Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Glaucom Pigmentat
Discutii Despre Copii > Informatii > Sanatate
Anaxor
La un control de rutina acum vre o doua luni , mi sa spus ca sufar de glaucom pigmentat . Am cautat pe internet dar nu am gasit foarte multe date . Daca aveti careva dintre voi , fetelor cunostinte despre asa ceva , poate imi impartasiti si mie .
Nu inteleg de la ce l -am facut de la varsta asta 37 ( ani ) .
Ceea ce stiu pana acum despre aceasta boala , este ca nu prea exista tratamente , este degenerativa si faza finala este orbirea .
mila
Draga anaxor, glaucomul pigmentat este o forma rara de glaucom cauzata de depozitele de pigment din iris care impiedica eliminarea fluidului din ochi si creste, astfel, tensiunea intraoculara, care este principalul simptom al glaucomului. Simptomele Boala apare in special la persoanele albe cu varsta cuprinsa intre 30 si 40 de ani si ii afecteaza mai mult pe barbati decat pe femei. Glaucomul, in general, nu se vindeca, ci se tine doar sub control. Cumnatul meu are glaucom. Are 30 de ani si isi pune regulat picaturi in ochi. Eu te-as sfatui sa nu te ingrijorezi prea tare. Trebuie doar sa incepi cat mai repede tratamentul si sa tii boala sub control. Nu te speria, nu vei orbi. Cazuri de orbire exista, intr-adevar, insa doar la cei care descopera boala intr-un stadiu foarte avansat, cand procesul de orbire a inceput deja. Daca iti pui cu regularitate picaturile nu are ce sa se intample. Capul sus! 6.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.