ghiorghisor iulia
Dec 21 2005, 05:42 PM
Poate cineva sa-mi explice si mie cum ii fac lapte cu cereale?eu ii dau bebelac,am vazut ca e pe piata si Bebelac cu cereale,dar cum le fac si de care cereale?Vreau sa incerc sa-i dau ultima masa de seara cereale ,poate imi doarme si mie mai bine.Eu seara ii dau doar ceai de musetel si se trezeste de 4-5 ori pe noapte.Dar nu de foame,i-am dat si laptic si tot se trezeste,si singura vina o poarta decat SUZETA,o pierde cand adoarme si face urat daca nu o gaseste cand se trezeste.

.In fine,deci daca poate cineva sa-mi explice si mie cum sa-i fac cerealele si de care?si lapte cu gris de cand pot sa-i dau si tot asa cum se face?

ca tare neajutorata sant si eu

Va pupicesc
freedelia
Dec 22 2005, 06:33 AM
Cu cerealele am observat ca in Romania se poarta sa se puna in biberonul cu lapte, ceea ce eu nu am facut niciodata, pentru ca scrie si pe cutie si recomanda si doctorii sa se dea cu lingurita. Noi am inceput sa ii dam lui John cereale la 4 luni, cu lingurita, din castronel. La inceput care putin, apoi din ce in ce mai mult, pana au ajuns o masa in sine. Si nu era masa de seara, ci cea de pranz. Daca vrei sa i le dai in biberon, nu stiu ce sa iti spun, ca nu am incercat.
anaida
Dec 22 2005, 08:33 AM
Vezi ca sunt cereale recomandate copiilor de 4 luni (sa nu iei din acelea pt copiii de 6 luni sau mai mult). Scrie pe cutie ce cantitate de cereale sa pui in 200ml de lapte.
Freedelia, pe unele cereale scrie cate linguri de cereale sa pui in lapte pt a-i da copilului cu biberonul sau cu lingurita (cantitatile difera, pt ca produsul obtinut sa curga prin biberon).
Iulia, daca bebelusul este "pufos", nu este recomandat sa incepi sa-i dai cereale de acum, pt ca il predispun la obezitate. Cel mai bine ar fi sa intrebi medicul care-l urmareste pe bebelus! Eu i-am dat baietelului meu abia de la 8 luni, si atunci ii dadeam cantitate mica.
Pupici si spor la...mancat!
ghiorghisor iulia
Dec 22 2005, 11:00 AM
Are 7 kg la nici 5 luni,am intzeles ca e prea bine mai ales ca e si fetitza.Dr a zis ca pot sa-i dau putzin seara inainte de culcare ca sa-mi doarma bine.Acuma nu stiu ce sa zic,cu cerealele am intzeles dar cu grisuletzul?Pot sa-i dau?are vreo reactie adversa?o constipa,sau o doare burtica?Freedelia sa stii ca si eu sant adepta linguritzei,cand am inceput sa-i dau piureul de legume nici nu vroia sa deschida gura sau sa stie sa mestece,m-am inarmat cu multa rabdare si in cateva zile a inceput sa mestece si sa deschida singurica gura cand vede linguritza.Dr daca a vazut ca nu vrea sa pape in primele zile mi-a recomandat sa-i dau cu biberonul piureul,dar eu nu si nu .Si in concluzie acuma stim sa papam cu linguritza

Multzumesc tare mult fetelor pt sfaturi.Va pupicesc si eu
anaida
Dec 22 2005, 11:17 AM
Am vrut sa spun ceva despre gris la mesajul naterior, dar se pare ca neuronii mei sunt si ei in concediu...

Mie stiu ca mi-a zis medicul sa nu-i dau gris pt ca nu mai e cum era odata Calciu-gris si ca acesta "mananca" calciul din oase si nu aduce nimic bun organismului (in afara de calorii, de care grasunica ta nu are nevoie, cred)...lui fi-miu oricum nu i-a placut, i-am dat dupa un an de vreo 3 ori, cred, apoi am renuntat cand am vazut ce mutre face...poate mai stie cineva si alte informatii legate de gris...!
g_nicoleta2000
Dec 22 2005, 11:29 AM
Iulia, mare atentie!
Grisul din comert contine gluten si nu este recomandat copiilor sub 6 luni pentru ca predispune la alergii. Mai bine alegi cereale pentru 4 luni care se fac instant, sunt imbogatite cu vitamine si sunt foarte bine tolerate de stomacul si intestinele bebelusului.
Personal nu am sa-i fac lapte cu gris niciodata pentru ca se afuma, se lipeste de vasul in care fierbe, trebuie sa stai o jumatate de ora numai langa oala, nu este imbogatit cu nici o vitamina. Eu am o gramada de alergii care sper sa nu i le fi dat copilei mele si nu vreau sa verific ce efect are grisul asupra ei.
Am sa-i fac cand va mai creste supa cu galuste de gris dar pana atunci mai este mult....
ghiorghisor iulia
Dec 22 2005, 11:51 AM
Bine,gata cu grisul.Am sa incerc cu cereale sa vad daca ii plac si sa vad si cum se comporta dupa,ce reactii o sa aiba.Asa...biscuitii populari sant fara gluten?am intrebat la magazin daca au bisc fara gluten si se uitau la mine ca la masini straine

Ce biscuiti sa-i dau?sau ce parere avetzi de banana cu biscuite?Sau daca ii dau mar ,de care mar sa-i dau?of of of ce complicat e

pupicei la voi si bebelusi
g_nicoleta2000
Dec 22 2005, 12:12 PM
Si biscuitii din comert contin gluten! Gasesti la farmacie biscuiti speciali dar eu nu i-am luat pana acum ca-i dau cereale.
De care mar sa-i dai?

pai eu ii dau mere romanesti ionatane sau golden. Nu ma pricep daca este important atat demult soiul marului.
Iar babanuta mai las-o sa mai astepte un picut ca cica si aia da alergii si constipa.
Noi ne-am mai delectat si cu un pic de piersicuta ( dar putina ca-i laxativa), mar copt cu un strop de scortisoara, iaurt simplu amestecat cu pireu de mar copt.
anaida
Dec 22 2005, 12:12 PM
g_nicoleta2000
Dec 22 2005, 12:17 PM
Anaida ai dreptate, am plecat de la lapte cu gris si am ajuns la bananuta.
Tare mai sunt dezorganizata!
Criss_B
Dec 22 2005, 02:19 PM
Eu i-am dat gris cu lapte: am luat de la Humana din cel in care doar pui in apa (ca pe orice cereala), iar de la 11 luni am luat si gris din comert (din cel de Dobrogea - cu ursuletul albastru pe el - pe care scrie ca e imbogatit cu minerale si vitamine) si i l-am facut cu lapte praf: pun 180ml apa la foc cu o lingurita de zahar si 1 lingura jumate de gris, dupa ce fierbe 3-4 minute (amestecand in el sa nu se prinda pe fund) adaug laptele praf (cantitatea necesara pentru 180ml apa - adica 6 masuri) dizolvat intr-o lingura-doua de apa rece (sa nu faca cocoloase) si il mai tin la foc 2 minute - si nu mi s-a afumat iar fetei i-a placut - asta a fost si modul in care mandra mea a acceptat laptele praf Bebelac
g_nicoleta2000
Dec 23 2005, 11:48 AM
Criss stiu de grisul instant, am si eu de la hero doar ca este pt. 6 luni si noi de abia astazi facem aceasta deosebita varsta.
Pana la 11 luni mai este "cale lunga sa ne ajunga" si tot nu cred ca am sa ma harnicesc sa-i fac gris cu lapte in varianta clasica.

Eu am in bucatarie gris de la pambac care din pacate nu are nici o alta imbunatatire cu vitamine dar am sa ma uit si dupa ursuletul albastru de la dobrogea macar ca sa facem cunostinta.
jeni
Dec 23 2005, 02:32 PM
Stii ce mi-a spus mie doctorita cand Lazarel se trezea noaptea? Sa-i pun in ultima sticla de lapte (asta in cazul in care nu o alaptezi, ca atunci ma retrag din discutie) 2 lingurite de fulgi de orez. Nu ingrasa, nu constipa si sunt si pentru luna a 4-a! Nu stiu in Romania daca se gasesc. Dar eu cred ca se gasesc... de la Milupa.
Cerealele, biscuiti si grisuletul, din cate mi s-a spus ingrasa, iar copii grasuni sunt predispusi la diferite afectiuni... plus ca devin lenesi si nu se mai misca atat de usor!
Bafta!
freedelia
Dec 24 2005, 03:08 AM
CITAT(jeni @ Dec 23 2005, 02:27 PM)
Stii ce mi-a spus mie doctorita cand Lazarel se trezea noaptea? Sa-i pun in ultima sticla de lapte (asta in cazul in care nu o alaptezi, ca atunci ma retrag din discutie) 2 lingurite de fulgi de orez. Nu ingrasa, nu constipa si sunt si pentru luna a 4-a! Nu stiu in Romania daca se gasesc. Dar eu cred ca se gasesc... de la Milupa.
Cerealele, biscuiti si grisuletul, din cate mi s-a spus ingrasa, iar copii grasuni sunt predispusi la diferite afectiuni... plus ca devin lenesi si nu se mai misca atat de usor!
Bafta!
[snapback]26755[/snapback]
Pai asta inseamna cereale, fulgii aia de care zici tu. Tot de asta vorbim si noi. Ia grisul intr-adevar nu se da pana la 6 luni din cauza glutenului.
jeni
Dec 24 2005, 09:57 PM

Draga Freedelia, orezul este o cereala saraca in minerale, iar cele 2 lingurite turnate in sticla nu se compara cu terciul propriuzis de cereale!
freedelia
Dec 27 2005, 06:20 AM
CITAT(jeni @ Dec 24 2005, 09:52 PM)

Draga Freedelia, orezul este o cereala saraca in minerale, iar cele 2 lingurite turnate in sticla nu se compara cu terciul propriuzis de cereale!
[snapback]26911[/snapback]
Si eu i-am dat lui John cate dou-trei lingurite de cereale in lapte, pentru ca vomita si doctorul icea ca are reflux si daca e mai gros laptele, e mai bine. Numai ca el vomita ca nu ii facea bine Milupa, dupa ce l-am trecut pe Nan nu a mai vomitat. In fine, da, ii puneam si noi cereale in lapte, dar de la 4 luni am inceput sa ii dam cereale (tot de orez) amestecate cu putin lapte (vreo 4 lingurite de cereale cu 30 ml lpate) cu lingurita. Eu una nu cred ca e o idee buna sa se puna chiar si o lingurita doua de cereale in lapte, pentru ca am constatat ca John devenise foarte "pufos" si lua foarte rapid in greutate, asa ca la al doilea copil nu as vrea sa mai fac asa. Oricum pe al doilea as vrea sa il alaptez exclusiv pana la 6 luni.
anaida
Dec 27 2005, 09:59 AM
Freedelia...si eu vreau la fel, pt ca la Razvan am inceput diversificarea destul de devreme (la recomandarea medicului de familie, desi copilul lua bine in greutate). Eu n-am vrut sa-i dau cereale tocmai din motivul pe care l-ai spus tu, era "pufos" si numai de un nou stimulent nu avea nevoie. Acum mananca zilnic cate un bol de lapte cu cereale (Bebi-sunt slovene mi se pare, dar sunt foarte bune si au o gama variata) si nu e deloc gras, dar nici slab...e asa cum trebuie!
g_nicoleta2000
Dec 27 2005, 12:22 PM
Anaida, am vazut si eu gama asta de cereale Bebi dar mi s-au parut cam... ieftine. Vanzatoarea a spus ca se vand foarte bine si ca au pretul mic pentru ca nu se mai platesc bani mult pentru licenta ( milupa, humana). Razvan era micut cand ai inceput sa-i dai Bebi sau trecuse de un an?
Apoi am mai vazut o gama numita Riri, ce stiti despre ea?
anaida
Dec 27 2005, 12:29 PM
Nicoleta, eu i-am dat inainte de a implini un an (respectand indicatiile de pe cutie) si le-a mancat intotdeauna cu placere...si ii plac si acum, ii cumpar 2-3 cutii si ii alternez gusturile ca sa nu se plictiseasca de ele.
jeni
Dec 27 2005, 04:11 PM
freedelia
Eu una nu cred ca e o idee buna sa se puna chiar si o lingurita doua de cereale in lapte, pentru ca am constatat ca John devenise foarte "pufos" si lua foarte rapid in greutate, asa ca la al doilea copil nu as vrea sa mai fac asa. Oricum pe al doilea as vrea sa il alaptez exclusiv pana la 6 luni.
Draga Freedelia nu ne putem raporta strict doar la bebelusii nostrii ca altfel riscam ca acest dialog al nostru sa devina monolog... Eu i-am dat aceste 2 lingurite lui Lazar pentru ca el era putin slabut si nici dupa ce a mancat asa vreo luna nu a devenit mai grasut. Plus ca nu eu am luat aceasta initiativa ci oamenii cu experienta in alimentatia copiilor! Aici depinde doar de metabolismul fiecarui bebelus. Cu alaptatul eu cred ca toate mamele si-ar dori sa isi hraneasca copilul cat mai sanatos cu putinta bebelusul insa exista si cazuri (cazul meu, am fost operata la 2 saptamani dupa nastere si laptele brusc a disparut) cand este imposibil.
g_nicoleta2000
Dec 27 2005, 04:39 PM
Copila mea este slabuta dar nu ma ingrijoareaza ca este in graficul inferior de greutate/ inaltime. Pediatrul spune ca arata bine, hemoglobina este buna deci nu-i neaparat sa fie pufoasa. Si ii dau o portie de cereale pe zi, seara, ca poate o sa ne mai dolofanim un pic.
Numai ca pana acum am tot aruncat cutia cu cereale mai mult de jumatate plina pentru ca au valabilitate cate 2-3 saptamani de la deschidere si cum bebelusa mea nu se omoara dupa ele mai mult dam la gunoi decat mancam.
Ma tot gandesc la mamicile care pun cereale in biberon

, cum mai trage copilul din tetina, nu-l dor falcile?
jeni
Dec 27 2005, 04:54 PM

[snapback]27171[/snapback]
[/quote]
Nu ii dor deloc! Ca exista biberoane speciale pentru asa ceva. Dar eu i-am dat si cu biberon normal daca doar sunt cateva lingurite in sticla!
Lazarel e si el slabut (asa il vad eu comparativ cu ceilalti bebelusi. Se incadreaza in acel grafic pe la jumatate) dar e destul de inalt pentru varsta lui. Mananca de rupe, ar fi trebuit sa arate ca un pepene daca ma raportez la cat mananca!
jeni
Dec 27 2005, 04:55 PM

[snapback]27171[/snapback]
[/quote]
Nu ii dor deloc! Ca exista biberoane speciale pentru asa ceva. Dar eu i-am dat si cu biberon normal daca doar sunt cateva lingurite in sticla!
Lazarel e si el slabut (asa il vad eu comparativ cu ceilalti bebelusi. Se incadreaza in acel grafic pe la jumatate) dar e destul de inalt pentru varsta lui. Mananca de rupe, ar fi trebuit sa arate ca un pepene daca ma raportez la cat mananca!
ghiorghisor iulia
Jan 5 2006, 03:20 PM
Fetelor eu am luat Bebelac cereale,orez cu mere pt 4 luni fara lapte ca asa mi-a zis dr.Am incercat sa-i fac cu apa si nu vrea sa pape asa ca i-am pus la 150ml apa 3 masuri lapte {tot bebelac}si 2 si un pic de cereale,eee...asa vrea.Mananca de rupe biberonul,azi am sa incerc sa-i dau cu linguritza.Poate sa-mi spuna si mie cineva care e diferentza dintre cereale cu lapte si cele fara lapte?
A mea nu vrea fara lapte,adevarul este ca sant tare nasoale cu apa,are ceva daca pe cutie scrie fara lapte si eu le fac cu lapte?va pupam pe toate
anaida
Jan 5 2006, 03:29 PM
Iulia, pai tocmai asta e ideea...daca sunt fara lapte trebuie sa le prepari cu lapte...iar daca scrie pe cutie ca au si lapte in compozitie le faci cu apa!
g_nicoleta2000
Jan 5 2006, 03:36 PM
CITAT(anaida @ Jan 5 2006, 04:24 PM)
Iulia, pai tocmai asta e ideea...daca sunt fara lapte trebuie sa le prepari cu lapte...iar daca scrie pe cutie ca au si lapte in compozitie le faci cu apa!

[snapback]28967[/snapback]
Asa este!
Diferenta este de pret (cele fara lapte sunt mai ieftine) si poti tine cutia 4 saptamani deschisa nu 2 ca la cele cu lapte.
Si tot timpul fa cerealele cu lapte praf ca-i asigura un aport caloric mai mare.
Noi cand cumparam cereale simple fara lapte le fac cu lapte praf obligatoriu.
sibel
Jan 5 2006, 03:51 PM
alexandra mananca ultima masa lapte cucereale si puse in biberon cu gaura mai mare. asa nu ii este foame peste noapte si doarme si ea mai bine. si ii dau si o masa de cereale amestecate cu apa sau cu lapte, ca o pasta, ca ii plac foarte mult. mai pun cateodata si banana sau le combin cu mar/para rase. si pt ca ii plac le pun si in iaurtel. astea le linge din farfurie, dar legumele...doamne fereste...
jeni
Jan 5 2006, 03:59 PM
Si eu ii dau cereale de la Nestle si pe cutie scrie sa i le prepar cu apa. La inceput nu prea a vrut el sa manace, dar observ ca in fiecare zi progresam. Nu cred sa aiba ceva daca ii pui si putin lapte de gust!
ghiorghisor iulia
Jan 5 2006, 05:43 PM
Multumesc tare mult fetelo pt ajutor,of of of ce prostutza mai sant.Trebuia sa-mi dau si eu seama {daca ma ducea capul}ca daca sant fara lapte trebuie sa pun LAPTE.

dar ce zicetzi e bine cum fac eu la gramaje?La 150ml apa pun 3 masuri de lapte si 2 si un pic de cereale.

pupici
Criss_B
Mar 15 2006, 10:31 AM
CITAT(ghiorghisor iulia @ Jan 5 2006, 05:43 PM) [snapback]29031[/snapback]

dar ce zicetzi e bine cum fac eu la gramaje?La 150ml apa pun 3 masuri de lapte si 2 si un pic de cereale.

pupici
Pai reteta spune ca faci laptele ca si cum ai face lapte sa bea bebe si apoi pui cerealele si peste ele lapte in cantitatea ceruta de apa/lapte. Nu faci gramaje in completare (ca stiu ca la 150ml apa se pun 5 masuri lapte si apoi pui cate masuri vrei de cereale, in functie de consistenta dorita - 2-3 pentru lapte baubil prin biberon, 4-5 pentru un piure mai dens)
Moni-k
Mar 15 2006, 11:13 AM
Pe langa "controversatele" cereale noi mai papam fulgi de ovaz pe care-i fac praf si ii servim cu marut (in loc de biscuite - pun fulgii) si trebuie sa va spun ca a devenit papica nostra preferata.
monika
Mar 19 2006, 11:45 AM
irimia romina
Apr 11 2006, 12:35 AM
Eu pentru ca am intarcat_o pe fetita mea ii fac cereale cu lapte de la momarlanca mea ,pui 2,3 lingurite de cereale si pui cate putin lapte pana se ingroasa ,fireste il faci sa fie potrivit.Eu pun si in iaurt CASA BUNA2 lingurite si e super dimineata.Pentru 1 an sunt musli cu fructe excelente.Ce sa mai zic grisul nu prea il mananca.
ana iulia 29
Jun 4 2006, 10:41 PM
Buna seara mamici care deja dati la bebeii vostri cereale!
Am si eu o intrebare la voi - pt ca si noi vom incepe peste o saptamana sa papam cereale, ce fel de cereale le dati la bebei? Si cum le pregatiti, asa cum e specificat pe cutie, sau cu adaos de lapte?
shelyna
Jun 5 2006, 12:17 AM
Cereale fara gluten in primul rand (orez sau porumb).
Noi am luat de la nestle.
Si nu ii faceam in lapte ci puneam, de exemplu, cand ii faceam mar ras. Acum ca suntem mai maricei (1 anisor) ii pun in iaurt.
Pupicei si pofta buna la cereale!
Moni-k
Jun 5 2006, 07:33 AM
Noi papam cereale de la Bebelac si ne plac foarte mult am inceput pe la 4 luni si 1/2. Pe cutie scrie de la ce varsta se pot da si modul de preparare (unele se fac cu lapte altele au deja lapte si se prepara cu apa).
Pofta buna la cereale!
anasoricel
Jun 5 2006, 07:41 AM
Noi am papat pana acum cereale cu lapte de la Bebelac cu banane sau cu mere si de la Baby si ne-au placut f mult.Le-am pregatit dupa indicatii si cereale cu roscove de la Nesle dar nu prea ii tineau seara de foame si le papam la fructe dimineta.
crisvocheci
Jun 5 2006, 07:52 AM
Noi avem de la Nestle dar pot sa spun ca i-am dat si de la Yotis. Modul de prepare: noi le preparam dupa instructiunile dupa cutie, cu sau fara lapte si cateodata mai tari.
googletrei
Jun 5 2006, 07:58 AM
La 4 luni si jumatate cat are BB tau mussai fara gluten..si marca in functie de buzunar...eu ii dau Bebelac cu orez si caise.alea ii plac lui...si i le pun in fructe si in iaurt....in lapric seara nu mai e nevoie, pt ca Milumil 3 are deja ceva cereale in compozitie...
livianae
Jun 5 2006, 08:06 AM
Eu ii dau Ariannei cereale cu grau + trei fructe+lapte de la Nestle. Sunt foarte bune....... Ar manca si mami, si buni....... I-am luat si cu orez si nu i-au placut (nici lu' mami, nici lu' buni). Cred ca acelea care au lapte in ele sunt mai bune. Cele cu orez nu aveau si probabil de asta nu ne-au placut.
bebelache
Jun 5 2006, 08:07 AM
noi mancam de la nestle si de la kingslack.unele se fac cu apa altele cu laptele cu care este obisnuit bebele vostru.
Laura_bebe
Jun 5 2006, 08:13 AM
Noi papam cereale de la Milupa si dela Nestle...cele cu lapte le preparam numai cu apa, iar cele fara lapte le amestecam cu mar ras....Mi se par mai gustoase cele de la Milupa si parca le mananca mai cu pofta Rares.Trebuie sa-i iei cerealele specifice fiecarei varste, scrie pe cutie si varsta si cum se prepara.
Pofta buna!
nicol_nicol
Jun 5 2006, 08:19 AM
Noi mancam cereale tot de la Milumil, se numesc
Milubrei. Sunt speciale pentru varsta bebelusului: de la 4 luni, de la 6 luni si de la 8 luni. Preferatele noastre au fost: cele cu gust de banana, iar acum cele cu biscuiti.
Se prepara instant foarte repede: La 50g (cca 7 linguri) cereale se pun 130ml apa, insa noua ne plac putin mai moi si adaugam apita mai multa.
Toate cerealale
Milubrei nu contin zahar. Ca pret sunt in jur de 157.500 - 160.000 lei vechi, depinde de farmacie.
chaby
Jun 5 2006, 08:55 AM
Noi mancam cereale de la Naturalis (cereale ECO) si din cand in cand Nestle (3 fructe cu orez sau orez-porumb-tapioca.
ana iulia 29
Jun 5 2006, 11:17 AM
Multumesc mult pt rspunsuri, o sa incepem sa le testam si noi si sa vad care o sa-i placa. O sa incerc sa-i fac prima data din cele care au lapte in ele si apoi incercam si fara lapte. Va pup pe toate si pofta buna si la bebeii vostri!
Magdalena
Jun 5 2006, 11:39 AM
Si eu vreau sa incep sa-i dau cereale si deja am cumparat o cutie Humana, fara lapte. Mie doctora mi-a zis sa-i iau cereale fara lapte deocamdata si sa-i pun o masura in biberonul de laptic de seara. Cred azi sau maine incep sa-i dau. I-am dat si suc de caise si din acest motiv mai astept putin, ca sunt prea multe deodata.
emilia
Jun 5 2006, 12:45 PM
Buna. Noi de la 4 luni am inceput sa papam cereale Milupa de morcov si mar , la inceput le-am facut cu lapte si i le-am dat cu biberonul, iar de la 5 luni le-am facut cu apa dar pireut si le papam foarte bine , daca ar fi dupa pitica mea ar papa toata ziulica doar cereale.
Succes
chryssrusu
Jun 5 2006, 01:09 PM
Noi papam deja cereale de la Bebelac cu orez si mar, preparate dupa cum scrie pe cutie. problema mea e alta: cate mese de cereale i se pot da pe zi? Alexa ar manca non-stop... Dar inca nu-i dau decat seara...
melapitica
Jun 5 2006, 03:11 PM
Noi papam cereale de la Nutriben - 8 cereale cu miere sau calciu. Ioanei ii plac f. mult.
onuta_dec
Jun 5 2006, 07:03 PM
Eu cand i-am dat Dacianei prima data cerale i-am dat de la Bebelac, care se pot prepara fie cu lapte sau cu apa, pot fi cu mai multe cereale sau doar cu unul singur, cu fructe sau fara. Ei i-au placut tare mult. Insa a mai papat si de la Milupa sau Baby si cum e o mare mancacioasa nu a facut nazuri
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.