Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Medici Pediatri
Discutii Despre Copii > Sunt Mamica (.ro) > Medici Pediatri
Pages: 1, 2
Roxi_J
Buna, sunt Roxi, o viitoare mamica din luna decembrie. Pe mine ma intereseazaa foarte mult ce au sa-mi spuna mamicile cu experienta despre medicii pediatri la care ii trecem in evidenta pe bebelusii nostri. Am inteles ca alegerea medicului pediatru se face inca din maternitate, unde te intreaba la cine va fi inscris bb. As dori sa stiu ce medici buni cunoasteti in Bucuresti, daca fac vizite si acasa, cat sunt de buni profesionisti sau de disponibili. Si nu in ultimul rand, cat trebuie sa cotizam la ei.
lia
Si pe mine ma intereseaza subiectul asta. Chiar nu e nimeni care sa ne dea o informatie?
Crys
CITAT(lia @ Nov 26 2005, 11:43 AM)
Si pe  mine ma intereseaza subiectul asta. Chiar nu e nimeni care sa ne dea o informatie?
[snapback]20804[/snapback]

Si eu vreau un pediatru bun yahoo.gif Cine are sa zica 5.gif
g_nicoleta2000
Eu sunt din Bacau si ma inteleg grozav de bine cu Dr Marinescu. De cand a iesit la pensie lucreaza in fiecare zi la cabinetul privat si-mi place mult ca nu se grabeste.
La prima vizita nu intelegeam de ce stau mamicile inauntru mai bine de jumatate de ora. Apoi am inteles. Se joaca cu copilul si in acelasi timp il si examineaza, iti da tot felul de explicatii si nici odata nu se grabeste.
Eu merg la el in vizita cu intrebarile scrise pe carnetel pentru ca sa nu uit ceva si iau tot timpul notite.

Fata de prima pediatra la care am mers, dr. Munteanu, care in timp ce copila mea urla ea o examina si mi-a pus diagnostic de otita de aiurea sau care mi-a spus ca crede ca bebelusul meu a fost scapat in cap dupa cezariana .....??????? 14.gif

Il recomand cu toata increderea pe Marinescu.
Are program in fiecare zi de la 3 - 6 dar sta pana ce termina absolut toti copii. Consultatia este 300000 lei si-i dau cu cea mai mare placere.
Si-mi place cum te invita in cabinet: striga " intrati copii!!!" 6.gif
elle
Eu il recomand pe Dr.Emil Capraru, batran si competent (pentru Bucuresti si Campina).
bilutza
Si noi suntem in cautarea unui medic pediatru bun, pentru ca pana acum am mers doar la medicul neonatolog care ne-a asistat la nastere, care este o tipa extraordinara, dar , din pacate, foarte ocupata. Tocmai de aceea, vrem si noi un medic care sa aiba mai mult timp. Si inca ceva, zice lumea ca medicul pediatru ar trebui sa vina acasa, nu sa mergi tu la el, mai ales cand e bebe mic. Ivona este micuta, are doar 17 zile, noi am fost deja de 3 ori la medic, dar de vizitat ne-a vizitat doar medicul de familie. Medicii vostri pediatri va viziteaza ? Daca da , cam cat ii platiti pentru fiecare vizita ?
kiki
Eu am doi pediatri pt David. Doctorul neonatolog de la spital , care este un dragutz, l-am stresat de zeci de mii ori la telefon cu fel de fel intrebari si a avut rabdarea de a-mi raspunde la toate, l-am sunat la orice ora si tot timpul mi-a raspuns la telefon. El vine si acasa, dar pana acum nu a fost cazul, deci nu stiu despre bani, cam cat ar costa o vizita acasa.
Si mai am un pediatru de la un cabinet de pe langa mine, care deja mi-a venit acasa, sa vada buricul copilului, sa il cantareasca, sa-l masoare si m-a costat doar 100.000 + 50.000 la asistenta, ca a venit si cu asistenta. Este o doamna in varsta, cu destula experienta, pe care mi-au recomandat-o mai multi prieteni care au avut-o ca pediatru pt copiii lor si au fost tare multumiti de ea.
AdrianaC
Deocamdata nu l-am inscris nici la medicul de familie si nu a venit inca nimeni sa il vada.

Cred ca o sa merg cu el unde am mers si cu Alice, si anume la dl prof dr Dragomir, de la Medsana, si care este si directorul spit. Victor Gomoiu
ilinka
g_nicoleta2000, intradevar e bun dr. Marinescu? Ca io am auzit pareri impartite: care spun ca e batran si depasit, care spun ca e bun 23.gif , incat nu stiu ce sa cred si nu ma pot hotari.....
Io am fost la dr. Anton (seful sectiei pediatrie din Spital), da' nu prea mi-a placut (in timp ce copilu' plingea de mama-focului el il examina, mie-mi explica si bineinteles ca nu intelegeam nik, nici nu l-a masurat/cantarit si mi-a zis ca neaparat de la 2 luni sa-i dau suc portocale/mar, cand io ii dau numa san si a luat in greutate mai mult decat in mod normal) si nu m-am mai dus. Am auzit ca Boca e iarasi pediatru bun, insa f. aglomerata, iar dr. de fam. mi-a recomandat-o pe dr. Stoian, da' oricat am incercat sa dau de ea (la un cabinet particular ma refer) nu am reusit. Tu ai auzit de dr. Stoian?
elle
CITAT(bilutza @ Nov 28 2005, 12:09 AM)
noi am fost deja de 3 ori la medic, dar de vizitat ne-a vizitat doar medicul de familie. Medicii vostri pediatri va viziteaza ? Daca da , cam cat ii platiti pentru fiecare vizita ?
[snapback]20962[/snapback]

Medicul pediatru de care apartinem a vizitat copilul de 3 ori in primele 3 luni (o data/luna), iar asistenta a venit prima oara.Asistentei i-am dat 200.000 iar doctoritei 300.000.Si pentru banii astia r veni si acum la 8 luni de la nstere, asa de fomiste sunt.

Medicul in care ne incredem nu face vizite la domiciliu (are peste 80 de ani), in schimb poti sta la el la consult pana cand ti se trezeste puiul (daca ai norocul nostru: noi de cate ori mergem , dupa consult, cand incepe sa ne povesteasca cum, ce sa facem, amtei adoarme profund...)Si lui ii dam tot 300.000, pentru ca atat cere/consultatie.

La 16 zile de la nastere, am mai chemat o doctorita care ne-a tapat de 1.000.000 de lei+analizele de rigoare pentru un icter prelungit (ulterior s-a dovedit o incompetenta).

Deci, depinde foarte mult daca doctorul pe care-l platesti este cel de care apartii, depinde daca doctorul are tarife deja prestabilite, sau iti face pretul in functie de mediul ambient....
g_nicoleta2000
Ilinka, mama mea a lucrat si cu Marinescu si cu Anton pe vremea cand amandoi erau mai tineri(acum 15 ani) si mai zdraveni. Si imi aduc aminte ca-i considera pediatri foarte buni.
Am prieteni care au fost la Anton si nu au fost placut impresionati de el si de aceea nu m-am mai dus sa-mi pierd vremea pe holurile lui.
Pe cand Marinescu mi-a placut foarte mult pentru ca are rabdare si pentru ca explica si raspunde la intrebari. Pentru mine un doctor care nu se grabeste ca sa vada cati mai multi pacienti intr-o ora inseamna profesionalism si respect.
Nici Marinescu nu mai are acum cantar pt. ca i l-au stricat lunile trecute cand i-au pus gresie in cabinet dar poate isi cumpara altul.
Eu te-as incuraja sa mergi la el macar o data ca nu ai nimic de pierdut (pardon , pierzi 300000lei). Acum partea cu invechitul cred ca este din cauza ca nu cunoaste medicamentele homeopate si nici nu prea crede in ele.
Si te sfatuiesc sa mearga si sotul cu tine pentru ca-i place cand si tatal se implica in cresterea activa a copilului si noteaza pe un carnet toate nelamuririle pe care le ai.

Nu am auzit nici de Boca si nici de Stoian dar daca vrei sa afli unde au cabinetele particulare mergi la policlinica de copii si asistentele de la informatii stiu unde sa te indrume.
Roxi_J
CITAT(g_nicoleta2000 @ Nov 26 2005, 12:19 PM)
Eu sunt din Bacau si ma inteleg grozav de bine cu Dr Marinescu. De cand a iesit la pensie lucreaza in fiecare zi la cabinetul privat si-mi place mult ca nu se grabeste.
La prima vizita nu intelegeam de ce stau mamicile inauntru mai bine de jumatate de ora. Apoi am inteles. Se joaca cu copilul si in acelasi timp il si examineaza, iti da tot felul de explicatii si nici odata nu se grabeste.
Eu merg la el in vizita cu intrebarile scrise pe carnetel pentru ca sa nu uit ceva si iau tot timpul notite.
.....
Il recomand cu toata increderea pe Marinescu.
Are program in fiecare zi de la 3 - 6 dar sta pana ce termina absolut toti copii. Consultatia este 300000 lei si-i dau cu cea mai mare placere.
Si-mi place cum te invita in cabinet: striga " intrati copii!!!" 6.gif
[snapback]20815[/snapback]

Uite ce mica e lumea, Nicoleta. Eu cand eram mica stateam la bunici, in Bacau, si tot la dr. Marinescu am fost cand am facut o nefrita pe la 2-3 ani. Intr-adevar este un dr. bun, mi-au spus ai mei ca mi-a salvat viata. Acum insa am nevoie de dr din Bucuresti.
Multumesc mult fetelor, si mai astept raspunsuri cand mai aveti pe cineva sa-mi recomandati, mai ales pe cineva care sa vina acasa, nu sa merg eu pe ditamai gerul pana la cabinet. Mi se pare si normal ca primele vizite sa fie acasa.
bilutza
CITAT(kiki @ Nov 28 2005, 08:51 AM)
Eu am doi pediatri pt David. Doctorul neonatolog de la spital , care este un dragutz, l-am stresat de zeci de mii ori la telefon cu fel de fel intrebari si a avut rabdarea de a-mi raspunde la toate, l-am sunat la orice ora si tot timpul mi-a raspuns la telefon. El vine si acasa, dar pana acum nu a fost cazul, deci nu stiu despre bani, cam cat ar costa o vizita acasa.
Si mai am un pediatru de la un cabinet de pe langa mine, care deja mi-a venit acasa, sa vada buricul copilului, sa il cantareasca, sa-l masoare si m-a costat doar 100.000 + 50.000 la asistenta, ca a venit si cu asistenta. Este o doamna in varsta, cu destula experienta, pe care mi-au recomandat-o mai multi prieteni care au avut-o ca pediatru pt copiii lor si au fost tare multumiti de ea.
[snapback]21010[/snapback]

In ce zona stai, kiki? Crezi ca fac vizite si mai departe de cabinet ? Unde este cabinetul ?
kiki
CITAT(bilutza @ Nov 28 2005, 04:16 PM)
In ce zona stai, kiki? Crezi ca fac vizite si mai departe de cabinet ? Unde este cabinetul ?
[snapback]21162[/snapback]

Eu stau in sectorul 6, pe Calea Giulesti, exact la intersectia dintre calea Giulesti si Bdul Constructorilor. Cabinetul este chiar vis-a-vis de mine.
Tu unde stai? Ca saptamana viitoare o chem ca face copilul o luna si trebuie sa il vada si daca vrei intreb. Dar sa stiu in ce zona stai.
Pediatrul de la spital vine in orice zona, dar nu stiu ce tarif practica, ca nu am avut nevoie sa vina la mine.
bilutza
Aolicaaaa... eu stau in Dristor. Tu intreaba totusi. Poate, poate... 5.gif

Saru'mana de ajutor. mwah.gif
kiki
CITAT(bilutza @ Nov 29 2005, 02:19 AM)

Saru'mana de ajutor.  mwah.gif
[snapback]21274[/snapback]

O sa intreb. Cine stie, poate vine si in Dristor. 3.gif
elle
CITAT(bilutza @ Nov 29 2005, 01:19 AM)

Saru'mana de ajutor.  mwah.gif
[snapback]21274[/snapback]

bilutza, de cine apartii cu medicul de familie?De policlinica D14 cumva?
oanazrn
buna fetelor, sunt o mamica de ianuarie -februarie si ma intereseaza cum anume intri in legatura cu doctorul pediatru. Mie mi-a recomandat medicul meu ginecolog pe cineva dar nu stiu cum se procedeaza. Trebuie sa ma duc la pediatru la cabinet, inainte de nastere, sa il intreb daca vrea sa ne ia in evidenta (se plateste?) sau il inscriu la maternitate la medicul respectiv si totul decruge de la sine (cei din maternitate il anunta etc.) / apropo, eu sunt din Brasov.
kiki
CITAT(oanazrn @ Nov 29 2005, 11:38 AM)
buna fetelor, sunt o mamica de ianuarie -februarie si ma intereseaza cum anume intri in legatura cu doctorul pediatru. Mie mi-a recomandat medicul meu ginecolog pe cineva dar nu stiu cum se procedeaza. Trebuie sa ma duc la pediatru la cabinet, inainte de nastere, sa il intreb daca vrea sa ne ia in evidenta (se plateste?) sau il inscriu la maternitate la medicul respectiv si totul decruge de la sine (cei din maternitate il anunta etc.) / apropo, eu sunt din Brasov.
[snapback]21349[/snapback]

Te duci si vorbesti cu el, ori inainte de nastere, ori dupa, cum vrei tu. Nu se plateste ca sa ia copilul in evidenta. O sa platesti consultatile si venirile acasa. Ori are doctorul un tarif fix, ori ii dai tu cat vrei / cat ai.
g_nicoleta2000
Elle, Dr. Capraru este acelasi cu autorul cartii "mama si copilul" sau este o coincidenta de nume?
elle
CITAT(g_nicoleta2000 @ Nov 29 2005, 11:02 AM)
Elle, Dr. Capraru este acelasi cu autorul cartii "mama si copilul" sau este o coincidenta de nume?
[snapback]21365[/snapback]

Chiar el este....si ...este nemaipomenit 8.gif
g_nicoleta2000
Waw, felicitari. Si cum ai pus mana pe el???

Pai pe la primavara am sa vin si eu cu fata in Bucuresti poate ne da o nota la copil. 4.gif Asa ca impresie generala asupra evolutie copilului sanatos.

Si sotia lui este si ea pediatra parca. Va vede si ea sau nu mai lucreaza?
elle
CITAT(g_nicoleta2000 @ Nov 29 2005, 11:15 AM)
Waw, felicitari. Si cum ai pus mana pe el???
[snapback]21374[/snapback]

Am gasit numarul lui de telefon pe net.Si, cum m-am tepuit cu o groaza de padiatri, m-am gandit ca cu el o sa facem mai multi purici.Si asa a fost...suntem super incnatati de el.

Pai pe la primavara am sa vin si eu cu fata in Bucuresti poate ne da o nota la copil.  4.gif  Asa ca impresie generala asupra evolutie copilului sanatos.

Anunta-ma cu o saptamana inainte, pentru ca nu face programari dupa o zi pe alta.Iar daca e sa pleci a doua zi, puteti sta la noi.

Si sotia lui este si ea pediatra parca. Va vede si ea sau nu mai lucreaza?

Sotia lui a murit acum cativa ani buni (cartea in sine a fost scrisa in amintirea ei)...i-am pomenit de sotie...si avea lacrimi in ochi...a iubit-o enorm(dar mai bine nu ai pomeni nimic de ea...il pui intr-o situatie asa de delicata...noi am facut gafa asta...)
g_nicoleta2000
Elle, multumim mult pt. invitatie. mwah.gif

Gafe cu pediatru am facut si noi. Atunci cand m-am dus prima data la Marinescu si i-am spus ca sunt fiica fostei lui asistente s-a apucat de plans. Imi era atat de mila de el si intr-un fel m-am bucurat ca am avut o mamica apreciata si iubita.

Pediatri care plang = oameni foarte sensibili cu foarte mare iubire fata de alti oameni 8.gif
elle
CITAT(g_nicoleta2000 @ Nov 29 2005, 11:46 AM)
Elle, multumim mult pt. invitatie. mwah.gif

[snapback]21389[/snapback]

You're welcome 69.gif anytime 6.gif
bilutza
CITAT(elle @ Nov 29 2005, 10:00 AM)
bilutza, de cine apartii cu medicul de familie?De policlinica D14 cumva?
[snapback]21337[/snapback]

Sunt inscrisa la Clinica Ardeleni, pe Calea Mosilor.
oanazrn
CITAT(kiki @ Nov 29 2005, 10:51 AM)
Te duci si vorbesti cu el, ori inainte de nastere, ori dupa, cum vrei tu. Nu se plateste ca sa ia copilul in evidenta. O sa platesti consultatile si venirile acasa. Ori are doctorul un tarif fix, ori ii dai tu cat vrei / cat ai.
[snapback]21357[/snapback]

multumesc de raspuns. pupici
taty
Elle, as dori si eu sa iau legatura cu Dr. Capraru daca se poate! Poate imi dai un nr. de telefon pe PM ! Multumesc mult! 6.gif
Alina Daniela
eu o recomand pe doctorita Mariana Ignatescu, Suceava. E super !!!
Anca Maria
Elle, si eu as dori sa iau legatura cu Dr Capraru. Ma poti ajuta???
kali
CITAT(Alina Daniela @ Feb 27 2006, 03:54 PM)
eu o recomand pe doctorita Mariana Ignatescu, Suceava. E super !!!
[snapback]46345[/snapback]

Alina Daniela,spune-mi te rog unde are cab. dr. Ignatescu? Imi poti da si un nr. de telefon? Noi am fost pana acum la dr. Mandici,dar nu sunt prea incantata.D-na Ignatescu face si vizite la domiciliu?Multumesc anticipat!!! 6.gif
asmina_oana
Noi suntem inscrisi la Policlinica TITAN!Daca locuiti prin zona,vi-l recomand pe d-nul doctor DINULESCU GEORGE!E cel mai bun...si daca e cazul vine si la domiciliu,inclusiv pentru a face vaccine.Va doresc multa sanatate! mwah.gif
Ella
Buna fetelor,
Ce stiti de dr. Dinulescu George - Policlinica Titan? Este / sau nu un dr. bun? Care este tariful pt. deplasarea la domiciliu?
Va multumesc din suflet pt. raspun si multa sanatate voua si bebeilor vostri!
valenutz
O prietena mi-a spus ca am nevoie de doctor pentru bb, chiar din prima zi cand ajung cu ea acasa.
Nu stiu incotro s-o iau. 7.gif help.gif
Mai stiu ca sunt foarte multi medici care nu-si dau interesul pentru binele bebe-ului. Conteaza stimulentul si in functie de asta isi dau interesul sau nu....
Pe mine ma intereseaza sa-si faca treaba cum trebuie mai intai, si dupa am eu grija.
Daca ma puteti ajuta cu un sfat despre un doctor bun in sectorul 1, astept cu mare drag.
Eu trebuie sa nasc in jurul datei de 22 martie. Asa ca ma astept de fapt in orice moment kiss2.gif
Filuta
Eu nu am medic pediatru si copilul are 5 luni. L-am inscris doar la medic de familie.
Daca te intereseaza eu vand:Cartea mama si copilul sau Cd cu cartea mama si copilul , povesti , desene, cantece. Da un mesaj daca te intereseaza.
valenutz
CITAT(Filuta @ Mar 15 2006, 12:08 PM) [snapback]50918[/snapback]

Eu nu am medic pediatru si copilul are 5 luni. L-am inscris doar la medic de familie.
Daca te intereseaza eu vand:Cartea mama si copilul sau Cd cu cartea mama si copilul , povesti , desene, cantece. Da un mesaj daca te intereseaza.

Iti multumesc...Am tone de carti, muzica,povesti samd. M-am pregatit temeinic pana acum. Nu am nevoie decat de sfatul vostru referitor la un dr. pediatru care s-o ia in evidenta. Medicul de familie nu e de ajutor, dar iti multumesc oricum pentru intentii. good.gif
kiki
CITAT(valenutz @ Mar 15 2006, 12:15 PM) [snapback]50922[/snapback]

Iti multumesc...Am tone de carti, muzica,povesti samd. M-am pregatit temeinic pana acum. Nu am nevoie decat de sfatul vostru referitor la un dr. pediatru care s-o ia in evidenta. Medicul de familie nu e de ajutor, dar iti multumesc oricum pentru intentii. good.gif

Medicul pediatru ti-l poate recomanda medicul de familie sau neonatologul de spital sau o prietena, daca ai o prietena cu bebe.
Eu am ca pediatru doctorul neonatolog de la spital pentru ca l-a ingrijit foarte bine si il pot suna la orice ora si nu il deranjeaza.
madau
Valenutz, pediatra fetitei mele lucreaza la CDT Dorobanti ( e langa ASE). E super draguta si vine si acasa daca e nevoie. Daca te intereseaza da-mi un PM si iti dau detalii. Pupici si nastere usoara 8.gif 8.gif
Ionela Aron Imi
Draga mea eu stau in sectorul trei, langa Policlinica Vitan. Doctorul meu de familie mi-a recomandat trei medici pediatri pt bebelina mea, acum 3 ani si opt luni, dupa ce am nascut. M-am inscris la doctorita pe care am gasit-o atunci la cabinet, din cei trei medici pediatri si nu-mi pare rau, nu am ce sa-i reprosez. Eu cam de fiacare data am fost atenta cu doctorita si cu asistenta, dar au fost si situatii in care nu le-am dat nici un stimulent si a fost ok. Am cunoscut mamici care nu au fost prea multumite de alti doctori pediatri. Cred ca ar trebui sa te interesezi la mamicile care stau in fata la cabinetele respective inainte sa-l inscrii pe bebe, sa le intrebi pe direct daca doctorita vine acasa in control, daca se poarta bine cu bebe si conteaza foarte mult ce fel de om este doctorul pediatru pentru ca ar trebui sa fie cat mai apropiat pentru ca tu sa-i spui toate problemele pe care le ai fara menajamente. Un doctor pediatru atunci cand te intampina cu "hai mami, sa vedem ce s-a intamplat... " parca te imbie sa treci mai des; altadata cand suni si intrebi cand sa te programeze la vaccin sa nu te superi daca spune ca este aglomeratie si sa vii in alta zi sa nu te superi pentru ca este mai bine pentru bebele tau sa nu fie prea aglomeratie, se evita contactul cu alti copii care sunt bolnaviori si este bine pentru bebel.
Eu iti urez mult succes. Ionela.
valenutz
Va multumesc din suflet tuturor! Sunteti minunate! Ionela, ai mare dreptate
geta_simona
Buna Ionela si eu am vrut sa il inscriu pe bebe la o doctorita la pol. vitan dar a spus ca nu vine acasa decat o singura data dupa care te duci tu cu copilul, desi m-am oferit sa ii platesc transport sa ii trimit sofer si chiar sa ii platesc consultatia dublu si a spus ca nu poate ca are foarte multi bebei. Si fiind la primul bebe parca nu imi convine situatia propusa de ea, asa ca inca imi caut. Poti sa imi spui ce dr. ti-ai ales tu si cat de des iti vine acasa si daca o duni la 12 noaptea iti raspunde la telefon.

Merci si multa sanatate. 6.gif
dariaevelin
Dr Muscoi Mihai - Timisoara,spitalul Bega. E un extraordinar profesionist
bimbilica
Buna!Desi e cam vechi acest subiect eu totusi scriu pt ca poate e de ajutor cuiva.Noi avem pediatra la Medlife,pe Marcu Mihaela si suntem multumiti de ea k se pricepe,dar in schimb face consultatiile pe cronometru si daca nu ai notate intrebarile pe carnetel,uiti ce vrei sa intrebi,asa ca e bine ca a consultatie sa ai la tine si carnetelul cu pricina,in care trece si ea evolutia copilului(un fel de fisa pe care sa o ai si tu acasa sa faci comparatii) tariful e cam mare 65 ron si analizele sunt scumpe dar ce nu facem noi pt puii nostrii?!! pt noi singura probleme e distanta,noi stand in Voluntari si clinica e pe Grivitei si traficul e de cosmar,de aceea am vrea si noi nr dr CAPRARU pt k am inteles k ar avea cabinet pe langa Obor? A..... dr Marcu face vizite si acasa,dar nu stiu tariful pt k la noi nu a fost cazul,dar banuiesc ca e pe la vreo 100 ron,daca consultatia e cat e......Sanatate bbilor si mamicilor
Anita
Nici eu nu sunt multumita de doctorii pediatri care i-am avut s-au la care suntem, intotdeauna astepta sa le dai si daca nu le dai trateaza superficial, mai intai sa vad ca isi dau interesul. In fine ne vom muta din acesta zona si va trebui sa o mut la alt doctor in orice caz sper ca va fi ultimul si macar mai uman.
Elle te rog am vrea si noi la domnul doctor Capraru, cum putem sa vorbim astept un rapuns de la tine... mwah.gif
ratisdana
V-as recomanda si eu un pediatru exceptional, este un foarte bun diagnostician si o persoana care insufla multa incredere...dl. dr. STANCIU ADRIAN.[u] Dansul este doctor la Budimex, dar are si cabinet particular (in zona Rahova), unde consultatia costa 250.000. Este cam aglomerat, ce-i drept, dar merita!!! Eu am fost extraordinar de multumita de fiecare data si voi apela la dansul ori de cate ori va fi nevoie....

mwah.gif

Offf, imi cer scuze...am uitat sa specific ca este vb. de Bucuresti...

mwah.gif
sanducarmen2004
as dori si eu nr de tel al dl dr CAPRARU.
Multumesc
Anita
Ne poate ajuta cineva cu domnului doctor ca noi suntem hotararti gata si asa ne vom muta...va pupicesc cine poate sa ne puna in legatura cu el , multumim mwah.gif
rilio
Vreau sa te intreb si eu ratisdana cum te programezi la d-nul dr. Stanciu.Cu cate zile inainte si care este nr. de telefon de la cabinet?Am auzit si eu de dansul si as vrea sa merg si eu cu fetita.Doar 250 este consultatia?Pe unde prin Rahova e cabinetul?Multumesc . :
Andi-Marie
CITAT(Filuta @ Mar 15 2006, 12:08 PM) [snapback]50918[/snapback]

As fi eu interesata de Carte si CD... mai sunt disponibile?
ratisdana
CITAT(rilio @ Nov 17 2006, 08:07 PM) [snapback]134037[/snapback]

Vreau sa te intreb si eu ratisdana cum te programezi la d-nul dr. Stanciu.Cu cate zile inainte si care este nr. de telefon de la cabinet?Am auzit si eu de dansul si as vrea sa merg si eu cu fetita.Doar 250 este consultatia?Pe unde prin Rahova e cabinetul?Multumesc . :

Tel dr. Stanciu de la cabinet: 4.24.26.26.
Program: Marti, Joi si Sambata (15-20)
Programarea se face intr-una din zilele cand este la cabinet. El te programeaza. De ex. suni marti ca sa te programezi joi sau sambata...
Tariful este de 250.000 lei /consultatie.
Cabinetul este pe strada Malcoci (nu stiu nr. blocului), foarte aproape de Policlinica Malcoci. Se merge cu tramvaiul 32 pana la Petre Ispirescu. Traversezi pe partea cu liceul (Bolintineanu parca...)si imediat la stanga pe o staduta este blocul. Are firma mare pe fatada blocului, iar cabinetul este la parter.

Cand suni sa te programezi, intreaba-l tu exact ne. blocului, ca o sa-ti spuna. Este f. dragut, dar putin cam aglomerat, si tocmai de caeea, consultatia nu dureaza asa de mult (cam 5-10 min). Sa fi f. atenta ca vb. cam repede!!!

Sanatatae multa si daca mai doresti alte informatii...cu placere...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.