Draga danutza, nu am folosit acest medicament, dar si eu am avut niste greturi foarte puternice si zile la rand vomitam tot ce mancam. Nu am ajuns decat o data la spital, unde m-au pus la perfuzii, pentru ca eram deshidratata complet, vomitam chiar si ceaiul pe care-l beam. Dupa ultima tura de greturi insuportabile, medicul mi-a zis ca daca se mai repeta o sa schimbam tratamentul si o sa-mi dea ceva mai tare (ma gandesc ca se referea la acest Osetron). Din fericire, n-a mai fost nevoie, pentru ca greturile au cedat. Din cate stiu eu, toate antiemeticele sunt considerate medicamente de grupa B (cel putin), deci trebuie folosite cu precautie in sarcina, pentru ca nu exista studii controlate pe gravide, iar studiile pe animale nu au scos in evidenta efecte negative asupra produsului de conceptie. Daca medicul considera ca beneficiile sunt mai mari decat riscurile, zic ca trebuie sa ai incredere. Mie de prin saptamana a 12-a a inceput sa-mi fie mai bine. Cred ca mai ai putin si o sa-ti treaca. A, sa nu uit, mie doctorul mi-a dat, chiar de la inceput, din saptamana a 5-a, cand au inceput greturile, vitamina B6, de trei ori pe zi. E singurul medicament fara niciun efect secundar in sarcina care iti poate taia greata. Nu pot sa spun ca ti-o taie complet, dar, dupa cum ti-am spus, am trecut relativ cu bine peste faza asta.
Stiu prin ce treci, e cumplit, dar sper sa se termine cat mai repede si sa te poti bucura de sarcina