai uitat mai mult de 24 de ore trebuie sa faci pauza si la menstra urmatoare o iei de la inceput.
adinutza1si10
Jan 6 2006, 04:39 PM
fetelor , eu inainte am luat rigevidon si imi era asa de greata de la ele incat nu le luam mereu luam intr-o seara si ptr. 3 seri , si nu avut neplaceri , insa m-am hotarat intr-un final sa mai fac o pauza ca imi era greata sa le mai iau , si am facut pauza 2 luni , timp in care s-a produs "adinutza".....
freedelia
Jan 7 2006, 05:30 AM
Eu de cand ma stiu am uitat pastile, la aceeasi ora nu cred ca le-am luat in doua zile consecutive vreodata, le-am intrerupt, le-am reinceput...si nu am avut probleme niciodata. Dar stiu si de cazuri mai putin norocoase...asa ca nu e o regula.
AdrianaC
Jan 7 2006, 06:34 AM
Nu vreau sa te sperii, dar si eu am patit-o pentru ca am uitat vreo 2 zile (si nu consecutive) sa iau pastilele.
Protejeaza-te si altfel.
Succes
sibel
Jan 7 2006, 01:51 PM
am folosit si prezervativul cand mi-am dat seama de bulibaseala facuta - incurcasem zilele de duminica si uitasem sa iau pastila de luni - dar...intrebarea este - s-a intamplat oare ceva? sper ca nu, fiindca acum chiar nu este momentul. si in general le iau cand trebuie, iar de atunci mi-am pus si ceasul sa sune zilnic. daca eram la mine acasa nu uitam, dar cu nebuia concediului....s-a intamplat, prima si ultima data sper.
anaida
Jan 11 2006, 04:22 PM
Sibel, stiam ca, daca uiti o pastila, fie o iei in urmatoarele 12 ore, iar daca au trecut mai multe zile, trebuie sa te protejezi si altfel timp de 7 zile(si sa continui cu urmatoarea pastila)...dar daca ai uitat mai multe...nu stiu ce sa mai zic...ai grija, daca zici ca nu e momentul potrivit pt o noua sarcina. Mi s-a intamplat si mie sa mai uit din cand in cand, dar aveam grija s-o iau cat mai repede in urmatoarele 12 ore...nu s-a intamplat nici un eveniment nedorit!
Adinutza, daca iti facea rau Rigevidonul de ce il mai luai, ca sunt atatea alte pilule contraceptive...am luat si eu Rigevidon acum cativa ani, dar nu mi-era rau deloc...stiu ca nu orice tip de pilule contraceptive se potriveste oricarei femei!
sibel
Jan 11 2006, 05:26 PM
am luat pastilele in continuare cum mi-am adus aminte si am fol. si prezervativ....dar acum astept sa vad daca imi vine ciclul si ....
am o stare, ca imi vine sa imi zbor creierii.
kiki
Jan 11 2006, 06:27 PM
CITAT(sibel @ Jan 11 2006, 05:21 PM)
am luat pastilele in continuare cum mi-am adus aminte si am fol. si prezervativ....dar acum astept sa vad daca imi vine ciclul si ....
am o stare, ca imi vine sa imi zbor creierii.
[snapback]30626[/snapback]
Lasa, nu-ti face sange rau. Sa speram ca o sa fie bine.
Data viitoare sunt sigura ca o sa fii mai atenta.
sibel
Jan 13 2006, 10:50 AM
doar mai atenta...cred ca nici nu il mai las pe sotul meu sa se apropie de mine pana nu imi revin...
rodica-si_elodie
Jan 13 2006, 09:40 PM
CITAT(kiki @ Jan 11 2006, 06:22 PM)
Lasa, nu-ti face sange rau. Sa speram ca o sa fie bine.
Data viitoare sunt sigura ca o sa fii mai atenta.

[snapback]30647[/snapback]
Iubita ei las ca mai vine un bebe

E frumos sa fi mlamica

!!
dana13
May 22 2006, 10:52 PM
CITAT(sibel @ Jan 13 2006, 11:50 AM) [snapback]31121[/snapback]
doar mai atenta...cred ca nici nu il mai las pe sotul meu sa se apropie de mine pana nu imi revin...

Nu o lua chiar in tragic. Asteapta fa un test si vezi atunci. Daca te agiti iti faci mai mult rau. Iti tin pumnii...dar sigur e ok!!!
Roxi_J
May 23 2006, 12:30 AM
Mie mi s-a intamplat sa uit sa iau pilulele chiar si doua zile la rand, si n-am patit nimic. Nu am luat nici o alta masura de protectie, nici nu am intrerupt ca sa pot sa reiau din nou normal cu pastilele. Ce sa spun, ca pe ele scrie ca trebuie luate si la aceeasi ora din zi!

Si eu care le-am luat si la trei zile. Iar acum, tot incerc sa raman din nou, dar e ceva gen "shooting in the dark" pt ca alaptez, nici nu mi-a venit ciclul... poate s-o nimeri!
elenado
May 23 2006, 07:54 AM
Luna trecuta, intr-o duminica, am observat ca nu am luat pastila de sambata si m-am speriat. Pana luni seara, le-am luat pe toate trei, la cateva ore. Bineinteles ca nu ma simteam bine. In saptamana urmatoare, am luat-o pe cea de miercuri, marti si invers....Si ca totul sa fie dat peste cap, mi-am dat seama ca, de fapt, sambata luasem, insa din capatul celalalt al foliei, pe ultima...Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva, nu am patit nimic, nu am folosit alta protectie, ca doar luasem mult mai multe pastile decat trebuia....

De atunci sunt mai atenta...
gio
May 26 2006, 11:05 AM
Nu intri sa ne zici ce si cum?
eu nu iau pilule si nici nu mai alaptez. doamne ajuta sa reusim sa ne pazim bine, ca bb meui e prea mic si nu-mi trebuie acum o alta sarcina.
campiandaniela
Jun 8 2006, 06:33 PM
Eu mi-am pus ceasul de pe telefon sa sune in fiecare zi la aceeasi ora ,si asa am reusit sa nu uit ,altfel uitam si eu .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.