Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Greutate/ Inaltime La 2 Ani
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Despre Copii > Copilul mic (1-3 ani)
Pages: 1, 2
cristinik
Eu recunosc, sunt cam obsedata de acest subiect 17.gif fiindca baietelul meu tine neaparat sa-si mentina silueta 20.gif Are perioade cand papa f bine si ia in greutate si zile cand doar ciuguleste( atunci cand ii apare cate o maseluta) si stagneaza sau chiar da inapoi. Toata lumea ma intreaba daca este fetita, are fata mica........arata ca o fetita. Nu asta ma deranjeaza, dar mi-asi fi dorit sa fie mai grasunel. A avut si oxiuri, care l-au mai dat inapoi, dar am scapat de ei.

Asa ca la 1 an si 11 luni avem 10.7 kg si 83 cm.

Puiutii vostrii cum stau cu greutatea si inaltimea?
Sanatate la puiuti 6.gif
freedelia
Cristinik, nu-ti mai compara copilul cu altii ca te stresezi si ii transmiti si lui. NU oti ne facem de doi metri, sunt omaeni sanatosi pe lume de toate inaltimile si greutatile. Chestia cu oamenii care te intreaba daca nu e fetita e comuna, cred ca absolut tuturor mamicilor li s-a intamplat, mai ales daca bebe are parul mai lungut (ca baiat) sau taiat foarte scurt (ca fata). Si baiatul meu acum, de ceva timp nu mai mananca prea bine si m-am ingrijorat, dar e normal sa aiba stagnari, ca doar nu tot timpul cresc la fel de repede si e normal cand nu cresc sa nu manance ca atunci cand cresc.

Daca ai intrebat, John e mare, dar la greutatea si inaltimea asta de de vreo juma de an, adica 15 kile si 90 de cm. In inaltime a mai crescut un pic, ca la un an avea 85 sau 87, nici nu mai stiu, dar la kilograme de pe la un an a ramas la fel.

Nu te mai stresa. Daca e sanatos, nu conteaza cat e de mare.
cristinik
Freedelia. multumesc ptr. raspuns 6.gif Asa este, ai dreptate, n-ar trebui sa-l compar pe Dany cu alti copii, dar cateodata nu ma pot abtine. Ma gandesc ca atunci cand v-a merge la cresa( din aprilie sau mai) o sa se intreaca cu ceilalti copii la mancare si poate o sa fie mai bine. Sanatos este, am avut ceva probleme cu oxiurile, dar au trecut.

Va pupam si va dorim sarbatori fericite craciun.gif
piscotel
Buna Cristinik!CRACIUN FERICIT! Asta in primul rind pentru ca este sarbatoare,vreau sa iti spun sa nu iti mai faci probleme pentru ca Alex al meu are un an si o luna si are 9 kg si 80 cm si ca si tie multa lume zice ca este slab dar prefer sa il stiu sanatos si mai slabut,iar lumea nare decit sa zica ce vrea.Iti doresc sarbatori fericite si aveti grija de voi.va pupam
asmina_oana
Buna,ma numesc ASMINA..si am un puiut de 2 ani...si doua luni.Sa stii ca niciodata nu am avut probleme cu mancarica..el fiind foarte mancacios,chiar si acum mai papa de la sanul meu.E o adevarata fericire...va pupik
anaida
CITAT(asmina_oana @ Jan 11 2006, 04:43 PM)
Buna,ma numesc ASMINA..si am un puiut de 2 ani...si doua luni.Sa stii ca niciodata nu am avut probleme cu mancarica..el fiind foarte mancacios,chiar si acum mai papa de la sanul meu.E o adevarata fericire...va pupik
[snapback]30603[/snapback]

Oho, si la varsta asta mai papa la san! Bravo voua!
Razvan al meu a avut la 2 ani 13kg si 92cm...destul de voinic!
rodica-si_elodie
Elo la are un an si 4 luni, are 86 cm si 13kg,Dar sunt copii si mai inalti si grasi 3.gif
adinutza1si10
adina la 2 ani are cam 92 cm si 13 kg .....si arata super bine , nici grasa nici slaba,
eu zic ca nu trebui sa ne stresam cu asta , au si ei perioade , cunosc un caz in care un baiat in 2 ani de zile (de la 12 ani pana la 14 ani ) s-a facut cat casa ........la inaltime .....
biancamaria
sormeo sa imi zici si mie cine e cazul ala oricum cam cit trebui sa aiba copilul pe la 1 an jumate?
adinutza1si10
scuze subscriu : adina are 87 cm si 13,8 kg

iar tie biancamaria : andrei a lui nela
biancamaria
cum adica?
cris22tyna
CITAT(biancamaria @ Jan 18 2006, 05:59 PM)
sormeo sa imi zici si mie cine e cazul ala oricum cam cit trebui sa aiba copilul pe la 1 an jumate?
[snapback]32942[/snapback]

bebelina mea de 1 an si 6 luni, are 85 cm si 12.500 kg, dar acum depinde de la copil la copil cat are ... nu cred ca trebuie sa aiba o anumita inaltime si greutate, sau poate ma insel ?! 7.gif
cred ca Dea mea e putin plinuta acum ... dar de mica a fost dolofana. EX: la 1 an avea 11.500 si 76 cm ... nu a mai luat prea mult in greutate fata de acum
cristinik
Of, fetelor ce n-asi da si eu ca Dany sa cantareasca macar 11 kg 20.gif Maine facem 2 anisori si am mai crescut in inaltime, are 85 cm, dar la greutate este jale 102.gif ..........10 kg 20.gif A fost racit acum 2 sapt. si a facut injectii, asa ca a slabit si uite asa am ajuns la 10 kg. Acum papa f. bine si sper sa puna pe el, pana in toamna cand v-a merge la gradi.
stosymon
Al meu are 97cm. si 14 kg .La cat mananca cred ca ar trebui sa fie mai gras... ,dar la cat alearga "se mentine in forma". Ah...! Am uitat are 2 ani si 6 luni . yu.gif
mihaela-stefi
cristinik nu te mai preocupa si eu am aceeasi problema cu fetita mea ea are 2 ani si aproape 3 luni are 92 de cm si 12,3 kg dar cum imi spune medicul ca gras nu inseamna sanatos obezitatea la copii comporta o gramada de probleme
eu am o prietena are baietelul mai mic decit fetita mea cu 2 luni si cintareste 16 kg si acum medicul ia dat regim de slabit

eu nu ma mai stresez daca nu maninca inseamna ca nu ii este foame si nu insist sa vezi cind ii e foame cum papa[un pic cam rar] dar asta ebafta si sanatate
giorgios72
Si eu sunt de parere ca greutatea nu trebuie sa fie motiv de stres si asta o spun din proprie experienta, Ioana are 7 ani si jumatate si 20 de kg iar Damian la 1 an si 4 luni are 9600 g si sunt sanatosi tun amandoi
ancalorin
Bebele meu Lorin are 1 an si 5 luni si are 11.700 si 85 de cm ... nu este nici gras nici slab mwah.gif
ancalorin
CITAT(ancalorin @ Feb 20 2006, 01:49 PM) [snapback]44400[/snapback]

Bebele meu Lorin are 1 an si 5 luni si are 11.700 si 85 de cm ... nu este nici gras nici slab mwah.gif

Deja am crescut si m-am mai ingrasat si crescut un pic ... am 1 an si aproape 6 luni si 12.200 kg si 90 cm// yahoo.gif
nicostefanut
maria are 1an si 10 luni are 14kg si90cm inaltime
cris22tyna
Dea are 1 an si 8 luni si 13.200 kg, 89 cm yahoo.gif
cgaby
stef e mai mititel...deh...seamana cu parintii... 4.gif 3.gif
la 2 ani avea 12 kg si 86 cm.
asa ca..fiecare dupa cum e calapodul! dance.gif
Alina Daniela
Tudor are 1 an si 3 luni, in jur de 12 kg si 80 cm.
mihaelav
Andrei are 1 an si 4 luni si are 84.5 cm inaltime si 11,400 kg
mamicaalina
Andrei are 1 an si 4 luni si are 84.5 cm inaltime si 11,400 kg
Decit atit?
Pare mai grasan.
Fiu-meu are 13 kg, asa l-am cintarit eu , dar pare la fel ca Andreiu tau, deci cred ca nu era bun cintarul.Inaltime nu stiu cit are si are 1 an si 7 luni.In poza era mai mic avea tot 1 an si 4 luni.
mihaelav
Da, doar atat. Si ma chinui cu el cu mancarea........nu mai zic. Acum s-a mai dat pe brazda, dar a fost un chin. si eu ma si ambalez repede. Cand citesc in cartile ale cat ar trebui sa pape un copil la varsta lui, si vad cat papa el, ma ingrozesc. dar m-am mai linistit acum. il las sa pape in ritmul lui. Asta pentru ca il vad ca desi papa putin a asimilat si e in grafic cu greutatea.
cristinik

Noi tot silueta suntem 102.gif Avem 11.400 kg si 88 cm. Toata lumea imi zice ca este bine, la cresa la fel....far eu vroiam mai grasut un pic 17.gif
velijenco
[attachmentid=7431] Yasmina avea la 2 ani - 14Kg si 90 cm.
katia1978
Anamaria are la 2 ani 10 kg si 83 cm.
mihaelav
CITAT(katia1978 @ Jun 19 2006, 10:22 PM) [snapback]75943[/snapback]

Anamaria are la 2 ani 10 kg si 83 cm.

Inseamna ca noi suntem bine cu greutatea, ca mereu sunt necajita ca Andreiut nu papa asa cum trebuie. Mananca numai cu jucarii langa el si pacalit in toate modurile.
IUBITICA
[attachmentid=7574] OANA ALEXIA a noastra are 1 an, 4 luni si 2 saptamani si la 1 an si 3 luni avea 14 kg. si 83 cm. 41.gif
De o luna si ceva n-am mai cantarit-o. O vom face la medic la controlul de 1 an jumate!!

cris22tyna
CITAT(IUBITICA @ Jun 20 2006, 10:50 AM) [snapback]75996[/snapback]

OANA ALEXIA a noastra are 1 an, 4 luni si 2 saptamani si la 1 an si 3 luni avea 14 kg. si 83 cm. 41.gif

Mai papusica dar tu ai depasit-o si pe fi-mea ... esti o papacioasa cred dance.gif si eu care credeam ca fi-mea e o grasuna ! 9.gif mwah.gif

Deea mea are 13.800 kg si aprox. 91 cm dance.gif
Lori&Cristian
20.gif Noi suntem un pic mai micuti ... la 3 anisori avem 13.300 si 89 cm 39.gif o fi bine, n-o fi bine .... bine ca este sanatos dance.gif
katia1978
Anamaria se mentine cu succes la 10,5 kg si 83 cm la 2 ani si doua luni! 102.gif
onuta_dec
Tot ma uit pe la inaltimi ,mai ales, cred ca Daci o sa fie cam inalta 71.gif . Ea la un an avea 85 cm si 11 kg si 200.
Mira-Helena
Fetita mea Andreea are 2 si 1 luna si are 12 .700 si 90 de cm ,eu sunt foarte multumita de ea cum arata.Conteaza foarte mult si inaltimea parintilor.
Anca Barlici
Ioana mea la 1 an si 8 luni are 14,100 kg si 87 cm, e foarte vioaie si alearga tot timpul. Toata lumea ma intreaba ce-i dau sa manace. sincer, sunt paguba la gatit. Nu fac nimic special, ba din contra. Nu va mai faceti griji, important e sa fie sanatos. Iar intrebari de genul" e fetita?" sau "e baietel?" si e exact invers, stim si noua ni se intampla iar uneori ma oftic rau de tot. Domne, cand o vezi roz toata, nu intrebi daca e baiat...............offfff, ne cam omoara ideile/parerile altora..........pa, sanatate multa
Baby
Cristina are la 2 ani 13 kg si 87-88 cm.Sunt foarte multumita de ea,bine ca are si ea momentele ei cand mananca mai bine si cand nu.
cristinik

Noi am crescut, avem 2 ani si 8 luni, suntem la cresa, dar cu greutatea tot in urma suntem 102.gif Oricum , de cand l-am dus la cresa a mai pus ceva pe el, dar asta cand nu este bolnavior. Asa ca avem 12 kg si 90 cm. Asta este!

Sanatate la puiuti 25.gif
freedelia
John la 2 ani si 7 luni are 15-16 kg si 98-99 cm.
atuculan
buna fetelor!
fetita mea, alexandra, are 1 an si 9 luni si 11,5 kg si 87 cm. 69.gif
eu sunt multumita..la cat papa ea e foarte bine.
Mira-Helena
Andreea de 3 luni nu a mai luat deloc in greutate si nu prea vrea sa manance daca acum vreo 3 luni avea 12700 acum nu mai are nici atat 20.gif ,are 12 500 ,chiar a slabit si inaltime a luat doar 1 cm,of !
La 2 ani si 4 luni 12 500 si 91 de cm.
iolanda_minci
Robertel are aproape 15 kg si 92 cm inaltime la doi ani si aproape 4 luni. Si nu prea a mai luat in greutate in ultimul an. In al doilea an de viata nu mai iau atat de mult in greutate. E normal. Eu nici nu il mai cantaresc decat foarte rar. Daca el e vesel si sanatos nu ma mai preocupa prea mult problema asta. Mira-Helena fetita ta arata foarte bine si va fi destul de inalta, cred. daca e sanatoasa nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme.
madalina
Buna ziua!
Am si eu o printesa se 2 ani si 2 luni care la 2 ani avea 95cm si 16Kg...Maine o sa o cantaresc si masor sa va dau datele excte ca acum s-a culcat.
Nu este deloc grasa e foarte activa si energica, mananca mult si regulat. Inca bea 500 ml de lapte pe zi (nu de la san).
Va pupic.:* 6.gif wav.gif
Stefana
noi avem 10 kg si 84 cm la 1 an si 7 luni. mi-ar fi placut sa fim mai grasane, dar din pacate nu merge cu pompa... 102.gif
cje
noi la 1 an si 2 luni avem 85 cm si 13,135 kg
tic23tac
m-am linistit si eu fetelor citind inaltimea si greutatea puiutilor vostrii.
de curand roby a fost foarte racit si nu a mai vrut sa pape mai de loc.insa de 2 sapt mananca de parca ar vrea sa recupereze,insa tot slabut este.multa lume imi zice sa stau linistita ca asa este acum la ei.mai ales ca s-a inaltat si ca a inceput sa mearga,depune efort si slabeste.roby are acum 10kg jumatate si 82 cm inaltime si varsta de 1 an si 6 saptamani dar mie mi se pare f slab,asa il vad eu na.la bucute este grasun insa nu mai are nici un fel de colacel de grasime asa cum era bb.poate ca se mai schimba aspectul dar,mie tot mi se pare slab mai ales cand isi ridica manutele i se vad costitele.cred ca sunt c-am exagerata nu-i asa?toata lumea imi zice numai mie mi se pare ca nu exagerez.
pana la urma nu imi doresc sa fie el sanatos si mancacios ca acum si in rest...vedem noi,poate mai punem ceva kg 10.gif
pupici si multe kg si centimetrii inainte 6.gif
giulia_mamik
Fetelor,cam cati centimentri au crescut in medie,copii vostri intre 1 si 2 ani?Sunt curioasa fiindca vreau sa fac o comparatie sa vad cam cat de lunga o sa fie a mea la 2 ani caci mai toti imi spun ca e lungana...avea 76 cm la un an (9kg).
Sanatate la bebelusi
Nicolas
CITAT(giulia_mamik @ Mar 27 2007, 12:56 AM) [snapback]203721[/snapback]
Fetelor,cam cati centimentri au crescut in medie,copii vostri intre 1 si 2 ani?Sunt curioasa fiindca vreau sa fac o comparatie sa vad cam cat de lunga o sa fie a mea la 2 ani caci mai toti imi spun ca e lungana...avea 76 cm la un an (9kg).
Sanatate la bebelusi

giulia_mamik,pustiul meu ,la 1 an avea79.5cm si 9.700kg; la 2ani avea 89cm si 12.400kgAcum are 3ani si aproape 8luni,cantareste 16kg si are 102cm.In sept avea tot 16kg,dar ce sa facem ca am facut rinofaringita si am pierdut 2kg,cand am pus 1 kg si jumatate,am facut gastroenterita si ...iar am pierdut,am ajuns la 14kg.;ne-am mai revenit cu inca 1kg si jumatate si...am facut otita,dar aici am pierdut numai 0.500kg.Acum avem 16kg...si Dumnezeu sa ne ajute,pentru ca de cand am inceput gradinita(din sept),mergem des la doctor.Multa sanatate la toti.
atuculan
alexandra are 12,5 kg si 86 de cm. la nastere a avut 2800 gr si 51 de cm, iar la 1 an 10,7 kg, dar cm nu mai stiu exact.
lucia
Fii-mea la 1 an are 12 kg si 75 cm. 39.gif 39.gif 39.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.