Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Celulita Bat-o Vina!
Discutii Despre Copii > Informatii > Sanatate
Pages: 1, 2
leut
DA. Un subiect tabu pentru unele dintre noi.
Pentru mine nu, doar un motiv in plus ca sa-mi revin dupa nastere.
Se spune ca 90% dintre noi suntem lovite de aripa celulitei. Mie asa-mi place sa spun ca celulita ar fi o pasare care-si are aripile pe coapsele mele... 24.gif .
Inainte, cand faceam sport, masaje, nu se vedea...ei, ea era da' nu se vedea.
Pe perioada sarcinii, am facut eu miscare, dar in depozite am primit marfa: GRASIME la pret redus 4.gif . Si acum avem ceva pe stoc, de fapt se vinde 2 in 1 adica grasime si celulita!
Ia sa vedem...voi aveti asemenea probleme?
Cum putem sa luptam?
mihaela75
Am luptat si eu o perioada cu celulita si a dat rezultate dar apoi m-am lenevit.E greu,cere mult timp si rabdare.Concret: in fiecare seara faceam dus si ma frecam cu crema anticelulita Dove.Apoi ma infasuram cu folii si ma culcam.Dimineata ma trezeam lac de transpirata pe sub foliile alea.Le dadeam jos si seara o luam de la capat .Rezultatele s-au vazut dupa o luna iar dupa doua luni chiar ma puteam lauda.Dar m-am plictisit si am lasat-o balta. 18.gif
sibel
de ce ai renuntat daca aveai si rezultate? trebuia sa continui sa ne dai lectii...
mihaela75
24.gif Pai o lectie doar sunt in stare sa va dau( din ce am observat eu): cremele anicelulita sunt ele bune dar tre' sa le folosesti mereu.Dupa ce renunti,nenorocita de celulita apare iar... 102.gif
leut
Cu crema sau fara crema, celulita nu cred ca trece. Eu cred ca sportul si masajul fac minuni, bine daca sunt combinate cu cremele anticelulitice, succesul e garantat.
La mine, inainte de a avea fetita, masajul si sportul faceau minuni. Parca-l aud pe sotul meu cum spunea: draga, anul asta la mare nu se vedea deloc. Bineinteles ca dupa patru luni de masaj (pe care mi-l faceam singurica) nu se mai vedea.
Cu cremele e o alta istorie.
Acum am inceput din nou masajul, de data asta la o sala...ca nu mai pot sa stau sa-mi fac, ma tine colacelul de pe burtica 20.gif .
Sunt curioasa, voi ce ati folosit pana acum si cu rezultate vizibile? Dar pe bune, nu din citite...
mihaela75
Aaa...pai stai ca n-am spus esentialul...Crema fara masaj intr-adevar nu face doi bani.Ma frecam de ma dureau mainile ca sa intre crema in piele si ca sa disperseze pungutele( cica 39.gif ).De-asta am si renuntat ,era prea dificil 40.gif
bruna
Sport si alimentatie rationala.
De aproape un an a aparut(reaparut) si la mine "coaja de portocala".De cand cu sedentarismul (cam 3 ani)am mai slabit si vreo 2 kg,am ajuns la 50kg iar funduletul si piciorusele au devenit mai pufoase. Imi doresc sa raman insarcinata,trebuie sa fac cezriana si daca la alte zone ma mai pricep sa scap de celulita,cu burtica ce o sa fac ?
In fine,la mine functioneaza urmatorul "program"
-sport :genoflexiuni,fandari si mers in fandari,mersul piticului(hm,ce mai doaare),urcat trepte cate doua,alergare zilnica usoara timp de cateva minute. Daca fac toate astea zilnic,in cateva luni imi revin
Mi-am mai cumparat(150 lei maxim) niste greutati(usnt de 1-1,5 kg si mai mult )care se fixeaza la maini si picioare cu arici(inauntru au pilitura de fier) si sunt bune pt diverse miscari simple.Eu mi le prind la picioare,ma asez pe marginea patului uitandu-ma la tv sa nu ma plictisesc ,ma tin cu mainie de marginea patului si ridic picioarele.Doare dar e eficient.
-alimentatie ; aici imi respect interdictiile(la inceput imi era pofta rau,insa in timp m-am obisnuit sa ignor);nu patiserie,nu prajit,nu prajituri.
Consum numai carne de pui( foarte rar am scapari),salate,ulei de masline,orice fruct,orice leguma.imi place mancarea gatita ,insa sa nu fie grasa,supele de asemena.Paine-doar cea neagra
Soluitia cea mai rapida si eficienta ar fi abonamentul la o sala ,sedinte 3-4 saptamanal
kiki
Si pe mine m-a atacat celulita asta.
Am folosit tot timpul creme, dar bineinteles ca am dat banii degeaba pe ele, ca nu ma tineam de masaj. faceam masaj, o seara, doua, trei, dar apoi ma lua lenea. Acum dupa ce am nascut trebuie sa ma apuc de masaj, dar de data asta trebuie sa ma si tin de el. Si miscare, pt ca nu cred ca crema fara miscare face minuni. 39.gif
mihaela-stefi
EU CU BICICLETA DE CAMERA UITINDUMA LA TELEVIZOR FAC IN FIECARE ZI CITE O JUMA DE ORA DUPAIA CIND IES CU FETITA LA PLIMBARE IES CU BICICLETA SI POT SA VA SPUN CA SINT BUNE REZULTATE
leut
Pai da, fetita ta are deja doi anisori. Si eu am un fel de Orbitreck dar nu stiu daca pot sa fac exercitii, eu inca alaptez - masa e numai laptic din san - asa ca mi-e frica sa nu-mi afecteze lactatia. Am zis ca dupa sase luni o sa ma duc si eu la sala...da' sa vedem!
kiki
Voi ce creme anticelulitice folositi? dau rezultate? Eu am una de la Avon, dar pt ca nu am perseverat normal ca nu da rezultate. 10.gif
leut
Pentru ca am card Sensiblu, am primit o reducere de 20% la Elancyl. De fapt era un cadou ce continea si un sampon Klorane. Am inceput sa-l folosesc abia de o saptamana. Lasa sa mai treaca timpul si-ti voi spune.
Pana acum am mai folosit creme de al Avon, Gerovital dar am observat ca daca nu le combini cu un regim echilibrat si miscare, nu fac doi bani.
freedelia
Eu si celulita suntem amice vechi, inca de cand eram slaba moarta o aveam, si am luptat cu ea in toate felurile. Ideea e ca daca dispare si te culci pe-o ureche si te lenevesti, imediat reapare.

La mine a functionat cel mai bine unporgram combinat de masaj anticelulitic (care doare de plangi), impachetari cu parafango si electrostimulare musculara. Astea le-am facut la o luna dupa ce am nascut cu cezariana (mai putin electrostimularea, pe care nu as fi putut sa o suport pe abdomen) si au dat rezultate uimitoare (bine, ma si cam infometam).

Alte dati am combinat mersul la sala intensiv (minim de 3 ori pe saptamana, cateodata si de 5-6 ori) cu parafango, alteori cu masajul, si un regim alimentar bazat pe fructe si legume, ceva lactate...

Se poate scapa de celulita, dar e greu si reaparae daca nu continui lupta cu ea si dupa ce apar rezultatele.
leut
Asa e, odata declarat razboi tebuie sa mentii flacara aprinsa! Eu cred ca un regim normal de viata, fara excese, si putintica miscare tin celulita sub control. Macar sa nu se vada, sa fie, na, da' sa nu se vada 102.gif
A propos: am primit pron posta un pliant cu aparate care mai de care mai sofisticata. Aveti idee aparatul de masaj , ala cu benzi, da rezultate?
Trebuie sa-l cumperam sau mergem numai la sala?
freedelia
Aparatele alea cu benzi sunt FRECTIE LA PICIOR DE LEMN, nu fac nimic, doar te relaxeaza, sunt bune sa le folosesti la sala ca relaxare la sfarsit, dupa ce ai lucrat zdravan, sa relaxeze muschii un pic, ca la slabit nu ai nici un rezultat cu ele, nici la celulita, sunt asa, ca o mangaiere.
littleone
Mie mi-a disparut celulita si orice urma de aripioara numai cand am facut sport la greu. Am folosit multe creme, dar nici una nu a avut un rezultat cat de cat vizibil. Din pacate, eu nu pot sa apelez la masaj anticelulitic ca am fragilitate vasculara si m-as umple de vanatai. Cred ca nici electrostimularea nu e buna pentru mine ca am inteles ca tot asa as pati. Parca exista niste impachetari care nu se fac la cald ...
valentina75
Fetelor eu am auzit ca rezultate bune se obtin cu masaj cu ulei de masline si infasurari in folie.ramine de vazut.
leut
Da, asa e. Folia te ajuta sa transpiri si daca te mai dai inainte si cu o crema e foarte bine. Poti sa te urci si pe bicicleta asa infofolita...miscarea iti grabeste procesul de transpiratie numai ca dupa asta trebuie sa te hidratezi cu o crema... 5.gif
Dudu
Buna, tuturor!

Exista o Trusa anticelulitica ce da rezultate SUPER! Sotia mea a folosit-o si acum sunt mandru de cum arata!
Va stam la dispozitie pe adresa dudu.dudui@email.ro

Sa aveti parte numai de iubire si fericire!

Dudu
leut
Poti sa ne dai si alte detalii sau te contactam pe mail?
Takahashi Alina
Fetelor, eu inainte de a ramane insarcinata scapasem intr-o foarte mare proportie de celulita.
Am auzit si eu acest pont la o rusoaica si am zis sa incerc ca nu strica si e ieftin.
Am facut masaj cu miere de albine in fiecare zi, inainte de dus.
Am aplicat mierea pe piciorul drept, pana la genunchi ( inclusiv fese ) si am inceput sa ma plesnesc intr-un ritm suportabil pana cand mierea se intarea. Dupa care, treceam la piciorul stang si la urma lasam abdomenul si bratele.
Acum celulita a reaparut, dar dupa ce voi naste, voi recurge din nou la acest masaj cu miere.
kiki
CITAT(Takahashi Alina @ Jan 16 2006, 03:33 PM)
Fetelor, eu inainte de a ramane insarcinata scapasem intr-o foarte mare proportie de celulita.
Am auzit si eu acest pont la o rusoaica si am zis sa incerc ca nu strica si e ieftin.
Am facut masaj cu miere de albine in fiecare zi, inainte de dus.
Am aplicat mierea pe piciorul drept, pana la genunchi ( inclusiv fese ) si am inceput sa ma plesnesc intr-un ritm suportabil pana cand mierea se intarea. Dupa care, treceam la piciorul stang si la urma lasam abdomenul si bratele.
Acum celulita a reaparut, dar dupa ce voi naste, voi recurge din nou la acest masaj cu miere.
[snapback]32116[/snapback]

Si chestia asta se curata presupun cu apa calda...sau nu?
Takahashi Alina
Bineinteles, se duce dupa piele folosind apa calda...sau rece, dupa preferinte 10.gif
onutza81
Pana sa raman gravida nu am avut probleme cu celulita. Din ce am citit mai sus imi dau seama ce norocoasa am fost pana acum. 17.gif Sarcina mi-a adus pe langa bucuri si multe firicele rosii pe sani, fese si mai nou pe abdomen. Banuiesc ca, aceste firicele tot celulita sunt. Nu stiti, astea trec dupa nastere in proportie de 100% sau mai raman si trebuie sa le declaram razboi? Tot asa trebuie tratete cu creme anticelulitice, masaje...etc?
Sper sa scap de ele pentru ca arata asa urat.
leut
Firicele rosii Onuta? Ai grija sa nu fie cumva vergeturi ca astea ori se estompeaza greu ori nu trec . Vezi ca sunt creme speciale si nu te lasa ca o sa fie mai greu mai incolo.
Celulita este "coaja de portocala", aia pe care eu o pun in vin fiert! 24.gif
Daca-ti cuprinzi zona respectiva intre degete si ai celulita ai s-o observi. Dar poate nu ai! 5.gif
stosymon
yahoo.gif Eu am scapat de celulita !! dance.gif Fac masaj de cand am nascut, o data, de doua ori pa saptamana cu ulei de masline amestecat cu miere iti face o piele ca de bb-lus.La mine a mers, incercati si voi ! mwah.gif
onuta_dec
Am zis sa ma alatur si eu clubului 24.gif ca deh... celulita am din plin. Am avut ceva si inainte de a ramane insarcinata, dar luptam cu ea sarind coarda zilnic. Ceva rezultate s-au observat.Dar in ultimele 2 luni de sarcina m-am ingrasat brusc. A fost ca o explozie... de grasime...de celulita... si bineinteles si de vergeturi 102.gif Acum as vrea sa reiau sariturile :) dar stau la bloc si daca as sari afara s-ar uita toti ciudat la mine. Insa principala problema este ca am nascut prin cezariana si ma deranjeaza zona daca sar prea mult coarda. Si uite asa ... am ajuns sa arunc o privire ca sa invat si eu din experientele si sfaturile voastre.Ma bazam ca aparatul acela cu benzi ajuta.... 33.gif ca as fi vrut sa-mi iau.
puoay
La mine functioneaza urmatoarele chestii, combinate dar obligatoriu toate!

Sport - jogging,fitness sau aerobic (bicicleta nu prea are eficienta doar ea singura)
Masaj anicelulitic, bineinteles cu crema anticelulitica
Obligatoriu apa 1,5 - 2 l pe zi
Alimentatie cat mai naturala : fructe si legume (in special), lactate slabe, carne slaba (peste, pui, vita), fara prajeli in ulei (gratarul este permis), FARA DULCIURI (doar fructe pe post de desert), FARA PAINE si pe cat posibil la cina numai alimente usoare, preferabil salate. Bineinteles cu 3 ore inainte de culcare nu mai papam nimic.

Pare destul de greu sa te tii de un astfel de regim de viata dar sa stiti ca nu e chiar asa dificil. Daca ai vointa si vrei sa arati bine, te tii de el. Eu am incercat si pe bucatele, am zis ca daca fac sport este suficient. A avut efect dar nu in totalitate.Masaju singur nu prea a avut efect.

Asadar vointa si succes!
Roxi_J
La mine incepe sa ma paraseasca yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif si nu pot spune ca ii voi duce dorul! Incetisor incetisor in vreo doua luni si un pic, cu un piculet de exercitiu si cu un gel anticelulitic se duce!!!! yahoo.gif Dupa nastere aveam celulita pana la genunchi, iar pe fund, nu mai spun: era ca la ea acasa. Acum se mai vede doar foarte estompat daca tin fundul relaxat, s-a uniformizat aspectul pielii, iar mai tare se vede doar daca incordez muschiul, iar aia de pe picior e si ea pe duca. yahoo.gif
MELA21
CITAT(puoay @ Apr 23 2006, 09:55 PM) [snapback]59296[/snapback]

La mine functioneaza urmatoarele chestii, combinate dar obligatoriu toate!

Sport - jogging,fitness sau aerobic (bicicleta nu prea are eficienta doar ea singura)
Masaj anicelulitic, bineinteles cu crema anticelulitica
Obligatoriu apa 1,5 - 2 l pe zi
Alimentatie cat mai naturala : fructe si legume (in special), lactate slabe, carne slaba (peste, pui, vita), fara prajeli in ulei (gratarul este permis), FARA DULCIURI (doar fructe pe post de desert), FARA PAINE si pe cat posibil la cina numai alimente usoare, preferabil salate. Bineinteles cu 3 ore inainte de culcare nu mai papam nimic.

Pare destul de greu sa te tii de un astfel de regim de viata dar sa stiti ca nu e chiar asa dificil. Daca ai vointa si vrei sa arati bine, te tii de el. Eu am incercat si pe bucatele, am zis ca daca fac sport este suficient. A avut efect dar nu in totalitate.Masaju singur nu prea a avut efect.

Asadar vointa si succes!

Pey si ai obintul rezultatul asta magnific doar cu gel??? 39.gif Da-ne si noua detalii...eu una nu stiu cum sa mai scap de ea

CITAT(Roxi_J @ May 31 2006, 08:58 AM) [snapback]69908[/snapback]

La mine incepe sa ma paraseasca yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif si nu pot spune ca ii voi duce dorul! Incetisor incetisor in vreo doua luni si un pic, cu un piculet de exercitiu si cu un gel anticelulitic se duce!!!! yahoo.gif Dupa nastere aveam celulita pana la genunchi, iar pe fund, nu mai spun: era ca la ea acasa. Acum se mai vede doar foarte estompat daca tin fundul relaxat, s-a uniformizat aspectul pielii, iar mai tare se vede doar daca incordez muschiul, iar aia de pe picior e si ea pe duca. yahoo.gif

fool.gif in loc sa te intreb pe tine am nimerit la puoay...si pe mine ma nelinisteste celulita asta care parca la mine cel putin nu are leac...cum ai obtinut rezultatul asta uimitor?SI DOAR IN DOUA LUNI...numai cu gel...
VREAU SI EU.... 20.gif
leut
yahoo.gif se pare ca si pe mine ma paraseste!!!
Acum trei saptamani am inceput o dieta, zic cu naturala, bazata pe disocierea alimentelor. Am slabit 5 kg dar am facut si fac in continuare sport. Dupa fiecare repriza de sport folosesc Elancyl. Vreau sa spun ca dupa atata timp, aproape ca nu se mai vede, carnea este mai fina si mai elastica...ce mai, arata foarte bine.
yahoo.gif
corinuta&BB
Si eu sunt disperata de celulita asta si parca nu mai scap...trebuie evitata ciocolata de fapt dulciurile in general si sa beau cat mai multa apa,sper sa reusesc. Cat despre creme antincelulita ce folositi?
natty
CITAT(onuta_dec @ Apr 23 2006, 09:20 PM) [snapback]59285[/snapback]

Am zis sa ma alatur si eu clubului 24.gif ca deh... celulita am din plin. Am avut ceva si inainte de a ramane insarcinata, dar luptam cu ea sarind coarda zilnic. Ceva rezultate s-au observat.Dar in ultimele 2 luni de sarcina m-am ingrasat brusc. A fost ca o explozie... de grasime...de celulita... si bineinteles si de vergeturi 102.gif Acum as vrea sa reiau sariturile :) dar stau la bloc si daca as sari afara s-ar uita toti ciudat la mine. Insa principala problema este ca am nascut prin cezariana si ma deranjeaza zona daca sar prea mult coarda. Si uite asa ... am ajuns sa arunc o privire ca sa invat si eu din experientele si sfaturile voastre.Ma bazam ca aparatul acela cu benzi ajuta.... 33.gif ca as fi vrut sa-mi iau.

iti recomand un chilot elastic pe durata exercitiilor fizice. eu il folosesc la orele de aerobic si nu am nici o problema. aceeasi problema am avut-o si eu pentru ca si eu am nascut prin cezariana.
onuta_dec
CITAT(natty @ Jun 1 2006, 08:58 AM) [snapback]70276[/snapback]

iti recomand un chilot elastic pe durata exercitiilor fizice. eu il folosesc la orele de aerobic si nu am nici o problema. aceeasi problema am avut-o si eu pentru ca si eu am nascut prin cezariana.

Mersi fain, insa acum a trecut. Eu incercasem saritul coardei dupa 2-3 luni de la nastere si ma deranja, adica ma durea locul operatiei de la efort. Acum la 1 an nu mai am probleme. mwah.gif
CarmenA
Eu m-am apucat de ieri de masaj. Si imi face si anticelulitic. Vreau sa zic ca am o febra musculara pe picioare, de zici ca am alergat 100 km.
Maseuza mi-a dat un sfat. Daca nu imi place sa merg la sala ( si nu imi place), inainte sa ma apuc de facut curat prin casa, de dat cu aspiratorul si lucruri de astea, sa ma dau cu o crema anticelulita, pe urma sa ma infasor in tipla din aceea transparenta de la bucatarie, cu care invelim mancarea, pe urma sa imi pun niste dresuri groase, si sa ma apuc de treaba. Cica asa voi transpira foarte mult si asa o sa mai dau jos si din celulita, pe langa masajul care mi-l face ea. 3.gif
onuta_dec
CITAT(CarmenA @ Jun 1 2006, 09:40 AM) [snapback]70304[/snapback]

Eu m-am apucat de ieri de masaj. Si imi face si anticelulitic. Vreau sa zic ca am o febra musculara pe picioare, de zici ca am alergat 100 km.
Maseuza mi-a dat un sfat. Daca nu imi place sa merg la sala ( si nu imi place), inainte sa ma apuc de facut curat prin casa, de dat cu aspiratorul si lucruri de astea, sa ma dau cu o crema anticelulita, pe urma sa ma infasor in tipla din aceea transparenta de la bucatarie, cu care invelim mancarea, pe urma sa imi pun niste dresuri groase, si sa ma apuc de treaba. Cica asa voi transpira foarte mult si asa o sa mai dau jos si din celulita, pe langa masajul care mi-l face ea. 3.gif

39.gif Am si eu o nedumerire? Ai si tu celulita? Ca am vazut niste poze cu bebelina ta si ti se vedeau perfect picioarele si erau ... perfecte. Daca tu ai celulita oare a mea cum s-o numi? 102.gif 13.gif
CarmenA
9.gif Onuta, nici nu stiu ce sa iti zic. Sigur ca am. Toate avem. Numai ca la unele celulita e mai vizibila si la altele mai putin vizibila. Eu ma compar cu cum eram inainte de sarcina si normal ca mi se pare ca am foarte multa. Imi doresc sa ajung sa arat cat mai repede la fel ca inainte, numai ca de data asta sa am si bebica in brate.
natty
din cate mi-au spus si mie persoanele de specialitate(maseuze)pe care le-am intrebat, adevarul este ca celulita nu se vindeca niciodata. oricate tratamente, exercitii fizice, masaje,etc ai face, celulita se duce dar nu in totalitate.
este bine ca celulita sa nu fie lasata sa avanseze, pentru ca este de doua feluri: veche-care trebuie muncit ca sa ai rezultate cat de cat vizibile si cea in stadiu incipient-sa zic asa-care este o forma mai usoara.
iti poti da seama de cea veche in momentul cand deja pe zonele afectate ai ''gropite''-cum se spune.cea incipienta este vizibila numai la strangerea intre doua degete a zonei afectate.
si inca un lucru: se spune ca celulita ar fii ereditara.
onuta_dec
CITAT(CarmenA @ Jun 1 2006, 05:19 PM) [snapback]70515[/snapback]

9.gif Onuta, nici nu stiu ce sa iti zic. Sigur ca am. Toate avem. Numai ca la unele celulita e mai vizibila si la altele mai putin vizibila. Eu ma compar cu cum eram inainte de sarcina si normal ca mi se pare ca am foarte multa. Imi doresc sa ajung sa arat cat mai repede la fel ca inainte, numai ca de data asta sa am si bebica in brate.

Aici ai dreptate. Mereu ne comparam cu ceva mai bun si tindem spre si mai bun. Asa suntem noi femeile ca barbatii nu-si fac probleme. Eu iti doresc sa ajungi cat mai repede cum ai fost, din punct de vedere fizic mwah.gif

nattysi inca un lucru: se spune ca celulita ar fii ereditara. Asa stiu si eu. Mama era o slabanoaga, dar a afectat-o si pe ea celulita in timpul sarcinii si se pare ca are un metabolism lent. Asta e ideea de fapt. Asta se mosteneste si de aici normal o predispozitie spre ingrasare si totodata si pentru celulita, ca de, acolo unde sunt celule grase multe se acumuleaza si apa 35.gif
ancutzica
CITAT(natty @ Jun 1 2006, 05:47 PM) [snapback]70525[/snapback]

din cate mi-au spus si mie persoanele de specialitate(maseuze)pe care le-am intrebat, adevarul este ca celulita nu se vindeca niciodata. oricate tratamente, exercitii fizice, masaje,etc ai face, celulita se duce dar nu in totalitate.
este bine ca celulita sa nu fie lasata sa avanseze, pentru ca este de doua feluri: veche-care trebuie muncit ca sa ai rezultate cat de cat vizibile si cea in stadiu incipient-sa zic asa-care este o forma mai usoara.
iti poti da seama de cea veche in momentul cand deja pe zonele afectate ai ''gropite''-cum se spune.cea incipienta este vizibila numai la strangerea intre doua degete a zonei afectate.
si inca un lucru: se spune ca celulita ar fii ereditara.

Exista 2 tipuri de celulita:
1. cea pe care o are toata lumea, care nu e boala, care e mai vizibila la femei (caci si barbatii au). In ultimile luni de sarcina apare "ca o explozie" pentru a asigura dupa nastere substantele necesare bebelului prin lapte. O parte din ea dispare dupa alaptare naturala, restul se atenueaza prin exercitii. E normal sa o ai, chiar si cele ce fac sport de perfomanta au, insa nu se vede atat de tare aspectul de coaja de portocala.
2. se numeste tot celulita, insa apare ca rezultat al unei alimentatii nesanatoase si a sedentarismului. este considerata de unii medici drept boala. este o acumulare de grasime in exces, o inflamare a tesuturilor pielii. se trateaza, din ce am auzit eu, cu operatie urmata de regim, exercitii fizice.

Ceea ce marea majoritate a mamicilor considera ca este o maaaaare problema, este de fapt un lucru natural, normal sa se intample. Poti sa ajuti la diminuarea aspectului prim masaj, sau plimba-ti bebelul in ham cate 2 ore pe zi (daca nu e prea greu), fa sport ( nu neaparat exercitii dificile), mananca sanatos fara sa te infometezi, bea apa. Si nu uita ca cel mai important este sa te simti tu bine, sa te simti tu frumoasa, chiar daca nu esti perfecta ca si corp.
campiandaniela
Si eu am avut celulita putin inainte de a ramine insarcinata dar dupa nastere ,n-am cuvinte ,as vrea sa scap de ea dar nu prea pot ,sunt aproape toata ziua cu fetita ,cu creme de la Avon am incercat si eu dar nu se vede nu stiu ce voi vedea pe viitor ce timp voi avea si de mine .
SANZIANA
La noi e la moda elctrostimularea si sauna combinata cu parargil sau Parafango(impachetare la rece) si reflexoterapia.Am inceput si eu si pot sa spun ca dupa 3 sedinte deja se simte.E tratamentul ideal pt puturosi si ca adjuvant in timpul liber cea mai buna crema e cea de la Vichy .E cam scumpa , ce-i drept dar merita
Vara mea dupa 1 luna ,cca 2 tuburi folosite nu mai are gram de celulita.Eu am ales aceasta optiune pt. ca sala nu-i de mine, prefer sa merg si in 3 ore sa stau intinsa si sa se ocupe altcineva de mine.Cine isi permite ,trebuie sa incerce, 12 sedinte la noi costa cca 5.000.000 lei si crema de la Vichy cca 800.000 lei
monciq
Cellu M6 - tratament eficient impotriva celulitei

cititi aici:http://www.ele.ro/print_4284.html
onuta_dec
Cinci mituri false despre celulita

Despre acest subiect s-a scris, se scrie si se va mai scrie... mult. Este firesc sa se intample astfel: majoritatea femeilor se confrunta cu aceasta problema si incearca pe toate caile sa se informeze, sa gaseasca metode de tratament si de prevenire... Nu e de mirare ca, pe fondul avalansei de informatii care apar, se strecoara si unele greseli care se transforma in mituri. Numai ca acestea nu au nimic in comun cu adevarul.

Mit: consumul de apa va diminua celulita

Fals. Daca nu suferi de deshidratare patologica, apa nu va contribui la imbunatatirea circulatiei sangelui si al eliminarea toxinelor. Dimpotriva, consumul excesiv de apa poate conduce la agravarea celulitei, pentru ca aceasta este formata, in definitiv, din grasimi, toxine si... apa.

Mit: exercitiul fizic previne celulita

Fals. Pana si sportivele de performanta pot sa aiba celulita. Cu toate acestea, cu cat faci mai multa miscare, cu atat metabolismul este mai bine stimulat, deci grasimile se ard mai repede, iar masa musculara este tonifiata.

Mit: liposuctia elimina celulita

Fals. In realitate, eliminarea stratului de tesut adipos situat exact sub epiderma poate agrava nesuferitul aspect de "coaja de portocala". Liposuctia nu este o interventie chirurgicala simpla, iar scopul ei este eliminarea depozitelor de grasime, nefiind o metoda de tratament pentru celulita.

Mit: Alimentatia sanatoasa previne celulita

Fals. Pe undeva, e vorba de aceeasi idee ca si cea referitoare la exercitiul fizic. Bineinteles ca este de dorit sa evitam zaharul, grasimile, prajelile, pastele fainoase, ciocolata si cafeaua si sa consumam cat mai multe fructe si legume proaspete. Dar numai acest lucru nu este suficient. Sport, dieta supravegheata, masaj anticelulitic - toate acestea, coroborate, dau rezultate satisfacatoare.

In ceea ce priveste suplimentele alimentare care iti promit "miracole" in combaterea celulitei, ar fi bine sa citesti cu maxima atentie prospectul si sa ceri si sfatul unui nutritionist, intrucat pot avea efecte secundare cel putin neplacute.

Mit: Numai femeile au celulita

Fals. Seamana a discriminare, nu-i asa? Adevarul este ca, desi cazurile sunt mult mai rare (din cauza procentului redus de hormoni estrogeni din organismul acestora), si barbatii pot avea celulita. Acest lucru se intampla celor care au un nivel mai scazut de testosteron, au un stil de viata pasiv, consuma alimente bogate in grasimi, sunt fumatori si consumatori inraiti de cafea.

de Greta Harja

Fara celulita, cu efort minim

Daca exercitiile in forta atat de necesare construirii unui corp tonifiat, fara urma de celulita, nu te atrag, iti propunem un set de exercitii mai lejere, dar care in timp au acelasi efect. Ultimele dintre ele pot fi facute si la birou in cateva minute, cand nu te vede nimeni. Sau, de ce sa nu te vada: impartaseste-le tuturor!

Exercitiul I

Scopul exercitiului este de a-ti imbunatati circulatia din zona coapsei. Ingenuncheaza pe covor. Apleaca-te in fata, astfel incat sa ajungi sa te sprijini in coate. Ar trebui sa formezi un fel de arc. Indreapta-ti spatele. Ridica-ti un picior in spate pana ajungi cu el in linie dreapta cu corpul. Acum, incet, ridica-ti piciorul din ce in ce mai sus pana cand formeaza un unghi cu podeaua.

Exercitiul II

Culca-te pe burta pe podea. Indoaie-ti coatele si odihneste-ti capul pe brate. Soldurile trebuie sa atinga podeaua pe tot parcursul exercitiului; incet ridica-ti piciorul stang. Mentine pozitia si dupa flexeaza laba piciorului de patru ori. Lasa piciorul in jos. Repeta de 6 pana la 8 ori, apoi schimba piciorul si repeta. Fa intreg exercitiul de doua sau trei ori.

Exercitiul III

Stai pe un scaun stabil, fara rotite. Indoaie-ti genunchii la 90 de grade si sprijina-te pe laba piciorului. Asaza o perna intre coapse. Strange perna intre coapse, ca si cum ai incerca sa scoti umplutura din perna. Prin aceasta miscare, lucrezi coapsele interioare.

Exercitiul IV

Acest exercitiu iti lucreaza coapsele exterioare si soldurile. Stai pe un scaun stabil, in aceeasi pozitie ca si la punctul 3. Asaza-ti palmele pe genunchi. Impinge genunchii inspre palme, ca si cum ai incerca sa le indepartezi, in tot acest timp mentinandu-ti palmele si bratele nemiscate. Impinge si cu mainile inspre genunchi. Mentine fiecare pozitie pentru un minut, in tot acest timp respirand normal.

Exercitiul V

Stai in aceeasi pozitie, in acelasi scaun, ca la punctul precedent. Sprijina-ti mainile pe manerele scaunului. Ridica piciorul drept si expira. Mentine pentru 30 de secunde. Coboara-ti piciorul, inspira. Repeta cu piciorul stang, mentinandu-l tot pentru 30 de secunde. Acest exercitiu are ca scop tonifierea partii frontale a coapsei.

de Ionela Croitorescu
onuta_dec
10 sfaturi "anticelulitice"

1. Activitatea fizica este "cheia"!

Cu totii suntem de acord ca miscarea este cea mai buna modalitate de ardere a caloriilor. Dar te gandesti: "parca nu sunt destul de motivata sau libera sa petrec 3 seri pe saptamana intr-o sala de fitness". Te intrebi ce alte solutii ai? Ei bine, chiar si o jumtate de ora de plimbare in pas mai alert te poate ajuta la fel de mult. Evita masina, ascensorul sau scarile rulante si mai bine ia-o la pas.

2. Evita efectul Yo-Yo!

Te straduiesti saptamani sau chiar luni in sir sa te abtii de la unele alimente si intr-o zi clachezi si se duce totul de rapa. Kilogramele pe care ai reusit sa le dai jos, se intorc unul cate unul la locul lor. Iti suna cunoscut, nu-i asa? Si ca sa-ti invingi sentimentul de culpabilitate te apuci iar de un regim strict si clachezi din nou la un moment dat. Asa-numitul fenomen yo-yo este catastrofal pentru organism, deoarece il "debusoleaza" complet tocmai prin aceste esecuri repetate. Solutia: nu exclude total un produs din alimentatia ta, ci mai degraba rasfata-te cu el o data pe saptamana, insa in cantitate moderata! Odata ce nu vei mai avea in minte notiunea de "aliment interzis" vei rezista cu mult mai usor tentatiilor.

3. Bea 1,5 -2 litri de apa pe zi!

Incepe-ti dimineata cu un pahar mare de apa calduta cu zeama de lamaie. In timpul zilei este foarte important sa consumi aproximativ 2 litri de apa, cate putin mai ales atunci cand nu simti ca-ti este sete. Sau mai poti consuma un suc de legume proaspat stoarse pentru a elimina toxinele din organism. De evitat: o cantitate mare de apa bauta foarte repede (organismul nu va avea timpul necesar pentru a o elimina din organism); sucurile de fructe in exces; bauturile acidulate.

4. Limiteaza consumul de grasimi si zaharuri!

Cu toate ca le gasesti foarte gustoase, gandeste-te la talia ta inainte de a le consuma: acolo se depun ele. Nu trebuie interzise, ci doar limitate! De asemenea, trebuie sa limitezi si consumul de: alcool, cafea in exces, tutun, produsele conservate.

5. Baile fierbinti prelungite trebuie evitate!

Dupa ce te intorci de la munca, istovita si te gandesti sa te balacesti in cada cu apa fierbinte, fii atenta la timpul alocat acestui rasfat! Daca nu vrei sa te pricopsesti cu celulita, nu sta mai mult de 10 minute in cada cu apa fierbinte (maxim 37 grade Celsius). De asemenea, este foarte important ca la final sa faci un dus cu apa calduta sau chiar rece (daca suporti) pentru fermitatea pielii. Trebuie sa stii ca baile fierbinti sunt deosebit de nocive pentru circulatia sanguina, iar o circulatie sanguina proasta = aparitia celulitei.

6. Scapa de hainele mulate!

Pana la varsta de 20 de ani sunt binevenite, insa abia dupa aceea incepe cosmarul. Fiecare imperfectiune a corpului este pusa in evidenta de aceste haine. Ba mai mult, impiedica circulatia sanguina favorizand aparitia celulitei.

7. Acorda importanta maxima legumelor si proteinelor!

Niciodata nu va trebui sa te abtii de la ele, deoarece: in primul rand, proteinele intretin masa musculara; in al doilea rand pentru a fi digerate eficient au nevoie de energia oferita de glucide si lipide. Concluzia: necesarul zilnic de proteine este de 1 g pentru fiecare kilogram de greutate corporala. In privinta fructelor si a legumelor, trebuie sa stii ca majoritatea au proprietati diuretice, exceptie facand bananele, fructele seci si oleaginoasele. Asadar, pentru a te feri de celulita consuma cat mai multe fructe, legume, carne slaba si peste.

8. Invata sa te relaxezi!

Stresul favorizeaza aparitia celulitei, deoarece organismul este slabit si nu isi poate procura energia necesara pentru eliminarea toxinelor. Iar, in general persoanele foarte stresate uita sa consume multa apa, facand excese de cafea si tutun. Solutia: invata sa te destinzi, permitand oxigenarea tesuturilor si stimuland schimburile celulare.

9. Rasfata-te din cand in cand cu un masaj!

Da, sunt putin cam costisitoare si nu ne permitem saptamanal acest "deliciu". Insa, sunt recunoscute pentru eficienta lor impotriva celulitei si a retentiei de apa in organism.

10. O alta optiune: impachetarile cu thalasso!

Cu efect anticelulitic si de scadere in centimetri, datorita cunoscutelor efecte benefice ale algelor marine in prcesul de eliminare a celulitei.

de Ioana Marosan

http://www.topsanatate.ro/articol/atac-la-...tete-24249.html

si

http://www.topsanatate.ro/articol/5-retete...50-slide-1.html
valentina75
Eu am folosit crema anticelulita de la ROC,este intradevar buna,diminueaza vizibil celulita.
onuta_dec
CITAT(valentina75 @ May 1 2007, 01:55 PM) [snapback]218509[/snapback]
Eu am folosit crema anticelulita de la ROC,este intradevar buna,diminueaza vizibil celulita.

Cat costa si cati ml? Si ai tinut regim, ai facut sport?
goanga30
CITAT(leut @ May 31 2006, 12:01 PM) [snapback]69978[/snapback]
yahoo.gif se pare ca si pe mine ma paraseste!!!
Acum trei saptamani am inceput o dieta, zic cu naturala, bazata pe disocierea alimentelor. Am slabit 5 kg dar am facut si fac in continuare sport. Dupa fiecare repriza de sport folosesc Elancyl. Vreau sa spun ca dupa atata timp, aproape ca nu se mai vede, carnea este mai fina si mai elastica...ce mai, arata foarte bine.
yahoo.gif

41.gif 41.gif 41.gif
si eu am inceput sa folosesc elancyl(l-am gasit la super promotie) numai ca din pacate nu am timp de sport,in schimb merg foarte mult pe jos,si de fiecare data cand imi dau(adica zilnic 4.gif ) imi fac un masaj(de fapt sotul imi face 71.gif 3.gif ) mai dur cu o manusa sau mai bine zis perie pt masaj care are proeminente mai mari si mai mici,de la oriflame pe care mi-a recomandat-o farmacista.deasemenea de cate ori imi fac dus folosesc un gel abraziv sau semi abraziv(jumatate cremos jumatate abraziv).si ea procedeaza in acelasi mod din lipsa de timp,si cunoscind-o de cativa ani pot spune ca m-a surprins ca acum poarta fuste scurte ea care nu iesea din pantaloni.
sper doar sa reusesc sa-mi fac un pic de timp sa mai ies si eu cu bicicleta in parc impreuna cu sotul meu 71.gif
AnCuTzA
Si crema anticelulitica de la Nivea e super buna.M-a costat 47 ron,dar era si crema si un gel de dush cu dispozitiv de masaj.Catifeleaza si da o elasticitate pielii,e mult mai ferma iar celulita ... adio celulita yahoo.gif tuburile sunt detul de mari,deja le am de 2 luni si mai am aproape jumatate desi le folosesc zilnic (gelul de dus o data la doua zile dar crema zilnic) ... si tot a mai ramas
valentina75
CITAT(onuta_dec @ May 1 2007, 01:59 PM) [snapback]218513[/snapback]
Cat costa si cati ml? Si ai tinut regim, ai facut sport?

Un flacon costa 95/ron,nu am tinut regim doar merg la sala de 4 ori /saptamana,nu cred ca are imortanta daca ti regim sau faci sport deoarece un tub mie mi-a ajuns doar pt o saptamana,se foloseste de 2/zi in zonele cu probleme.
Am luat-o in ideea ca poate ma ajuta la slabit,se spune ca pierzi cm,la mine nu am vazut sa se intimple asa ceva dar am observat ca pt celulita este chiar buna,a atenuat-o vizibil.
Din cate am auzit toate produsele de la ROC sunt bune.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.