AdrianaC
Dec 17 2005, 09:37 AM
La mine la serviciu nu s-a organizat niciodata petrecerea de Mos Craciun pentru copii. Se serbeaza intradevar, cu o petrecere pentru noi la munte si cadouri primite pentru fiecare angajat, plus bradut pe fiecare etaj si colinde, dar nu au facut niciodata o petrecere de Mos Craciun pentru copii.
La sotul meu in schimb, in fiecare an exista si o petrecere de Mos pentru copii si este foarte frumos. Anul trecut au mers la teatrul Tandarica, au urmarit si un spectacol pentru copii, apoi, bradutul si Mosul care ii chema pe fiecare in parte si ii intreba una-alta pana sa le dea cadourile, apoi masa de dupa cadouri ...
Foarte frumos.
La voi la serviciu se organizeaza petrecere de Mos Craciun pentru copii ?
g_nicoleta2000
Dec 17 2005, 12:19 PM
Eu vorbesc din postura angajatorului.
Avem 8 angajati si doar unul are copil asa ca sincer nu m-am gandit niciodata la mos craciun pentru el dar mi-ai dat o idee buna pentru anul acesta.
NOi dam prime de Craciun si atat, prefer sa nu le cumpar eu mancare si bautura ci sa hotarasca fiecare ce face cu suma din plicul lui.
Nu le-am organizat nici petrecere pentru ca decembrie este luna in care avem cele mai multe comenzi, se munceste pe rupte si nu am reusi sa avem o zi libera. Iar sambata si duminica nu as vrea sa le-o stric sa ma vada iar.
Dar organizam in fiecare an Mos Craciun pentru copii de la scoala 1-4 din satul Hertioana. Anul acesta sunt la scoala 6 copii dar vor mai veni 2 de la grupa pregatitoare asa ca mosul va veni la 8 copii.
In firmele mari organizarea Mosului este des intalnita si administratorilor le este usor decontarea premiilor pe firma. Pe cand la societatile mici ( ca a noastra) banii de premii si pt. mos craciun sunt din buzunarul nostru si nu se deconteaza prin societate pentru ca profitul nu permite acordarea de premii.
AdrianaC
Dec 21 2005, 05:07 AM
Maine este petrecerea de Mos Craciun pentru copii la sotul meu la serviciu. Cred ca o sa mearga doar el cu Alice, ca parca nu m-as duce si cu Andrei printre toti copilasii aceia (unii mai merg si pe la gradinita, scoala si cum epidemia de rujeola e in floare, gripa nu e nici ea departe...).
Sper sa se descurce, dar mai vedem cum mergem pana la urma.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.