leut
Dec 7 2005, 11:30 AM
Cred ca o sa supar cateva persoane da' nu ma pot abtine...
De cateva zile am observat postarea unor topic-uri ciudate...poate sunt eu mai selectiva, nu stiu. Scuze daca gresesc si cer sa fiu atentionata.
Nu vreau sa fiu carcotasa dar calitatea forumurilor cred ca vine din substanta pe care o au temele propuse.
Deja simt ca trei ursuleti nu mai este ce era inainte si anume INFORMATIE si buna dispozitie.
Nu spun, Doamne fereste, sa ne limitam doar la informatii despre burtici sau mamici, dar simt ca forumul se incarca prea mult cu lucruri ce mi se par puerile.
Voi ce parere aveti?
Roxanel
Dec 7 2005, 12:08 PM
Eu cred ca pe forum ar trebui sa fie informatii de la cele mai puerile pana la cele mai academice. Pentru cineva care trece pentru prima data prin aceasta experienta (de a fi mama) toate informatiile sunt binevenite. Dupa aceasta ramane la laltitudinea fiecaruia ce informatie considera sau cui da crezare. E mai bine sa ai informatii din zece parti pe care sa le poti compara intre ele decat 2 (proaste, puerile, academice,etc). Eu una ma documentez despre acest subiect in masura timpului disponibil dar pot sa spun ca aici am gsit informatii care nu le-am gasit in nici o carte sau nu mi-ar fi trecut prin gand ca voi avea nevoie de asa ceva. Cat despre subiectele care nu sunt legate de sarcina le gasesc binevenite. Mamele mai vor sa se si destinda nu numai sa citeasca despre probleme de sanatate si asa mai departe ...
leut
Dec 7 2005, 12:16 PM
Da Roxanel, ai dreptate...incercam sa fac referire la cateva persoane, ce-i drept putine, foarte putine la numar, atat de putine ca totul se reduce pana la urma la una. N-am vrut sa spun asta dar uite ca m-ai fortat. Si poate bine ai facut, asa am avut curajul sa o spun.
Am crezut si cred in continuare ca daca vade mesajul meu, o sa inteleaga.
Sper sa nu regret ca am spus lucrurilor pe nume. De obicei nu mi se intampla sa regret dar niciodata nu e prea tarziu.
veronica_2005
Dec 7 2005, 02:37 PM
mitzule, nu stiu despre ce subiect este vorba, dar daca lumea scrie... lasa-l in pace. daca nu scrie nimeni... atunci poate o sa il inchida admin.
leut
Dec 7 2005, 03:22 PM
ok. De fapt nu am facut decat sa-mi spun pasul.
Exista, intr-adevar, si posibilitatea de a ignora ceea ce nu-ti convine, ceea ce am sa si fac.
g_nicoleta2000
Dec 8 2005, 03:38 PM
Eu am o problema cu repetarea topic-urilor. Multe fete nu se iuta si " in urma" si avem pe acelasi subiect o gramada de noi topic-uri pe subiecte vechi.
Ai su tu dreptate Leut cu topicuri slabe care nu incita conversatie dar eu le ignor si gata. Partea proasta este ca brusc sunt atat de multe topicuri de ametesti.
leut
Dec 8 2005, 05:08 PM
CITAT(g_nicoleta2000 @ Dec 8 2005, 03:33 PM)
Partea proasta este ca brusc sunt atat de multe topicuri de ametesti.
[snapback]23604[/snapback]
Ai dreptate. Adica PUNCT.
veronica_2005
Dec 11 2005, 08:05 PM
asta cam asa e ca se repeta, dar si eu am scris aiurea pana m-am dat pe brazda si am aflat cum e cu cautarea subiectelor samd... scriam pe unde apucam
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.