Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Livretul De Familie...rosu?!?
Discutii Despre Copii > Informatii > Juridic
ile

Am auzit ca se poate lua alocatie pentru copii din tara,in momentul in care locuim in afara si nu beneficiem de alocatia pentru copii in tara in care stam.
Copiii sunt cu noi.
Aici nu primim decat un ajutor pentru nr lor,dar nu si alocatia lunara,pentru ca nu indeplinim conditiile prevazute de legislatie.
olimpis
Da, si eu am auzit nu demult la TV ca ati putea beneficia de alocatia copiilor ori aici, ori in tara in care locuiti. Trebuie sa te interesezi in localitatea unde ati locuit, la Agentia de Plati si Prestatii Sociale (parca asta e noua denumire, fosta Directie pentru Munca si Protectie Sociala).
ile
Olimpis multumesc pentru raspuns!
Deocamdata ramane pe vara pentru ca nu avem cum pana atunci...
Sa speram ca reusim ceva si poate ne-o dau si din urma.Pentru cei mici mai luam si ne intra in cont.Dar cel mare este deja la scoala si pentru el nu ne mai dau.
olimpis
Ile, dar si cel mare trebuie sa primeasca pana la varsta de 18ani. E adevarat e ca e doar in valoare de 40ron, adica mai nimic, dar oricum...
ile

Da,stiu ca trebuie sa primeasca si el dar ni s-a spus de anul trecut ca alocatia scolarului se ia...de la scoala.Si cum e la scoala...in afara tarii,nu poate lua.Acuma abia la vara cand vom veni in tara vom vedea daca ne-au mai dat ceva si pentru el.Oricum speram sa putem obtine pe cea la valoarea de aici.Ar fi mai bine.
Am trimis-o pe mama sa se intereseze saptamana asta si sa vedem ce noutati afla.
Multumesc mult,inca odata!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.