subiectul acesta, este cel mai curajos, din cate am citit eu aici,
parerea, mea... nu stiu cu ce sa incep.
Nu pot sa ma bag in amanunte, dar pe scurt, cateva metode,
Cand esti supernervoasa, tu, ca parinte, normal ca ai impresia ca PITICUL face nu stiu ce. Orice traznaie, in mod normal, nu starneste decat haz, IN MOD NORMAL.
cand esti nervoasa, incearca o bataie cu perinile lasand pe micutzul dv., sa castige, sa fie epuizat. Ei nu vor decat sa invinga!! Parintele!!
Cereti copilului sa faca ceea ce doriti, si in functie de varsta copilului, trebuie lasat sa se gandeasca, nu ii cereti un raspund atunci, ca nu are cum!!
Timpul lasat copilului, este de 1 min. la an. aSTA AM CITIT/O INTR/O CARTE!!
Deci, daca am copilul de 3 ani jumatate, ii las timp de reactie 3 min. jumatate, si imposibil sa nu inteleaga, poate aveti impresia ca uita, nu este asa, ii adresati intrebarea, si urmarea la care va asteptati din partea lui, (daca doriti)si ii cereti parerea, DA, sau NU, lasati copilul sa " rumege" si apoi, toate bune. Ii sugerati inainte si o " pedeapsa" in caz de NU. care trebuie neaparat aplicata daca primiti acest raspuns, nu amenintati in van, este absurd.
Evitati sa/i aruncati copilului la nervi, cuvinte grele, este o greseala enorma, si nu spuneti absurditi, etse greu, foarte greu, dar devine, toate aceste, un tic, un tic bun,
Bataia e un tic!! un tic rau.
Eu, ma straduiesc, si reusesc, nimic nu te poate dobora mai tare ca om, decat sa te urasca un copil, el tine minte, nuu iarta, si pedepseste aspru parintele la maturitate.
Succes fetelor, va doresc sa fiti calme sa fiti mai constiente ca acesta metoda nu e de joaca!!!
daca doriti, va mai pot da metode, de ce nu??
eu incerc orice, nu stii ce functioneaza, copii sunt atat de diferiti... si incercati orice, numai bataie_ Nu, morala_ Nu.
oare putem infiintza un subiect, ceva de genul... l/as bate, pentru ca....(povestea)...ce sa ma fac???