Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Castigatori Megaconcurs
Discutii Despre Copii > Administrativ > Anunturi
assante
In urma voturilor membrilor forumului Discutii Despre Copii ordinea castigatorilor (pentru ca toti cei nominalizati au fost castigatori) este urmatoarea :

Premiul 1 : Cumparaturi in valoare de 500 RON din magazinul online TreiUrsuleti : Criss_B

Premiul 2 : Cumparaturi in valoare de 300 RON din magazinul online TreiUrsuleti : ellagiana

Premiul 3 : Cumparaturi in valoare de 200 RON din magazinul online TreiUrsuleti : codruta

Mentiune 1 : constand in 5 premii fiecare continand :
BEBE CONFORT-Anou insecte 3L+
BEBE CONFORT-Jucarie insecte
BFREE-Biberon anticolici cu senzor de temperatura 240 ml
premiu surpriza Aziz

se acorda urmatorilor membri : kiki, adrianaC , anaida , freedelia , butterfly

Mentiune 2 : 1 premiu constand in :
SCALA-Termometru pentru mancarea bebelusilor
Abonament 6 Luni revista SuperBebe
premiu surpriza Aziz

merge la : elenado

Mentiune 3 : 1 premiu constand in :
SCALA-Termometru digital tip suzeta a
Abonament 6 Luni revista SuperBebe
premiu surpriza Aziz

a fost castigat de : bilutza

Felicitari castigatorilor .

Castigatorii premiilor 1, 2 , si 3 sunt rugati sa isi creeze un cont la TreiUrsuleti si sa plaseze comenzile pe care le doresc.
Comenzile trebuiesc plasate dupa adresa de email pe care membri respectivi au folosit-o la inregistrarea pe forum . ulterior se va trimite codul de validare pentru fiecare membru ( acesta va fi un cod pe care il vom trimite dupa ce primim emailul initial de la voi , si pe care sunteti rugati sa il trimite-ti inapoi de la adresa de email pe care ati folosit-o la inregistrarea pe forum . Procedura ajuta la identificarea exacta a membrilor castigatori)

Castigatorii premiilor de consolare sunt rugati sa trimita email la cosmin@aspect.ro care sa contina urmatoarele :

1. Numele de membru folosit in forum
2. Adresa de email cu care sunt inregistrati in forum
3. Numele si prenumele precum si adresa exacta (care contine strada , numar, eventual bloc , apt. unde este cazul , cod postal , oras si judet)
4. Numar de telefon pentru contact
5. Data si ora aproximativa la care se doreste primirea premiului .

Dupa emailul initial se va trimite codul de validare pentru fiecare membru ( acesta va fi un cod pe care il vom trimite dupa ce primim emailul initial de la voi , si pe care sunteti rugati sa il trimite-ti inapoi de la adresa de email pe care ati folosit-o la inregistrarea pe forum . Procedura ajuta la identificarea exacta a membrilor castigatori)

Pentru orice problema va rog sa scrieti la cosmin@aspect.ro
butterfly
o intrebare...cele care suntem departe de tara...dam adresa noastra sau o adresa din tara e mai bine?
assante
Toate premiile se vor livra in Romania , deci avem nevoie de adrese din Ro la care sa livram comenzile .
butterfly
67.gif am inteles
4.gif
piscoto
Felicitari tuturor castigatorilor! 41.gif
Eu ...n-am mai intrat de mult timp. 9.gif
Dar...intre timp am nascut un baietel sanatos si frumos! 4.gif
lulu75
Sa-ti traiasca baietelul piscoto!
lulu75
FELICITARI CASTIGATORILOR!!!!!!!!!!!!!!
g_nicoleta2000
Felicitari castigatorilor! mwah.gif
Criss_B
8.gif Multumesc mult fetelor mwah.gif si din partea mea si din partea Sonyei kiss2.gif si Sarbatori fericite tuturor!!! heart.gif friends.gif
veronica_2005
felicitari castigatorilor yahoo.gif
oanaizabela
Felicitari Castigatoarelor ! yahoo.gif 6.gif
Lelia1974
Felicitari castigatoarelor! 41.gif

piscoto Felicitari sa-ti traiasca baietelul !
leut
Felicitari mamicilor, sa aveti copii sanatosi si frumosi! yahoo.gif
drinks.gif
melapitica
Felicitari castigatorilor! 36.gif 53.gif 53.gif 53.gif Sunt buni de cinste. drinks.gif
butterfly
multumim si noi fetelor
piscoto,felicitari
taty
Felicitari castigatoarelor!!! 41.gif
Sa va alegeti ceva frumos de Sarbatori! mwah.gif
micuta
felicitari si sa fiti sanatoase ! 41.gif
AdrianaC
Multumim si noi pentru incredere.

Sarbatori Fericite tuturor mamicilor si piticilor si viitoarelor mamici !
ellagiana
multumim mult tuturor pentru felicitari...multumim celor ce ne-au votat!...Multumim echipei treiursuleti pentru acest concurs si pentru premii!...Karina va pupa bebelusii sau burticile si amandoua uram la toata lumea un Craciun fericit, luminos, bogat in cadouri si o masa plina cu bunatati!
kiki
David va multumeste pt voturile date lu' mami si se bucura pt jucarii.
Va pupam si va dorim Sarbatori fericite, cu bucurii, sanatate si zapada! mwah.gif
Ely
Multe felicitari fetelor si sa va bucurati de cadouri mwah.gif
elenado
Multumim frumos! Cred ca toate suntem castigatoare, avem datorita forumului mai multe prietene, persoane cu care putem sta de vorba la nevoie sau de placere, si suntem mai informate.
Un Craciun fericit tuturor, multa sanatate si liniste in suflet! craciun.gif
kry
Felicitari fetelor.Toate sunteti castigatoare. Assante a ales foarte bine, m-a pus in mare dificultate, v-as fi votat pe toate daca se putea, imi sunteti tare dragi. Sa aveti un Craciun luminat, pace in suflet, belsug la masa si bucurie in casa.
Anul asta mi-ati devenit cele mai apropiate prietene si va multumesc pentru asta.
Mii de pupici
Cristina.
gugulet
Fetelor felicitari si assante ce mai esti foarte tare ... ai ales cum ne dorea si sufletelul ... va doresc Sarbatori fericite alaturi de familiilor voastre si sa fie un Craciun fericit si bogat si un An nou fericit ...
craciun.gif
sibel
In primul rand .....Felicitari tuturor!
In al doilea...am sa fiu un pic carcotasa si am sa le iau apararea si incepatorilor....am vazut ca intre castogatori sunt membrii foarte vechi si mie nu mi se pare corect cum s-a facut extragerea. puteti crede ce vreti despre comentariul meu, dar eu asa gandesc. sa imi arate cineva si un membru mai nou...
kry
pai de exemplu Elenado; e mai noua, dar e castigatoare. 25.gif
codruta
in primul rand, multumim celor care au considerat ca meritam sa facem parte din lista candidatilor, apoi multumim celor care au considerat ca meritam sa ne voteze... si nu in ultimul rand, felicitari tuturor castigatorilor, premiati sau nu, adica tuturor membrilor forumului. Toti am castigat incredere in noi, invatand de la altii, am castigat prieteni alaturi de care am trait emotiile asteptarii si pe care i-am simtit aproape atunci cand asteptarea lua sfarsit si minunile noastre apareau pe lume...
Sarbatori fericite tuturor 8.gif
sousourel
Eu vreau sa felicit pe toate membrele acestui forum, consider ca toate sunt mamici luptatoare si invingatoare 41.gif . De asemenea, felicitari tuturor nominalizatelor 41.gif , cred ca si eu as fi ales la fel... Si nu in ultimul rand felicitari castigatoarelor! 41.gif
anaida
Multumesc si eu organizatorilor acestui concurs, am si primit premiile si au fost o surpriza frumoasa de Craciun!
g_nicoleta2000
Sibel in nici un caz nu esti carcotasa! Si eu cred ca ar fi trebuit trecuti pe lista si membrii mai noi; de fapt lista trebuia sa cuprinda mult mai multi membri chiar daca rezultatele ar fi fost aceleasi.
Oricum castigatorii si-au meritat pe deplin premiile; cred ca daca s-ar mai repeta concursul tot cam acelasi clasament ar fi deoarece castigatorii sunt membrii vechi apreciati de toata lumea.
Doar ca pentru moralul membrilor mai noi era bun ca lista cu participanti sa fie mai lunga....
mihaela75
Pai data viitoare sa ma bagati si pe mine pe lista 4.gif .Ca oricum daca castig premiul il dau la altcineva ca nu mi-l trimite nimeni mie aici la capatul lumii .Da' ..asa sa ma simt si eu bine yahoo.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.