Help - Search - Members - Calendar
Full Version: amoxicilina in saptamana 20 de sarcina
Discutii Despre Copii > Arhiva > Sunt Gravida(.ro) > Clinica Virtuala a Gravidelor
iuliaaschilean
ce ziceti este grav faptul ca am administrat amoxicilina la recomandarea medicului pentru o sinuzita groaznica ca nu mai suportam durerea si aveam ameteli . Au vrut sa-mi faca operatie dar s-a opus medicul care-mi urmareste sarcina .
ilinka
Amoxicilina este permisa in timpul sarcinii. Mi-a zis si mie ginecoloaga.....insa sa nu iau decat la indicatia medicului.Asadar nu ai de ce sa-ti faci griji. Sanatate , sarcina si nastere usoara :-)
Dr.TUFAN Cicerone
CITAT(iuliaaschilean)
ce ziceti este grav faptul ca am administrat amoxicilina la recomandarea medicului pentru o sinuzita groaznica ca nu mai suportam durerea si aveam ameteli . Au vrut sa-mi faca operatie dar s-a opus medicul care-mi urmareste sarcina .

Stai linistita, nu e cazul sa-ti faci probleme, amoxicilina face parte din categoria antibioticelor permise in timpul sarcinii. Sper ca ti-a fost de folos. Stiu ca e tare greu sa fii bolnav cand ai BB.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.