Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sugestii Pentru Munca La Domiciliu
Discutii Despre Copii > Informatii > Social
evelina27m
Am vazut ca mai sunt cateva mamici sau viitoare mamici care ar dori sa incerce sa munceasca la domiciliu.
Am incercat pe net sa gasesc oferte pentru munca la domiciliu, dar am gasit doar anunturi care mi se par tepe: iti vor trimite ei nu stiu ce colet de inceput, care in general costa cam 300.000 lei vechi si te vor invata ce sa faci. Sau anunturi de genul sa accesezi nu stiu ce site-uri.
Apoi am dat anunt la ziar pentru evidenta contabila la domiciliu - am mai si cheltuit 500.000 lei. Si n-a sunat absolut nimeni.
Ce ma sfatuiti sa fac pentru a-mi gasi ceva de munca la domiciliu in domeniul contabilitatii? Sau macar ceva apropiat? Sau macar CEVA de munca la domiciliu?
elle
CITAT(evelina27m @ Nov 24 2005, 06:54 PM)
Am incercat pe net sa gasesc oferte pentru munca la domiciliu, dar am gasit doar anunturi care mi se par tepe: iti vor trimite ei nu stiu ce colet de inceput, care in general costa cam 300.000 lei vechi si te vor invata ce sa faci.
[snapback]20470[/snapback]

Chiar sunt tepe astfel de anunturi, ma rog....pentru tine...pentru ei sunt profitabile chestiile astea: tu comanzi si platesti cei 300.000, care le intra lor in buzunar..si uite-asa devine o "afacere"pentru ei, iar pentru tine o mare teapa...

Si totusi sa tii contabilitatea ai putea, important este sa-ti si gasesti firmele...ideea este ca in primele 2-3 luni nu stiu cat timp vei avea de alergat cu bilantul, cu toate cele...
evelina27m
CITAT(elle @ Nov 24 2005, 06:54 PM)
Si totusi sa tii contabilitatea ai putea, important este sa-ti si gasesti firmele...ideea este ca in primele 2-3 luni nu stiu cat timp vei avea de alergat cu bilantul, cu toate cele...

Da, intr-adevar ca va fi de alergat, dar prefer sa platesc pe cineva (am aici o prietena in domeniu) ca sa alerge cu declaratii si alte situatii decat sa stau degeaba. Sincera sa fiu de stat nu stau, ci ma ocup de treburile casnice si de baietelul meu. Si impreuna cu voi traiesc emotiile fiecareia referitoare la sarcina si nastere, ma bucur si ma intristez, invat despre bebelusi si imi spun parerea si impresiile.
M-ar interesa sugestii despre cum as putea gasi firmele acestea sau cu ce m-as putea ocupa acasa pentru a face si altceva si, de ce nu, pentru a castiga cinstit un ban in plus pentru familia mea.
Voi ati lucrat la domiciliu? Daca da, ce anume ati facut si cum v-ati gasit de lucru acasa? Sau poate aveti o idee - oricat de nerealista va poate parea voua, poate o pot aplica in vreun fel.
littleone
Intr-adevar, anunturile alea cu 300.000 nu sunt prea profitabile. Eu stiu pe cineva care a incercat , dar se lucra foarte mult si nu se castiga aproape nimic. Trebuia sa faca niste piese, sau ceva de genul asta ... Eu am gasit ceva sa lucrez acasa, dar in domeniul meu, adica IT si mi-e cam jena sa iau bani pentru ca este pentru cineva care m-a ajutat foarte mult, asa ca de aici nu o sa iasa nimic ... Dar este o idee profitabila, zic eu, asta in cazul in care stii sa faci site-uri web ...
freedelia
Eu am o idee care poate sa mearga, depinde de ce iti place tie sa faci. Ai putea sa ai grija de alti copii, sunt multe mamici, chiar si aici pe forum, care cauta oameni de incredere si care sa fi crescut copii, care sa le ajute cu copiii, sa stea cu ei cateva ore cand mamicile au treaba, sau asa ceva. Daca te intereseaza, sunt sigura ca chiar aici pe forum ai gasi mamici interesate.
elle
Daca tot spui ca ai pe cineva dispus sa alege cu actele, cred ca ar trebui sa prseverezi in a gasi sa tii 2-3 contabilitati, desi, sustin ca atatea acte o sa te nauceasca impreuna cu bebe...

Chiar daca ziarele nu sunt o sursa sigura 100% pentru gasirea unui job bun, sunt mai sigure decat interntul (poti apela si la internet, ca doar nu te costa nimic...eu acum vreo 2 ani, cand cautam ceva part-time, am gasit vreo 6 firme prin ziare...dar asta in timp, nu de azi pe maine...)

Succes 69.gif
codruta
daca-ti place si te pricepi poti incerca ....croitorie. Intotdeauna am regretat ca nu ma pricep la asa ceva, ca multi nervi as fi scutit ...
Mi se pare destul de comod si platit bine.
E o sugestie 3.gif
g_nicoleta2000
A impleti hainute reprezinta o alta sursa de venituri. Mie imi erau tare dragi ploverasele pt. bebelusi impletite dar nu mai le face nimeni.
Noi am gasit de cumparat doar papucei impletit si tare bine ne-am mai impacat cu ei. Acum au ramas mici si suspinam cand ii vedem.

Apoi si cusutul goblenului poate aduce un venit daca vanzatorul are simtul realitatii si nu cere zeci de milioane pe el.

Tinerea de contabilitate primara este iar foarte banoasa daca ai mai multe societati. Noi platim unei profesoare de romana cate 500000 lei/ luna sa depuna in fiecare luna actele pt CAS-ul firmei. Si cum a reusit sa stranga 8 societati la care le duce actele strange bani frumosi lucrand o singura zi pe saptamana, martia, cand duce actele la toti odata.
O data pe luna ii dau cate 100000lei sa se duca la Casa judeteana de pensii sa-mi depuna declaratia pt. indemnizatie si sigur de tot ma are si alte mamici in aceeasi situatie.

In toamna asta am cautat o femeie sa-mi faca zacusca contracost. Nu am gasit pe nimeni si daca am intrebat pe pensionarele care se tot plang cat de mica le este pensia toate au refuzat pe motiv ca nu vor sa afume bucataria. 33.gif
AdrianaC
Ai putea sa incerci sa dai meditatii intr-un domeniu in care te pricepi.

Sau, sa supraveghezi 4 ore / zi copii de clasa 1-5 la lectii.
elle
CITAT(AdrianaC @ Nov 27 2005, 08:40 AM)
Ai putea sa incerci sa dai meditatii intr-un domeniu in care te pricepi.

Sau, sa supraveghezi 4 ore / zi copii de clasa 1-5 la lectii.
[snapback]20878[/snapback]

Hmmmmmmm...buna idee..as spune chiar extraordinara...numai ca ar fi cam greu de gasit..dar merita incercat...

In ceea ce priveste sa ai grija de copii altora, eu m-as baga cu mana pe inima, doar ca te gandesti: cine-si lasa copilul pe mana unei tinere mame?

Dar, sfaturile astea sunt extraordinare, si merita luate in considerare.

Multumiri, mamicilor 8.gif
kiki
Chestia asta cu munca la domiciliu este o chestie buna. Stai cu bebe si mai faci si un ban in plus. Dar trebuie sa gasesti o idee buna, iar pentru asta trebuie sa iti storci creierii bine de tot. fool.gif
g_nicoleta2000
CITAT(elle @ Nov 27 2005, 11:32 AM)
In ceea ce priveste sa ai grija de copii altora, eu m-as baga cu mana pe inima, doar ca te gandesti: cine-si lasa copilul pe mana unei tinere mame?

[snapback]20886[/snapback]

Lasatul copilului in grija altei mamici functioneaza foarte bine in strainatate unde este recunoscuta drept meserie dupa ce se constata indeplinirea unor conditii de spatiu, igiena si finalizarea unor cursuri de baby sitting. Si are marele avantaj ca fata de crese copilul nu se mai imbolnaveste atat de des pentru ca este o colectivitate mai mica, atentia acordata copilul tau este mai mare.

Daca ai o masina de cusut cred ca poti scoate bani frumusei.
Am cumparat de la farmacie o babetica de musama cu maneci care se prinde la gat si spate. Am dat 240000lei pe ea si ma uitam cat de simplu ar fi fost de cusut la masina si cat de ieftin ar fi costat materia prima. Apoi vara o pui la gatul copilului si te duci sa-l hranesti in parc. O gramada de mamici te vor intreba cat costa ca eu una m-am saturat de pus la inmuiat babetele de material textil pline de suc de mar cu morcov sau de scos petele care ajung pe hainute.

Si cu masina de cusut in casa tot gasesti comenzi care sa nu necesite neaparat arta in croitorie. Sora mea mai scurta pantaloni sau stramta fustele colegelor de liceu si mai scotea un ban micut acolo.
codruta
eu am facut odata bani din munca la domiciliu destul de usor .
m-a rugat cineva sa-i tehnoredactez lucrarea de licenta ca nu avea calculator si mi-a fost jena sa-l refuz. Mi-a trebuit cam o saptamana sa i-o fac pt ca lucram doar dupa ce veneam de la serviciu si pt mine a fost destul de obositor. Am facut vreo 600 de mii parca si nu m-a costat decat oboseala , ca am listat-o la serviciu, cu cartusul si hartia institutiei 4.gif
mwah.gif
elle
CITAT(g_nicoleta2000 @ Nov 27 2005, 01:47 PM)
Lasatul copilului in grija altei mamici functioneaza foarte bine in strainatate unde este recunoscuta drept meserie dupa ce se constata indeplinirea  unor conditii de spatiu, igiena si finalizarea unor cursuri de baby sitting. Si are marele avantaj ca fata de crese copilul nu se mai imbolnaveste atat de des pentru ca este o colectivitate mai mica, atentia acordata  copilul tau este mai mare.
[snapback]20909[/snapback]

Din pacte acest lucru inca nu este posibil in Ro.M-am interesat ce pot afce pentru a obtine statutul de "parinte maternal", si se pare ca nu trbuie sa lucrezi cu carte de munca in momentul semnarii contractului cu ei, nu tebuie sa fii in CIC (pe mine asta m-a impiedicat acum 4 luni sa iau, pe langa matei inca un bebe), apoi nu-ti dau un copil mai mare decat cel pe care-l ai (cel putin asa mi-au spus ei...) si ar mai fi o groaza de spus in privinta asta...

Apropos, evelina, tu nu ai un job acum, deci nu esti incadrata cu carte de munca.Dupa cateva luni, dupa ce te acomodezi cu bebe 2 al tau, daca doresti, poti lua in "maternal" un copilas.Dar, facand asta, parerea mea este ca in momentul in care va trebui sa-l "restitui", caci vei semna un contract pe cativa ani, nu prea cred ca te va mai lasa sufletul sa-l mai dai....Eu as vrea sa iau un copil fara parinti, tocmai pentru a nu-l "revendica" nimeni mai tarziu...

CITAT(g_nicoleta2000 @ Nov 27 2005, 01:47 PM)
Si cu masina de cusut in casa tot gasesti comenzi care sa nu necesite neaparat arta in croitorie. Sora mea mai scurta pantaloni sau stramta fustele colegelor de liceu si mai scotea un ban micut acolo.
[snapback]20909[/snapback]

Si eu si mama mea avem ca si hobby croitoria, dar am renuntat la acest hobby de 2-3 ani, pentru ca mi se pare foarte migalos, iti strici ochii, si spun asta in conditiile in care noi ne croiam numai pentru noi doua...cand eram in faculta, aveam bairam sambata seara, iar sambata dimineata ne apucam sa "mesterim" o tinuta "trasnet".Si "trasnet" iesea de fiecare data, pentru ca un avantaj al croitoriei este ca iti permite sa-ti laegi singurica atat modelul, cat si materialul.

Acum, nu as mai avea rabdre...ma cacai atat pana ma apuc sa cos niste nasturi, d'apoi sa mai croiesc ceva...acum pun mai mare pret pe informare, pe lectura, plimbari in aer liber cu matei, timp petrecut cu sotul...nu as mai avea timp si pentru croitorie.

S'apoi, te duci in oras si gasesti, uneori la pret de nimic unele lucruri foarte frumoase...alterori bati orasul in lung si-n lat si, cu toti banii din lume, tot nu gasesti ceea ce-ti doresti (cum mi s-a intamplat mie in privinta hainelor de la cununia civila...mai aveam un pic si muream de ciuda ca nu gasesc ceea ce-mi doresc...)
onutza81
Wow....da cum de nu ne-a trecut o idee asa de "extraordinara" prin cap??? Si voi fetelor o sfatuiati pe Mihaela sa se apuce de conta sau croitorie, cand totul poate sa fie asa de simplu...te pui pe toace, un pic de fard si niste haine transarente si gata banul. Simplu! fool.gif

Acum lasand chestiile astea de 2 bani, sa vorbim si serios. 10.gif
Si eu m-am gandit sa fac ceva cat stau cu bebe, mai ales ca sunt singura si niste bani nu mi-ar strica....ca de altfel, la nimeni. :) La conta, croitorie nu ma pricep, asa ca, m-am gandit ca, poate imi gasesc un copil de ingrijit sau ajutat la teme. Dar asta numai dupa luna a 3 -a cand o sa fiu mai libera si invat cum sa ma organizez cat mai bine. La inceput stiu ca este cam greu.
Iar alta idee, mie una mi s-a parut interesanta si din care pot sa scot bani "frumosi" sunt investitiile bursiere. De ceva vreme urmaresc evolutia pietei bursiere care a crescut foarte mult si se pare ca o sa se mentina asa in continuare. Tot ce trebuie sa faci este sa ai ceva bani pusi la "ciorap" pe care sa fii dispusa sa-i investesti, curaj si nu in ultimul rand sa urmaresti stirile si ziarele de profil. Iar daca nu ai incredere in cunostintele tale in acest domeniu, poti sa te consulti de fiecare data cand simti nevoie cu brokerul de la firma cu care ai incheiat un contract. Eu chiar maine ma duc sa vb cu ei.
Sper sa iasa banu'! 4.gif

Succes!!!
evelina27m
CITAT(onutza81 @ Nov 28 2005, 10:47 PM)
Evelina, scuze ca te-am "botezat" (mihaela), o sa-ti dau o ureche de la porc dupa ce il tai.  lol2.gif
[snapback]21271[/snapback]

Chiar ai nimerit-o! Numele meu adevarat este Mihaela Evelina si toata lumea ma striga Mihaela.
Oricum va multumesc la toate pentru sfaturile pe care mi le-ati dat. Sunteti minunate si ma bucur ca v-am descoperit aici, pe forum.
Inainte de-a ma apuca sa lucrez ceva la domiciliu, am facut o lista cu calitatile si defectele pe care le am si in functie de acestea aleg ceva de lucru. Si in functie de oportunitati, normal.
g_nicoleta2000
Trebuie sa fii seducatoare mai mult decat esti de obicei. Adica sa exciti audienta dansand, vorbind sexy, limbajul corpului sa arate cat esti de hot. 10.gif

Se mai gasesc si indivizi cu bani care stau de vorba cu tine si despre altceva decat sex dar trebuie sa-i lauzi de cat sunt ei de frumosi si destepti ca bani iei in functie de cat stau aia de vorba cu tine.

Totul se rezuma la a fi o foarte buna actrita. A arata bine si a sti sa fii pussy cat este un mare atuu atunci cand nu stapanesti engleza prea bine.
bruna
CITAT(elle @ Nov 29 2005, 10:37 AM)
Hmmmm..buna intrebare, nu de alta, dar citind atatea polemici despre chat 4.gif who knows...poate ma vede maica-mea in diret, ca si asa e si ea maniaca nu netu'...sau, de ce nu, poate "intra" si ea in joc, nu de alta, da' are sub 60 (saraca maica-mea, ar muri de inima neagra 102.gif )

Deci, cum ramane cu monetaru?bruna, zi-ne mama cate ceva...nu ne lasa in ceata
[snapback]21348[/snapback]

Neata,am facut si eu ochisori :) F iecare site are tariful lui fix,exista un pret pe minut care poate fi intre 0,99 usd si 3-4 usd/minut (chiar si mai mult)sau mai exista siteuri unde cel care lucreaza isi stabileste singur pretul printr-o simpla setare in meniul lui,cam tot asa intre o,99-7,99 usd /minut.
Banii se incaseaza lunar ,intra pe numele celui care lucreaza prin transfer bancar ,sau prin cec,depinde cum alege fiecare.Pentru plata impozitului se poate lucra ca persoana fizica autorizata sau se baga banii pe o firma.Normal ca in cartea de munca nu treci "chathost"sau bazaconii din astea,exista mai multe modalitati:operator calculator,asistent manager,etc etc. O prietena de-a mea lucreaza in videochat si are pe langa asta un job perfect normal si decent,ea face banutii mai mult in week-end si seara cateva ore,cand merge cel mai bine.
Se poate sta si la categoria 'SHY" SAU "girls home alone",iar fetele alea nu stau nici macar in sutien,sunt imbracate de strada ca sa zic asa-jeansi,un tricou dragut etc
Sunt si multi parinti care stiu ce fac copilasii lor,altii nu.Unii inteleg si accepta,altii nu inteleg si tot accepta 24.gif
Stiu toate astea pentru ca am multe prietene care lucreaza hehhh si alta idee de facut banuti fara sa implici deloc in activitatea asta este sa faci altora conturi(razi,dar sunt destui care nu stiu ce-i ala un account holder,postal adress,bank account,SWIFT,BIC etc)Multe nu-s in engleza ci-n germana,olandeza etc dar noroc ca exista altavista 3.gif .In general ies cam 100 usd pentru 3-4-5 conturi deschise
bruna
CITAT(g_nicoleta2000 @ Nov 29 2005, 10:58 AM)
Mai fetelor chiar credeti voi ca 2-3000 $ se fac atat de usor. Pai daca ar fi fost asa nu doar romancele ar fi facut videochat ci tot globul pamantesc ca toti muritorii sunt dornici de bani multi si munca putina.
[snapback]21364[/snapback]

hehheeeh,habar nu ai cati oameni lucraeza si ia in calcul faptul ca aproximativ 50% din ei sunt romani,exista chiar si un site al chathostilor din Romania yahoo.gif

atragatoare ?heheh,cu gandul al banuti normal ca esti ..

Exista contract cu fiecare site,am ajutat chiar eu fete sa si-l complecteze 3.gif in multe firma respectiva apare doar cu un nume total comun,nu scrie nimic de adult,sex,etc
Sunt siteuri care platesc 50% din ceea ce faci,altele ajung al 70% . Siteurile mari si vechi de care au auzit toti(nu-mi zice ca n-ai auzit macar de ifriends ,ca doar gem ziarele de el la oferte de serviciu ) nu trag teapa,lucreaza cu corectitudinea unui ceas

Da,faza cu trimis bani prin western ses intampla,numai ca nu prea mai tine >adica deja cand aude omul ca esti din Romania,zice "aaa,mama ta e bolnava sau tocmai a murit ? " 24.gif Sunt si fetet care lucreaza strict cu siteurile si nu se risca,pentru ca in momentul in care da adresa de email sau yahoo siteul respectiv nu mai accepta sa colaboreze cu ea.
Pana la urma sunt fete care asa si-au cunoscut sotul,si-au gasit iubirea.

Da,si eu am luat-o razna de tot ,am devenit cea mai infocata sustinatoare a chathostilor 9.gif . Am facut-o pentru prietenele mele care lucreaza si care nu se pot apara singure. na,m-am facut si avocat :)
littleone
Acum am citit si eu ce ati scris voi pe aici si m-am distrat de s-a uitat tot biroul la mine 24.gif.
Cand eram prin anul I de facultate am ajuns si eu la un astfel de video chat pentru ca era mai mica si mai proasta si m-a pacalit anuntul din ziar cu "operator calculator". Sotul meu, adica prietenul meu pe atunci, m-a avertizat ca nu o sa fie tocmai ce ma astept eu. Dar ca sa-mi faca pe plac, mi-a zis ca nu e nici o problema daca ma duc. Abia am gasit adresa respectiva la care era o vila cocheta nu o firma cum ma asteptam eu, dar surpriza cea mare a venit cand am ajuns inauntru: decorul era foarte rosu, perdelute peste tot, canapele in forma de inimioare rosii, etc. Deja ma apucase spaima ca aveam impresia ca nu o sa ma mai lase aia sa ies de acolo. Tipul cu care am discutat probabil ca a observat ca eram cam speriata de bombe 24.gif si a incercat sa ma linisteasca, ca nu e chiar ceea ce pare, ca nu trebuie sa ma dezbrac si ca nu e nici macar nevoie sa conversez pe teme sexuale, ci sa imi aleg niste domenii in care ma pricep mai bine si sa discut cu diversi din strainatate, sa le dau sfaturi, etc. Mi-a pus si un ditamai contractul in brate sa-l studiez. Le-am zis ca ma gandesc la oferta lor si daca ma hotarasc ii anunt. Si am zbughit-o pe usa afara 4.gif. Cam asa s-a incheiat aventura mea cu video chat-ul. 4.gif
luminita
Buna fetelor mie nu imi este rusine sa recunosc ca am lucrat in chat si tot acolo in chat mi-am cunoscut sotul (el este englez)
asi mai zice eu mai multe dar nu vreau sa ofens pe nimeni .....
freedelia
Hai ca de cateva zile ma tot tin sa nu scriu da nu mai pot sa ma abtin. In primul rand, draga bruna, coteaza si cum faci banul, nu numai sa il ai. NU mi se pare o performanta sa iti iei casa cand termini facultatea daca asta inseamna ca ai constiinta incarcata. eista o morala si niste principii la care oamenii nu trebuie sa renunte nici macar pentru bani (sau poate tocmai nu pentru bani). Daca ai avea copii (sau cand o sa ai) o sa vezi ca te uiti la ei si iti vezi toate imperfectiunile si te rogi ca ei sa nu ti le vada, si te rogi ca ei sa fie oameni buni si dintr-o bucata, sa fie fericiti si respectati. si daca ai avea o fetita (eu nu am, dar imi doresc) cred ca cel mai groaznic lucru pe care ti l-ai putea imagina (in afara poate doar de a o vedea moarta) ar fi sa ajunga o bucata de carne si altii sa se uite la ea ca atare. ceea ce facem cu corpurile noastre ne afecteaza sufletul si chiar daca se sterge cu timul, urmele raman.

IN al doilea rand, nu castigi bani stand imbracata in haine de strada cateva ore pe zi, adica poti sa castigi, dar asa, neglijabil, mai bine te apuci si tricotezi pulovere, vorba cuiva mai devreme. Nu e nimeni atat de naiv incat sa creada ca nu trebuie sa faci nimic sexual, doar sa stai de vorba despre crestera copiilor sau despre istorie si sa te pateasca cineva mii de dolari pe luna. cine face bani grei, ii face vanzandu-si in mod virtual corpul. Si cu asta ti-ai pierdut respectul, cine sa te respecte cand tu nu te respecti suficient incat sa nu te injosesti pentru bani.

IN al treilea rand, acest site este dedicat mamicilor, sau celor ce vor fi mamici, asa ca astfel de sfaturi nu isi au locul aici. Devenind mame, trebuie sa tindem spre mai sus, nu spre namolul societatii, pentru ca copiii nostri sa aiba in noi modele de comportament si moralitate, nu sa le aratam din frageda pruncie cum sa fie smecheri si oameni de nimic.

Fiecare are dreptul la deciziile proprii, insa moralitatea este o calitate recunoscuta de mii de ani si cine o are nu are nimic de pierdut.
bruna
Buna,Freedelia!
Nu,inca nu am copil,insa sper sa se intample minunea luna asta.M-am tot gandit cum va fi,uneori nici nu pot adormi de ganduri si griji"cum o sa fie" "voi fi o mama buna" ?etc Nu cred ca privind la mogaldeata din carnea mea voi putea sa ma gandesc la greselile si imperfectiunile mele.Un copil este pur,sfant si nevinovat,ma va face sa ma gandesc numai la cele bune si sa uit tot raul.,Imi doresc o fetita.Cand va fi destul de mare sa inteleaga,nu am sa-i ascund nimic despre mine,despre lume in general.O voi duce la spital sa vada ce inseamana sex neprotejat(SIDA),ii voi arata efectele drogurilor,ii voi arata prostituatele de pe strada,o voi lasa sa se imbete,sa fumeze,sa faca ce vrea ea.Va intelege si singura ce e bine si ce nu.

"IN al doilea rand, nu castigi bani stand imbracata in haine de strada cateva ore pe zi, adica poti sa castigi, dar asa, neglijabil, mai bine te apuci si tricotezi " Hm,ai stat tu vreun minut in fata calculatorului pe vreun site ?CRed ca nu ;atunci de unde stii ? Prietenei mele i-a zis unul ca seamana cu Shakira(asa s-o scrie ?)si i-a stat exact o ora ,a platit 80 usd iar fata nu a facut altceva deact sa vorbeasca cu el si sa-i trimita bezele.

I"N al treilea rand, acest site este dedicat mamicilor, sau celor ce vor fi mamici,"De acord cu tine,insa aici este Cafeneua femeilor" si parca la pagina de start scria asa "Clubul de conversatie.
Locul unde te poti rasfata în voie, bucurandu-te de toate. Discutii generale , asa... ca intre femei: Cosmetice, Life-style, Diete, Moda, Dileme intime...si alte "probleme"

"din frageda pruncie cum sa fie smecheri si oameni de nimic" hm,eu o sa-mi invat copilul sa fie smecher(nu ma refer la aspectul negativ) ,descurcaret..in viata e ca si-n trafic.ai tupeu,mergi inainte,nu.stai si astepti ..
bruna
O modalitate de-a "castiga" niste banuti lunar -desi mai complicata caci necesita si o suma de pornire si niste conditii care trebuiesc indeplinite-ar fi cumpararea unei locuinte prin credit bancar.Eu dupa ce ma voi casatori voi face treaba asta.Vom lua locuinta respectiva,o amenajam cat de cat ,cu bun simt fara sa cheltuim prea mult si imediat o inchiriem.Astfel,rata bancara se platsete din banii obtinuti pe chirie,iar cu putin noroc mai raman si ceva banuti in plus.Noi am planuit ca dupa achitarea tuturor ratelor,aceea sa devina locuinta copilului,iar mami si tati vor stabili o clauza prin care pustiul(pustoaica) nu are voie s-o instraineze pana la varsta cand vom considera noi ca e destul de "copt".
mihaela75
CITAT(bruna @ Nov 30 2005, 03:56 PM)
o voi lasa sa se imbete,sa fumeze,sa faca ce vrea ea.Va intelege si singura ce e bine si ce nu.
[snapback]21854[/snapback]

Aici gresesti...nu va intelege singura,sau va intelege prea tarziu cand viata ei va fi deja un dezstru iar tu te vei da cu capul de pereti ca nu ai actionat din timp.Nu lasi copilul in bataia vantului sa gaseasca singur " binele " si " raul".Tu ai raspunderea sa-i inoculezi valorile adevarate( daca le cunosti) an de an ,zi de zi,din frageda pruncie.
bruna
CITAT(mihaela75 @ Dec 1 2005, 06:13 AM)
Aici gresesti...nu va intelege singura,sau va intelege prea tarziu cand viata ei va fi deja un dezstru iar tu te vei da cu capul de pereti ca nu ai actionat din timp.Nu lasi copilul in bataia vantului sa gaseasca singur " binele " si " raul".Tu ai raspunderea sa-i inoculezi valorile adevarate( daca le cunosti) an de an ,zi de zi,din frageda pruncie.
[snapback]21879[/snapback]

Mihaela,suntem offtopic,nu stiu insa cum si unde sa mut subiectul.
N-am zis ca-l las precum trestia in bataia vantului..dar uneori chiar nu ai ce face sa impiedici un rau.Spre exemplu mai toti amicii mei si colegii din liceu,facultate s-au apucat de fumat pe furis,tocmai pentru ca parintii le-au interzis.Mie tata mi-a pus tigara in mana si m-a lasat sa incerc.Nu am facut-o chiar atunci,ci la cateva luni dupa .Aveam 17 ani si mi s-a parut haios -la cat de dusa cu sorcova eram,insa m-am gandit si la toate efectele nocive si am renuntat,chiar daca asta insemna ca in pauze sa raman aprope singura in sala de cursuri.
ira_tgr
mda, observ ca in toata chestia asta cu chatul pana la urma e o problema de valori personale, dar noi cu toate suntem atat de diferite, incat este perfect normal ca unora sa se potriveasca acest gen de munca si altora nu...

sunt sigura ca fiecare are propriu sistem de valori, al meu de exemplu il reprezinta parintii mei... indiferent de ce as vrea sa fac, ma gandesc cam ce ar spune ai mei? daca ar fi de acord - inseamna ca e bine, daca mi s-ar face rusine numai pomenind de ceva - inseamna ca chiar nu este cazul

parerea mea despre videochat? sincer incerc sa fiu impartiala, de ce? sunt de parere ca te poti pronunta sigur asupra ceva-ului, doar cand cunosti in totalitate subiectul...

eu am facut videochat cand am fost mai mica (nu ca acum as fi prea mare), de ce? pai sincer.... parintii mi-au luat un apartament si dupa momentul ala am decis sa renunt la orice fel de ajutor material din partea lor, plus stiu ca le era greu, ca am si un frate.... eu am facut facultate, in acelasi timp am facut si un alt colegiu, evident banii imi trebuiau, dar efectiv nu aveam timp sa muncecs asa ca ideea de videochat cateva ore pe zi nu mi se parea foarte proasta.... in plus ca aveam prieteni care o faceau...

am lucrat ceva, nu pot sa spun ca am amintiri frumoase cu toate ca ieseau bani, pana in clipa cand l-am cunoscut pe un "client" asa sa spunem.... care efectiv se plictisea la serv. nu se intelegea cu nevasta si nu il interesa sa vada fetite goale pe internet ci sa vorbeasca cu cineva.... atat... ceea ce am si facut, doar vorbeam cu el, imbracata nici macar fara o aluzie la ceva indecent... cu timpul a intrebat de ce o fac si daca imi place munca pe care o prestez.... am raspuns sincer, nu... dar facultatea... restul.... m-a intrebat cat castig pe luna, i-am raspuns.... mi-a zis daca iti trimit salariul tau pe un an, promiti ca incetezi cu videochatul? eu fericita, evident am raspuns da....
peste o saptamana am primit bani prin Western, chiar mai multi decat trebuia si m-am tinut de cuvant, am renuntat cupa 2 luni lucrat al chat.... cu el vorbesc si acum, si ii multumesc din suflet ca m-a ajutat...

cam asta ar fi fost, am tras o mare invatatura de minte din tot asta, nu pot sa spun ca ma rusinez ca am lucrat al videochat, dar sincera sa fiu nici nu e ceva ce as spune parintilor sau bebelui pe care il port cand ar creste...

pe cand am prieteni care o fac si acum, nu ii judec, fiecare alege ce e mai bine pentru el, nu cred ca putem judeca pe cineva in fuctie de a lucrat sau nu la video chat....pot sa dau 3 exemple simple:
1) eu, si inca cateva prietene care au plecat dupa un timp foarte scurt
2) prieteni care lucreaza si acum stand cu iubiti in casa, sau singuri
3) unii, care o fac din pasiune, din placere pura, videochatul care s-a transformat cu timpul in filme XXX, sau in prostitutie de lux....

asa ca.... ati vazut, rezultatele sutn diferite, ceea ce este clar, ca videochatul nu este un mediu favorabil, si cu atat mai mult pentru o viitoare mamica....

nu judec fata care a spus ca acum stand acasa puteam s-o facem.... dar, eu cred ca este total nepotrivit pentru o femeie insarcinata sau pentru o mamica s-o faca..

sper ca nu v-am plictisit rau
biancamaria
ce ziceti va intereseaza bretele pentru sutien detasabile confectionate din margelute?

asta ma-m gindit sa fac eu la domiciliu sau bratari , inele si coliere o sa pun si niste poze cu ele in citeva zile cind fac citeva o sa dau la bazar
evelina27m
CITAT(biancamaria @ Feb 12 2006, 08:47 PM)
ce ziceti va intereseaza bretele pentru sutien detasabile confectionate din margelute?

asta ma-m gindit sa fac eu la domiciliu  sau bratari , inele si coliere o sa pun si niste poze cu ele in citeva zile  cind fac citeva  o sa dau la bazar
[snapback]42131[/snapback]

Biancamaria, ai avut o idee excelenta. Spor la treaba si vanzare buna! Si asteptam poze sa vedem si noi cum au iesit - poate si cumparam.

Eu deocamdata mi-am gasit 2 firme mai mici si le tin contabilitatea de la A la Z (adica de la primara pana la bilant inclusiv). Greu este pana gasesc primele firme, ca dupa aceea, fiindca lucrez bine, o sa vina si altele.

Iar asa, ca activitate auxiliara, m-am apucat de facut martisoare. Socrii mei au o mica afacere si in fiecare an, pe langa comert, au confectionat si vandut martisoare. Sunt usor de facut si se castiga bine. De exemplu, am gasit in en - gros niste elastice de par care aveau fiecare cate 32 de figuri colorate prinse pe elastic (inimioare, stelute si forme mai ciudate). Elasticul de par l-am cumparat la 4.000 lei vechi. Figurinele le-am scos si pe fiecare le-am pus pe un cartonas, impreuna cu snur, apoi le-am pus in pungute micute de martisor (cartonul e 100 lei vechi, cred, snurul 150 lei, iar punguta tot cam 100 lei). Ei, si la vanzare fiecare martisor il dam la 5.000 lei (sau mai mult, depinde de cerere).
Am dat doar un exemplu. Am facut si martisoare mai scumpe (de fapt pentru toate buzunarele). O sa revin cu poze, sa vedeti cum arata.
biancamaria
fetelor eu am mai avansat cu bretelutele cred ca in 2-3 zile vin si cu poze, am gasit tot felul de modele si deja am si comenzi la ele
jeni
Vai fetelor eu sunt tare mandra de voi cand citesc ce inventive sunteti. Ma repet, va admir intr-adevar pentru ca sunteti niste mame exceletente dar si niste mici intreprinzatoare! Eu in afara de facut curat, grija de Lazarel, iesit la cumparaturi, iar uneori mici rasfaturi, iesit in oras, bar sau concert, nimic! Daca as fi fost in Romania m-as fi intors la job ca mi-as fi permis sa imi pun o bona, aici imi este total imposibil! Am vazut foarte multe fete tinere din Europa de est care fac baby sitting, insa sa stiti ca sunt platite foarte prost. Cazare + masa si 300 euro in mana. Si daca mai nimeresc si un copil mai fitos- ca aici au voie sa faca orice si nu ai voie sa-i atingi la fund- pai atunci vai de pielea ta! Cunosc cateva fete care mi-au povestit prin ce calvar au trecut cu copii de aici.
biancamaria
am nevoie de putin ajutor de la voi

cine stie unde in bucuresti pot gasi agrafele de sutien ,alea care prinde sutienul de bretea eu am terminat bretele la greu dar nu prea am gasit agrafele astea ceva idei va rog?
Minola
CITAT(biancamaria @ Feb 19 2006, 08:03 PM)
am nevoie de putin ajutor de la voi
cine stie unde in bucuresti pot gasi agrafele de sutien ,alea care prinde sutienul de bretea  eu am terminat bretele la greu dar nu prea am gasit agrafele astea ceva idei va rog?
[snapback]44189[/snapback]

incearca la o mercerie poate ai noroc
biancamaria
a fost dar sau cam desfiintat merceriile

alte idei?
iepurase
apropo onutza81 de treaba cu investitiile la bursa, pe mine m-ar interesa sa investesc niste banuti( destul de putini) daca stii mai multe amanunte despre asta, zi-mi si mie te rog
ralu
super subiectul....uite dragutza...am patru luni jumate de sarcina....si de acu un a si ceva ...in afara locului de munca tin evidenta contabila acasa...am ajuns sa am cam 7 societati....e f greu deja...sa plec de aici si sa ma pun tot in fata comp-ului....deschide iar program de conta...iar hirtogaraie...ca si la scirbiciu acelasi lucru fac...ca lucrz la un cabinet de conta...
te-as "sfatui " sa iei legatura cu cineva care mai face chestia asta....si sa-ti dea si tie ceva societati....e super sa iei un ban in plus...iti doresc multa bafta....
daca te pricepi la conta....incearca in continuare...ca pin la urma o sa gasesti... 6.gif ...bafta...
sa stii ca eu ma gindesc sa intru in concediu medical pin la prenatal...ca imi scot banii acasa.... 5.gif ...ca si asa la serviciu cistig doar 4 milioane pe luna...as lua si de aici cite ceva....si cu ce iau acasa... 5.gif ...dar la cita treaba este la scirbiciu nu am tupeu sa le spun la colegi ca vreau sa plec...
kiki
CITAT(ralu @ Mar 16 2006, 11:46 AM) [snapback]51226[/snapback]

dar la cita treaba este la scirbiciu nu am tupeu sa le spun la colegi ca vreau sa plec...

Am citit pe aici pe forum ca tu cam ai problemute cu sarcina. Eu te-as sfatui sa te gandesti la TINE si la BEBE in primul rand si apoi la colegi. Voi doi sunteti mai importanti decat problemele de serviciu. mwah.gif
ralu
iti multumesc tare mult...te simti in largul tau aici pe forum...si sunteti niste persoane deosebite...imi place foarte mult ca aici gasesti intelegere....dar chiar serios...nu te intelege nimeni.... 8.gif ...multumesc inca odata....si chiar...m-a apucat o durre de spate de nu o mai pot duce....chiar e enervant...oare toate viitoarele mamici din lumea asta au atitea problemute??????sau imi place mie sa ma pling? 2.gif ....nus ce sa mai cred...dar chiar pe bune exista,...hai va pupicesc...
ira_tgr
eu de exemplu acu daca tot stau acasa fac lucrari de diploma pentru cei de la mine din facultate, am dat un anunt, in plus noi eram destul de putini, si ne cunoastem bine intre noi, unii chiar s-au angajat la universitate ca lectori sau profesori asa ca ma cunosc, si acum se pare profit si eu de faptul ca am luat nota 10 la lucrare scrisa de licenta... acu fac alte lucrari, adica le compun, le dactilografie la calculator i le printez, mie chiar imi place 4.gif
mihaelastoiciuc
CITAT(ira_tgr @ Mar 16 2006, 03:35 PM) [snapback]51308[/snapback]

eu de exemplu acu daca tot stau acasa fac lucrari de diploma pentru cei de la mine din facultate, am dat un anunt, in plus noi eram destul de putini, si ne cunoastem bine intre noi, unii chiar s-au angajat la universitate ca lectori sau profesori asa ca ma cunosc, si acum se pare profit si eu de faptul ca am luat nota 10 la lucrare scrisa de licenta... acu fac alte lucrari, adica le compun, le dactilografie la calculator i le printez, mie chiar imi place 4.gif

In ce domeniu? Ma intereseaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am licenta peste 4 luni si abia am invatat titlul lucrarii, dar s-o mai si fac? Plus ca tb sa ajung la Buc sa vb cu profu'! 20.gif 20.gif 20.gif Oare sa gasesc ajutor la cineva care se pricepe la Blaga?
ira_tgr
CITAT(MIHAELASTOICIUC @ Mar 18 2006, 05:15 PM) [snapback]51867[/snapback]

In ce domeniu? Ma intereseaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am licenta peste 4 luni si abia am invatat titlul lucrarii, dar s-o mai si fac? Plus ca tb sa ajung la Buc sa vb cu profu'! 20.gif 20.gif 20.gif Oare sa gasesc ajutor la cineva care se pricepe la Blaga?

Fac lucrari pentru cei care termina Conservatorul (orice specialitate, orice tema), si pentru cei care termina colegii sau scoli sanitare cu profilul Asistent Medical Generalist (iarasi orice tema)... Blaga? 39.gif hmmmmmmm, nu prea sunt in domeniu 17.gif 3.gif cu restul de domenii pot doar sa le fac la calculator...
crisvocheci
CITAT(ralu @ Mar 16 2006, 12:46 PM) [snapback]51226[/snapback]

super subiectul....uite dragutza...am patru luni jumate de sarcina....si de acu un a si ceva ...in afara locului de munca tin evidenta contabila acasa...am ajuns sa am cam 7 societati....e f greu deja...sa plec de aici si sa ma pun tot in fata comp-ului....deschide iar program de conta...iar hirtogaraie...ca si la scirbiciu acelasi lucru fac...ca lucrz la un cabinet de conta...
te-as "sfatui " sa iei legatura cu cineva care mai face chestia asta....si sa-ti dea si tie ceva societati....e super sa iei un ban in plus...iti doresc multa bafta....
daca te pricepi la conta....incearca in continuare...ca pin la urma o sa gasesti... 6.gif ...bafta...
sa stii ca eu ma gindesc sa intru in concediu medical pin la prenatal...ca imi scot banii acasa.... 5.gif ...ca si asa la serviciu cistig doar 4 milioane pe luna...as lua si de aici cite ceva....si cu ce iau acasa... 5.gif ...dar la cita treaba este la scirbiciu nu am tupeu sa le spun la colegi ca vreau sa plec...

Buna. Cum ai reusti sa- ti iei cateva firme acasa? Nu de alta dar ma intereseaza si pe mine. Poate mai reusesc sa muncesc si eu ceva pe acasa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.